📢📢اطلاعیه
قابل توجه عزیزان مداح
1-زمان انتخابات از ساعت 8صبح الی 16
2-برای رای دادن داشتن کارت ملی یا مدرک شناسایی معتبر الزامی می باشد.
3-رعایت توصیه های بهداشتی و داشتن ماسک برای شرکت در انتخابات الزامی می باشد.
4-فقط مداحانی که از طرف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نجف آباد پیامک دریافت کرده اند حق شرکت در انتخابات را دارند.
5-مداحان شخصا باید در انتخابات شرکت کرده و حق معرفی نماینده برای رای دادن ندارند.
6-هرکاندیدا می تواند شخصا و یا نماینده اش در هنگام شمارش آرا حضور داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیز بد جور دلشوره محرم را دارم😭😭😭😭 دعا کنید ارباب قبول کنه.نکته روضه ها را از مون بگیرند.😭😭😭😭
🌹@tabnajaf1440🌹
نتایج چهارمین دوره انتخابات کانون مداحان شهرستان نجف آباد
آقایان مهدی ادیمی و حسین ملک زاده به طور مشترک 30 ،محسن روح الله 29 رأی،حسنعلی محمدی28 ،رأی سعید فتحعلیان 27 رأی به ترتیب حائز اکثریت آرا گردیده اند.
🌹@tabnajaf1440🌹
📢📢📢📢اطلاعیه
ضمن تشکر از دوستان عزیز داوطلب کاندیداتوری کانون مداحان شهرستان نجف آباد و نیز تشکر و قدردانی از حضور دوستان عزیزی که برای جریان مداحی شهرستان دغدغه داشته و در انتخابات شرکت نمودند اسامی نهایی نفرات برگزیده کانون مداحان شهرستان نجف آباد حضور دوستان تقدیم شد،با مشخص شدن نتایج و پایان رقابت ها رفاقتها باید آغاز گردد و منتخبین باصفا و صمیمیت در کنار یکدگر برای ارتقاء سطح مداحی شهرستان تلاش کرده و سایر عزیزان ضمن دعا برای موفقیت منتخبین،ایشان را از نظرات خود بهره مند نمایند.
یزدانبخش قاسمی مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نجف آباد.
🌹@tabnajaf1440🌹
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانی: مراسم عزاداری ماه محرم باید با رعایت اصول بهداشتی و با شکوه برگزار شود/ ایجاد دوگانگی «جان و نان» و «عزاداری و سلامت» غلط است. https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787
#تحلیل
✈️ #عملیات_سوتر | ۲ مردادی که۱۲ تیرماه نشد‼️
🔻 اجازه بدهید حرف پایانی، اول کار مطرح شود؛ حادثه دوم ۲ مردادماه سال۹۹(حمله شبه-تروریستی آمریکا به پرواز ماهان) جدای از همه تحلیل های سیاسی و نظامی که می توان درباره آن مطرح کرد، عریان و عیان شدن بیش از پیشِ ذات شرورانه و ناپاک رژیم آمریکاست. دوم مردادماه نیروهای تروریستی آمریکا با طراحی یک عملیات به نام «سوتر»-که درباره آن توضیحاتی ارائه خواهد شد- بدنبال سرنگونی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران بر فراز آسمان سوریه بودند. به تغییر نگرش و رفتار عشاق غرب و آمریکا امیدی نیست؛ چرا که اگر غرب و آمریکا جانشان را هم بستاند از کعبه آمال خود دست برنمی دارند. همچنان که هنوز توجیه کننده اقدام ناو نظامی وینسنس آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس در۱۲ تیرماه۶۷ هستند. اما روایت ماجرای دوم مرداد، حادثه ای که رخ نداد و اگر می داد بسیار غم انگیز و ویران کننده روح ایرانیان بود باید برای عموم مردم و نسل های جدید توصیف و تحلیل شود. کسانی که از پرواز ناتمام شماره۶۵۵ بندرعباس- دبی و شهادت مظلومانه۲۹۰ انسان بی گناه شنیده اند، حالا تشریح حادثه ۲مرداد به درک واقعی تر هر دو رویداد کمک خواهد کرد.
1⃣ سوتر(suter) نام یک برنامه و عملیات نظامی است که با هدف ایجاد اختلال در سیستم یکپارچه پدافند هوایی یک کشور طراحی و اجرا می شود. تاکنون بارها در عراق، افغانستان و سوریه از این عملیات فریب استفاده شده است. در آخرین نمونه در سال۱۳۹۷ یک فروند هواپیمای نظامی ترابری روسیه با شلیک اشتباهی پدافند هوایی ارتش سوریه سرنگون شد. این هواپیمای ترابری نظامی ارتش روسیه (ایل 20 ) که تلاش می کرد در غرب سوریه فرود آید با شلیک موشک های اس ۲۰۰ سوریه روبه رو شد و سرنگون شد.
🔹 ماجرا از این قرار بود که جنگنده های رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از هواپیمای روسی و استفاده پوششی از این هواپیما، قصد حمله به مواضعی در لاذقیه را داشتند. پدافند ارتش سوریه که تلاش می کرد جنگنده های اسرائیلی را مورد هدف قرار بدهد، به اشتباه هواپیمای روس را سرنگون کرد. جالب اینجا بود اسرائیل هم در مقابل، ایران، دولت سوریه و حزب الله لبنان را مسوول حادثه برای هواپیمای روس معرفی کرد. یقین باید دانست که در صورت بروز حادثه برای پرواز ماهان در ۲مرداد آمریکایی ها در نهایت وقاحت سوریه، ایران و حتی سامانه پدافند سوم خرداد ایرانی را مقصر اصلی بروز فاجعه معرفی می کردند!
2⃣ رفتار هواپیماهای جنگنده ارتش تروریستی آمریکا در قبال پرواز ۱۱۵۲ ماهان در آسمان کشور ثالث(سوریه)، نقض آشکار امنیت هوانوردی و تخلف از اصل آزادی پرواز هواپیماهای غیرنظامی مطابق کنوانسیون ۱۹۴۴ شیکاگو است. از این رو هر چند امید چندانی به سازمان های بین المللی نمی رود، اما به طور قطع باید همه ظرفیت ها و تلاش های حقوقی و دیپلماتیک به عمل آید.
🖌 #عزیز_غضنفری
🌹https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787🌹
⛔️سکوت اصلاح طلبان در برابر مزاحمت آمریکا برای هواپیمای ایرانی+عکس
🔹️جریان ضدانقلاب خارجی و اصلاح طلبان در رابطه با مزاحمت جنگنده آمریکایی برای هواپیمای مسافربری ایرانی ماهان سکوتی مرگبار اختیار کرده است که نشان می دهد ادعاهای حقوق بشریشان چقدر صحت دارد.
🔹️به جز ضدانقلاب برخی از شخصیت های سیاسی و فرهنگی داخلی نظیر تاجزاده، زیباکلام، مهناز افشار، ابطحی و... نیز در این خصوص هیچ اظهار نظری نداشته و سکوت اختیار کرده اند.
🌹https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787🌹
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم (۲)
🌀 برگزاری هیئتها در فضاهای باز و پارکها
🔹 اگر بحث فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیت تجمعات در زیر سقف و... تا ماه محرم باقی بماند، چهکار باید کرد؟
🔹 میشود هیئتها را در فضاهای باز، برگزار کرد، پارکها را میشود تبدیل به تکیه کرد و به عزاداری پرداخت، هیئتها میتوانند از زیر سقف، بیرون بروند، هرچند عادت داشتند در محیط خودشان عزاداری کنند، ولی ممکن است لازم باشد یکمقدار از عشق خودشان بزنند؛ مثلاً اینکه در محیط مأنوس و مألوف همیشگی خود نباشند.
🔹 شاید اگر ما برویم در یک گوشهاش دور هم بنشینیم و گریه کنیم، یک قشنگی خاصی داشته باشد و هیئتیها به این شیوه خیلی اُنس گرفتهاند و خیلی هم تسکیندهنده است، ولی مهم این است که رونق هیئتها را کم نکنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
عدم برگزاری جلسات محرم ذائقه فرهنگی مردم را تغییر میدهد
حجت الاسلام احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این مراسم با بیان این که در ماه رمضان و شبهای قدر با تمهیدات گسترده صورت گرفته جلسات برگزار شد، تصریح کرد: حال در آستانه ماه محرم یک نگرانی وجود دارد که اگر تمهیدات لازم را ایجاد نکنیم، ذائقه فرهنگی و دینی مردم تغییر خواهد کرد. برای برگزاری جلسات یک ظرفیت رسانهای و فضای مجازی وجود دارد اما تجربه ثابت کرده است، حال معنوی و تاثیر تبلیغات چهره به چهره در ایام خاص مانند محرم و رمضان در فضای مجازی تامین نمیشود.
وی افزود: در دفتر تبلیغات اسلامی، افرادی در فضای مجازی برنامههایی را تهیه و بارگذاری کردند تا به فریضه تبلیغ دین در این فضا بپردازیم، اما قطعاً نمیتواند جایگزین تبلیغ چهره به چهره باشد.
واعظی با اشاره به اینکه اگر شرایط برای برگزاری حضوری جلسات محقق نشد، نباید از ظرفیت فضای مجازی غافل شویم و حتی اگر جلسات حضوری هم بود، باز هم باید از این فضا استفاده کنیم، گفت: البته تمام دستگاههای فعال در دین به نحو حداکثری باید برای گسترش این فریضه تلاش کنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: این دفتر با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و توافق صورت گرفته همچون سالهای گذشته به نحو حداکثری هرجایی که شرایط مهیا باشد و اعلام نیاز صورت گیرد، بدون در نظر گرفتن سقفی، افراد مبلغ را براساس اعلام نیاز اعزام خواهد کرد تا این فریضه مهم و تاثیر گذار در ماه محرم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی گروه پشتیبان برای تبلیغ ایجاد شده است گفت: مسئله تبلیغ در ماه محرم هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی، توأمان مورد توجه قرار خواهد گرفت و امیدواریم با هر تدبیری بتوانیم ملت را از فیوضات محرم بهرهمند کنیم تا پشتوانه معنوی دینی کشور باشد.
نخستین همایش از سلسله نشستهای علمی هیأتهای مذهبی به عنوان کرونا و چالشهای پیش روی هیأتها عصر امروز پنجشنبه ۲ مردادماه در حسینیه و کتابخانه آیتالله حائری طبسی در استان قم با حضور حجج اسلام میرباقری، سیدحسین مومنی، بندانی نیشابوری، حسین انصاریان، احمد واعظی، موسوی مطلق، میرزامحمدی، محمد جواد زمانی، عزت زمانی و مداحانی همچون مالکینژاد، آصی، عطایی و شالبافان برگزار شد.
آیتالله سید محمد مهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری در این نشست با بیان اینکه چالشی که امروز با آن مواجه شدهایم، حکمرانی مجازی است که در سطح این نگرانی ما دخالتی نداریم و تنها کاربر هستیم، اظهار داشت: ما در عین اینکه باید از فضای مجازی استفاده کنیم، نباید حکمرانی آن را قبول کنیم و در فضای آن وارد شویم زیرا این ادامه حکمرانی غرب است بنابراین به هیچ وجه نباید بپذیریم که عزاداریهای امام حسین علیهالسلام در ماه محرم مجازی شود البته نه به این معنا که از فضای مجازی استفاده نکنیم بلکه از این فضا برای بسته رویدادهای حقیقی خود استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه کرونا بیماری حقیقی و خطرسازی است و بالاخره مانند بیماریهای دیگر جامعه را درگیر کرده است، تصریح کرد: اما مسئله این است که در قبال این بیماری باید چه کنیم؟ از روز اول جامعه پزشکی و خارج از آن نحوه مواجهه با این بیماری را متفاوت از قرنطینه کور دانستند و امروز نیز کشور به این نتیجه رسیده است که راه حل اصلی قرنطینه نیست و باید به فاصلهگذاری معقول و رعایت اصول بهداشتی بپردازیم.
میرباقری گفت: امروز واضح است که راه مقابله با این بیماری، قرنطینه کور و تعطیلی مسجد و هیأت نیست. البته تردید نداریم که غربگرایانی در این کشور وجود دارند که بدشان نمیآید، مراسم مذهبی مثل مسجد ارک، حسینیه همدانیها و یا جلسه چیذر و ... با حضور هزاران جوان تعطیل شود؛ زیرا این مجالس را مانع پیشرفت خود میدانند. خاطرم هست، روزی این افراد در دولت اصلاحات در روزنامهها میگفتند چطور از توسعه حرف میزنیم در حالی که سال قبل سه میلیون نفر به زیارت امامزادهها رفتند یعنی اگر این افراد به آنتالیا میرفتند، توسعه محقق شده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افرادی از همین جنس قبل از ماه مبارک رمضان با حضور در بیوت مراجع به دنبال آن بودند تا ماه رمضان را تعطیل کنند و روزه را دشمن سلامتی در برابر بیماری کرونا معرفی کنند، تصریح کرد: کادر پزشکی و حتی سازمان بهداشت جهانی به میدان آمدند و جلوی این امر را گرفتند. لذا باید تلاش کنیم عزاداریها مجازی نشود و با رعایت اصول بهداشتی جلسات را برگزار کنیم. از جامعه پزشکی نیز میخواهیم به جلسات مذهبی کمک کنند تا با هر اقتضائات پیشامدهای طرح جایگزینی داشته باشیم و جلسات را برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه جلسات محرم فواید بسیاری دارد که برای حفظ سلامت روانی جامعه ضروری است، تصریح کرد: این رویکرد فراتر از تعامل قلبی و تبدیل روابط اجتماعی و روابط دینی است.
میرباقری گفت: درخواست داریم تصمیمگیری نسبت به مجالس مذهبی در ستاد ملی مبارزه با کرونا شفاف صورت گیرد تا بدانیم چه افرادی در این خصوص تصمیمگیری میکنند؛ زیرا گاهی تصور میشود افرادی که در طول سال کمتر به مسجد و حرمها میروند، برای مساجد و زیارت ما تصمیمگیری میکنند که بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید افراد دارای صلاحیت در این خصوص تصمیمگیری کنند.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی در جلسات مذهبی قطعاً انجام خواهد شد تصریح کرد: در ماه محرم نمیتوان جلسات را تعطیل کرد. لذا اگر به این سمت حرکت کنیم قطعاً انجام نمیشود و حرفها روی زمین میماند. بنابراین از جامعه پزشکی میخواهیم تا به برنامه و پروتکلی برای ما برسند که این مراسمها با رضایت کامل آنان و هیأتیها برگزار شود.
وی ادامه داد: برپایی دستههای عزاداری، برگزاری جلسات در فضای باز، گسترش فضای رسانهای و ... از جمله طرحهایی است که میتوان در ماه محرم در هیأتها، اجرا شود که البته اگر این عوامل به جوانها سپرده شود قطعاً دهها طرح دیگر نیز پیشبینی خواهند کرد. البته تا قبل از محرم باید نمونههای عملی آن اجرایی شود تا به عنوان الگو به مردم ارائه شود.
این عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوال فردی در این خصوص که در فرصت کرونا آیا بهتر نیست که به جای گریستن، نگریستن به واقعه عاشورا را گسترش دهیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در تحلیلهای روشنفکری باقی ماندهایم. آنچه که بدنه اسلام را نگه داشته، از طریق فرهنگ عمومی بوده است. نباید مراسم سنتی را کوچک شمرد؛ زیرا احساس و عقلانیت با هم رشد میکنند.
دکتر سیما سادات لاری درباره تصمیمات وزارت بهداشت در زمینه برگزاری مراسم عزاداری محرم و صفر، گفت: باید توجه کرد که مراسم عزاداری ماه محرم یکی از آیینهای مذهبی و عاطفی است و همه مردم ایران دل در گرو عشق سید الشهدا (ع) دارند. البته برگزاری مراسم عزاداری در سال جاری با توجه به شیوع ویروس کرونا ممکن است با تغییراتی نسبت به سالهای گذشته همراه باشد که این موارد عمدتا در زمینه رعایت بهداشت خواهد بود.
وی افزود: مواردی مانند رعایت فاصله گذاری فیزیکی، برگزاری مراسم در فضاهای سرباز، کوتاه شدن زمان مراسم و استفاده از ماسک از موارد قابل توجه در برگزاری مراسم عزاداری امسال خواهد بود.
لاری ادامه داد: تدوین پروتکلهای مربوط به مراسم محرم به در حال انجام است و با توجه به شرایط خاص امسال از نظر شیوع ویروس کرونا باید این پروتکلها با دقت و همکاری بین بخشی و البته توجه در زمینه برگزاری باشکوه مراسم عزاداری امام حسین (ع) تدوین و ابلاغ شود.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: پس از تدوین این پروتکلهای بهداشتی حتما در این زمینه اطلاع رسانی مناسبی انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: در عین حال امیدواریم مراسم عزاداری در ماههای محرم و صفر با ایمنترین شیوه از نظر رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شود. البته پیشنهادها در زمینه شیوههای برگزاری در حال طرح است و همه این موارد با همکاری بین بخشی بررسی شده و اطلاع رسانی خواهد شد.