⭕️ایده حکمرانی انقلابی در دولت شهید جمهور
🔹کارنامه دولت سیزدهم به اندازه کافی گره گشا، امید بخش و رضایت بخش بوده است. دولت سیزدهم با راهبری رئیسجمهور شهید توانست با کاربست ایده حکمرانی انقلابی، روزنه هایی از امید و اعتماد را به روی جامعه بگشاید. ایده حکمرانی انقلابی که دارای مولفه های اساسی «عقلانیت، جمهوریت، اسلامیت، حکمت، عزت، مصلحت، ترکیب تجربه و جوانگرایی، علم محوری، مردم محوری، اتکا به داخل، گره نزدن کشور به اخم و لبخند دشمنان» بوده و مبنای عمل شهید جمهور قرار گرفت؛ به طور خلاصه عبارت بوده است از «گرهگشایی از مشکلات کشور و معیشت مردم با اتکا به ظرفیتهای داخلی و استفاده از ظرفیت های منطقه ای و جهانی».
🔸دولت سیزدهم در حالی موفق به کنترل تورم، توسعه روابط با همسایگان، توسعه تجارت، ریشهکنی کرونا، توسعه ظرفیت های کریدوری، افزایش فروش نفت، افزایش تولید ناخالص داخلی گردید که نه برجامی احیا شد، نه سیاست های لیبرالی اجرایی گشت و نه زیر بار محدودیت هایFATF قرار گرفتیم. دولت شهید جمهور نشان داد که با اتکا به داخل، تقویت حضور مؤثر دولت در عرصههای مختلف، دیپلماسی فعال عزتمندانه و استفاده از فرصت های منطقه ای و جهانی؛ میتوان گره گشایی کرد و بر مشکلات فائق آمد. لذا با توجه به این تجربه ارزشمند، ایده حکمرانی انقلابی در سطح جامعه، افکار عمومی و نخبگان ایده معتبری تلقی شده و کاملا احساس می شود که با اجرایی شدن دقیق این ایده، امکان حل واقعی مشکلات وجود دارد.
🖊علی خسروشیری
⭕️«انجمنی ها»
🔹هر دو درس خوانده مدرسه علوی تهران پیش از انقلاب اسلامی و از مریدان «شیخ محمود حلبی» هستند.
🔸هردو بنیان های تفکری «سکولاریسم» را در دامان انجمن حجتیه مهدویه آموختند و بعدها اساتید امریکائیشان این تفکر را رنگ و لعاب غربی زدند.
🔹هر دو امروز از تئورسین های ستاد «پزشکیان» هستند و مهر «انجمنی» به جلیلی که عمری مبلغ «نظریه ولایت فقیه» بوده می زنند!!!
🔸آقای دکتر پزشکیان مراقب «نئو انجمنی های اصلاح طلب » ستاد خود باشید.
🖊عمران علیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تفاوت دیدگاه های اقتصادی نامزدها
رصد نامه فضای مجازی شماره32.pdf
1.45M
📡 رصدنامه فضای مجازی تبیین
در رصد نامه شماره32 می خوانید:
1️⃣خط خبری رسانه های معاند فارسی زبان
2️⃣خط خبری رسانه های داخلی
4️⃣ اخبار کوتاه انتخابات
5️⃣ تحلیل هشتگ
6️⃣داده نما
⭕️میزان: خبر خنثی سازی سوء قصد به جان یکی از نامزدهای انتخاباتی کذب است؛ نه سوء قصدی بوده و نه کسی دستگیر شده است
🔹از ساعتی پیش یک خبر مشکوک با عنوان خنثی سازی سوء قصد به جان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در سفرش به استان کرمانشاه در شبکههای اجتماعی در حال دست به دست شدن است.
🔸طبق اعلام روابط عمومی دادگستری کرمانشاه در پی انتشار گسترده این خبر در فضای مجازی که با جزئیاتی همچون دستگیری پنج شرور مسلح در این رابطه همراه بود، موضوع به اطلاع دادستان مرکز استان کرمانشاه رسید.
🔹کریمی، دادستان مرکز استان کرمانشاه ضمن بررسی دقیق ادعای مطرح شده در فضای مجازی موضوع «طرح عملیات، انجام و خنثی سازی سوء قصد به جان یکی از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری» را که منجر به بازداشت پنج شرور مسلح شده باشد را تکذیب کرد.
🔸کریمی با رد خبر کذب مطرح شده در فضای مجازی که وعده انتشار اخبار تکمیلی آن هم داده شده بود، از آغاز تحقیقات برای شناسایی منشا این ادعای دروغ خبر داد.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آینده رو نابود نکن!!
#به_عقب_بر_نمی_گردیم
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
◽️سیری ناپذبری انسان چه بلایی برسرش می اورد
توبه ۳۴
🔹«الّذین یکنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشّرهم بعذاب الیم
◽️بیانات رهبر معظم انقلاب ۱۳۶۶/۸/۱۵
🔸«الّذین یکنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشّرهم بعذاب الیم»؛آن کسانی که طلا و نقره را گنج میکنند، ذخیره میکنند و در راه خدا آن را انفاق نمیکنند آن وقت میفرماید: «فبشّرهم بعذاب الیم». اگر این گناه نباشد، اگر گناه کبیره نباشد، این «فبشّرهم بعذاب الیم» دیگر چرا؟ آنها را به عذاب دردناکی مژده بده؛ یعنی بگو که منتظر عذاب دردناک الهی باشند که این عذاب دردناک هم میتواند در دنیا نتایج طبیعی اعمال سوء آنها باشد که البته فقط به خود آنها این نتایج برنمیگردد، بلکه گریبان همهی جامعه را میگیرد
🖊رجبعلی بازیاد
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️مناظرات و اخلاق انتخاباتی
🔹مناظرات انتخاباتی در حالی برگزار شد که وداع به یادماندنی مردم با شهدای خدمت و رویکرد اخلاقمدارانه شهید رئیسی سبب شده بود رقبای ریاستجمهوری چهاردهم به شدت تحت تأثیر این فضا باشند. مناظره اول بین شش نامزد به اعتراف همه تحلیلگران سیاسی حاکی از غلبه سنگین اخلاق در انتخابات بود. همه رقبا با احترام با یکدیگر صحبت میکردند. به قدری رعایت اخلاق انتخاباتی پررنگ بود که عدهای زبان به انتقاد باز کردند که اگر مناظرات به این شکل باشد، ما شاهد میزگرد سیاسی هستیم، نه مناظره انتخاباتی! به تدریج فضای انتخاباتی بر فضای معنوی شکل گرفته در شهادت شهید رئیسی غلبه پیدا کرد و اخلاق کم رنگ شد؛ در عین حال در پنج مناظرهای که در دور اول رقابتهای انتخاباتی برگزار شد، هرچند در برخی موارد حملات به رقبا تند بود، ولی بیاخلاقی آشکاری رخ نداد و حرمتها حفظ شد؛ اما در عین حال در فضای ذهنی هواداران مسئله به شکل دیگری ادامه پیدا کرد. تجزیه و تحلیل پیامهای تخریبکننده رقیب در فضای مجازی حاکی از آن بود که ۸۳ درصد از این فضای تخریبی بین هواداران دو نامزد یکی از جریانهای سیاسی رخ داده است. فضایی که هنوز هم آثاری از آن در دور دوم مشاهده میشود.
🔸رقابت انتخاباتی در دور دوم بین دو نامزدی که بیشترین رأی را در دور اول آورده بودند، شکل گرفت. شرکت مردم کمتر از حد انتظار رقبا، تجزیه و تحلیل نظرات مردم و ناتوانی نامزدها در ایجاد تحرک سیاسی در فضای خاموش جامعه باعث شد رویکردی در نظر گرفته شود که اخلاق انتخاباتی آنچنان که باید مورد توجه قرار نگیرد؛ البته در این بخش سهم رقبا یکسان نبوده است. یکی از نامزدها همواره سعی میکند متخلق به اخلاق اسلامی باشد، ولی نامزد دیگر بارها اصول اخلاقی را زیر پا میگذارد. متهم کردن رقیب به دروغگویی، ارائه نمودارها و آمارهای غلط، به کار بردن الفاظ سخیف، سبک خطاب کردن رقیب و... سبب شده است رفتار انتخاباتی شهید رئیسی در مناظرات چندان مشهود نباشد. اگرچه همین اخلاقمداری یکی از شاخصههای مهم مردم برای انتخاب فرد شایسته در انتخابات پیش رو است؛ ولی بازخورد آن سطح رقابت را بسیار نازل میکند. بخشی از جامعه امروز این سؤال را میپرسد که آیا نهاد احراز صلاحیت افراد، به شاخصهای رفتاری افراد برای احراز پست ریاست جمهوری توجه نمیکند؟ آیا یکی از ملاکهای مدیر و مدبر بودن رعایت اخلاق و صبوری نیست؟
🔹سخن پایانی اینکه رعایت نکردن اخلاق انتخاباتی و تند شدن فضا، اگرچه تغییرات جزئی در سبد آرای نامزدها ایجاد میکند؛ ولی در سطحی کلانتر سبب میشود تراز جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان تنزل کند. یکی از اهداف انقلاب اسلامی نهادینه کردن دین در ساختار حکومت بوده است که چنین رفتارهایی ما را از اهداف انقلابیمان دور میکند.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️مردم فصلالخطاب هستند
🔹دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری روز جمعه ۱۵ تیرماه برگزار میشود تا مردم از بین دو نامزد راه یافته به دور دوم یک نفر را برای اداره امور اجرایی کشور برگزینند. بدون شک و مانند انتخاباتهای گذشته این بار هم رأی و نظر مردم تعیین خواهد کرد که چه کسی عهدهدار امر خطیر ریاستجمهوری باشد.
در این میان، توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔸اول اینکه، در نظام مردمسالاری دینی رأی مردم حقالناس است؛ از این رو حراست و حفاظت از آن ارزش و اهمیت بالایی دارد و با توجه به تأکید رهبر حکیم انقلاب بر این موضوع، نهادهای نظارتی همواره در ایفای وظایف خود برای پاسداری از رأی مردم پای کار بوده و هستند. البته در کنار حفاظت از انتخاب مردم، نظام اسلامی جلوی اعمال نظر و دخل و تصرف غیرقانونی در نتیجه انتخابات هم محکم میایستد؛ همانند آنچه در سال ۱۳۸۸ روی داد و جمهوری اسلامی در برابر خواسته ناحق برخی جریانهای شکست خورده و فشارهای داخلی و خارجی ایستاد و از رأی مردم پاسداری کرد.
🔹دومین مسئله این است که انتخابات در جمهوری اسلامی نه امری گذراستـ که مانند برخی کشورها یک بار برای همیشه برگزار شودـ و نه موضوعی نمایشی است؛ بلکه یک نهاد راهبردی و اثرگذار در نظام سیاسی است که به واسطه آن کارگزاران همواره در معرض پاسخگویی به مردم هستند و اگر به هر دلیلی نماینده مردم، رئیسجمهور یا هر فرد دیگری نتواند رضایت مردم را جلب کند، از مسیر همین انتخابات از مسئولیت کنار گذاشته میشود. به عبارتی، انتخابات زمینه و بستر گردش نخبگان و جایگزینی نیروهای تازه نفس، با برنامه و انگیزه را به جای نیروهای خسته و بیانگیزه فراهم میکند تا به مسیر رشد و توسعه کشور شتاب ببخشند.
🔸سوم اینکه، سوای نتیجهای که حاصل میشود و هر نامزدی که منتخب مردم میشود، فردای انتخابات فصل همدلی، همکاری و همراهی برای حل مشکلات کشور و رسیدگی به مسائل اصلی کشور است. رقابتهای انتخاباتی و بحث و حواشی مربوط به آن موضوعی اجتنابناپذیر در صحنه سیاسی است که البته باید با چاشنی اخلاق و رعایت انصاف دنبال شود؛ اما با پایان انتخابات این رقابتها هم باید تمام شود و انرژی و توان همه گروهها و جریانها به میدان بیاید تا بتواند گامی در مسیر خدمت به کشور و ملت برای رفع نابسامانیها و حرکت چرخهای توسعه و پیشرفت کشور بردارد.
🔹حرف آخر هم اینکه حرف و رأی مردم در انتخابات فصلالخطاب است؛ چراکه نشئت گرفته از قانون اساسی و میثاق ملی است و همه باید به آن احترام بگذارند.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️پایان جنگ بدون هیچ دستاوردی
🔹«عاموس هارئیل» تحلیلگر ارشد نظامی روزنامه عبریزبان «هاآرتص» در مقالهای اعلام کرد: «تلآویو قصد دارد حتی بدون دستیابی به توافق مبادله اسرا با گروههای فلسطینی به جنگ زمینی در نوار غزه پایان دهد.»
🔸این تحلیلگر نظامی صهیونیستی در ادامه نوشت: «از این پس رویکرد اوضاع به شکل شفافتری به سوی کاهش درگیری توسط نیروهای زمینی اسرائیل در غزه پیش خواهد رفت و به فاز انجام حملات هوایی علیه اهداف حماس در این منطقه گرایش پیدا خواهد شد، تا زمینه انتقال نیروهای زمینی به شمال (مرز با لبنان) فراهم شود.»
🔹این تحلیلگر افزود: «ارتش اسرائیل قصد دارد پایان جنگ زمینی در غزه را اعلام کند، در حالی که توافق مبادله اسرا با گروههای فلسطینی موجود در غزه هم به انجام نرسیده است.»
🔸وی در عین حال پرسید: «در سایه این داده چگونه میتوان جامعه را قانع کرد که کابینه و ارتش اسرائیل واقعا بخش بزرگی از اهداف جنگ را محقق کردهاند؟ این در حالی است که حماس به طور کامل شکست نخورده است و ۱۲۰ گروگان اسرائیل هم به خانههای خود باز نگشتهاند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مشارکت بهتر؛ فرصت بزرگ تحقق مقاصد کشور
🔹رهبر انقلاب، ظهر امروز: این را مکرّر عرض کردهایم که مشارکت مردم برای نظام جمهوری اسلامی پشتوانه است، مایهی آبرو است، مایهی سربلندی است. اگر چنانچه مردم مشارکت واضحتر و بهتر و روشنتری داشته باشند، نظام جمهوری اسلامی این توانایی را پیدا خواهد کرد که حرف خودش و نیّات خودش و مقاصد خودش را ــ چه در داخل کشور، چه در مجموعهی امتداد راهبردی کشور ــ تحقّق ببخشد، و این فرصتِ خیلی بزرگی است برای کشور. ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
#انتخابات۱۴۰۳