هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
441.pdf
3.95M
🔴۹ دی را بخوانید
مطالب متنوع و روشنگر را در نشریه انقلابی ۹ دی از دست ندهید
📌جایگاه شورای نگهبان در اندیشه امام خمینی(ره) در گفتوگوی #صبح_صادق با عضو حقوقدان شورای نگهبان
⭕️دکتر «محمد دهقان»،عضو حقوقدان شورای نگهبان :
تضعیف شورای نگهبان بدعت خطرناکی است
🌺مقدمه مصاحبه:
شورای نگهبان قانونی اساسی از جمله نهادهای کشور است که وجود آن هم ضامن صیانت از قانون اساسی و هم برگزاری انتخابات سالم در کشور است و خواهد بود. این نهاد ترکیب دوگانهای دارد و نیمی از اعضای آن فقیه و نیمی دیگر حقوقدان هستند. شورای نگهبان در مجموع ۱۲ عضو دارد که برای یک دوره شش ساله انتخاب میشوند. امام خمینی(ره) با نظریات و حمایتهای خود، یکی از بانیان و مبدعان تشکیل شورای نگهبان بود.
✅ در بیشتر کشورهای دنیا نهاد یا نهادهایی، همچون شورای نگهبان قانون اساسی در ایران، با مسئولیت حفاظت و حراست از قانون اساسی و همینطور نظارت بر انتخابات وجود دارد که با نامهای مختلفی در سطح جهان شناخته میشوند. برای آنکه قانون اساسی دستخوش تصمیمات پارلمانها قرار نگیرد و زیر پای حاکمان گذاشته نشود، نهادی برای حفظ قانون اساسی پیشبینی شد. قانون اساسی، قانون برتر کشور و یک میثاق ملی است که قوانین، مقررات و آییننامهها نباید با آن مغایرت داشته باشند. از سوی دیگر، عقل و تجربه بشر به این نتیجه رسیده که برگزاری انتخابات بدون وجود نهادی ناظر بر آن، در اصل به معنای نبود انتخابات است. هر کشوری که انتخابات را پذیرفته، نهاد ناظر بر انتخابات را هم دارد. در برخی کشور مسئولیتهای صیانت از قانون اساسی و نظارت بر انتخابات، توأمان بر عهده یک نهاد است و در برخی کشورها نیز دو نهاد مجزا این دو مسئولیت را برعهده دارند. تنظیمکنندگان قانون اساسی ما در ابتدای پیروزی انقلاب با در نظر گرفتن تجربه دوران مشروطیت و نگاه به تجارب کشورهای اروپایی مثل فرانسه، نهاد شورای نگهبان قانون اساسی را برای مغایرت قوانین مجلس با شرع و قانون اساسی و همچنین نظارت بر انتخابات را پیشبینی کردند. نهاد حافظ قانون اساسی در آمریکا با نام «دادگاه فدرال»، در فرانسه «شورای قانون اساسی» و در اتریش «دیوان قانون اساسی» شناخته میشوند
⭕️متن #کامل مصاحبه دکتر «محمد دهقان» عضو حقوقدان شورای نگهبان با صبح صادق، در آستانه سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در زیر:
https://basirat.ir/fa/news/330984
🌺•✾🌿🌺🌿✾•🌺•
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
همتی از ریاست بانک مرکزی برکنار شد
🔹«عبدالناصر همتی» از ریاست بانک مرکزی برکنار شد و «سید حمید پورمحمدی» معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه به ریاست بانکمرکزی منصوب شد.
tn.ai/2512388
@TasnimNews
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
📌کنار رفتن همتی درست است نه برکناری
🔹برخلاف آنچه خبرگزاری ها اعلام کردند که «عبدالناصر همتی» از ریاست بانک مرکزی برکنار شد به دلایل زیر وی کنار رفته است و میخواهند نمایش دهند که وی برکنار شده است
tn.ai/2512388
📌برکناری اقای همتی یک تیر با چند نشان است
اولا یک نوع طراحی و جنگ زرگری است
میخواهند بگویند وی مسئول مشکلات کنونی و گرانی ارز و تنزل قیمت پول ملی نیست
ثانیا می خواهند فراغت بال برای تبلیغات داشته باشد.
ثالثا نمایش دهند که روحانی با وی مخالف است .
اگر قصد برداشتن داشتند چرا الان؟
آیا غیر از مسایل فوق دلیل دیگری میتواند داشته باشد؟
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
.
سرطان کارگزارانی اصلاحات باید خجالت بکشد با این کارنامه کاندیدایش.....
.
هدایت شده از استاد مهدوی ارفع
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🇮🇷 بخدا مردم مدیونیم
.جانبازی که ۳۸ سال است حتی ۱ دقیقه نخوابیده است، مشتی نشانه خروار است از کسانی قیامت جلوی ما را می گیرند و از ما بازخواست می کنند که چرا اجازه دادید انقلاب دست نااهلان و نامحرمان بیافتد.....
#انتخابات_۱۴۰۰
#حضور_حداکثری
#مهدوی_ارفع
🆔@mahdavi_arfae
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
کتاب صعود چهل ساله .pdf
17.9M
📗کتاب صعود ۴۰ ساله: معرفی دستاوردهای انقلاب جهت مشارکت حداکثری:
🔸دستاوردهای چهلسالهی انقلاب اسلامی بر اساس آمارهای #بینالمللی
🇮🇷 با این کتاب با افتخار از نظام دفاع کنید و زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کنید.
👈فایل PDF این کتاب ۳۰۰ صفحهای که به صورت رایگان در سایت خبرگزاری رسمی حوزه به آدرس زیر منتشر شده است
https://media.hawzahnews.com/d/2021/02/03/0/1090272.pdf
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
عزل همتی؛
یک تیر و دو نشان روحانی
♦️عزل آقای همتی از ریاست بانک مرکزی، در حالی که او نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، آگاهانه بوده و دادن یک امتیاز ویژه به وی می باشد. در واقع نوعی رفتار غلط انداز و اصطلاحا "نعل وارونه" است.
🔹روحانی بهتر از هر کس خبر دارد که در نظرسنجی های دولتی، مقبولیتش نزد مردم به زیر هفت درصد رسیده است. بنابراین هر کس که مغضوب او دیده شود -به ویژه از دولتمردان- احتمالا مورد اقبال بخش عمده ای از مردم ناراضی از سیاست های دولت قرار می گیرد.
♦️همتی در کنار جهانگیری و محمد شریعتمداری، سومین دولتمردی بود که به همراه آخوندی و دهقان (دو وزیر سابق روحانی) نامزد انتخابات شدند. اما از میان همه اینها و همچنین علی لاریجانی، تنها همتی بود که صلاحیتش در شورای نگهبان تایید شد.
🔹برخی می گویند روحانی غیر از همه دست بردن هایش در خزانه بانک مرکزی و برداشت های بی رویه گذشته که دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده، می خواسته برداشت های دیگری هم بکند و ماه های پایانی را با پول پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رساند.
♦️طبیعتا فردی که موقتا منصوب می شود، همراهی بیشتری خواهد داشت و مانند همتی فکر نمی کند که کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی تمام شده است.
🔹بنابراین دست روحانی باز تر می شود. ضمنا شاید بتوان از فرصت سیاسی نامزدی همتی برای تداوم دولت روحانی هم (با ژست مخالف خوان دولت) استفاده کرد. جالب این که همتی دیشب گفته "نامزد شدم، چون نمی خواستم روحانی آخرین رئیس جمهور باشد".
♦️برکناری آمیخته با شوک وی، می تواند دوپینگی دولتی در خدمت وی (و حامیانش در اعتدال حاکم بر دولت و از جمله حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران) باشد؛ چنان که پالس های مثبتی برای نامزدی اش نشان داده اند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
🔴 #سازمان_بازرسی_کل_کشور بهوش! !
📌لزوم هشیاری و فعالیت بیشتر
📌با توجه به دغدغه های فعالان رسانه ای و رسانه های انقلابی #سازمان_بازرسی_کل_کشور ضروری است در شرایط کنونی و #آخر_کار_دولت #مراقبت_جدی کند و در #بانک_مرکزی فعال تر برخورد کند و تمام کارها را تحت #کنترل_لحظه_به_لحظه قرار دهد که در شرایط کنونی دچار مشکل نشویم.
✅⭕️از آنجا که طبق اعلام برخی رسانه ها برداشت های بی رویه گذشته از خزانه بانک مرکزی دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده،
📌 آیا این #خطر نیست در شرایط کنونی آخر دولت بویژه با منصوب کردن #رئیس_موقتی بجای همتی، برداشت های دیگری هم انجام شود؟
📌 آیا این #خطر وجود ندارد که ماه های پایانی را با #پول_پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رسانند؟
📌آیا کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی هنوز تمام نشده است؟
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
🔸️چند نکته مهارتی برای انتخاب درست
۱️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
۲️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
۳️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
۴️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
۵️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
@MohamadRezaBagherzadeh
🎙 #نشست_علمی
✳️ گروه علمی «حقوق» مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار میکند
✅ موضوع: انتخابات آزاد و نظارت استصوابي در نظامهاي انتخاباتي
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سيد ابراهيم حسيني
👤 ناقد: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر رضا محمدي كرجي
👤 دبير نشست: حجت الاسلام و المسلمین آقای جعفر زارعي
🗓 دوشنبه 10 خرداد 1400 ⏰ 17
🌐 درگاه مجازی شرکت در کرسی علمی👇👇👇
🔸 میهمانان محترم:
iki.ac.ir/su/?u=1
🔸 ورود اعضای پرتال:
iki.ac.ir
#نشست_علمی
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir