هدایت شده از روزنه
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
هنرمندان کشور از هر نوع توهین و جسارت به باورهای ایمانی جامعه ایرانی اعلام انزجار و بیزاری میکنند.
ما هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خود را موظف به پیگیری دغدغه های ایرانیان متدین و غیرتمند و رفع منکر میدانیم.
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
📌 تشخّص و مرزبندی جبهه حق با باطل یک ضرورت همیشگی
🔔آنچه که در نظام اسلامي بايد هميشه مورد توجّه باشد، مشخّص بودن جبهه هاست؛ مخلوط نشدن جبهه حق با جبهه ناحقّ است.
ممکن است جبهه ناحق مورد مدارا قرار گيرد - مانعي ندارد - ممکن است در جايي دستِ دوستي هم با او داده شود - در جاي خود مانعي ندارد - اما زنهار! خطوط فاصل نبايستي به هم بخورد.
✅بايد مشخّص باشد که حق کيست و کجاست و چرا و چه مي خواهد بکند - هدف و روش و تدبير و تاکتيک و عملکردش چگونه است - و ناحق کيست و چرا و هدفش چيست و چه کار مي خواهد بکند. اينها نبايد مورد غفلت قرار گيرد.
غفلت از اين مرزبندي و تشخّص، به نفع هيچ جبهه حقّي تمام نخواهد شد.
📌 هيچ کس، اهل حق را از اين که ندانند چرا حقّند و حالا چه بايد بکنند و چه کسي در مقابل آنهاست، تحسين نخواهد کرد؛ حتّي دشمنانشان هم آنها را تحسين نمي کنند.
✅ پيامبر مرزها را روشن و اوّلاً وضعيت کفّار را مشخّص مي کند؛ يعني آن جبهه مقابل که پيامبر اساساً بعثتش، ظهورش، نظامش و جهادش، براي نفوذ در آنها و عقب زدن آنها و گستردن دايره حقّانيت خود است.
جبهه کفر را نمي شود ناديده گرفت. جبهه کفر، به عنوان کساني که در مقابل دعوت حق قرار دارند، بايد مشخّص شود. بايد مشخّص شود که حق با جبهه کفر چه کار دارد؛ اصلاً چرا حق به وجود مي آيد؛ دعوت حق چرا از طرف خداوند به پيامبران الهام و ابلاغ مي شود و آنها چرا آن را مطرح مي کنند؟
اگر پديد آمدن پيام حق - که پيام حق هم عبارت است از پيام رستگاري انسانها - فلسفه و حکمت و لزومي دارد و مسؤوليتي بر دوشِ آورندگان آن پيام - که پيامبر و ادامه هاي راه پيامبر تا ابد است - مي گذارد. پس بايد فهميد که اين جبهه حق، هدفش چيست و چگونه مي خواهد به اين هدف برسد.
رستگاري انسان با چه چيزي حاصل خواهد شد؟ فقط با نصيحت و موعظه که حاصل نمي شود.
لذا جبهه حق - يعني همه انبيا - در هر برهه اي از زمان که فرصتي پيدا کرده و توانسته است خود را نشان دهد و قدمي به جلو بردارد، کاري که کرده، اين بوده که حقايقي را که انسانها بايد بدانند تا به فلاح و رستگاري نزديک شوند، اين حقايق را در ذهن انسانها و در واقع زندگي انسانها تحقّق بخشيده است.
اين کار جبهه حقّ است؛ همين است که مجاهدت را ايجاب مي کند. چرا؟ چون در مقابل حقّانيت حق، معارض وجود دارد. حق اگر از رستگاري انسانها سخن مي گويد، کساني در دنيا هستند که از اسارت انسانها سخن مي گويند. حق اگر از عدالت سخن مي گويد، کساني هستند که مخالف و دشمن عدالتند يا طرفدار ظلمند. حق اگر از پرستش خدا سخن مي گويد، کساني هستند که مدّعي خدايي اند و وجود خدا و تسليم در مقابل خدا را انکار مي کنند. طبيعي است همه اينها معارض مي شوند.
در مقابل معارض، بدون مجاهدت، نه آن پيام پيش خواهد رفت و نه در ذهن ها و نه در واقعيت تحقّق پيدا نخواهد کرد.
✍رهبر معظم انقلاب
۴ /دی/ ۱۳۷۸
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
#در_محضر_رهبر_انقلاب
✨انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان آماده کنیم.» ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
✨ما آن وقتی میتوانیم حقیقتاً منتظر به حساب بیاییم که زمینه را آماده کنیم. برای ظهور مهدی موعود(ارواحنافداه) زمینه باید آماده بشود؛ و آن عبارت از عمل کردن به احکام اسلامی و حاکمیت قرآن و اسلام است.
✨اولین قدم برای حاکمیت اسلام و برای نزدیک شدن ملتهای مسلمان به عهد ظهور مهدی موعود (ارواحنافداه و عجلاللهفرجه)، بهوسیلهی ملت ایران برداشته شده است؛ و آن، ایجاد حاکمیت قرآن است.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آیا بالاخره برجام مورد تائید رهبر انقلاب بود؟
🔹آیا رهبر معظم انقلاب از شروط خود عقبنشینی کردند؟ پس چرا جلوی آن نایستادند؟
💬 سید یاسر جبرائیلی
➕ به #انجمن_علمی_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🌺🍃
🍃
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۱۷ ماه رجب سال ۲۱۸ق
🏳هلاکت مأمون عباسی/۵
💠رهبرانقلاب
‼️یک روزِ مجاهدت امامان بزرگوار به قدر سالها اثر میگذاشت؛ این بزرگواران دین را با مجاهدت حفظ کردند، والا دینی که در رأسش متوکل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمایش اشخاصی باشند مثل یحیی بن اکثم که با آنکه عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه یکِ علنی بودند، باید همان روزها کلکِ آن کنده میشد! ۸۳/۵/۳
‼️مسلمین باید در عمل به کلمات ائمّه علیهم السلام و اهل بیت پیغمبر، اتّفاق کلمه کنند. این یکی از وسایل وحدت است. البته این، یک کار فنّی است؛ کار آسانی نیست و مقدّماتی دارد. کسانی که اهل فنّند، اهل حدیثند، اهل علوم وابسته به حدیثند، میدانند که مقدّمات این کار چیست. باید معیارهای درک حدیث، تلقّی و تحمّل حدیث و معیارهای صحّت و اعتبار حدیث، مورد توافق قرار گیرد. باید بر روی رجال حدیث توافق شود. در گذشته، عمدتاً دستگاه خلافت بنی عبّاس و مقداری هم بنی امیّه، طوری ترتیب دادند که معارف اهل بیت را از ذهنیّت دنیای اسلام بیرون کنند؛ لذا روایات آنان کم نقل شده است. محدّث، حدیث را نقل میکند و برای او فرقی ندارد که حدیث را از حسن بصری، از قتاده و از دیگران نقل میکند. چرا از جعفربن محمّد علیه السلام نقل نکند!؟ دستگاه خلافت امثال هارون، مأمون، معتصم، متوکّل و امثال اینهاست که مانع میشدند، راهها را میبستند، بعضی هم رجال حدیث را متّهم میکردند؛ لذا یکی از کارهایی که باید بشود، تلقّی مشترک در این زمینههای مقدّمات حدیث است. علما در این زمینه وظیفه دارند؛ متفکرین اسلامی در این زمینه وظیفه دارند. ۷۴/۵/۲۴
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۱۷ ماه رجب سال ۲۱۸ق
🏳هلاکت مأمون عباسی/۳
💠رهبرانقلاب
‼️وظیفه ائمه بعد از حضرت رضا تا حضرت ولیعصر این بود که زمینه را آماده کنند براى شکل گرفتن یک اعتقاد تمامنشدنىِ شیعى به لزوم ایجاد حکومت علوى، یک تشکیلاتى درست کنند، یک طرز فکرى را در میان این تشکیلات رائج کنند، آنچنان این تشکیلات را محکم کنند، به هم پیوند بزنند که با غیبت امام عصر، این تشکیلات متلاشى نشود؛ و این کارى بود که خلفاى آن زمان بشدت از این کار بیمناک بودند. البته من عقیدهام اینستکه مأمون عباسى هم با اینکه دخترش را به امام جواد داد، و آن حضرت را با آن احترام و تجلیل داماد خودش کرد، دشمن خونى این خانواده و شخص امام جواد بود؛ اینى که بعضى خیال کردند که مأمون عباسى با اینها دشمنى نداشته و شیعه بوده، در بعضى از کتابها هم ساده دلانه این مسئله تکرار شده، مأمون عباسى بسیار هم خبیث بود، خیلى هم دشمن و مخالف بود، منتها او فکر میکرد که بعد از اینکه پاى امام رضا را از وسط بیرون برده و حضرت را مسموم کرده، الان وقت این است که دیگر ماجراى آلعلى را بهکلى تمام کند؛ یک کودک ۷سالهاى است، این را بیاورد زیر بال خودش بگیرد، با تربیت خودش بزرگ کند، بعد هم دختر خودش را به او بدهد؛ هم یک جاسوس در داخلهى او گمارده و مانع از خیلى از کارهاى پنهانى او شده، هم او را مدیون محبتهاى خودش کرده، و اگر مأمون زنده میماند، خود مأمون حضرت را به قتل میرساند، منتها خب خدا مأمون را مهلت نداد و حضرت جواد هنوز ۱۵سال بیشتر نداشتند، که مأمون از دنیا رفت و مرد! ۶۴/۵/۲۶
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴 #حوصلۀ_پدر مثل حوض
✍ آیت الله حائری شیرازی:
💠 #پدر وقتی خوش اخلاق و با تحمل و #باحوصله باشد، بچه باشخصیت میشود. حوصلۀ پدر، حوضی است که بچه در آن رشد میکند. بچه، مثل «ماهی» است و «حوصلۀ پدر» مثل حوض. آن پدری که حوصلهاش زیاد است، مثل #دریاچه است و بچه تا حدّ ماهیهای دریاچه رشد میکند و بزرگ میشود. پدری که از این هم باحوصلهتر است، مثل یک دریاست، بچه مثل ماهی در #دریا، به اندازۀ #نهنگ قدرت و جرأت پیدا میکند.
هدایت شده از دکتر فیروز اصلانی دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران
🔴ای مسئولان! معلول ها شما را معلول نکند!
به ریشه های ناهنجاری و ولنگاری فرهنگی توجه کنید.
⭕️اگر به رهنمود امام المسلمین به دولت و مراکز فرهنگی در هفته دولت درباره بازسازی عقلانی و انقلابی عرصههای مدیریت فرهنگی و ابعاد و راهکارها و موانع آن توجه جدی بشود مشکلات فرهنگی و هتاکی ها و ولنگاری فرهنگی و بی غیرتی دینی در این عرصه ها رخ نخواهد داد.
📌حوزه علمیه قم، شورای مدیریت، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، بازرسی کل کشور، دادستانی انقلاب اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرهیختگان حوزه و دانشگاه باید به تامل و تفکر و برنامه ریزی و اقدام جدی در این باب بپردازند.
🔔جلوی ضرر را هرجا بگیرند نفع است. بسم الله.
✳️رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم در ۶ شهریور ۱۴۰۰ :
در مدت خدمت و مسئولیت، همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریتی انشاءاللّه بوجود بیاید.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹 چه شباهت عجیبی؟!
🔸۱- قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران در ژوئن ۲۰۱۰ (۲۵ خردادماه ۱۳۸۹) یعنی دقیقاً در سالگرد فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ صادر شد. هيلاری کلينتون وزیر خارجه وقت آمریکا که همراه با رافائل کوريا،
رئيس جمهوری اکوادور، در یک کنفرانس خبری صحبت میکرد، درباره این قطعنامه گفت: «فکر میکنم منصفانه است اگر بگويم اين تحريمها مهمترين تحريمهايی است که ايران تاکنون با آن مواجه شده است»! خبرنگار واشنگتنپست در همان کنفرانس مطبوعاتی از هیلاری کلینتون میپرسد
«فکر نمیکنید که این قطعنامه علیه ملت ایران است و نه دولت ایران؟ زیرا مفاد قطعنامه نشان میدهد که فشارهای ناشی از آن بر ملت ایران وارد میشود و نه دولت». کلینتون نظر خبرنگار واشنگتنپست را رد نمیکند و فقط میگوید
«به هر حال، این ملت ایران است که باید به نظام فشار
بیاورد»!
یعنی فشار بر مردم و انتقام از آنها به علت آنکه فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ را خنثی کرده و به آمریکای خونریز و غارتگر اجازه ندادهاند سرنوشت نظام و ملت را در اختیار خود بگیرد.
۲- حالا در این آیات از سوره مبارکه احزاب دقت کنید
« إِذْ جَاءُوكُمْ مِنْ فَوْقِكُمْ وَ مِنْ أَسْفَلَ مِنْكُمْ وَ إِذْ زَاغَتِ الْأَبْصَارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ وَتَظُنُّونَ بِاللهِ الظُّنُونَا. هُنَالِكَ ابْتُلِيَ الْمُؤْمِنُونَ وَ زُلْزِلُوا زِلْزَالًا شَدِيدًا ... زمانی را به یاد آور که
[ دشمنان] از بالا و پایین به سویتان آمدند، و در آن هنگام چشمها [از شدت ترس] خیره شد و جانها به حنجره رسید، و به خدا گمانهای ناروا بردید». دشمن از بالا و پایین
- بخوانید از زمین و هوا- به سپاه اسلام یورش آورده و عرصه را بر آنان تنگ کرده است. حالا نوبت نفوذیهاست که مأموریت خود را انجام بدهند. کدام مأموریت؟ ادامه آیات را بخوانید: « وَ إِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا ... در آن هنگام بود که منافقان و آنان که در دلهایشان مرضی بود، گفتند: آنچه خدا و پیامبرش به ما وعده داده بودند، فریب [ و دروغ] بود»!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236877
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹 چه غصهای میخوره؟!
https://kayhan.ir/fa/news/236879
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻در گفتوگو با رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه بررسی شد:
❇️ حوزه علمیه در زمینه پیادهسازی منویات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی چه کار کرده است؟
◻️ حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با اشاره به سالروز ابلاغ الگوی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۹۲ سیاستهای اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند گفت: دشمنان انقلاب پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، همه جنگها را علیه ایران انجام دادند، ولی این جنگها اثر کمی بر ما داشت و به ناچار به جنگ تمام عیار اقتصادی روی آورد.
برای اینکه دشمن به مرزهای اقتصادی ما حمله نکند و تجاوز دشمن از مرزهای اقتصادی ما منتفی شود، رهبری معظم انقلاب الگوی اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک ابزار دفاعی در این جنگ اقتصادی ارائه کردند.
فعالان علمی #اقتصادی_حوزه به این نتیجه رسیدند که باید ازسیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی صیانت و حفاظت کرد. چرا که ممکن است افراد و نحله های فکری که اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی را قبول ندارند این مساله را به انحراف بکشانند و به دلیل صیانت از این الگو، مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه تشکیل شد.
مشروح مصاحبه: hawzahnews.com/xbBdm
@Hawzahnews| حوزهنیوز