💠سهلانگاری در شیوع بیماری حرام شرعی است
🔸رهبر معظم انقلاب با تأکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و توصیه پزشکان فرمودند: «یقیناً هر چیزی که کمک کند به سلامت جامعه و عدم شیوع این بیماری، یک حسنه است؛ در نقطهی مقابل هر چیزی که کمک کند به شیوع این بیماری، یک سیّئه است. خدای متعال ما را موظّف کرده که نسبت به سلامت خودمان و سلامت دیگران، سلامت مردم، احساس مسئولیّت کنیم.» ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
دعای ام داوود اعتکاف۹۸.mp3
20.84M
🔊 اللَّهُمَّ لَكَ سَجَدْتُ، وَبِكَ آمَنْتُ، فَارْحَمْ ذُلِّي وَ فَاقَتِي و َاجْتِهَادِي و َتَضَرُّعِي و َمَسْكَنَتِي وَ فَقْرِي إِلَيْكَ يَارَبِّ...
◾️ #دعای_ام_داوود در #نیمه_ماه_رجب
🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی
@Kanal_AshK
@asemaniha168
استاد #شهید_مطهری:
وقتی #زن پوشیده و سنگین از خانه بیرون رود و جانب عفاف و پاکدامنی را رعایت کند افراد فاسد و مزاحم جرئت نمی کنند متعرّض آنها شوند.
جوانان ولگرد همیشه متعرّض زنان جلف و سبک و لخت و عریان می گردند. وقتی که به آنها اعتراض می شود که چرا مزاحم می شوی، می گویند اگر دلش این چیزها را نخواهد با این وضع بیرون نمی آید.
📚منبع: مسئله ی حجاب، ص ۱۶۲
#پویش_حجاب_فاطمے
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اثرات ویژه نماز جعفر طیار در زندگی روزمره ما
➕سخنان آیت الله بهجت(ره)
#تصویری
@Panahian_ir
Panahian-MosahebeBaRadioEtekaf.mp3
12.16M
🎙 صوت مصاحبه امروز علیرضا پناهیان با رادیو اعتکاف در روز میلاد امیرالمومنین(ع)
👈 فهرست مطالب:
🔸 کارهای جایگزینی که به جای اعتکاف میتوانیم انجام دهیم
🔸وضعیت جامعه ما و جهان با توجه به بیماری کرونا
🔸خداقوت و توصیه به پزشکان، پرستاران و کسانی که این روزها در راه مبارزه با کرونا تلاش میکنند.
🔸درسی که از امیرالمومنین(ع) میتوانیم برای این روزها بگیریم.
🔸ضرورت یاد امام زمان(عج) در این روزها و دعا برای ظهور
📻 رادیو اعتکاف را در این سه روز روی طول موج اف ام ردیف ۹۵/۵ مگاهرتز میتوانید دنبال کنید.
@Panahian_ir
🌀امام(ره): اگر اهل دنیا هستیم، دنیای ما هم به اسلام بستگی دارد
🌀 غربیها که اسلام ندارند، مگر دنیایشان آباد نشد؟
🔻 دین تنها عامل آبادانی دنیا
🔹 امام(ره) میفرمود: «ما اگر در فكر خودمان هم هستيم، اگر فكر منافع خودمان هم هستيم، بايد فكر اسلام باشيم كه اسلام منافع ما را تأمين مىكند...اگر اهل دنيا هستيم، دنياى ما هم به اسلام بستگى دارد.» (صحیفه امام/ج۱۹ / ص۹)
🔹 خیلی از مردم، باورشان این است که دین خوب است، دین لازم است، دین یک کمکهایی به ما میکند، اما پذیرش اینکه «اسلام دنیای ما را آباد میکند و با چیزی غیر از برنامۀ دین، نمیشود دنیا را آباد کرد» برایشان سخت است.
🔹 در اینجا معمولاً این شبهه مطرح میشود: «مگر غربیها که اسلام ندارند پیشرفت نکردهاند؟» در پاسخ به این شبهه، بهطور خلاصه، سه جواب میشود مطرح کرد:
🔹 یکی اینکه پیشرفت آنها جز با جنایت و غارت ملتهای دیگر نبوده است. دوم اینکه پیشرفت آنها ناقص بوده و صدمات جدی به حیات بشری زدهاند. سوم اینکه اصلاً پیشرفت آنها مورد قبول و رضایت خود مردم مغربزمین هم نیست، نمونهاش تظاهرات یکسالۀ مردم فرانسه است. مردم جاهای دیگر چرا تظاهرات نمیکنند؟ برای اینکه نظام و الگوی جایگزینی سراغ ندارند و الا دولتهایشان را ساقط خواهند کرد.
🔹 آیتالله بهجت(ره) فرمود: «واقعاً بیانصافی است که کسی متوجه نشود دولتهای مهمّ دنیا حتی دنیاداری را هم بلد نیستند.» (در محضر بهجت/ ج۳/ ص۴۰)
🔹 ممکن است شما نمونههایی ببینید از دنیای بهبود یافتۀ آنها یا رفاه نسبی و... اما سرجمع و در مجموع نمیتوان گفت که دنیای آنها بهخوبی اداره میشود. ضمن اینکه همین مقداری که به دنیای خودشان بهبود بخشیدهاند ناشی از ظلم و دزدی و غارت دیگران بوده است.
🔹 درحالیکه ما بعد از انقلاب با پیروی از مکتب امام(ره) و اسلام ناب، همین پیشرفتی که-در خیلی از زمینهها- پیدا کردهایم، بدون غارتکردنِ حتی یک روستا از کشورهای همسایه بوده است. تازه این پیشرفتهای ما با وجود دشمنیهای فراوان و ظلمهایی است که به ما شده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مرقد امام(ره)- ۹۸.۱۱.۱۷
👈🏼متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6000
@Panahian_ir
📌 راهکاری برای زودتر برطرف شدن بلایا
🔸امام کاظم(ع): هيچ بلايى نيست كه بندۀ مؤمنى بدان گرفتار آيد و خداوند عز و جل به او توفيق دعا كردن دهد، مگر اين كه آن بلا، «به زودى(!)» برطرف شود،
و هيچ بلايى نيست كه بنده مؤمن بدان گرفتار آيد و از دعا كردن خوددارى ورزد، مگر اين كه آن بلا «به درازا(!)» كشد.
پس هرگاه بلا فرود آمد، به درگاه خداوند عز و جل «دعا و التماس» كنيد.
🔸ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُلهِمُهُ اللّهُ عز و جل الدُّعاءَ، إلّا كانَ كَشفُ ذلِكَ البَلاءِ وَ شيكا، و ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُمسِكُ عَنِ الدُّعاءِ إلّا كانَ ذلِكَ البَلاءُ طَويلًا؛ فَإذا نَزَلَ البَلاءُ فَعَلَيكُم بِالدُّعاءِ وَ التَّضَرُّعِ إِلَى اللّهِ عز و جل
🔻كافي، ج۲، ص۴۷۱
#اثر_دعا
@Panahian_ir
▫️
🔰 عناوینی از ویژه نامه #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
در پایگاه #حدیث_نت
▫️شخصیت و فضایل حضرت زینب سلام الله علیها
▫️بخشی از خطبه حضرت زينب سلام الله علیها
▫️شخصیت والای حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی
▫️كتابشناسي حضرت زینب کبری سلام الله علیها
▫️بررسی شخصیت و اوصاف حضرت زینب سلام الله علیها
▫️تحلیل اقتباس های قرآنی حضرت زینب( س) در خطبه کوفه
▫️روابط عاطفی حضرت زینب و امام حسین علیهما السلام
▫️تبیین شیوه های تبلیغی حضرت زینب سلام الله علیها
▫️ما رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا
▫️ و ....👇
➡️ http://hadith.net/tag/حضرت-زینب(س)
🔸 @hadithnet
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #موشن_گرافیک | ویروس کرونا دستاویزی برای عقده گشایی علیه دین و باورهای مردم ایران
@aqr_ir
🔴⚡️ چند سؤال دارم که خوبه شما هم بهشون توجه داشته باشید:
۱. روزانه ۱۴۵ نفر در کشور به خاطر سیگار میمیرند. اما زندگی مختل نشده و قرنطینهای انجام نمیشود. افراد سیگاری، به آسانی با همه معاشرت میکنند و ضرر میرسانند، سیگار بهراحتی وارد و تولید میشود و بهفروش میرسد.
۲. روزانه ۷۰ نفر به خاطر اتومبیل جان خود را از دست میدهند. اما انگار نه انگار.
۳. تعداد مرگ و میر حاصل از آنفولانزا، بسیار بیشتر از کرونا است؛ مثلاً مرگ و میر آنفولانزا فقط در آمریکا، ۱۰ برابر کل مرگ و میر کرونا هست (تا به امروز).
۴. بحث شیوع ده برابری کرونا نسبت به آنفولانزا تا آنجایی که ما بررسی کردیم، کذب محض هست.
۵. غالب افرادی که بر اثر آنفولانزا فوت کردهاند، افراد مسن و یا افراد دارای بیماری زمینهای هستند؛ دقیقا مثل کرونا. بنابراین اینها باید بهشدت احتیاط کنند و توصیههای بهداشتی را کامل رعایت کنند.
۶. بیشترین انتقال بیماری کرونا، بسیار جالبه بدانید در بیمارستان بوده (حدود ۴۰ درصد). در حالی که بالاترین استانداردهای سازمان جهانی بهداشت رو رعایت میکنند؛ جالبه! نیست؟
۷. هر زمان ما خلاف مبانی اعتقادیمان عمل کردیم، حتی آن هنگام که عقول جهانی بر آن متفقند، خیلی بد ضربه خوردیم، خیلی بد. نمونه بارز آن بحث تحدید جمعیت بود. امام خمینی (ره) هم به حرف پزشکی که به او توصیه میکند قرآن نخواند زیرا برای چشمانش ضرر دارد، توجه نمیکند، چون خلاف مبانی است. در مبانی دینی، هنگامه بلا، توصیه به دعای جمعی شده. هیچ جا هم نیامده مسجد و حسینیه و مناسک و... را تعطیل کنید؛ هیچ جا نیامده. بلکه به عکس توصیه شده.
۸. مطمئن باشید سال جدید، تصمیماتی خلاف مصالح نظام گرفته خواهد شد و ما بههیچعنوان نمیتوانیم مانع آن شویم زیرا شبکه روشنگری ما همین مساجد، پایگاههای بسیج، حسینیهها و ... است، که از ما گرفتهاند. (البته که با رعایت مسائل بهداشتی میشود جلو انتقال بیماری رو گرفت)
۹. در همین مدت، چند نفر از دوستان بنده، به کرونا مبتلا شدند اما با طب اسلامی و سنتی، الحمدلله یا درمان شدند و یا رو به بهبودی هستند.
۱۰. مترو، مراکز تفریحی و فروشگاههای زنجیرهای تعطیل نشدهاند. لابد آنجا کرونا منتقل نمیشود. ضمناً کرونا بسیار باهوش است و مثلاً در وقتی ادارات ساعت کارشان را کاهش دادند، در آن ساعت فعالیت نمیکنند. یا قبلش فعالند و یا بعدش!!! هر توصیه پزشکی که در ساعات کاری رعایت میشد، با تحفظ بر ساعت کاری مرسوم، میشد رعایت بشود و اتفاقی هم نیفتد.
اما سوالات:
۱. نمیشد با رعایت بهداشت (اعم از ضد عفونی کردن با سرکه و نمک و یا گلاب و ممانعت از ورود افراد با بیماری زمینهای و افراد مسن) مناسک دینی را برگزار کرد و مساجد را تعطیل نکرد؟
۲. اگر اعلان شد تا ریشه کن شدن کامل بیماری مثلاً تا پایان تابستان سال بعد باید به همین نحو برویم (کل تجمعات دینی و مذهبی ممنوع) و بعد مجدداً برای یک بیماری دیگر، با همین سناریو از ابتدای زمستان ۹۹ تا پایان تابستان بعدی یعنی ۱۴۰۰، باید به همین شکل عمل کنیم، شما چکار خواهید کرد؟
۳. شما نگران نیستید که طبق کنوانسیونهای بینالمللی اموات ما دفن میشود؟ یعنی بدون غسل و کفن و نماز؛ آهک میزنند و دفن میکنند.
۴. احساس نمیکنید در حال رنسانس اسلامی هستیم؟...
✒️ حجةالاسلام محمد کهوند
⚡️ خطرناکتر از #کرونا برخی مسئولین کشورند! إنشاءالله شرشان کم شود...
✊ @jebheh
📌 راهکاری برای زودتر برطرف شدن بلایا
🔸امام کاظم(ع): هيچ بلايى نيست كه بندۀ مؤمنى بدان گرفتار آيد و خداوند عز و جل به او توفيق دعا كردن دهد، مگر اين كه آن بلا، «به زودى(!)» برطرف شود،
و هيچ بلايى نيست كه بنده مؤمن بدان گرفتار آيد و از دعا كردن خوددارى ورزد، مگر اين كه آن بلا «به درازا(!)» كشد.
پس هرگاه بلا فرود آمد، به درگاه خداوند عز و جل «دعا و التماس» كنيد.
🔸ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُلهِمُهُ اللّهُ عز و جل الدُّعاءَ، إلّا كانَ كَشفُ ذلِكَ البَلاءِ وَ شيكا، و ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُمسِكُ عَنِ الدُّعاءِ إلّا كانَ ذلِكَ البَلاءُ طَويلًا؛ فَإذا نَزَلَ البَلاءُ فَعَلَيكُم بِالدُّعاءِ وَ التَّضَرُّعِ إِلَى اللّهِ عز و جل
🔻كافي، ج۲، ص۴۷۱
#اثر_دعا
@Panahian_ir
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440