eitaa logo
جهادگران تبیین
885 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
221 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥 قسمت اول/ چهلمین سالگرد دفاع مقدس(ارزش ها و شاخص ها)
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔸جنگ تحمیلی؛ نمونه نصرت خداوند به ملت ایران 🔹[سوره الروم (30): آيه 47] وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِكَ رُسُلاً إِلى‏ قَوْمِهِمْ فَجاؤُهُمْ بِالْبَيِّناتِ فَانْتَقَمْنا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ (47) و البتّه ما پيش از تو پيامبرانى را به سوى قومشان فرستاديم، پس آنان دلايل روشن براى مردم آوردند، (برخى ايمان آوردند و بعضى كفر ورزيدند) پس، از كسانى كه مرتكب جرم شدند انتقام گرفتيم، و (مؤمنان را يارى كرديم كه) يارى مؤمنان حقّى است بر عهده‏ى ما. 🔸🔸بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)۱۳۹۲/۱۰/۱۹ 🔹امروز شما ملاحظه میكنید دشمنان ما خیال میكنند كه به‌خاطر فشار تحریم و محاصره‌ی اقتصادی، ملّت دستهایش را در مقابل آنها بالا برده و تسلیم شده؛ نه آقا، اشتباه میكنید. این ملّت، ملّتی كه دستهایش را به علامت تسلیم بالا ببرد نیست. 🔸در شرایطی سخت‌تر از این [هم‌]، این ملّت تسلیم نشده است. یك نمونه‌ی واضحِ روشن غیرقابل انكار هشت سال جنگ تحمیلی است؛ شوخی است؟ هشت سال! همه‌ی قدرتهای بزرگ جهانی به یك مجرمی كمك كنند كه علیه كشور و ملّت كار بكند و این ملّت بر همه‌ی آنها فائق بیاید؛ این كار كوچكی است؟ این چیز كمی است؟ 🔹 آنجا هم «وَ كانَ حقًّا عَلَینا نَصرُ المُؤمِنین»بود، آنجا هم همین عزم راسخ، تصمیم قاطع، آوردن موجودیِ خداداده به میدان عمل و صحنه‌ی عمل، گره‌ها را یكی یكی باز كرد. ما روز اوّل جنگمان با یك سال بعد،با دو سال بعد، با سه سال بعد مگر یكی بود؟ 🔸 پی در پی گشایشها به‌وجود آمد، همه‌ی دنیا دیدند كه آمریكا، شورویِ آن روز، اروپا، ناتو، انگلیس، دیگران از رژیم بعثی حمایت كردند، از صدّامِ مجرم حمایت كردند، بلكه او بتواند تجاوزی ماندگار به كشور عزیز ما داشته باشد؛ و او ناكام بعد از هشت سال، بدون اینكه بتواند یك وجب به خواسته‌ی خودش نزدیك بشود، با آن همه خسارت و با آن همه كشته و با آن همه بی‌آبرویی بین‌المللی مجبور به عقب‌نشینی شد. امروز هم همین است؛ امروز هم مقابله‌ی با دشمنی‌های دشمن و رفع همه‌ی این گرفتاری‌ها، با ایستادگی ملّت، با تكیه بر توانایی‌های درونی كشور، با اعتماد به خدایی كه دلها را این‌جور آماده كرده است و به این جهت هدایت كرده است، ممكن است. 🖊 رجبعلی بازیاد
شبهه .pdf
227.8K
🌀نسخه pdf ⛔️ موضوع: 3 شبهه! سه پاسخ
⭕️ بانک مرکزی در محاصره بدهی‌ها 🔹 از زمان تقدیم لایحه بودجه سال 99 به مجلس در آذرماه سال گذشته، مساله کسری بودجه به طور جدی در میان کارشناسان و مقامات مطرح شد. «7 سال بی‌توجهی دولت به اصلاح نظام مالیاتی» و «بیش‌برآورد تعمدی دولت از درآمد نفت در بودجه سال 99»، ۲ عامل اساسی کسری بودجه هنگفت سال جاری است. در چنین شرایطی «فروش اوراق بدهی» مهم‌ترین ابزار دولت برای جبران کسری بودجه سال جاری است. دولت مجوز تامین حداکثر 240 هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش اوراق بدهی را دریافت کرده است. 🔸مطابق گزارش‌های معاونت خزانه‌داری وزارت اقتصاد از 16 مرحله فروش اوراق بدهی دولتی در نیمه نخست سال جاری، رقمی حدود 70 هزار میلیارد تومان درآمد از این محل نصیب دولت شده است. بدیهی است فروش اوراق بدهی دولت در نیمه دوم سال جاری هم تداوم داشته باشد. 🔹تداوم انتشار و فروش اوراق بدهی دولت را در دوراهی خاصی قرار می‌دهد. اگر دولت اصرار به جبران کسری بودجه صرفا از محل فروش اوراق بدهی کند، ناگزیر از افزایش نرخ بهره اوراق خواهد بود. این اقدام علاوه بر افزایش تصاعدی بدهی دولت بعد آن هم در آینده‌ای نزدیک، سیاست جدید بانک مرکزی با عنوان «هدف‌گذاری نرخ تورم» را به خطر می‌اندازد. بانک مرکزی در این سیاست از طریق خرید و فروش یا ترهین اوراق بدهی در بازار بین بانکی، اقدام به هدایت نرخ بهره کوتاه‌مدت در حوالی هدف تعیین شده می‌کند تا نرخ بهره در سایر بازارها را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت نرخ تورم را به صورت پایدار کاهش دهد. از همین رو بانک مرکزی مدافع سرسخت تامین کسری بودجه از محل اوراق به جای استقراض از بانک مرکزی است. 🔸با این حال اگر دولت به جبران کسری بودجه از محل اوراق اصرار داشته باشد، ناگزیر از افزایش نرخ بهره خواهد بود. این مساله بانک مرکزی را از هدف‌گذاری خود برای کاهش نرخ بهره دور می‌کند. در مقابل اگر دولت انتشار اوراق را متوقف کند، خطر استقراض دولت از بانک مرکزی و بی‌اثر شدن سیاست «هدف‌گذاری نرخ تورم» را افزایش می‌دهد. البته بدیهی است فروش اوراق بدهی در نیمه دوم سال هم ادامه داشته باشد اما لازم است در این مسیر به عواقب این اقدام بویژه ایجاد بدهی برای دولت بعد توجه شود. با این حال «اصلاح نظام مالیاتی» و «هدایت نقدینگی» ۲ محور اصلی برای جلوگیری از تعمیق غیرقابل کنترل بدهی در آینده و اصلاح ساختار بودجه است.
⭕️ گردش 2 هزارمیلیارد دلاری پول کثیف با محوریت بانک های آمریکایی 🔹اسناد بانکی محرمانه که به تازگی در قالب پروژه فینسن منتشر شده حاکی از آن است که بانک‌های بزرگ جهان در بازه زمانی 1999 تا 2017 حدود دو هزار میلیارد دلار برای گانگسترها، جنایتکاران و کارتل‌های مواد مخدر به صورت کاملاً آگاهانه پول جابه جا کرده اند. آن هم در حالی که گفته می شود مقامات آمریکایی از آن آگاه بوده اند، اما به دلیل منافع اقتصادی گردش این پول ها برای آمریکا، در قبال آن سکوت کرده اند. 🔸به نقل از راشاتودی، اسناد عظیم بانکی که به تازگی در قالب یک همکاری به وسیله صدها خبرنگار و چند خبرگزاری به دست آمده، حاکی از آن است که بزرگ ترین مؤسسات مالی و بانک‌های جهان به صورت آگاهانه بیش از دو هزار میلیارد دلار پول کثیف را برای جنایتکاران، گانگسترها و باندهای مواد مخدر جابه جا کرده‌اند. این اسناد حاکی از آن است که این بانک‌ها به جنایتکاران اجازه پول‌شویی داده و از محل این اقدامات اتفاقاً سود هم کرده‌اند.این اسناد مربوط به گزارش های اقدامات مشکوک است که از سوی کارمندان بانک‌ها در زمان تشخیص نقل و انتقالات دلاری مشکوک به مقامات آمریکایی ارائه شده است. 🔹 بر این اساس، مرکز شبکه تحقیقات جرایم مالی آمریکا، موسوم به فینسن، زمانی که این مدارک را دریافت می‌کرد باید درباره آن ها تحقیقات انجام می‌داد اما گزارش های رسیده حاکی از آن است که مقامات آمریکایی اغلب به این گزارش ها توجهی نداشتند و بانک‌ها هم حتی به نقل و انتقال این پول‌ها پس از ارسال این گزارش ها ادامه دادند. 🔸این گونه گزارش ها البته کاملاً محرمانه باقی مانده است و حتی بر اساس قانون آزادی اطلاعات هم قابل دسترسی نیستند. رسانه‌هایی هم که این اطلاعات را به دست آورده اند اعلام کرده اند که آن ها را منتشر نمی‌کنند چرا که برخی از آن ها حاوی نام شرکت‌ها و افراد بی گناهی هستند که در این زمینه نقشی نداشته‌اند.بانک آمریکا مریلینچ، سی‌تی بانک، جی‌پی مورگان و امریکن اکسپرس، همگی در نقل و انتقال میلیون‌ها دلار پول برای ویکتور خراپانوف، جنایتکار قزاق، حتی پس از آن که اینترپل برای وی حکم تعقیب صادر کرد، دست داشته‌اند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 روایت فتح
⭕️ پالس های منفی اصلاحات به کاندیداتوری لاریجانی 🔹چندی قبل بود که محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در یادداشتی از نزدیک بودن علی لاریجانی به جریان اصلاحات نوشته بود:« باید تاکید کنم که آقای لاریجانی از منظر تاریخی، متعلق به جریان اصولگرایی است، اما حداقل از سال ۸۴ تا امروز رفتار، منش و نوع سیاست ورزی ایشان شباهت‌های زیادی به رویکرد‌های اصلاح طلبانه داشته و تجربه سه دوره مجلس ایشان هم نوعی رضایتمندی را از سوی اصلاح طلبان در کنار خود دارد.» یادداشتی که بسیاری آن را حضور کارگزاران با علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بیان کردند. 🔸با این حال عطریانفر روز گذشته در مصاحبه ای این برداشت را اشتباه توصیف کرد:« این برداشت اشتباه است که حزب کارگزاران به دنبال حمایت از علی لاریجانی است. در شرایط فعلی ما علاقه مند هستیم که نیرویی از داخل جبهه اصلاحات معرفی کنیم که زمینه اجتماعی مردمی داشته باشد و به تایید شورای نگهبان برسد.» البته او در بخش دیگری از صحبت هایش اشاره کرد که «اگر نتوانستیم نیروی ذاتی اصلاح طلب را به عنوان نیروی محوری در انتخابات داشته باشیم، باید حول تدابیر خاتمی تصمیم بگیریم و آن تصمیم می تواند مشابه سال۹۲ باشد» و این یعنی اگر شرایط مطلوب فراهم نشود و خاتمی با تصمیم کارگزاران موافقت کند، حضور 1400 لاریجانی با کارگزاران منتفی نخواهد بود. 🔹در همین زمینه اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی با انتقاد از افرادی که صرفا «برای قدرت گرفتن در جریان های مختلف سیاسی » حضور می یابند، درباره نحوه حضور اصلاحات در انتخابات تصریح کرد که «اصلاح طلبان روی نامزد اصلاح‌طلب به تفاهم خواهند رسید»؛ سخنانی که به نوعی از بی رغبتی اردوگاه اصلاح طلبی به گزینه هایی همچون علی لاریجانی تعبیر می شود.
⭕️ بازی واقعی و بازی مجازی! 🔹 ماجرا به سال 2017 میلادی باز می گردد! در آن زمان ترامپ تاکید کرد که«برجام» توافقی ناقص و وحشتناک است، مگر آنکه تروئیکای اروپایی ( با مدیریت واشنگتن) بتوانند این توافق را در حوزه های زیر بسط دهند:دائمی نمودن محدودیت های هسته ای ایران، محدودیت های گسترده در خصوص تعداد، برد و آزمایش های موشکی ، بازدیهای بازرسان از اماکن نظامی، ایجاد محدودیت برای ایران در فعالیت های منطقه و جبهه مقاومت . 🔸نکته قابل تامل اینکه تروئیکای اروپایی با این خواسته واشنگتن، که معنایی به جز «ابطال برجام » نداشت ، به صورت کامل موافقت کردند. حتی کشورهای اروپایی در قالب«دیپلماسی پنهان» مذاکرات مستمری را با وزارت خارجه آمریکا و کاخ سفید بر سر پیشبرد آنچه«طرح تکمیل برجام » می خواندند، صورت داده و راهکارهای حقوقی و شکلی این اقدام را مورد بررسی های گسترده قرار داده بودند. ترامپ در نهایت تیلرسون و مک مستر را از سمت خود برکنار کرد . جایگزینی پمپئو و جان بولتون به وضوح نشان می داد که ترامپ «پیشنهاد طرف اروپایی» را نپذیرفته و در صدد خروج رسمی از برجام است. اتفاقی که در نهایت در اردیبهشت ماه سال 1397 رخ داد. 🔹امروز در اواسط سال 1399 قرار داریم! مایک پمپئو مدعی بازگشت تحریمهای چندجانبه شورای امنیت علیه ایران است و تروئیکای اروپایی ادعای کاخ سفید را رد می کنند. فراتر از آن، شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز حاضر به پذیرش صلاحیت آمریکا برای استناد به مکانیسم ماشه نشده است اما .....«بازی اصلی» تغییر نکرده است! حتی اگر بایدن و دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شوند، بار دیگر صحنه بازی را مطابق آنچه در سال 2017 و بخشی از سال 2018 میلادی( تا زمان خروج رسمی آمریکا از برجام ) شاهد آن بودیم بازتعریف خواهند کرد. 🔸نباید فراموش کرد که با خروج دولت ترامپ از برجام، صرفا « روش‌های بازی مشترک آمریکا- اروپا» علیه ایران تغییر پیدا کرده است و استراتژی «مهار حداکثری ایران قدرتمند» همچنان روح حاکم بر این پازل مشترک ضد ایرانی را تشکیل می دهد. امروز آمریکا و تروئیکای اروپایی هر گونه اقدامی صورت می دهند تا تمرکز جمهوری اسلامی ایران را از این«بازی اصلی» از بین برده و آن را معطوف به «منازعات روبنایی و فرعی » میان خود کنند. قطعا «غفلت از این بازی اصلی» و درگیر شدن در یک «صحنه بازی کاذب»، نه تنها حکم یک «خطای محاسباتی»، بلکه حکم یک خطای راهبردی علیه کشورمان را دارد. خطایی که اساسا نباید صورت گیرد زیرا جبران آن دشوار خواهد بود!
⭕️ همکاری بلندمدت ایران و چین خبری بد برای غرب است 🔹توافق چین و ایران از آن جهت برای کشورمان مناسب خواهد بود که میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری لازم برای توسعه زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند و از سوی دیگر مانع از سیاست‌های منطقه‌ای تهران نیز نخواهد شد. به علاوه ایران از زیر فشار واشنگتن خارج می‌شود و می‌تواند در عرصه بین‌المللی نیز نقش پررنگ‌تری ایفا کند. 🔸از قول خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: متن 18 صفحه‌ای که از پیش‌نویس توافق جامع همکاری ایران و چین منتشر شده است، دربردارنده سرمایه‌گذاری چندصد میلیارد دلاری چینی‌ها در اقتصاد ایران و فروش نفت ایران با تخفیف به طرف مقابل است. این توافق‌نامه همچنین شامل حوزه‌های همکاری امنیتی، تبادل اطلاعات و رزمایش‌های مشترک نظامی است. 🔹وزیر امور خارجه ایران نیز در پاسخ به این اخبار گفته است که تهران در مورد توافق‌نامه جامع همکاری 25 ساله، در حال مذاکره با پکن است اما این توافق باید به تصویب مجلس ایران برسد. 🔸چشم‌انداز توافق‌نامه بلندمدت همکاری بین ایران و چین موجب بروز واکنش‌های متفاوتی از سوی ناظران بین‌المللی شده است. برای نمونه، نشریه فارن‌پالیسی مدعی است که این توافق خبر بدی برای غرب است و پیش‌بینی می‌کند که موجب تغییر ترتیبات منطقه‌ای در خاورمیانه و آسیا شود. 🔹در دوم آگوست مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز نگرانی خود را از این توافق اعلام کرد و در فاکس‌نیوز گفت که ورود چین به ایران می‌تواند ثبات منطقه را برهم بزند و اسرائیل، عربستان سعودی و امارات را در معرض ریسک قرار دهد. 🔸ایران و چین دو قدرت معتبر آسیایی هستند و شاید دو قدرت برتر آسیا که دو سر قاره آسیا را تحت نفوذ خود دارند. از این رو تعمیق همکاری‌های اقتصادی و احتمالا نظامی، امری منطقی است. 🔹این گزارش تاکید می‌کند ایران برای دهه‌ها قبل از انقلاب اسلامی به غرب اعتماد کرد. در چند سال اخیر هم برجام، تجربه‌ای تازه در این باره بود اما با عهدشکنی مجدد غرب روبه‌رو شد.
⭕️ فیلم مستند نتفلیکس، بساط یوگا را به هم ریخت! 🔹بیکرام چودری، یک استاد یوگای آمریکایی/ هندی‌تبار و موسس یوگای موسوم به «بیکرام» به شمار آمده که طی پنج دهه تبدیل به استادی به اصطلاح معنوی با صدها میلیون طرفدار و مرید و صاحب ده‌ها میلیون دلار ثروت و زندگی مجلل با کلکسیون ماشین‌های لوکس و... شد. تا سال ۲۰۰۶ بیش از ۱۶۰۰ استودیوی «بیکرام» در دستکم ۴۰ کشور جهان وجود داشت. 🔸 اما وقتی نتفلیکس (از مهم‌ترین رسانه‌های پخش آنلاین فیلم و سریال) مستندی درباره او ساخت، قصر بیکرام کاملا فروریخت و میلیون‌ها نفر داستان تلخ رفتار او را با شاگردانش شنیدند و دیدند، یک بار دیگر پشت پرده این‌گونه محافل تحت عنوان ورزش و خودسازی افشاء شد. 🔹داستان مستند نتفلیکس چهره‌ای را روایت کرد که اساسا یوگا را در آمریکای شمالی و سپس درسراسر جهان محبوب ساخت. یک مهاجر هندی که در بورلی هیلز ساکن شد. او در کلاس‌هایش فقط یک لباس زیر بسیار کوچک بر تن و یک ساعت رولکس بر دست داشت و دیگر هیچ. «بیکرام» چنان محبوب شد که طرفدارانش بر سر او قسم می‌خوردند. 🔸اما امپراطوری او با شجاعت دختران جوانی که جلو آمدند و از رفتارهای او در پشت صحنه کلاس‌های یوگا پرده برداشتند در مدت کوتاهی فرو ریخت. نتفلیکس در این مستند با قربانیان و نزدیکان و شاگردان «بیکرام چودری» مصاحبه کرده و با تصاویر متعددی که از آرشیوها در اختیار گرفته چهره متجاوزی با صدها میلیون طرفدار را آشکار نمود. 🔹افسانه «چودری» پایان یافت و از امپراطوری او دیگر نشانی نیست اما امروز چودری و چودری‌ها هنوز کلاس‌های آموزش یوگا و تربیت مربی آن را در آمریکا و خارج از آن برگزار می‌کنند، از جمله کشور ما که (در خوش‌بینانه‌ترین نگاه) با بی‌تفاوتی و تسامح مسئولین مربوطه سعی دارد خیل علاقه‌مندان این آیین را در حیطه‌های مختلف به انحراف بکشانند. 🔸لازم به ذکر است یوگا، سلسله اعمالی برگرفته از آموزه‌های فرقه صهیونی کابالاست که برای اولین بار در دهه 1330 توسط فراماسونری به نام «مجید موقر» از جمعیتی موسوم به «تسلیح اخلاقی» وارد ایران شد. اساس این سلسله اعمال بر خالی کردن ذهن از تفکر و اندیشه و سوق دادن افراد به سمت پوچی و سپس در اختیار گرفتن اذهان آنها براساس آیین کابالا توصیف شده است.
⭕️چرا حضرت آقا پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را تصمیم مدبرانه امام می‌داند؟! 🔹 ‏پذیرش قطعنامه ۵۹۸، در واقع نه پایان جنگ، که تغییر زمین جنگ از حوزه نظامی به حوزه فرهنگی و گفتمانی بود.. 🔸 مستند این ادعا، در محتوای پیام پذیرش قطعنامه است که امام(ره) هرگز از پایان جنگ سخن نگفت و اتفاقا تأکید بر بی‌جغرافیا بودن جنگ و فراتر از مرزهای جغرافیایی دانستن جنگ داشت.. 🔹 ‏در پیام پذیرش قطعنامه امام(ره) صراحتا از تلاش برای نابودی ریشه فاسد صهیونیسم و کمونیسم و... گفت و برای تحقق این هدف، خبر از تشکیل بسیج جهانی سربازان اسلام میداد و به دنبال ایجاد یک جبهه فراگیر جهانی در مقابل امپریالیسم بود که جمهوری اسلامی در نقش قرارگاه مرکزی‌اش تعریف میشد.. 🔸 ‏کمی بعد از پذیرش قطعنامه هم، دستور تشکیل بسیج دانشجو و طلبه را داد تا نیروی پیشران در این جنگ جدید و جهانی علیه استکبار باشد.. 🔹نیرویی که می بایست فراتر از جغرافیای ایران و فراتر از ساختارهای سیاسی موجود عمل می‌کرد و مبارزه بی‌امان با نظام سلطه را سازماندهی می‌ کرد. 🔸مدبرانه بودن پذیرش قطعنامه توسط امام را که حضرت آقا به آن اشاره داشتند را از این زاویه می توان تحلیل نمود که امام با هوشمندی بسیار، جنگ با استکبار را، از بن‌بست جنگ نظامی، به زمین هموار و گسترده جنگ فرهنگی و سیاسی کشاند تا تمام توان نظام سلطه را مشغول دفاع کند.