هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️ واکاوی و بررسی راهکارهای "جهش تولید"
در گفتگوی تفصیلی رسا با حجت الاسلام دکتر غلامعلی معصومی نیا، مدیر گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه خوارزمی:
دولتمردان از خارج قطع امید کنند /خلق ثروت در اقتصاد تنها با تولید ممکن است/سیستم پولی و مالی ما فساد زا است/ رانت های دولتی موجب فساد می شود/ اعتبارات به سمت برنامه های تولیدی هدایت شود/ از ظرفیت حرکت های جهادی در رونق تولید استفاده کنیم.
┈••✾•🌹🌿🌺🌿🌹•✾••┈
@jedbie
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️ تقسيم بندي مردم در قيامت ، براساس رهبرانشان خواهد بود.
#در_قيامت_هر_گروهي_با_امامشان_محشور_مي_شوند
تفسیر نور، سوره الاسراء، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی
(نسخه متنی -ص: 112/ 70)
⭕️ يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُوْلَـئِكَ يَقْرَؤُونَ كِتَابَهُمْ وَلاَ يُظْلَمُونَ فَتِيلاً
(اسراء/71)
ترجمه:
روزي كه هر گروهي از مردم را با پيشوايشان فرامي خوانيم ، پس هر كس نامه عملش به #دست_راستش داده شود، پس آنان نامه خود را (با شادي ) مي خوانند و كمترين ستمي بر آنان نمي شود.
⭕️ نکته ها
((فتيل ))، رشته باريك ميان شكاف هسته خرماست ، كنايه از چيز بسيار اندك و كوچك و حقير مي باشد.
⭕️ قرآن از #دو_گونه_پيشوا نام برده است : يكي #امام_نور و هدايت ، (ائمّه يهدون بأمرنا) (153) و ديگري #امام_نار و ضلالت ، (ائمّه يدعون الي النّار) (154) كه گروه دوّم ، با زور و تهديد و تطميع و تحقير، مردم را به اطاعت خود وامي دارند.
ابوبصير به امام صادق (ع) گفت : ((أشهد أنّك امامي ))، گواهي مي دهم كه تو امام من هستي . امام فرمود: #در_قيامت_هر_گروهي_با_امامشان_محشور_مي_شوند، خورشيدپرستان با خورشيد و ماه پرستان با ماه . (155)
پيام ها:
1- قيامت رافراموش نكنيم . (يوم ندعوا)
2- تقسيم بندي مردم در قيامت ، براساس رهبرانشان خواهد بود. (كل ّ اناس بامامهم )
3- انسان، ناگزير الگو و رهبري را براي خود انتخاب مي كند. (كل ّ اناس بامامهم )
4- #مسلمان_نبايد_در_مسائل_رهبري_منزوي_و_بي_تفاوت_باشد. (ندعوا كل ّ اناس بامامهم ) زيرا در قيامت به همراه او محشور مي شود.
5- #آثار_مسأله_انتخاب_رهبري و اطاعت از او، تا دامنه قيامت ادامه دارد. (ندعوا كل ّ اناس بامامهم )
6- قيامت ، نه تنها دادگاه افراد، بلكه #محكمه_بزرگ_امّت_ها و ملّت ها و احزاب و مكتب ها و حكومت ها نيز هست . (ندعوا كل ّ اناس بامامهم )
7- امامت و ولايت ، #در_متن_زندگي مطرح است ، نه آنكه صرفا موضوعي اعتقادي و در حاشيه زندگي باشد. #رهبر_زمينه_ساز_سعادت_يا_شقاوت_مردم مي باشد. (كل ّ اناس بامامهم )
8- در قيامت ، نيكان از خواندن نامه عمل خود شاد مي شوند. (يقرئون كتابهم ) و يكديگر را صدا مي زنند كه بياييد نامه مرا بخوانيد. (هاؤم اقروا كتابيه ) (156)
9- انسان عملكرد خود رابه صورت مكتوب دريافت خواهد كرد. (كتابه )
10- محاكمه انسان ها در قيامت بر اساس دلائل و اسناد مكتوب است . (و لايظلمون فتيلا)
11- كيفر و پاداش در #قيامت ، صددرصد #عادلانه است . (ولا يظلمون فتيلا)
153-انبياء، 73
154-قصص ، 41
155-تفسير نورالثقلين
156-حاقّه ، 19
#قيامت
#عادلانه
#قیامت_محكمه_بزرگ_امّت_ها
#در_قيامت_هر_گروهي_با_امامشان_محشور_مي_شوند
#مسلمان_نبايد_در_مسائل_رهبري_منزوي_و_بي_تفاوت_باشد
#رهبر_زمينه_ساز_سعادت_يا_شقاوت_مردم
⭕️ انشاءالله با معرفت و اطاعت و ادای وظیفه، بر عهدمان بمانیم و از یاوران و زمینه سازان ظهور حضرت مهدی عج در رکاب نايب برحقش امام خامنه ای باشیم.
اللهم عجل فرجه و اجعلنا من خیر انصاره. آمین.
🌿🌺🌿
@jedbie
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
#آیتالله_بهجت رحمت الله علیه :
⭕️ #مهمتر از دعا برای "تعجیل" در فرج حضرت مهدی ارواحنا فداه، دعا برای "بقای ایمان" و "ثبات قدم در عقیده" و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می باشد.
#کوفیان هم امام حسین علیه السلام را #دوست_داشتند و برای آمدن ایشان درخواست "تعجیل" کردند؛ اما چون #خود_را_نساخته_بودند، در وقت وقتش امام علیه السلام را فروختند.
#امام_زمان_عج
#امام_حسين_عليه_السلام
#تعجیل
#دوست_داشتن_امام
#ثبات_عقیده
#بقای_ایمان
#کوفیان_امام_را_فروختند
┈••✾•🌹🌿🌺🌿🌹•✾••┈
@jedbie
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
ده فرمان تشکیلاتی شهید بهشتی برای فعالان فرهنگی
1- ایمان هرچه قویتر به آرمانتان و به کارتان؛
نگذارید این ایمان در شماها خدای ناکرده پژمرده و ضعیف شود. این ایمان باید روز به روز تقویت گردد.
2- برنامه های عملیای که درآن، تفوق و برتری کارکرد ساختار اسلامی و نیروهای مؤمن به چشم بخورد؛
باید به گونهای باشد که خواهر مسلمان و برادر مسلمان ما که از یک هم سن و همکلاسی و هم رتبه غیرمسلمانش در مقام عمل دینی صالحتر است، در مقام عمل اجتماعی نیز سودمندتر باشد. اگر عمل شما به حال مردم سودمند واقع شود، ماندنی خواهید بود. این بیان قرآن است .«فاما الزبد فیذهب جفاء و اما ما ینفع الناس فیمکث فی الارض»؛ [کفر میرود و آنچه برای انسان سودمند است می ماند. رعد/آیه 17] سودمندی بیشتر ما باعث پیروزی ماست. به همین جهت در خودسازی فردی و جمعی انجمنهایتان باید طوری برنامهریزی کنید که در صحنه خدمت به مردم بدرخشید؛ نه برای تعریف مردم بلکه برای خدا.
3- ارتباط خود را قوی کنید؛
وقتی یک عده در اقلیت هستند، باید بکوشند تا به کمک ارتباطات گسترده، یک جمع بزرگتر شوند. وقتی که همه یک جا جمع هستید، احساس دلگرمی و قدرت بیشتر می کنید.
4- جذب عناصر جدید؛
گاهی دافعه خیلی قوی است اما جاذبه چندان قوی نیست. مسلمان، هم دافعه دارد و هم جاذبه.
شما باید جاذبهتان زیاد باشد، باید کلامتان و رفتارتان چنان باشد که اطرافیانتان را یکی یکی جذب کنید. اصلاً باید برنامه داشته باشید برای جذب آنها. مبادا فکر کنید که اینهایی که با ما مخالف هستند دیگر کارشان خراب است و درست شدنی نیستند. خیر، انسان تغییر می کند. خیلیها آدمهای خوبی هستند، میلغزند و بد میشوند. خیلیها آدمهای بدی هستند و در اثر ارشاد و معاشرت خوب میشوند. تعالیم اسلام یادتان نرود. اسلام میگوید تا آخرین لحظات حیات، در توبه باز است.
5- انضباط؛
هرکار دسته جمعیای که انجام میدهید باید همراه باشد با انضباط تشکیلاتی. بچه مسلمان ها به انضباط مقدار کمی بها می دهند. باید یک مقدار به انضباط بیشتر بها بدهیم. اما نظم فرعونی نه؛ زیرا نظم گاهی فرعونی و طاغوتی است. نظم ما باید الهی، سازنده و نورانی باشد.
6- شناسایی و کشف استعدادها؛
کشف عناصر مدیر و مفید که بتوانند پستهای کلیدی و موثر را با لیاقت اداره کنند. گاه ما یک فرد متدین و خوبی را میگذاریم رأس کاری ولی چون تواناییاش ضعیف است، اثر بدی میگذارد. شما باید مدیرهای مومن و متعهد 10 سال آینده را هم کشف کنید و هم بسازید.
7- معلوماتتان را ببرید بالا با مطالعات اسلامی، مطالعاتتان باید اسلامی باشد؛ فنی هم باید باشد؛
هرکدام از شما وظیفهی شرعیتان است که در هفته یک مقدار روی رشته خاص خودتان مطالعهی فنی کنید، طوری که کاردانی و کارایی فنی شما رو به افزایش پیگیر و مستمر باشد.
8- شیوههای صحیح برخورد با دشمن و مخالف را یاد بگیرید؛
گاهی برادرها و خواهرها با جریانهای مختلف میخواهند برخورد کوبنده داشته باشند اما طرز برخورد آنها طوری است که در جامعه محکوم می شوند. شیوه های برخورد باید صحیح باشد. باید درباره این شیوه های برخورد بنشینید و تبادل نظر کنید.
9- انتقاد از خویشتن؛
آیا هیچ وقت دور هم جمع می شوید بگویید این یک هفته نقایص و عیب کارم این بود. این کار را می کنید یا خیر؟ خوب، شروع کنید! هیچ اشکالی ندارد.«المؤمن مرآت المؤمن» یعنی چه؟ برادر و خواهر مسلمان باید آینه یکدیگر باشند.آینه یکی از کارهایش این است که عیبهای آدم را میگوید، بنابراین هر هفتهای، دو هفتهای، یک ساعت دور هم بنشینیم با روی باز و گشادهرویی هرکسی اول عیبهای خودش را بگوید بعد آنهایی که جا می ماند دیگران بگویند، بعد هم عیب جمعمان را بگوییم.
10- امید کامل به آینده؛
هیچ مسلمانی حق یأس و ناامیدی ندارد. آدمهایی که ایمان به خدا ندارند آنهایی هستند که از گشایش آفرینی خدا در تنگناها مایوس میشوند. انسانهای مومن همیشه باید امیدوار باشند. آنقدر قرآن و اسلام به ما تعلیم میدهد که نه با یک غوره سردیتان بشود و نه با یک مویز گرمیتان.
🇮🇷"کانال اساتید انقلابی " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.👇
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از دکتر فیروز اصلانی دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران
⭕️ تصویر الگوی قدرت و موفقیت ایالات متحده در بستر #احتضار_کرونایی(روی جلد مجله #اشپیگل)
⭕️ چرا جریان#غربزده وابسته به آمریکا در جهان سوم، آمریکا و #لیبرال_دمکراسی را بعنوان پایان تاریخ #بزک و #تصویرسازی_دروغین می کردند؟
⭕️ به تحلیل و پاسخ #ساموئل_هانتینگتون در کتاب #موج_سوم توجه کنید:
"الگوی آمریکایی خواستار داشت... به علت #تصویری بود که از قدرت و موفقیت نشان می داد. مانند موج دوم پس از جنگ جهانی دوم، مردم در پی #تقلید_از_نمونه_های_موفق بودند. "
⭕️ سؤال کلیدی و مهم هانتینگتون :
" اما #چه_پیش_خواهد_آمد هرگاه الگوی آمریکایی دیگر تجسم_قدرت_و_موفقیت نباشد و دیگر نمونه و الگوی برنده به نظر نیاید؟"
⭕️"... ایالات متحده با دشواریهای مهمی رودررو است: جنایت، مواد مخدر، کسری تراز بازرگانی، بودجه، سطح پایین سرمایه گذاری و پس انداز، تنزل رشد بهره وری، پایین بودن سطح آموزش عمومی، فساد و ویرانی داخل شهرها.
مردم نقاط مختلف جهان می توانند به ایالات متحده آمده، شاهد نزول قدرت آن باشند که در رکود سیاسی، عدم کارایی اقتصادی، هرج و مرج اجتماعی تجلی یافته است."
⭕️پ. ن:
#بحران کرونا توخالی بودن الگوی نظام سیاسی اقتصادی آمریکا را نشان داد.
⭕️ ماهیت#تمدن ها در بحران ها آشکار می شود.
⭕️ ژنرال هانتینگتون استاد امریکاستای دانشگاه هاروارد بود.
#افول_الهه_آزادی
#افول_الگوی_دمکراتیک
#شکست_الهه_دمکراسی_با_کرونا
#هانتینگتون
#چه_پیش_خواهد_آمد
#تجسم_قدرت_و_موفقیت
#الگوی_برنده
#اشپیگل
#غربزدگان
#بزک
#تصویرسازی_دروغین
#بحران
#تمدن
#تمدن_غرب
┈••✾•🌹🌿🌺🌿🌹•✾••┈
@aslani57
کانال دکتر فیروز اصلانی
🔴ابلاغ دستورالعمل دادرسی غیرحضوری در روزهای آینده/محدودیتها مانع تحول در قوهقضائیه نشود
رئیس قوهقضائیه :
🔹دستورالعمل دادرسیهای غیرحضوری و فرهنگسازی آن در روزهای آینده ابلاغ میشود.
هدایت شده از من سهمی از دنیا نمیخواهم
4_5850283333086347611.mp3
15.19M
💖
الهی جودُکَ بَسَطَ اَمَلی ...
خدایا؛ به خاطر بخشش های توئه که من جرأت میکنم این همه آرزو داشته باشم..
دلخوشم به کَرمت ...
...♡☔️💗💙
مناجات شعبانیه
⭕️ قابل توجه مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور
⭕️ خطر خصوصیسازی غیرحرفهای در شستا
بررسی بیش از دو دهه تجربه خصوصیسازی در کشور نشان میدهد چهار عامل ۱- وجود فساد گسترده (فقدان اهلیت و تخصص کافی توسط خریدار، ارزشگذاری پایین و عدم دریافت تضامین کافی و...)، ۲- محیط کسبوکار نامساعد، ۳- بیثباتی اقتصاد کلان و ۴- حقوق مالکیت ناکارآمد موجب شکست خصوصیسازی در ایران شده است. برای مثال بررسیهای دیوان محاسبات نشان میدهد در واگذاری چهار شرکت دولتی همچون پالایش نفت کرمانشاه، کشت و صنعت مغان، آلومینیوم المهدی و هرمزال و زیرمجموعههای شرکت توسعه گردشگری، ۵.۵ هزار میلیارد تومان ارزانفروشی شده است. همچنین بررسی گزارش رقابتپذیری سال ۲۰۱۸ نشان میدهد ایران در شاخص بیثباتی اقتصاد کلان در رتبه ۴۴ جهان، در شاخص حقوق مالکیت در رتبه ۱۰۰ و در شاخص سهولت کسبوکار نیز ایران در آخرین گزارش بانک جهانی در رتبه ۱۲۸ جهان قرار دارد؛ بنابراین با توجه به آنچه گفته شد، اگر قرار است ۲۷۴ شرکت سازمان تامین اجتماعی خصوصیسازی شوند، این موارد باید مورد توجه قرار گیرد:
۱ با توجه به اینکه نزدیک به ۱۰۰ سهام و دارایی سازمان تامین اجتماعی و ۲۷۴ شرکت شستا با حق بیمه ۴۲ میلیون بیمهشده و مستمریبگیر ایرانی اداره میشود، منطقی است مردم یعنی ذینفعان اصلی سازمان تامین اجتماعی تصمیمگیر نهایی خصوصیسازی شرکتهای شستا باشند.
2)...
3)...
4) بررسی تجربیات دو دهه اخیر خصوصیسازی در کشور نشان میدهد عوامل دیگری از قبیل: عدم توجه به تجدید ساختار و آمادهسازی شرکتها پیش از واگذاری و عدم نظارت دولت بر نحوه اداره شرکتها پس از واگذاری درباره اطمینان از ادامه عملیات، حفظ اشتغال و انجام سرمایهگذاری به اجرای ناموفق سیاست خصوصیسازی در کشور انجامیده است. در این زمینه تجربیات شرکتهای مختلف ازجمله هفتتپه، پارسیلون، هپکو، ماشینسازی تبریز و صدها شرکت دولتی نشان میدهد بهجهت عدم نظارت دولت بر امور شرکتهای واگذارشده پس از واگذاری، خریداران بهجهت نداشتن اهلیت کافی یا اقدامات دیگر موجب ورشکستگی شرکت شدهاند.
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.fardanews.com/fa/news/928732
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی