هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴 کار تشکیلاتی لازمه فعالیت انتخاباتی نیروهای انقلاب
✍حسن رشوند
تقریباً در همه نظامهای سیاسی که با ساختار حزبی پیش میروند، برای معرفی یک نامزد، این سازوکار تشکیلاتی است که فرد را مشخص و معرفی میکند. وقتی هم که نامزد مورد نظر معرفی شد همه اعضای حزب از «کوچک و بزرگ»، از «نامدار و غیر نامدار» موظف به رعایت این سازوکار هستند. زمانی هم که نامزد مربوطه رأی لازم را نیاورد، هزینه مادی و معنوی آن را همه باید بپردازند. این تصلب نظر در حمایت از نامزد حزبی آنچنان برجسته و عریان است که حتی فرد دیوانهای مثل «ترامپ» که در طول چهار سال ریاست جمهوریاش، سوهان روح جمهوریخواهان بود، پس از آنکه به عنوان تنها نامزد حزبی معرفی میشود همچون یک میثاقنامه نوشته شده، از ارکان حزب گرفته تا اعضای دونپایه، مجبور به حمایت از او میشوند. نمیخواهم صحه به این روش و تأییدی بر رفتار جمهوریخواهان یا دموکراتها در انتخاب بالاترین مقام اجرایی امریکا داشته باشم، ولی قصدم از این مطلب این است که نمیشود مدعی کار تشکیلاتی بود، ولی رفتار غیر اصولی و به هم ریخته را مبنای عمل تشکیلاتی خود آن هم برای نشاندن بالاترین مقام اجرایی بر صدر کشوری قرار داد که آرمانها و به همین نسبت، چالشهای آن از کشورهای دیگر بیشتر است.
....
آنچه امروز جبهه انقلاب گرفتار آن است فاصله گرفتن از کار تشکیلاتی از مرحله ثبت نام و اجازه «آتش به اختیار» برای ثبت نامها و بههم ریختگی در فضای تبلیغاتی و زدن نامزدهای خودی در فضای مجازی- هرچند معتقدم تخریب رقیب در جبهه مقابل هم رفتاری زشت و تقبیح شده است- میباشد. این یک هشدار دلسوزانه است. اگر نیروهای انقلاب، تابع رفتار تشکیلاتی نباشند، نمیتوانند انتظار پیروزی در انتخابات را به آسانی داشته باشند. رفتار تشکیلاتی از مرحله ثبت نام تا رقابت در زمان تبلیغات انتخاباتی و مناظرههای تلویزیونی تا حتی برای جلوگیری از شکستن آرای بدنه اجتماعی این جبهه، انصراف به نفع عزیز دیگری وکنار کشیدن را شامل میشود که یقینا خیر و برکات این رفتارها به مراتب بیشتر از خدمت چهار ساله در جایگاه ریاست جمهوری است.
⭕️متن کامل در زیر
لینک کوتاه:http://www.Javann.ir
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⁉️سالگرد آغاز فتنه بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری
🔴وقتی که مدعیان اصلاحات زیر میز زدند!
✍دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
عجیبترین اتفاق دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این بود که میرحسین موسوی
(یکی از نامزدها)، دو ساعت پیش از پایان رأیگیری و ساعتها قبل از شمارش اولیه آراء، در یک کنفرانس مطبوعاتی، خود را «برنده قطعی انتخابات با نسبت آراء بسیار زیاد» اعلام نمود!
این در حالی بود که در همان کنفرانس ادعا کرد، اغلب ناظران انتخاباتیاش را از حوزهها بیرون کردند! پس به چه وسیله دریافته بود که پیروز قطعی آن هم با رای بسیار بالاست؟!! غیبگویی کرده بود؟ اذهان رای دهندگان را خوانده بود؟ از پیشگویان و فالگیران و رمالها استفاده نموده بود؟ این سؤال و پرسشی اساسی است که پس از گذشت 15 سال، هنوز پاسخ قانعکنندهای برای آن، از سوی مدعیان اصلاحات و هواداران میر حسین موسوی ارائه داده نشده است.
.....
چه اتفاقی افتاده بود که چپ و راست و سرمایهدار و سوسیالیست و سلطنتطلب و ملیگرا و منافق و بهائی و...همه و همه جمع شده و تمام قد از کسی حمایت میکردند که نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ایران بود و حالا شکست خورده و مدعی تقلب شده بود؟
پال رابرتس معاون اسبق وزارت خزانهداری آمریکا در مصاحبه اختصاصی با مجله آمریکایی «فارین پالیسی» گفت:
«... همه آشوبهای ایجاد شده در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری، توطئه آمریکا برای بیاعتبار و منزوی کردن ایران بود تا این کشور را به زانو درآورد. چرا که به عنوان مثال «کنت تیمرمن» که یک نومحافظهکار است و ریاست بنیاد ملی برای دموکراسی(NED) را برعهدهدارد، روز 11 ژوئن یعنی پیش از برگزاری انتخابات در ایران نوشت: «صحبت از یک انقلاب سبز در ایران است.»
پال رابرتس ادامه داده بود:
«...به عبارت دیگر قبل از رأیگیری چیزی آماده شده بود که باعث گردید به خودجوش بودن اعتراضات شک کنیم. چون تیمرمن در ادامه نوشته بود: NED در طول دهه گذشته میلیونها دلار را صرف گسترش انقلاب «رنگی» در کشورهای مختلف کرده و تکنیکهای ارتباطی و سازمانی مدرن را آموزش داده است. بخشی از این پول به دست حامیان موسوی، رسیده است، البته از طریق ارتباط با سازمانهای غیردولتی در خارج از ایران که NED بودجه آنها را تامین میکرد....»
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001DOM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 خاطره ای از شهید چمران
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم چمران، آن جماعتِ خودش را جمع کرد و گفت میرویم عملیّات؛ گفتیم چه عملیّاتی؟ گفت میرویم شکار تانک. بنده هم یک کلاشینکف داشتم، مال خودم بود -کلاشینکف شخصی داشتم که همراهم بود- گفتم من هم بیایم؟ گفت بله، چه عیب دارد، شما هم بیایید. من هم عمامه و عبا و قبا را گذاشتم کنار و یک دست لباس سربازی گَلهگشادِ منحوس به ما دادند پوشیدیم و شبانه با اینها رفتیم؛ درحالیکه بنده نه تمرین نظامی دیده بودم و نه سلاح مناسب داشتم، یعنی برای شکار تانک کسی با کلاشینکف نمیرفت. البتّه آنها هم آرپیجی و مانند اینها نداشتند؛ آنها هم همینطور با همین سلاح و مانند اینها [بودند]. رفتیم و شکار تانک هم نکردیم و برگشتیم! ۱۳۹۷/۷/۴
🗓 ۳۱ خرداد، سالروز شهادت شهید چمران
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
🔴📣 #تلنگر_به_مجلسیان برای رعایت قانون.
طبق ماده ۳۶ و ۳۷ آیین نامه داخلی مجلس باید نمایندگان بر اساس شاخصهای تحصیلات و سوابق اجرایی و نمایندگی، در کمیسیونهای مختلف تقسیم بندی شوند.
مطابق تبصره ۱ ماده ۳۶ دستورالعمل لازم تنظیم و به تصویب هیئت رئیسه و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس رسیده است.
در این دستورالعمل امتیاز رشته مرتبط و غیر مرتبط متفاوت است و هیئت مذکور به هیچ عنوان نمیتواند خارج از ضوابط این دستورالعمل و شاخصهای معین شده مانند تحصیلات و.... عمل کند و فردی را که واجد شرایط نیست امتیاز بالاتر دهد و وارد کمیسیون خاصی کند.
چگونه امکان پذیر است که افرادی بدون تخصص لازم که به هیچوجه طبق ماده ۱۱ دستورالعمل مصوب جزو رشته های مرتبط با کمیسیون ها نیستند، امتیاز کامل مرتبط دریافت کنند و وارد کمیسیون مربوطه شوند؟
آیا بر فرض صحت، این امر خلاف صریح قانون و سوگند نمایندگان به التزام به قوانین و آیین نامه داخلی مجلس نیست؟
اگر هست که هست، باید ضمن عمل به قانون، نمایندگان مذکور در کمیسیون هایی که امتیاز لازم را آورده اند توزیع شوند.
به هرحال، این حق الناس است و نباید بر خلاف قانون، حق نمایندگان واجد امتیاز لازم به دیگران اعطا شود و آنها محروم گردند.
به عبارت دیگر، افراد فاقد شرایط وارد کمیسیون و نمایندگان واجد شرایط از آن محروم شوند.
مهندسی کمیسیون ها باید بر اساس قانون و دستورالعمل اجرایی باشد نه بر طبق سلیقه ها و خواست محافل و باندها.
#حذف_بیضابطه
#جذب_بیضابطه
#مهندسی_کمیسیون
#تقدم_ضوابط_بر_روابط
#قانون_فصل_الخطاب_است
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
سرو و طوفان (پاسخ به شبهات درباره آيتالله مصباح) .pdf
2.03M
✅ پس از رحلت آیت الله مصباح (ره) در ۱۲ دی ماه ۱۳۹۹، برخی منتقدان و مخالفان آیت الله مصباح، به طرح س<الات، انتقادات و اتهامات درباره شخصیت و اندیشه ایشان پرداختند.
✅مجموعه "سرو و طوفان: پاسخ به شبهات درباره آیت الله مصباح" متن پنج یادداشت، مقاله و سخنرانی آقایان رسول جعفریان، عبدالکریم سروش، عباس عبدی، محسن کدیور و مهدی نصیری است که به همراه پاسخ به آنها در تیرماه ۱۴۰۰ در فضای مجازی انتشار یافت.
✅ با توجه به موج جدید س<الات، شبهات و اتهامات در مورد آیت الله مصباح (ره)، فایل کتاب بازنشر می شود.
✅این مجموعه، ان شاءالله همراه با اصلاحات و اضافات، در آینده به صورت رسمی، چاپ و منتشر خواهد شد.
🌐گروه تاریخ اندیشه معاصر
https://eitaa.com/tarikh_andishehe_moaser/90
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
✳️ مجمع عمومي انجمن اساتيد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره برگزار شد
✅ مجمع عمومي انجمن اساتيد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره، با دستور«فقه كارآمد و نقش آن در اسلامي سازي علوم انساني» و با سخنراني حجتالاسلام والمسلمين دكتر احمدحسين شريفي رياست دانشگاه قم و با حضور آيت الله رجبي دامت بركاته برگزار شد.
✅ به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریفی رئیس دانشگاه قم در این مراسم در سخنانی به تبیین فقه كارآمد و نقش آن در اسلامي سازي علوم انساني پرداخت و خاطرنشان ساخت: ابتدا باید مشخص شود منظوراز فقه چیست؛ فقه در لغت یعنی فهم عمیق، در اصطلاح نیز معنای شایع آن فهم دقیق آموزه های دینی است.
✅ وی افزود: معنای دیگری که برای فقه بیان شده است و بین فقها رایج شده است علم احکام عملی دینی از راه ادله تفصیلی آن است.
✅ رئیس دانشگاه قم خاطرنشان کرد: فقه در طول تاریخ و در همه مراکز شیعه و سنی کاملا موفق بوده و در دوره های مختلف توانسته است به حاکمان خود را بقبولاند و آنها نیز این اصالت، جایگاه و نیاز را پذیرفته بودند.
✅ حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریفی خاطرنشان کرد: اگر علوم انسانی نیز به این سطحی که برای فقه پیش آمده است برسد و تصمیم گیران جامعه به آن نیاز پیدا کنند بسیار موثر خواهد بود.
✅ خاطرنشان می شود: در ادامه این نشست، سایر اساتید و اعضای هیئت علمی موسسه به تبادل نظر و دیدگاه های خود پرداختند.
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰@iki_ac_ir