#معرفی_کتاب 📚
👈👈کتاب پدیدار شناسی تصویر اسلام در سینمای غرب👉👉
نوشته جواد امین خندقی منتشر شد.
این کتاب در 3 فصل با عناوین:
فصل اول: پیشفرضها، زمینهها و فیلمها
فصل دوم: پدیدار شناسی فیلمها
فصل سوم: تحلیل و بررسی تصویر بر آمده از فیلمها
همواره بحث های مختلفی در زمینه چگونگی بازنمایی و ظهور و بروز دین اسلام در سینمای غرب مطرح می شود. برخی بر این باورند که سینمای غرب تصویری مخدوش از سینما ارایه می کند و اسلام هراسی را ترویج می دهد و برخی این امر را نمی پذیرند. بخشی از این اختلاف دیدگاه مبتنی بر اختلاف روش ها و رویکردهای بررسی این مسئله در سینما است. در این کتاب تلاش می شود با بهره گیری از یک روش مناسب و منصفانه چگونگی بازنمایی اسلام در سینمای غرب تحلیل و بررسی شود. در این پژوهش پس از بیان مقدمات لازم، یک بسته سینمایی شامل بیش از صد فیلم با بهره گیری از روش پدیدارشناسی بررسی و تحلیل می شود. همچنین در ادامه علت و ریشه تصویر کنونی اسلام در سینمای غرب به بوته نقد گذاشته می شود.
کتاب پدیدار شناسی با قطع وزیری و در 252 صفحه با 💰 قیمت 14.000 تومان توسط انتشارات باقرالعلوم(ع) منتشر شده است.
علاقمندان جهت تهیه کتاب میتوانند با شماره ☎️ 37835554 -025 تماس گرفته و یا به دفاتر پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در تهران به آدرس میدان فلسطین، ابتدای خیابان طالقانی، پلاک 357 و دفتر قم به آدرس بلوار نیایش جنب مصلی قدس فروشگاه پژوهشکده باقرالعلوم(ع) مراجعه تماس حاصل فرمایند.
#ماه_مبارک_رمضان
👈👈شرح دعای روز بیست و ششم👉👉
🔵چرا از نماز شب محرومیم؟
آدم زحمت میکشد و روزه میگیرد، گرسنه و تشنه میشود؛ اما غذا و آب نمیخورد و کم خوابی ماه رمضان را تحمل میکند و اگر خدا تلاشهای ما را قبول نکند، کاری از ما ساخته نیست. اگر زحمتی و رنجی کشیده شود و حاصلی در پی نداشته باشد، اتفاق ناگواری افتاده است.
اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً 🔆 خدایا قرار بده کوشش مرا در این ماه قدردانـی شده
و ذَنْبی فیهِ مَغْفوراً 🔆 و گناه مرا در این ماه آمرزیده
و عَملی فیهِ مَقْبولاً 🔆 کردارم را در آن مورد قبول
و عَیبی فیهِ مَسْتوراً 🔆 و عیب مرا در آن پوشیده
یا أسْمَعِ السّامعین 🔆 شنواترین شنوایان
«اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً»
در این بخش از دعا میخوانیم، خدایا سعی و تلاش ما در ماه رمضان را بپذیر! واژه «مشکوراً» به معنای «تشکر کن» است و مقصود آن در این دعا «بپذیر» و «قبول کن» است.
وی میافزاید: آدم زحمت میکشد و روزه میگیرد، گرسنه و تشنه میشود؛ اما غذا و آب نمیخورد و کم خوابی ماه رمضان را تحمل میکند و اگر خدا تلاشهای ما را قبول نکند، کاری از ما ساخته نیست. اگر زحمتی و رنجی کشیده شود و حاصلی در پی نداشته باشد، اتفاق ناگواری افتاده است.
اگر عمل انسان و سعی و تلاش او مورد رضایت خدا قرار بگیرد و پروردگار به عین عنایت در آن بنگرد و از او بخرد، چنین عملی «سعی مشکور» است یعنی سعی که سپاس الهی و تشکر را به همراه دارد
گاهی ما باید غصهی این مطلب را بخوریم که نکند اعمال ما را آفت بزند. مثلاً یک غیبت میتواند تمام زحمات ما را هدر دهد. اگر غیبت کنید 40 روز اعمال خوب شما در نامه اعمال شخص غیبت شونده نوشته میشود و اگر عمل خوبی نداشته باشید، گناهان آن شخص در نامه اعمال شما نوشته میشود. این روایت از معصوم (ع) است.
«آیا به شما خبر دهم که زیانکارترین افراد چه کسانیاند؟ آنان که در زندگی دنیا، تلاششان گم شده و نابود میشود و در عین حال، خیال میکنند که نیکو عمل میکنند!» (کهف ،104)
هرکس «آخرت» را بجوید و بطلبد و برای آن تلاش و سعی شایسته بنماید و دارای ایمان هم باشد، چنین کسانی سعیشان «مشکور» است
این خطاب الهی فقط به پیامبر نیست به همه ماست به آنانی که میروند و نمیرسند، عمل میکنند و نتیجه نمیگیرند. میجویند و نمییابند. رنج میبرند و گنج نمیبرند .تلاششان بیفایده است و سعیشان بدون شکر! و این خسران است.
اگر عمل انسان و سعی و تلاش او مورد رضایت خدا قرار بگیرد و پروردگار به عین عنایت در آن بنگرد و از او بخرد، چنین عملی «سعی مشکور» است یعنی سعی که سپاس الهی و تشکر را به همراه دارد.
اما سعی مشکور آن است که آمیزههایی از خلوص و صدق داشته باشد. «صبغه الله» در آن باشد. ایمان و عمل صالح، طلب آخرت و در زمره ابرار بودن و... شرایط رسیدن به سعی مشکور است.
آری، هرکس «آخرت» را بجوید و بطلبد و برای آن تلاش و سعی شایسته بنماید و دارای ایمان هم باشد، چنین کسانی سعیشان «مشکور» است.(اسراء.آیه19)
از خداوند میخواهیم روزه ما و اعمال الهی ما را سعی مشکور برشمارد و گناهان ما را مورد بخشایش قرار دهد .
این حدیث از معصوم (ع) است که خوش به حال کسی که عیب خودش را میبیند و به عیب کس دیگری کاری ندارد
در پی عیوب مردم نباشیم !
باید به خودمان بپردازیم و ببینیم که خودمان چه کار کردهایم؛ آیا هیچ عیبی نداریم؟ گل بیعیب خداست و ممکن نیست که ما عیب نداشته باشیم. در روایت آمده که «چه میشود انسان را، یک خار کوچک را در چشم رفیقش میبیند؛ اما شاخهای که در چشم خودش رفته را نمیبیند.»
این روایت کنایه از این است که انسان عیبهای بزرگ خود را نمیبیند؛ اما عیب کوچک مردم را میبیند.
این حدیث از معصوم (ع) است که خوش به حال کسی که عیب خودش را میبیند و به عیب کس دیگری کاری ندارد.
پیامبر اسلام در خطبه شعبانیه میفرماید: «پشتتان از گناه سنگین شده و به گرو رفته است و در ماه رمضان بدنتان را از گرو در بیاورید
«وذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وعَملی فیهِ مَقْبولاً»
در این فراز از دعای روز بیستوششم ماه رمضان خدا میخواهیم تا گناهان ما را بیامرزد و اعمالمان را قبول کند! از خدا میخواهیم تا گناهانی که پیش از ماه رمضان انجام دادهایم را ببخشد؛ چون ماه رمضان، فصل درآمد معنوی و کسب ثواب است، حتی خوابیدن و نفس کشیدن در این ماه عبادت محسوب میشود.
در ماه رمضان این همه درآمد وجود دارد و آیا امکان ندارد با این همه درآمد کسب شده، انسان جان خودش را از گرو دربیاورد؟ پیامبر اسلام در خطبه شعبانیه میفرماید: «پشتتان از گناه سنگین شده و به گرو رفته است و در ماه رمضان بدنتان را از گرو در بیاورید».
ادامه👇👇👇👇👇
🔵دلیل سختی نماز صبح و نماز شب خواندن چیست ؟
برخی هنگام نماز صبح نمیتوانند به خاطر سنگینی بلند شوند که از آثار گناه است. شخصی به امام حسن عسگری (ع) گفت که هر شب قصد میکنم تا نماز شب بخوانم؛ اما نمیشود. امام فرمود: «گناه تو را زنجیر کرده است.» دلیل اینکه کسی دلش میخواهد نماز شب بخواند اما نمیتواند، انجام گناه است و با استغفار میتواند آن را رفع کند.
بیدار شدن در هنگام سحر و استفاده کردن از برکات
شعری هست که میگوید : «هر که سحر ندارد از خود خبر ندارد» هر کسی که هنگام سحر خواب است، نمیداند که کیست و باید خود را پیدا کند. حدیث از معصوم (ص) است که میفرماید، عجب است که مردم به دنبال گمشده خود هستند اما به دنبال خود نمیگردند.
«وعَیبی فیهِ مَسْتوراً»
خدایا کاری کن تا عیب من مستور باشد و کسی از عیبم مطلع نباشد! خدا «ستارالعیوب» است و نگذاشته تا کسی از گناهان ما اطلاع پیدا کند. حدیث است اگر گناه بو داشت دو نفر کنار هم نمینشستند. اگر عیب آدم عیان میشد کسی جنازه کسی را دفن نمیکرد.
در پایان دعا میگویم ای خدایی که از همه شنوندهها تو شنواتری! خدا همه چیز را میشنود. اگر یواش هر حرف بزنیم خدا باز هم میشنود. حضرت موسی (ع) به خدا گفت که خدایا، اگر نزدیکی من یواش صحبت کنم و اگر دوری بلند صحبت کنم؛ خدا فرمود: «من همنشین کسی هستم که یاد من باشد.» خدا شنواترین است؛ پس میگوییم، ای خدایی که از همه شنوایان شنواتری، این دعاها را درباره ما مستجاب کن!
🔵نماز شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
👈چهار ركعت در هر ركعت حمد و تَبارَكَ الَّذى بِیَدِهِ الْمُلْكُ و اگر نتواند بیست و پنج مرتبه توحید👉
✅ محلی برای #تخصصی شدن تبلیغ شما...💯
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tabligh_pajooh
#احکام
#خمس
مبلغی که ودیعه گذار حج چند سال قبل گذاشته خمس دارد؟
پاسخ:
اصل سپرده اگر از درآمد کسب بوده و خمس آن داده نشده، خمس دارد اما سود حاصله اگر پیش از سال عزیمت به سفر حج قابل وصول نبوده، جزو درآمد سال وصول محسوب میشود که اگر در همان سال هزینه سفر حج شود، خمس ندارد.
سایت آیت الله خامنه ای – استفتائات جدید (مرداد ماه ۹۶)
ماه رمضان.ppsx
2.12M
#ماه_مبارک_رمضان
#منبر_پاوپوینتی
💎 نام درس: بر سفره رحمت
✅ موضوع: احکام
♨️ هدف كلي: دانشآموزان در اين درس با احکام ماه رمضان و روزه آشنا میشوند.
💯 روشهاي بیان مفاهیم دینی: استفاده از قالبهای شعری، داستانی، تقسیم، جدول
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
شاخص های سخنرانی مطلوب.pdf
422.4K
#آموزش_روش_سخنرانی
✅ #شاخصهای_سخنرانی_مطلوب
♨️ با این مقاله میتوانید به این اهداف دست یابید:
1.رسيدن به درك روشن تري از سخنراني خوب و مطلوب.
2.پيدا كردن توان اجمالي براي نقد و بررسي سخنرانيها.
3.شناخت برخي شاخصهاي يك سخنراني مطلوب.
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
شخصیت و تاثیر آن در تبلیغ.pdf
908.3K
#آموزش_فن_خطابه
#جامعه_شناسی_تبلیغ
در این بخش "شخصیت و عوامل تاثیر گذار در آن" با موضوع کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ بررسی می شود.
✅ جنبه فردی و اجتماعی شخصیت
✅ وراثت
✅ محیط
✅ فرهنگ و شخصیت
✅ نقش اراده و اختیار در شخصیت
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
سی نغمه از رمضان26.docx
32.1K
#ماه_مبارک_رمضان
#منبر_روشمند
#سی_نغمه_از_رمضان
#روز_بیست_و_ششم
💯هر روز با منبری روشمند بر اساس دعای همان روز...
🗓دارای بخش هایی از جمله: متن و ترجمه، شروع(مقدمه)، اقناع اندیشه با توضیح و تبین، رفتارسازی با الگودهی مثبت، ماندگاری کلام باعلامتگذاری، پرورش احساس باشعر، روضه کوتاه
✅هم اکنون می توانید منبر روز بیست و ششم را از فایل ضمیمه دانلود نمایید:
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
شب بیست و هفتم.pdf
746.9K
#ماه_مبارک_رمضان
#منبر_روشمند
#شب_بیست_و_هفتم
💎در طول ماه مبارک همراه شما هستیم...
♨️هر روز با منبری روشمند ویژه همان روز...
✅ دارای بخش هایی از جمله: انگیزه سازی ، مقدمه، محتوا و...
🔳 موضوع: دلایل سلب توفیق در عبادات
💯 هم اکنون می توانید منبر شب بیست و هفتم را از فایل ضمیمه دانلود نمایید:
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
♻️سبد_کالا
دوستانی که سبد کالای ماه مبارک رمضان را #نگرفته_اند.
طلاب #متاهلی که پرونده مرکز خدماتشون #فعال است؛ اگر به فروشگاه ها جهت دریافت سبدکالا مراجعه کردید و گفتند کارت شما #نامعتبره یا #موجودی نداره، به سایت زیر جهت ثبت شماره کارت اقدام فرمایید...
سامانه حمایت از سبدغذایی کالا
🌐 https://foodss.mcls.gov.ir
نام کاربری: Ghum
کلمه عبور: 123
در قسمت جستجو کارت صحیح وارد کنید.
بعد از ورود وارد قسمت "جستجو" بشید و کد ملی خود را وارد کنید.
منبع:
شهریه طلاب
#ماه_مبارک_رمضان
👈👈شرح دعای روز بیست و هفتم👉👉
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ 🔆 خدایا روزی کن مرا در آن فضیلت شب قدر را
وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الی الیُسْرِ 🔆 و بگردان در آن کارهای مرا از سختی به آسانی
واقْبَلْ مَعاذیری 🔆 و بپذیر عذرهایم
وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ 🔆 و بریز از من گناه و بار گران را
یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین 🔆 ای مهربان به بندگان شایسته خویش
🔵شرح دعا
اللهم ارزقنی فیه فضل لیله القدر
فضیلت شب قدر
خداوند متعال در قرآن میفرماید: ”لیلهالقدر خیر من الف شهر”(قدر ،3) یعنی ”شب قدر از هزار ماه بهتر و والاتر است” چرا که در شب قدر قرآن نازل گردید ”انا انزلناه فی لیله القدر”(قدر ،1) یعنی ”ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم” و در این شب سرنوشت انسانها رقم میخورد و فرشتگان در این شب به زمین تنزل میکنند ”تنزل الملائکه والروح فیها باذن ربهم من کل امر”(قدر ،4) یعنی ”ملائکه و روح به اذن ذات اقدس پروردگار از (برای) هر امر و فرمانی در (این شب) نازل میگردند” و این شب تا صبحگاه سلامت و رحمت است ”سلام هی حتی مطلع الفجر”(قدر ،6) ”این شب تا صبحگاه رحمت و تحیت و سلامت است” که ما نیز در این روز از خداوند خواستاریم آن فضیلتی را که شب قدر دارد و با توجه به آیات بالا بیان گردید نصیب ما گرداند.
انسان هنگامی که سختی بر کار او باشد به حتم در کنار آن آسایش و راحتی خواهد داشت و منظور از راحت بودن عسر و سختی کار شاید صبری باشد که خداوند در تحمل ن کار به انسان میدهد تا به ن راحتی و سایش دست یابد، چرا که خداوند نیز برای بندگانش سختی نمیخواهد بلکه سایش و راحتی را برای نان میخواهد
و صیر اموری فیه من العسر الی الیسر
منظور از (من العسر الی الیسر) چه میباشد؟
منظور از ”من العسر الی الیسر” ”از سختی به سوی آسایش و راحتی” میتواند همان وعده خداوند باشد که دو بار در یک سوره مکرر میفرماید: ”إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا”(انشراح ،6) یعنی ”به درستی که همراه هر سختی آسانی میباشد” یعنی انسان هنگامی که سختی بر کار او باشد به حتم در کنار آن آسایش و راحتی خواهد داشت و منظور از راحت بودن عسر و سختی کار شاید صبری باشد که خداوند در تحمل آن کار به انسان میدهد تا به آن راحتی و آسایش دست یابد، چرا که خداوند نیز برای بندگانش سختی نمیخواهد بلکه آسایش و راحتی را برای آنان میخواهد .
چنانچه در قرآن میفرماید: ”یُرِیدُ اللّهُ بِکُمُ الْیُسْرَ وَلاَ یُرِیدُ بِکُمُ الْعُسْرَ”(بقره ،185) یعنی ”خداوند برای شما آسانی و آسایش میخواهد و برای شما سختی و مشقت نمیخواهد” چرا که خداوند به انسانها به خاطر ضعیف بودنشان در خلقت تخفیف دهد چنانچه میفرماید: ”یُرِیدُ اللَّهُ أَنْ یُخَفِّفَ عَنْکُمْ وَخُلِقَ الْإِنْسَانُ ضَعِیفًا”(نساء ،28) یعنی ”خداوند میخواهد بر شما آسان گیرد”
هنگامی که خداوند عذر بنده خویش را بپذیرد به یقین گناه او را میآمرزد چرا که وقتی بنده به درگاه خداوند تضرع نموده و بگوید ”رب انی ظلمت نفسی فاغفرلی” یعنی ”خدایا من به خودم ظلم کردم پس مرا ببخش” خداوند نیز در جواب او میفرماید: تو را آمرزیدم که ما نیز در این روز از خداوند خواستاریم که به حق آن نظر رحمتی که بر بندگان صالح خود دارد عذر ما را پذیرفته و گناهانمان را بیامرزد
اقبل معاذیری و حط عنی اذنب و العذر یا رئوفا بعباده الصالحین
رابطه پذیرش عذر و بخشش گناهان
همانطور که در قسمت قبل دعا توضیح داده شد خداوند برای انسانها آسایش و راحتی میخواهد و سختی و مشقت نمیخواهد پس باید یقین داشته باشیم که اولاً خداوند عذرهای ما را میپذیرد، اما باید این نکته را رعایت کرد و آن این است که هنگامی که از روی جهالت و نادانی گناهی را انجام دادیم سریعاً به سوی خداوند بازگشته و به درگاهش توبه کنیم ”ثم یتوبون من قریب"؛ ”سپس به زودی توبه کنند” که اگر این عمل را انجام دهیم خداوند نیز توبه ما را پذیرفته و گناهان ما را میآمرزد ”فاولئک یتوب الله علیهم” ؛ ”پس خداوند توبه آنان را میپذیرد” و باید این را بدانیم که هیچ کس جز خداوند نمیتواند گناهان ما را بیامرزد ”وَمَن یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ”(آل عمران ،135)
یعنی ”و چه کسی غیر از خداوند گناهان ما را میآمرزد” و ثانیاً هنگامی که خداوند عذر بنده خویش را بپذیرد به یقین گناه او را میآمرزد چرا که وقتی بنده به درگاه خداوند تضرع نموده و بگوید ”رب انی ظلمت نفسی فاغفرلی” یعنی ”خدایا من به خودم ظلم کردم پس مرا ببخش” خداوند نیز در جواب او میفرماید: تو را آمرزیدم که ما نیز در این روز از خداوند خواستاریم که به حق آن نظر رحمتی که بر بندگان صالح خود دارد عذر ما را پذیرفته و گناهانمان را بیامرزد.
✅ محلی برای #تخصصی شدن تبلیغ شما...💯
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tabligh_pajooh
🔵نماز شب بیست و هفتم
شش ركعت در هر ركعت حمد و صد مرتبه آیةالكرسى و صد مرتبه توحید و صد مرتبه كَوْثَرْ و بعد از نماز صـد مـرتبه صلوات بر محمّد و آل محمّد
✅ محلی برای #تخصصی شدن تبلیغ شما...💯
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tabligh_pajooh
سی نغمه از رمضان27.docx
31K
#ماه_مبارک_رمضان
#منبر_روشمند
#سی_نغمه_از_رمضان
#روز_بیست_و_هفتم
💯هر روز با منبری روشمند بر اساس دعای همان روز...
🗓دارای بخش هایی از جمله: متن و ترجمه، شروع(مقدمه)، اقناع اندیشه با توضیح و تبین، رفتارسازی با الگودهی مثبت، ماندگاری کلام باعلامتگذاری، پرورش احساس باشعر، روضه کوتاه
✅هم اکنون می توانید منبر روز بیست و هفتم را از فایل ضمیمه دانلود نمایید:
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
شب بیست و هشتم .pdf
879.1K
#ماه_مبارک_رمضان
#منبر_روشمند
#شب_بیست_و_هشتم
💎در طول ماه مبارک همراه شما هستیم...
♨️هر روز با منبری روشمند ویژه همان روز...
✅ دارای بخش هایی از جمله: انگیزه سازی ، مقدمه، محتوا و...
🔳 موضوع: عوامل افزایش رزق و روزی
💯 هم اکنون می توانید منبر شب بیست و هشتم را از فایل ضمیمه زیر دانلود نمایید:
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
احکام پنج عددی.pdf
1.04M
#روش_بیان_احکام
#احکام_عددی
✅ در این بخش احکام عددى پنج در موضوع روش بیان احکام مطرح شده است. که احکام مختلفی که دارای 5قسم می باشند به صورت مفصل بیان شده است...
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh
tarbiat.pdf
3.79M
#منبر_مکتوب
♨️♨️ مجموعه ارزشمند ۵۸سخنرانی با موضوع #تربیت از استاد اخلاق مرحوم #آقا_مجتبی_تهرانی
✅ مجموعه شامل:
1⃣ تربیت در محیط خانوادگی
2⃣ تربیت در محیط رفاقتی
3⃣ تربیت در محیط آموزشی
4⃣ بعد حیا در تربیت
5⃣ تربیت و مربیان تربیتی
👇👇👇👇👇
@tabligh_pajooh