هدایت شده از من سهمی از دنیا نمیخواهم
4_5850283333086347611.mp3
15.19M
💖
الهی جودُکَ بَسَطَ اَمَلی ...
خدایا؛ به خاطر بخشش های توئه که من جرأت میکنم این همه آرزو داشته باشم..
دلخوشم به کَرمت ...
...♡☔️💗💙
مناجات شعبانیه
⭕️ قابل توجه مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور
⭕️ خطر خصوصیسازی غیرحرفهای در شستا
بررسی بیش از دو دهه تجربه خصوصیسازی در کشور نشان میدهد چهار عامل ۱- وجود فساد گسترده (فقدان اهلیت و تخصص کافی توسط خریدار، ارزشگذاری پایین و عدم دریافت تضامین کافی و...)، ۲- محیط کسبوکار نامساعد، ۳- بیثباتی اقتصاد کلان و ۴- حقوق مالکیت ناکارآمد موجب شکست خصوصیسازی در ایران شده است. برای مثال بررسیهای دیوان محاسبات نشان میدهد در واگذاری چهار شرکت دولتی همچون پالایش نفت کرمانشاه، کشت و صنعت مغان، آلومینیوم المهدی و هرمزال و زیرمجموعههای شرکت توسعه گردشگری، ۵.۵ هزار میلیارد تومان ارزانفروشی شده است. همچنین بررسی گزارش رقابتپذیری سال ۲۰۱۸ نشان میدهد ایران در شاخص بیثباتی اقتصاد کلان در رتبه ۴۴ جهان، در شاخص حقوق مالکیت در رتبه ۱۰۰ و در شاخص سهولت کسبوکار نیز ایران در آخرین گزارش بانک جهانی در رتبه ۱۲۸ جهان قرار دارد؛ بنابراین با توجه به آنچه گفته شد، اگر قرار است ۲۷۴ شرکت سازمان تامین اجتماعی خصوصیسازی شوند، این موارد باید مورد توجه قرار گیرد:
۱ با توجه به اینکه نزدیک به ۱۰۰ سهام و دارایی سازمان تامین اجتماعی و ۲۷۴ شرکت شستا با حق بیمه ۴۲ میلیون بیمهشده و مستمریبگیر ایرانی اداره میشود، منطقی است مردم یعنی ذینفعان اصلی سازمان تامین اجتماعی تصمیمگیر نهایی خصوصیسازی شرکتهای شستا باشند.
2)...
3)...
4) بررسی تجربیات دو دهه اخیر خصوصیسازی در کشور نشان میدهد عوامل دیگری از قبیل: عدم توجه به تجدید ساختار و آمادهسازی شرکتها پیش از واگذاری و عدم نظارت دولت بر نحوه اداره شرکتها پس از واگذاری درباره اطمینان از ادامه عملیات، حفظ اشتغال و انجام سرمایهگذاری به اجرای ناموفق سیاست خصوصیسازی در کشور انجامیده است. در این زمینه تجربیات شرکتهای مختلف ازجمله هفتتپه، پارسیلون، هپکو، ماشینسازی تبریز و صدها شرکت دولتی نشان میدهد بهجهت عدم نظارت دولت بر امور شرکتهای واگذارشده پس از واگذاری، خریداران بهجهت نداشتن اهلیت کافی یا اقدامات دیگر موجب ورشکستگی شرکت شدهاند.
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.fardanews.com/fa/news/928732
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
⭕️ خطر خصوصی سازی غیر حرفه ای شستا
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.fardanews.com/fa/news/928732
واگذاری شستا به مردم؟
کدام مردم؟
⭕️ شستا متعلق به بیمهشدگان است نه دولت/ برانداختن خصولتیها با واگذاری شرکتها به مردم، دستی چدنی در دستکش مخملی است | خبرگزاری ایلنا
⭕️ ارائه سهام شرکتهای شستا در بورس با هدف همراهی با سیاستهای بالادستی، نیاز به آسیبشناسی دقیقی دارد؛ چراکه نتایج آن میتواند آسیبآفرین باشد.
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.ilna.news/fa/tiny/news-733503
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
⭕️ ⭕️ چند سؤال مهم درباره واگذاری شستا
⭕️ آیا بهتر نیست تا شروع مجلس جدید، واگذاری شتابزده حدود 180شرکت شستا متوقف شود؟
⭕️ آیا سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور از باب احقاق حقوق عمومی ملت نباید وارد قضیه شود؟
⭕️ آیا مقرون به مصلحت نیست که با توجه به تجربیات دو دهه اخیر خصوصیسازی و اجرای ناموفق سیاست خصوصیسازی در کشور، دولت محترم از واگذاری شتابزده شرکت های شستا که متعلق به کارگران است خودداری کند؟
⭕️ آیا ماهیت شرکت های شستا که گفته می شود سرمایه آن دولتی نیست و متعلق به کارگران است مشخص شده است که واگذاری آن به عنوان دولتی انجام می گیرد؟
⭕️ آیا بهتر نیست بجای واگذاری، مدیریت شستا را از ما بهتران بگیرند؟
⭕️ آیا نباید ابهام زدایی شود تا شائبه چوب حراج زدن بر سرمایه متعلق به کارگران در اذهان ایجاد نشود؟
⭕️ آیا نباید مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور و #منتخبان جدید ملت در جریان واگذاری و ابعاد مبهم و گوناگون آن قرار گیرند؟
⭕️ مگر عدم توجه به تجدید ساختار و آمادهسازی شرکتها پیش از واگذاری و عدم نظارت دولت بر نحوه اداره شرکتها پس از واگذاری برخی شرکت ها درباره اطمینان از ادامه عملیات، حفظ اشتغال و انجام سرمایهگذاری به اجرای ناموفق سیاست خصوصیسازی در کشور نینجامیده است؟
آیا نباید کاری کرد که به مصداق (من جرب المجرب حلت به الندامه) ، پشیمان نشد؟
⭕️ آیا باز می خواهیم تجربیات شرکتهای مختلف ازجمله هفتتپه، پارسیلون، هپکو، ماشینسازی تبریز و صدها شرکت دولتی را تجربه کنیم؟
⭕️ آیا نظارت دولت بر امور شرکتهای واگذارشده پس از واگذاری، وجود داشت؟
آیا خریداران اهلیت کافی داشتند
آيا نحوه واگذاری موجب ورشکستگی شرکت ها شد یا موجب سود دهی؟
⭕️ برای مطالعه بیشتر درباره واگذاری شستا رک:
https://www.ilna.news/fa/tiny/news-733503
https://www.fardanews.com/fa/news/928732
#قوه_قضائیه
#دادستان
#منتخبان
#مجلس_مقتدر
#مجلس_انقلابی_و_کارامد
#احقاق_حقوق_عامه
#فسادستیزی_قوه_قضاییه
#شرکت_خصولتی
#شرکت_دولتی
#شرکت_خصوصی
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
⭕️ متن کامل نامه رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به مراجع معظم تقلید و مسؤولین
📝 روزهداری در بحران ویروس کرونا
🔹 روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان، فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزهداری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح می شوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است. لازم بذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نه تنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود.
🔹 لذا کلیه افراد سالم کمتر از ۶۵ سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند:
1⃣ رعایت کلیه توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند رعایت فاصله های اجتماعی، شستشوی مکرر دست ها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
2⃣ نوشیدن ۸ تا ۱۰ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
3⃣ استفاده از نبولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف در باز به منظور مرطوب نگه داشتن نسبی محیط منزل
4⃣ کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوه جات در فاصله افطار تا سحر
5⃣ پرهیز از محیطهای گرم و خشک
🔹 سالمندان بیش از ۶۵ سال:
در افراد سالمند (۶۵ سال و بیشتر)، عوامل مساعدکننده به ابتلا به بیماری کرونا به ویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماری های قلبی – عروقی، سرطان و بیماری های مزمن ریوی شایع میباشند و درصد قابل توجهی از سالمندان به علت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماری ها در خود بیاطلاعند.
🔹 مبتلایان به بیماری زمینهای:
از طرف دیگر براساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا به نظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند.
👈🏻 نظر به اینکه در افراد مسن ابتلا به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود، لذا با احتمال ضرر برای آنها توصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد، احتیاطا از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر این که با نظر پزشک متخصص اطمینان از بی ضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
👈🏻 افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصلهگذاریها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند. بیماری دیابت عامل مساعد کننده عمده برای ابتلا به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه از بیماران دیابتی اقدام به روزهداری نمایند که سن کمتر از ۶۵ سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی یا متفورمین، آکاربوز، گلوتاژن و گروه گلیپتین ها (مهارکننده های DDP-4) بوده، قند ناشنای آنها کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر و یا هموگلوبین A1c کمتر از ۷ دارند)، آموزشپذیر و متعهد به پایش منظم قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیهشده ستاد بحران کرونای کشوری را به دقت رعایت مینمایند.
🔹 مبتلایان به فشار خون:
بیماران دچار فشار خون در صورت روزه بگیرند که فشار آنها در کنترل مطلوب یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از ۱۴۰ میلی متر جیوه و فشار پایین (دیاستولیک) کمتر از ۸۰ میلی متر جیوه باشند.
🔹 بیماران پیوند اعضا:
بیمارانی که پیوند اعضاء شدهاند، نباید روزه بگیرند، روزهگرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
🔹 دیگر بیمارانی که بیماری زمینهای ندارند:
در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلا روزه برای آنها منعی نداشته است، روزهداری در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سال های دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخص اقدام نمایند.
🔹 بهبودیافتگان از کرونا:
در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس شده و بهبود یافتهاند، توصیه میشود حداقل تا ۶ هفته اقدام به روزهداری نکنند.
#رمضان
⭕️ این چهره عریان تمدن غربی و نظام سرمایه داری امریکاست:
بیمه نداری بمیر!
⭕️ یک نوجوان ۱۷ ساله مبتلا به کرونا بدلیل نداشتن بیمه و عدم پذیرش بیمارستان جان باخت.
⭕️ این خبر مربوط به کشورهای جهان سوم نیست. در قبله غربزدگان ما، یعنی آمریکای به اصطلاح متمدن و مدعی حقوق بشر اتفاق افتاده است.
⭕️ مقایسه کنید با ایران اسلامی که حتی بیگانگان را هم رایگان درمان می کند.
⭕️ آیا ماهیت نظام و تمدن غربی قابل روتوش و بزک کردن است؟
⭕️ آیا بشر و حقوق وی مضحکه نظام و تمدن غربی نیست؟
⭕️ وقتی نقاط ضعف و درماندگی و مشکلات چنین نظامی بر ملا شود، بقول ساموئل هانتینگتون در کتاب موج سوم، باز قابل تقلید و الگو برداری است؟
⭕️ ان شاء الله، آنها که خواب آمریکای بزک شده را می بینند، خدا بیدار شان کند.
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
⭕️ سرنوشت مبهم 6 کرسی پارلمان/ شائبه حمایت عضو شورای نگهبان از یک کاندیدا - خبرآنلاین
⭕️ جهرم و همه حاشیههای انتخابات
شاید بیشترین جنجال بر سر کرسی پارلمان در استان فارس و حوزه انتخابیه جهرم و خفر اتفاق افتاده است. جایی که نامزدهای انتخابات تنها برای یک کرسی رقابت میکنند.
در حوزه انتخابیه جهرم مسعود رضاییکوچی برای چهارمین بار متوالی با حدود 39 هزار رأی اکثریت نسبی را کسب کرد. رقیب او علیرضا صحراییان، فرماندار سابق جهرم بود که حدود 35 هزار رأی داشته است. کوچی پس از رد صلاحیت در آخرین مرحله از اعتراضها توانست بار دیگر پا به عرصه انتخابات بگذارد. جرقه اعتراضها در این شهر از همین جا آغاز شد.
⭕️ برخی ادعا کردند که یک عضو حقوقدان شورای نگهبان حامی رضایی، نماینده مجلس بوده است. دراینبین عکسهایی هم از این دو در جمعی منتشر شد.
اما سخنگوی شورای نگهبان در این زمینه میگوید: «خوشبختانه اعضای شورای نگهبان از هیچکس طرفداری نکردهاند و اینها همه شایعاتی است که مطرح شده است».
⭕️ اعتراضها در جهرم تا جایی پیش رفت که امامجمعه این شهر نهم اسفند پشت تریبون نمازجمعه به انتخابات دوم اسفند اشاره کرد و گفت:
«انتخاباتی در جهرم برگزار شد که در شأن دارالمؤمنین نبود و تخلفاتی در آن صورت گرفت. درحالیکه طبق اطلاعیههای ستاد انتخابات کشور تا زمانی که متقاضی رأیدادن وجود داشت باید از آنها رأیگیری میشد اما در شهرستانهای جهرم و خفر این حق از مردم گرفته شد».
حجتالاسلام محمدحسین مدبر گفته بود: «گفته شد ساعت هشت شب شعبههای انتخابات بسته شود اما ساعتی بعد دوباره برخی شعبهها گشوده شد و در این میان بلبشویی ایجاد شد».
به گفته معترضان به نتایج انتخابات نباید حوزههای انتخابات بدون نظر هیئت نظارت بسته میشد. با اینهمه بدون نظر این هیئت و با دستور فرماندار انتخابات در جهرم پایان مییابد. پس از این حدود نیم ساعت بار دیگر برخی از حوزههای رأیگیری بازگشایی شد. اما این در حالی بوده که بعضی از صندوقهای رأیگیری باز شده بودهاند.
⭕️ کدخدایی درباره احتمال ابطال انتخابات میگوید «همهچیز بستگی به گزارشها[ی بازرسها] دارد."
⭕️ متن کامل گزارش در زیر:
https://khabaronline.ir/news/1377370
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
بدتر از ماسک دزدی هم هست
🔹ماسکدزدی بدتر است یا امیددزدی از یک ملت؟ خلاصه ماجرا را دو هفته قبل اکبر گنجی نوشت:
🔻«ما كارمندان دولتهای راست افراطي، از طريق كروناهراسي، ايران و ايرانيان را نابود خواهيم كرد. ما كارمند رسمي بخش پروپاگانداي دولت ترامپ، بوريس جانسون، نتانياهو و سعودي (بنسلمان) هستيم.
🔻وظيفه ما وحشتافكني در ايران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعي، مردم را به خشونت جمعي بكشانيم. ما بهگونهاي عمل ميكنيم كه گويي كرونا فقط در ايران وجود دارد و دولت ايران پنهانكاري ميكند.
🔻گمان باطل نكنيد كه ما مخالف سياسي، مدافع حقوق بشر، فمينيست و... هستيم؛ نه، ما فقط كارمند پروپاگانداي راست افراطي هستيم. تلويزيون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم كسي جز خود او نيست. ما تشنه مرگ و خون مردم ايرانيم. كاري را كه شديدترين تحريمهای تاريخ نتوانست با ايران انجام دهد، ما موظفيم با كرونا هراسي انجام دهيم».
🔹برخی افراطیون مدعی روشنفکری، جز نق زدن و منفیبافی به هنگام بروز چالشها و گرفتاریها، کار دیگری نکردند و اصلا چه کار دیگری بلدند؟
@IMANI_mohammad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️هدف طرح نمایندگان ردصلاحیت شده/ انتقام از شورای نگهبان یا رؤیای بازگشت به بهارستان؟
🔸در حالی که کشورمان مانند همه جهان با ویروس مرگبار کرونا درگیر است لیست امید و ردصلاحیت شدگان در آخرین ماه مجلس دهم، یک برگ دیگر بر اولویت ناشناسی خود افزود و به جای پرداختن به اولویتهای این روزهای جامعه که سلامتی، بهداشت و لوازم بهداشتی و مشکلات معیشتی ناشی از کرونا با یک طرح دوفوریتی به دنبال انتقام گرفتن از شورای نگهبان هستند.
▫«در خبرها آمده بود که مجلس بعد از تعطیلات کرونایی و غیرکرونایی جلسه علنی داشت و ناگهان یک طرح دوفوریتی مطرح شد که همگان را به تعجب واداشت. وسط بحران کرونا چهچیز واجبتر از اصلاح قانون انتخابات؟! انتظاری که ۴ سال بهپای آن نشسته بودیم!»
این سطرها ابتدای یادداشت «عباسعلی کدخدایی»، سخنگوی شورای نگهبان است که دو روز قبل آن را در صفحه خود در فضای مجازی منتشر کرده. کدخدایی از کدام طرح دوفوریتی سخن میگوید؟ هم در ادامه یادداشتش آورده: «اول خیال کردم وظیفه ناتمام مجلس یعنی اصلاح قانون انتخابات و اجرای سیاستهای کلی انتخابات موضوع دوفوریتی است! اما زهی خیال باطل! احقاق حق آن دسته از نمایندگانی که علیه آنها مثلاً گزارش خلاف واقع داده شده است!»
روز چهارشنبه طرحی در مجلس مطرح شد و در پایان سخنان موافق و مخالف رایگیری انجام شد و دوفوریت آن به تصویب رسید. ظاهر طرح بسیار فریبنده است. «محسن کوهکن» از جمله طراحان این طرح در روز چهارشنبه بهعنوان موافق سخنانش را اینگونه مطرح کرد: «پس از پایان انتخابات مجلس شورای اسلامی، دوستانی از جمله علی مطهری به دنبال ارائه این طرح و جمعآوری امضا برای آن بودند. در صورت تصویب نهایی این طرح، فرد متضرر میتواند به محکمه صالحه شکایت کند و اگر گزارش کذب بود، گزارشدهنده چه فرد دولتی باشد و چه غیردولتی، مجرم بوده و محاکمه میشود.»
بطن یک طرح فریبنده!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185942
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از اخبار آملی لاریجانی
video_2020-03-18_19-19-19.mp3
3.42M
🎙 آیت الله جوادی آملی: گاهی #خداوند خوابیده ها را بیدار می کند.ان شاءالله خداوند پزشکان و پرستاران را مشمول رحمت خود بکند. #دل_شکسته ها برای دفع خطر از خود و رفع خطر از دیگران #دعا بکنند.
🚨#کرونا
✅ @mehrostad_ir