📚 معرفی کتاب غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: بررسی استدلالهای اخلاقی موافقان و مخالفان
🔹 اخلاقی بودن یا نبودن تغییر ژنتیکی در غذا از موضوعات مطرح در اخلاق کاربردی است. غذا از نیازهای اولیه و حیاتی انسان است، اما امروزه، با تغییرات زیستمحیطی و اقلیمی، کمبود منابع اولیه، افزایش جمعیت و نیز پیشرفتهای چشمگیر علمی و مهمتر از همه، محوریت سرمایهداری و اصالت سود، دستخوش تغییراتی مانند دستکاری ژنتیکی شده است که از منظر صاحبنظران اخلاق کاربردی، درخور تأمل است.
🔸 نویسنده در اثر پیشرو، استدلالهای موافقان و مخالفان استفاده از فناوری اصلاح ژنتیکی در غذا را صورتبندی کرده و نگرش اخلاق اسلامی را درباره اصلاح ژنتیکی مواد غذایی توضیح داده است.
📥 لینک دریافت کتاب:
https://pajoohaan.ir/document/7382-
🎯 پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
📱@pajoohaan_ir
چند وقت پیش ﯾﻜﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﺖ ﺍﻟﻤﺎﻝ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ میلیارد ناقابل برداشت و رفت و دیگه هم برنگشت ..!!!!!!!
و اون یکی دوازده هزار ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ تومن ﮔﺮفت ﻭ ﺭفت ودیگه هم برنگشت!!!!!!
و الان یکی دیگه 94 هزار میلیارد...!!!!!
وهیچکدومشون برنگشتن .....!!!!!!!!!!
اما... چهل ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ، ﭘﺸﺖ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﻣﯿﻦ ، ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ میخواستن با جونشون ﻣﻌﺒﺮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻨﺪ....
یکیشون ﭼﻨﺪ ﻗﺪﻡ ﻛﻪ رفت ﺑﺮﮔﺸﺖ !!!! همه فکر کردن ترسیده !!
ﭘﻮﺗﯿﻦ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ درآورد؛ ﺩﺍﺩ زد ﻭ ﮔﻔﺖ :
« ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﺗﺪﺍﺭﻛﺎﺕ ﮔﺮﻓﺘﻢ ؛ نو حیفه؛ مال بیت الماله» ﺑﻌﺪ ﭘﺎﺑﺮﻫﻨﻪ ﺭﻓﺖ ﻭ اتفاقا ؛ اونم ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﻧﮕﺸﺖ....!!!!!!!
یاد شهدای کشور عزیزمون گرامی باد.
دکتر انوشه
شادی روح شهدای این مرز و بوم صلوات
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مراسم سوم و هفتم امیر سپهبد شهید موسوی در قم برگزار میشود
https://hawzahnews.com/xfDpR
#فرمانده_شجاع
#جنگ_رمضان
#سومین_جنگ_تحمیلی
#وعده_صادق4
#روابط_عمومی
❗️یا غرامت یا نابودی اموال دشمن
🔻به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند باندازهای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آنهم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.
✍🏼 بخشی از اولین پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای | ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
#روابط_عمومی
محسن الویری:
📌 حتی اگر مسلمان نبودیم باید مقابل تجاوزگری میایستادیم/تطبیقگرایی ممنوع!
🔰حجت الاسلام دکتر الویری گفت: ما حتی اگر مسلمان هم نبودیم با توجه به هویت ملی و تاریخی، رادمردی و ستمستیزی تاریخی و حقطلبی آمیخته با خونمان باید در برابر این تجاوزگری آشکار میایستادیم.
👈برای ادامه مطالعه اینجا را کلیک کنید
#روابط_عمومی
#دانشگاه_باقر_العلوم_ع
💬 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
📱 @tablighnews
📌 توقیت و تعجیل؛ پیامدهای تطبیق حوادث روز جامعه با علائم آخرالزمان
🔰 عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: ناامیدی و یأس بر اثر عدم اتفاق ظهور، مبتلاشدن به توقیت و تعجیل، بیاعتقادی افراد نسبت به اصل ظهور به دلیل عدم تحقّق تطبیقهای مطرح شده، استهزا و تکذیب باور مهدویت در نتیجه محققنشدن ظهور، شک و تردید در اصل ظهور و روایات پیرامون آن آسیبهای جدی تطبیق حوادث روز جامعه با علائم آخرالزمان است.
👈برای ادامه مطالعه اینجا را کلیک کنید
#روابط_عمومی
#پژوهشگاه_علوم_و_فرهنگ_اسلامی
💬 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
📱 @tablighnews