هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️رئیس دیوان عالی کشور:
پروندههای مفاسد اقتصادی خارج از نوبت رسیدگی میشود
🔸رئیس دیوان عالی کشور گفت: برخی پروندهها از جمله پروندههای مرتبط با مفاسد اقتصادی در دیوان عالی کشور بدون نوبت رسیدگی خواهد شد.
▫حجتالاسلام مرتضوی مقدم در گفتوگو با مهر در رابطه با برنامههای دیوان عالی در راستای تحول قوه قضائیه گفت: از آنچه از طرف ریاست محترم قوه قضائیه ارسال میشود و شاخصهای کلی دستگاه قضا هم ابلاغ شده و مشخص است، پیروی میکنیم.
وی درخصوص کمبود منابع انسانی در دیوان عالی کشور اظهارداشت: یک سری کمبود نیروی انسانی در دیوان عالی کشور احساس میشود که باید این خلأ رفع و مشکل برطرف شود.
رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: مهمترین کار ما این است که زمان دادرسی را کوتاه کنیم تا پروندهای که ارجاع میشود در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گرفته و مجدد به شعبه ارسالی بازگردد.
مرتضوی مقدم افزود: پروندههای خاصی هم که به دیوان عالی ارجاع میشوند و یا ناامنی، مشکل و جوی در کشور ایجاد میکنند را هم در خارج از وقت رسیدگی میکنیم.
وی درباره پروندههای مفاسد اقتصادی اظهارداشت: پروندههای مربوط به مفاسد اقتصادی در صورتی که به دیوان عالی کشور ارجاع شوند، در خارج از نوبت رسیدگی خواهند شد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/166059
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از #شهید_رئیسی
🔴کدام مسئولان نظام باید دارایی خود، همسر و فرزندانشان را اعلام کنند؟
♦️بر اساس آئیننامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، ۲۸ گروه از مقامات، مسئولان و کارگزاران موظفند حداکثر ظرف ۳ ماه آتی، فهرست داراییهای خود، همسر و فرزندانشان را به قوه قضائیه اعلام کنند.
♦️بر اساس قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران شخصیتهایی که در ادامه عناوین مسئولیت آنها ذکر شده است، موظفند صورت دارایی خود، همسر و فرزندانشان را در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت به رئیس قوه قضائیه گزارش دهند:
۱- رهبری
۲- رئیسجمهوری
۳- معاونان رئیسجمهوری
۴- وزیران
همچنین مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران شخصیتهایی که در ادامه عناوین مسئولیت آنها ذکر شده است، موظفند صورت دارایی خود، همسر و فرزندانتحت تکفل خود را قبل و بعد از هر دوره خدمتی به رئیس قوه قضائیه اعلام کنند:
۵- نمایندگان مجلس خبرگان رهبری
۶- اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
۷- مقامات منصوب از سوی رهبری
۸- اعضای شورای نگهبان
۹- نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونان رئیس مجلس و مدیران کل مجلس
۱۰- معاونان رئیس قوه قضائیه و رؤسای سازمانها و دستگاههای وابسته به این قوه و معاونان و مدیران کل آنان
۱۱- دادستان کل کشور، رئیس دیوان عالی کشور و رئیس دیوان عدالت اداری و رؤسای کل دادگستری استانها و معاونان همه آنها و سایر دارندگان پایه قضائی
۱۲- مشاوران سران سه قوه
۱۳- رؤسای دفاتر سران سه قوه، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری
۱۴- دستیار ارشد رئیس جمهوری، معاونان وزرا، مدیران کل و همترازان آنها
۱۵- دبیران شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیئت دولت، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی
۱۶- رئیس و دادستان دیوان محاسبات کشور، معاونان آنان و اعضای هیئت مستشاری
۱۷- رئیس، قائم مقام، معاونان و دبیرکل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
۱۸- رؤسا و معاونان سازمانها و مؤسسات دولتی، نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی و مدیران کل آنها
۱۹- فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح از درجه سرتیپ تمام و بالاتر و همترازان آنها و رؤسای کلانتریها
۲۰- مدیران عامل، اعضای هیأت مدیره بیمهها، بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری دولتی و شرکتها و مؤسسات وابسته به آنها، رؤسای مناطق و رؤسای شعب ارزی و ویژه و سرپرستهای مناطق
۲۱- رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و معاونان وی، رؤسای بورسهای تخصصی، مناطق و فرابورس
۲۲- رئیس و اعضای هیأت عامل صندوق توسعه ملی
۲۳- استانداران و معاونان آنان، فرمانداران، شهرداران و اعضای شورای شهر تمام شهرها و شهرداران مناطق کلان شهرها و معاونان آنها
۲۴- سفرا و کارداران، سرکنسولها و مسئولان حفاظت منافع و رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور
۲۵- نمایندگان دولت در مجامع عمومی، هیئت مدیره، هیئت امنا و مدیرعامل شرکتها و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت و نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی
۲۶- اعضای هیءت مدیره و مدیرعامل و بازرسان مناطق ویژه و مناطق آزاد تجاری و معاونان آنان
۲۷- رئیس کل گمرک و معاونان وی و مدیران کل گمرک و رؤسای گمرکات کشور
۲۸- رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، معاونان، مدیران کل و سرممیزین
@talabeasr
هدایت شده از خط ۵۷
💢 کیفر خواست نجفی
🔹دادستان تهران: کیفر خواست محمدعلی نجفی با اتهام های مربوطه صادر شد
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
هدایت شده از دادسرای ارشاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امر به معروف محترمانه یک شهروند و نتیجه مثبت آن
دشمن تلاش میکند با ترویج بیحجابی، امنیت اخلاقی خانوادهها را به چالش بکشد. در برابر افرادی که عموماً از روی بیاطلاعی، قانون کشور را نقض و آب به آسیاب دشمن میریزند، باید دلسوزانه و محترمانه، آنان را متوجه این اشتباه کرد. "امر به معروف" واجب خداوند برای اصلاح جامعه است.
@dadsara_ershad
هدایت شده از طلاب انقلابی همدان
امام خامنه ای:
حقّ مردم است كه شوراي نگهبان نگذارد بدخواهان اين ملت به قوّه مقنّنه راه پيدا كنند. ۱۴-۱۱-۷۴
نشست تخصصی
"شورای نگهبان و مبارزه با فساد"
نقد و بررسی کارنامه شورای نگهبان در رد و لغو صلاحیت مفسدان
سخنران ها:
حجت الاسلام والمسلمین رحمت الله معظمی
دکتر فیروز اصلانی( دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران)
آقای حاجی دلیگانی (نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی)
با حضور نماینده ویژه شورای نگهبان
زمان: سه شنبه ۸ مرداد ماه ۹۸
از ساعت ۱۷ الی ۲۰
مکان: خیابان جمهوری ، روبروی موسسه امام خمینی (رحمت الله علیه) ، سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی
ویژه طلاب و دانشجویان
🌐ستاد حوزوی احیاءفریضتین👇
@farizatain
هدایت شده از Tala
✔️اگر شورای نگهبان وظیفه خود را به درستی انجام میداد نیازی به تأسیس «مجمع تشخیص مصلحت نظام» نبود/ شورای نگهبان میتواند وارد عرصه نظامسازی شود
حجت الاسلام و المسلمین ارسطا در گفتگو با مباحثات:
🔹شورای نگهبان میبایست در همان ابتدا برخورد جامعی با اصول قانون اساسی در مورد وظایفی که بر عهدهاش قرار گرفته بود میداشت. یعنی در بررسی مصوبات مجلس براساس موازین اسلامی و یا احکام اسلامی، میبایست به احکام اولیه اکتفا نمیکرد، بلکه احکام ثانویه و احیانا احکام ولایی و حکومتی را هم مورد توجه قرار میداد. لکن چون این کار را نکرد، نهایتا نظام با راهکاری که امام خمینی ارائه داد، ناچار شد سراغ تاسیس نهاد «مجمع تشخیص مصلحت نظام» برود. در واقع اگر شورای نگهبان وظیفه خود را به درستی انجام میداد، دیگر نیاز به تأسیس نهاد «مجمع تشخیص مصلحت نظام» نبود.
🔹مجمع تشخیص مصلحت نظام از نظر فقهی دارای یک مبنای مستحکم فقه شیعی است، یکی از این حیث که مصلحت اهم را مورد لحاظ قرار میدهد، و دوم اینکه خود مصلحت را با صرف نظر از قید اهم بودن در موضوعاتی که متغیر هستند و حکم ثابتی ندارند، مورد توجه قرار میدهد. اکنون باید به این سؤال بپردازیم که آیا مجمع تشخیص مصلحت نظام با این شیوهای که در پیش گرفته است و در طول چند دهه پس از تاسیس آن، به سمت عملگرایی یا مصلحتسنجی و به تعبیری عرفیگرایی نرفته است؟ به نظر میرسد که در پارهای از موارد اینگونه بوده است.
🔹شاید حرکت به سمت عرفیگرایی ناشی از این باشد که مبانی فقهی کار مجمع تشخیص مصلحت نظام برای برخی از اعضای این مجمع چندان به خوبی و دقت تبیین نشده است. لذا، شاهد این هستیم که در پارهای از موارد گرایش به عملگرایی در این مجمع وجود دارد. این گرایش حتی اگر اندک هم باشد، در طول زمان میتواند خطرناک باشد، چون توسعه پیدا میکند و ممکن است که اصلا در آینده شیوه غالب بشود. برای جلوگیری از بروز این خطر در آینده، لازم است که به مبانی فقهی کار مجمع توجه شود و این توجه باید به صورت دقیق در میان خود اعضای محترم مجمع شکل بگیرد.
🔹اینکه شورای نگهبان در صدد نظامسازی باشد، قابل پذیرش است که البته چنانکه اشاره شد شورای نگهبان برای انجام این کار مهم، الزاما نیازمند همکاری جدّی حوزه و دانشگاه است، یعنی حوزه و دانشگاه باید موضوعاتِ مباحث علمی خود را از شورای نگهبان بگیرند و ارتباط منطقی میان این نهادها برقرار گردد؛ اما متاسفانه در واقعیت چنین اتفاقی رخ نداده است. لکن نباید همه مسئولیت را متوجه شورای نگهبان دانست، بلکه فقط بخشی از مسئولیت بر عهده این شورا است و قسمتی هم متوجه حوزه و دانشگاه است.
🔹این سؤال قابل طرح است که به چه دلیل ممکن است شورای نگهبان با فتاوای مراجع تقلید موجود چندان سروکاری نداشته باشد؟ در پاسخ می توان گفت شاید از این جهت فتاوای مراجع تقلید موجود در اظهارنظر شورای نگهبان چندان جایگاهی نداشته باشد که ماهیت فقهی قوانین موجود در کشور –یعنی قوانینی که توسط مجلس تصویب می شود و به تایید شورای نگهبان میرسد- ماهیت حکم ولایی یا حکومتی است.
🔹یعنی اگر کسی سوال کند که آیا این قوانین الزامآوراند؟ پاسخ این است که بله و اگر پرسیده شود که بر چه اساسی الزامآورند و یا عامل الزامآور دانستن این قوانین چیست؟ پاسخ این است که این قوانین در واقع احکام ولایی هستند که با اذن ولی فقیه توسط نهاد قانونگذاری صادر شدهاند. این نهاد قانونگذاری هم دو قسمت دارد که یکی مجلس شورای اسلامی و دیگری شورای نگهبان است. در رابطه بین حکم ولایی و فتاوای فقها، تقریبا به نظر همه فقها هرگاه بین یک فتوا و یک حکم تعارضی وجود داشته باشد، حکم بر فتوا مقدم خواهد شد.
🔹به نظر میرسد در این حرکت به سوی أخذ معالم دین از فقها، نکتهای مغفول واقع شده و آن، این است که ما زمانی میتوانیم سراغ مراجع تقلید متعدد برویم که یک کشور واحد اسلامی براساس یک مجموعه قوانین واحد و مشخصی تاسیس نکرده باشیم، بلکه فقط درصدد تعیین تکلیف اشخاصی باشیم که تحت یک حکومتی زندگی میکنند که پایبند به موازین فقه شیعه نیست. تا زمانی که ما کشور واحدی تشکیل نداده باشیم که در آن قانون واحدی به اجرا گذارده شود، رجوع به مراجع متعدد به هیچ وجه مشکلساز نخواهد بود. اما اگر عامل دیگری وارد میدان شود و آن وجود کشور واحدی است که قوانین واحدی باید در آن حاکم باشد، در این صورت دیگر نمیتوانیم تعدد مراجع را بپذیریم.
🔸متن کامل این گفتگو را در لینک زیر مشاهده کنید:
👇👇👇
http://mobahesat.ir/19802/amp
🔻🔻🔻
@mobahesat
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
فرهنگ بسیجی است که در همه عرصهها معجزه میکند
http://kayhan.ir/fa/news/165898
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
هدایت شده از "مجله چلچراغ انقلاب"
🎁 شب و روز مبارک
⭐️ قدر امشب و فردا را بدانید؛
شب و روزی معادل صد سال!
🗓 ۲۵ ذیالقعده، مصادف با
#دحوالارض؛ این شب و روز از
فضیلت بالایی برخوردار است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔵به چلچراغ انقلاب بپیوندید:
@ch_enghelab
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩امیرآبادی اعلام کرد: اهدای آپارتمان به اعضای ستاد مبارزه با زمین خواری توسط آخوندی
عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔹برخی از نمایندگان واحد مسکونی گرفتند تا از استیضاح منصرف شوند
🔹آن قضیه در مجلس نهم و در دوره آقای آخوندی بود. من در آن زمان مطالبی را درباره قضات مطرح کردم
🔹در دوره آقای آخوندی، ایشان یک گردشکار را رئیس حراست کرده بود که به برخی از اعضای ستاد مبارزه با زمین خواری استان تهران آپارتمان دهد.
🔹ایشان هم ذیل این موضوع نوشته بود موافقت میشود اما قضات قبول نکرده بودند.
🔹برخی از نمایندگان گرفتند و برخی موفق نشدند بگیرند.
🔹حتی نمایندگان به صورت قسطی هم نباید این کار را کنند. حدود 4تا5نماینده این کار را کردند که اسامی آنها مشخص است.
https://tn.ai/2063376
, @tasnimnews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩نظام هویت معتبر در فضای مجازی تصویب شد
حجت الاسلام روحانی در جلسه شورای عالی فضای مجازی:
🔹انفعال، چه در بهره گیری از فرصتها و چه در مقابله با تهدیدهای فضای مجازی؛ و همچنین نادیده گرفتن فرصتهای فناوریهای ارتباطی و خدماتی که به مردم میدهند، بخاطر نگرانی از تهدیدهای آن نتیجه بخش نیست.
🔹تهدیدهای فضای مجازی باید در بستر شبکه ملی اطلاعات به حداقل ممکن برسد و راه کوتاه تر و موثرتری جز این وجود ندارد.
🔸در این جلسه نظام هویت معتبر در فضای مجازی کشور مورد بررسی قرار گرفت و خطوط اجرایی آن به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسید.
https://tn.ai/2063351
, @tasnimnews
هدایت شده از پند نامه
🔺️اعمال شب و روز #دحوالارض
✅کانال #پندنامه
http://eitaa.com/joinchat/2054750225Cbba925a3ed