📢📢📢📢اطلاعیه
ضمن تشکر از دوستان عزیز داوطلب کاندیداتوری کانون مداحان شهرستان نجف آباد و نیز تشکر و قدردانی از حضور دوستان عزیزی که برای جریان مداحی شهرستان دغدغه داشته و در انتخابات شرکت نمودند اسامی نهایی نفرات برگزیده کانون مداحان شهرستان نجف آباد حضور دوستان تقدیم شد،با مشخص شدن نتایج و پایان رقابت ها رفاقتها باید آغاز گردد و منتخبین باصفا و صمیمیت در کنار یکدگر برای ارتقاء سطح مداحی شهرستان تلاش کرده و سایر عزیزان ضمن دعا برای موفقیت منتخبین،ایشان را از نظرات خود بهره مند نمایند.
یزدانبخش قاسمی مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نجف آباد.
🌹@tabnajaf1440🌹
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانی: مراسم عزاداری ماه محرم باید با رعایت اصول بهداشتی و با شکوه برگزار شود/ ایجاد دوگانگی «جان و نان» و «عزاداری و سلامت» غلط است. https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787
#تحلیل
✈️ #عملیات_سوتر | ۲ مردادی که۱۲ تیرماه نشد‼️
🔻 اجازه بدهید حرف پایانی، اول کار مطرح شود؛ حادثه دوم ۲ مردادماه سال۹۹(حمله شبه-تروریستی آمریکا به پرواز ماهان) جدای از همه تحلیل های سیاسی و نظامی که می توان درباره آن مطرح کرد، عریان و عیان شدن بیش از پیشِ ذات شرورانه و ناپاک رژیم آمریکاست. دوم مردادماه نیروهای تروریستی آمریکا با طراحی یک عملیات به نام «سوتر»-که درباره آن توضیحاتی ارائه خواهد شد- بدنبال سرنگونی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران بر فراز آسمان سوریه بودند. به تغییر نگرش و رفتار عشاق غرب و آمریکا امیدی نیست؛ چرا که اگر غرب و آمریکا جانشان را هم بستاند از کعبه آمال خود دست برنمی دارند. همچنان که هنوز توجیه کننده اقدام ناو نظامی وینسنس آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس در۱۲ تیرماه۶۷ هستند. اما روایت ماجرای دوم مرداد، حادثه ای که رخ نداد و اگر می داد بسیار غم انگیز و ویران کننده روح ایرانیان بود باید برای عموم مردم و نسل های جدید توصیف و تحلیل شود. کسانی که از پرواز ناتمام شماره۶۵۵ بندرعباس- دبی و شهادت مظلومانه۲۹۰ انسان بی گناه شنیده اند، حالا تشریح حادثه ۲مرداد به درک واقعی تر هر دو رویداد کمک خواهد کرد.
1⃣ سوتر(suter) نام یک برنامه و عملیات نظامی است که با هدف ایجاد اختلال در سیستم یکپارچه پدافند هوایی یک کشور طراحی و اجرا می شود. تاکنون بارها در عراق، افغانستان و سوریه از این عملیات فریب استفاده شده است. در آخرین نمونه در سال۱۳۹۷ یک فروند هواپیمای نظامی ترابری روسیه با شلیک اشتباهی پدافند هوایی ارتش سوریه سرنگون شد. این هواپیمای ترابری نظامی ارتش روسیه (ایل 20 ) که تلاش می کرد در غرب سوریه فرود آید با شلیک موشک های اس ۲۰۰ سوریه روبه رو شد و سرنگون شد.
🔹 ماجرا از این قرار بود که جنگنده های رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از هواپیمای روسی و استفاده پوششی از این هواپیما، قصد حمله به مواضعی در لاذقیه را داشتند. پدافند ارتش سوریه که تلاش می کرد جنگنده های اسرائیلی را مورد هدف قرار بدهد، به اشتباه هواپیمای روس را سرنگون کرد. جالب اینجا بود اسرائیل هم در مقابل، ایران، دولت سوریه و حزب الله لبنان را مسوول حادثه برای هواپیمای روس معرفی کرد. یقین باید دانست که در صورت بروز حادثه برای پرواز ماهان در ۲مرداد آمریکایی ها در نهایت وقاحت سوریه، ایران و حتی سامانه پدافند سوم خرداد ایرانی را مقصر اصلی بروز فاجعه معرفی می کردند!
2⃣ رفتار هواپیماهای جنگنده ارتش تروریستی آمریکا در قبال پرواز ۱۱۵۲ ماهان در آسمان کشور ثالث(سوریه)، نقض آشکار امنیت هوانوردی و تخلف از اصل آزادی پرواز هواپیماهای غیرنظامی مطابق کنوانسیون ۱۹۴۴ شیکاگو است. از این رو هر چند امید چندانی به سازمان های بین المللی نمی رود، اما به طور قطع باید همه ظرفیت ها و تلاش های حقوقی و دیپلماتیک به عمل آید.
🖌 #عزیز_غضنفری
🌹https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787🌹
⛔️سکوت اصلاح طلبان در برابر مزاحمت آمریکا برای هواپیمای ایرانی+عکس
🔹️جریان ضدانقلاب خارجی و اصلاح طلبان در رابطه با مزاحمت جنگنده آمریکایی برای هواپیمای مسافربری ایرانی ماهان سکوتی مرگبار اختیار کرده است که نشان می دهد ادعاهای حقوق بشریشان چقدر صحت دارد.
🔹️به جز ضدانقلاب برخی از شخصیت های سیاسی و فرهنگی داخلی نظیر تاجزاده، زیباکلام، مهناز افشار، ابطحی و... نیز در این خصوص هیچ اظهار نظری نداشته و سکوت اختیار کرده اند.
🌹https://eitaa.com/tabnajaf1440/2787🌹
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم (۲)
🌀 برگزاری هیئتها در فضاهای باز و پارکها
🔹 اگر بحث فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیت تجمعات در زیر سقف و... تا ماه محرم باقی بماند، چهکار باید کرد؟
🔹 میشود هیئتها را در فضاهای باز، برگزار کرد، پارکها را میشود تبدیل به تکیه کرد و به عزاداری پرداخت، هیئتها میتوانند از زیر سقف، بیرون بروند، هرچند عادت داشتند در محیط خودشان عزاداری کنند، ولی ممکن است لازم باشد یکمقدار از عشق خودشان بزنند؛ مثلاً اینکه در محیط مأنوس و مألوف همیشگی خود نباشند.
🔹 شاید اگر ما برویم در یک گوشهاش دور هم بنشینیم و گریه کنیم، یک قشنگی خاصی داشته باشد و هیئتیها به این شیوه خیلی اُنس گرفتهاند و خیلی هم تسکیندهنده است، ولی مهم این است که رونق هیئتها را کم نکنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
عدم برگزاری جلسات محرم ذائقه فرهنگی مردم را تغییر میدهد
حجت الاسلام احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این مراسم با بیان این که در ماه رمضان و شبهای قدر با تمهیدات گسترده صورت گرفته جلسات برگزار شد، تصریح کرد: حال در آستانه ماه محرم یک نگرانی وجود دارد که اگر تمهیدات لازم را ایجاد نکنیم، ذائقه فرهنگی و دینی مردم تغییر خواهد کرد. برای برگزاری جلسات یک ظرفیت رسانهای و فضای مجازی وجود دارد اما تجربه ثابت کرده است، حال معنوی و تاثیر تبلیغات چهره به چهره در ایام خاص مانند محرم و رمضان در فضای مجازی تامین نمیشود.
وی افزود: در دفتر تبلیغات اسلامی، افرادی در فضای مجازی برنامههایی را تهیه و بارگذاری کردند تا به فریضه تبلیغ دین در این فضا بپردازیم، اما قطعاً نمیتواند جایگزین تبلیغ چهره به چهره باشد.
واعظی با اشاره به اینکه اگر شرایط برای برگزاری حضوری جلسات محقق نشد، نباید از ظرفیت فضای مجازی غافل شویم و حتی اگر جلسات حضوری هم بود، باز هم باید از این فضا استفاده کنیم، گفت: البته تمام دستگاههای فعال در دین به نحو حداکثری باید برای گسترش این فریضه تلاش کنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: این دفتر با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و توافق صورت گرفته همچون سالهای گذشته به نحو حداکثری هرجایی که شرایط مهیا باشد و اعلام نیاز صورت گیرد، بدون در نظر گرفتن سقفی، افراد مبلغ را براساس اعلام نیاز اعزام خواهد کرد تا این فریضه مهم و تاثیر گذار در ماه محرم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی گروه پشتیبان برای تبلیغ ایجاد شده است گفت: مسئله تبلیغ در ماه محرم هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی، توأمان مورد توجه قرار خواهد گرفت و امیدواریم با هر تدبیری بتوانیم ملت را از فیوضات محرم بهرهمند کنیم تا پشتوانه معنوی دینی کشور باشد.
نخستین همایش از سلسله نشستهای علمی هیأتهای مذهبی به عنوان کرونا و چالشهای پیش روی هیأتها عصر امروز پنجشنبه ۲ مردادماه در حسینیه و کتابخانه آیتالله حائری طبسی در استان قم با حضور حجج اسلام میرباقری، سیدحسین مومنی، بندانی نیشابوری، حسین انصاریان، احمد واعظی، موسوی مطلق، میرزامحمدی، محمد جواد زمانی، عزت زمانی و مداحانی همچون مالکینژاد، آصی، عطایی و شالبافان برگزار شد.
آیتالله سید محمد مهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری در این نشست با بیان اینکه چالشی که امروز با آن مواجه شدهایم، حکمرانی مجازی است که در سطح این نگرانی ما دخالتی نداریم و تنها کاربر هستیم، اظهار داشت: ما در عین اینکه باید از فضای مجازی استفاده کنیم، نباید حکمرانی آن را قبول کنیم و در فضای آن وارد شویم زیرا این ادامه حکمرانی غرب است بنابراین به هیچ وجه نباید بپذیریم که عزاداریهای امام حسین علیهالسلام در ماه محرم مجازی شود البته نه به این معنا که از فضای مجازی استفاده نکنیم بلکه از این فضا برای بسته رویدادهای حقیقی خود استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه کرونا بیماری حقیقی و خطرسازی است و بالاخره مانند بیماریهای دیگر جامعه را درگیر کرده است، تصریح کرد: اما مسئله این است که در قبال این بیماری باید چه کنیم؟ از روز اول جامعه پزشکی و خارج از آن نحوه مواجهه با این بیماری را متفاوت از قرنطینه کور دانستند و امروز نیز کشور به این نتیجه رسیده است که راه حل اصلی قرنطینه نیست و باید به فاصلهگذاری معقول و رعایت اصول بهداشتی بپردازیم.
میرباقری گفت: امروز واضح است که راه مقابله با این بیماری، قرنطینه کور و تعطیلی مسجد و هیأت نیست. البته تردید نداریم که غربگرایانی در این کشور وجود دارند که بدشان نمیآید، مراسم مذهبی مثل مسجد ارک، حسینیه همدانیها و یا جلسه چیذر و ... با حضور هزاران جوان تعطیل شود؛ زیرا این مجالس را مانع پیشرفت خود میدانند. خاطرم هست، روزی این افراد در دولت اصلاحات در روزنامهها میگفتند چطور از توسعه حرف میزنیم در حالی که سال قبل سه میلیون نفر به زیارت امامزادهها رفتند یعنی اگر این افراد به آنتالیا میرفتند، توسعه محقق شده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افرادی از همین جنس قبل از ماه مبارک رمضان با حضور در بیوت مراجع به دنبال آن بودند تا ماه رمضان را تعطیل کنند و روزه را دشمن سلامتی در برابر بیماری کرونا معرفی کنند، تصریح کرد: کادر پزشکی و حتی سازمان بهداشت جهانی به میدان آمدند و جلوی این امر را گرفتند. لذا باید تلاش کنیم عزاداریها مجازی نشود و با رعایت اصول بهداشتی جلسات را برگزار کنیم. از جامعه پزشکی نیز میخواهیم به جلسات مذهبی کمک کنند تا با هر اقتضائات پیشامدهای طرح جایگزینی داشته باشیم و جلسات را برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه جلسات محرم فواید بسیاری دارد که برای حفظ سلامت روانی جامعه ضروری است، تصریح کرد: این رویکرد فراتر از تعامل قلبی و تبدیل روابط اجتماعی و روابط دینی است.
میرباقری گفت: درخواست داریم تصمیمگیری نسبت به مجالس مذهبی در ستاد ملی مبارزه با کرونا شفاف صورت گیرد تا بدانیم چه افرادی در این خصوص تصمیمگیری میکنند؛ زیرا گاهی تصور میشود افرادی که در طول سال کمتر به مسجد و حرمها میروند، برای مساجد و زیارت ما تصمیمگیری میکنند که بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید افراد دارای صلاحیت در این خصوص تصمیمگیری کنند.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی در جلسات مذهبی قطعاً انجام خواهد شد تصریح کرد: در ماه محرم نمیتوان جلسات را تعطیل کرد. لذا اگر به این سمت حرکت کنیم قطعاً انجام نمیشود و حرفها روی زمین میماند. بنابراین از جامعه پزشکی میخواهیم تا به برنامه و پروتکلی برای ما برسند که این مراسمها با رضایت کامل آنان و هیأتیها برگزار شود.
وی ادامه داد: برپایی دستههای عزاداری، برگزاری جلسات در فضای باز، گسترش فضای رسانهای و ... از جمله طرحهایی است که میتوان در ماه محرم در هیأتها، اجرا شود که البته اگر این عوامل به جوانها سپرده شود قطعاً دهها طرح دیگر نیز پیشبینی خواهند کرد. البته تا قبل از محرم باید نمونههای عملی آن اجرایی شود تا به عنوان الگو به مردم ارائه شود.
این عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوال فردی در این خصوص که در فرصت کرونا آیا بهتر نیست که به جای گریستن، نگریستن به واقعه عاشورا را گسترش دهیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در تحلیلهای روشنفکری باقی ماندهایم. آنچه که بدنه اسلام را نگه داشته، از طریق فرهنگ عمومی بوده است. نباید مراسم سنتی را کوچک شمرد؛ زیرا احساس و عقلانیت با هم رشد میکنند.
دکتر سیما سادات لاری درباره تصمیمات وزارت بهداشت در زمینه برگزاری مراسم عزاداری محرم و صفر، گفت: باید توجه کرد که مراسم عزاداری ماه محرم یکی از آیینهای مذهبی و عاطفی است و همه مردم ایران دل در گرو عشق سید الشهدا (ع) دارند. البته برگزاری مراسم عزاداری در سال جاری با توجه به شیوع ویروس کرونا ممکن است با تغییراتی نسبت به سالهای گذشته همراه باشد که این موارد عمدتا در زمینه رعایت بهداشت خواهد بود.
وی افزود: مواردی مانند رعایت فاصله گذاری فیزیکی، برگزاری مراسم در فضاهای سرباز، کوتاه شدن زمان مراسم و استفاده از ماسک از موارد قابل توجه در برگزاری مراسم عزاداری امسال خواهد بود.
لاری ادامه داد: تدوین پروتکلهای مربوط به مراسم محرم به در حال انجام است و با توجه به شرایط خاص امسال از نظر شیوع ویروس کرونا باید این پروتکلها با دقت و همکاری بین بخشی و البته توجه در زمینه برگزاری باشکوه مراسم عزاداری امام حسین (ع) تدوین و ابلاغ شود.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: پس از تدوین این پروتکلهای بهداشتی حتما در این زمینه اطلاع رسانی مناسبی انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: در عین حال امیدواریم مراسم عزاداری در ماههای محرم و صفر با ایمنترین شیوه از نظر رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شود. البته پیشنهادها در زمینه شیوههای برگزاری در حال طرح است و همه این موارد با همکاری بین بخشی بررسی شده و اطلاع رسانی خواهد شد.
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی؛ «مرصاد» از ماده «رصد» (بر وزن حَسَدْ) به معناى آمادگى براى مراقبت از چيزى است و در فارسى از آن تعبير به در كمين بودن میکنیم و «مرصاد» به معناى «كمينگاه» است.
منظور از «مرصاد» در آیه «اِنَّ رَبّكَ لَبِالمِرْصادَ» دو قول وجود دارد: نخست آنکه. خداوند در كمين گردنكشان در اين دنياست و به موقع آنها را در هم میکوبد؛ و دوم اینکه این آيه هم ناظر به قيامت؛ يعنى خدا در كمينگاه طغيانگران هم در اين جهان و هم در جهان ديگر در كنار پل صراط است؛ ولى بههرحال، آيه مفهوم مكانى ندارد، چراكه خداوند مكانى ندارد. لذا خداوند در سوره «فجر» آيه 14 به عنوان تهديدى نسبت به طغيان گران، بعد از ذكر عذاب دنيوى آنها و مجازاتهای دردناكى كه دامن گير آنها شده، میفرماید: (پروردگار تو مسلماً در كمينگاه است)؛ «اِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ«.
بر اساس آیه فوق، برنامههای دشمنان اسلام در بزنگاهها با کمینگاههای خداوند و با شکست قطعی مواجهه خواهد شد وامید دشمنان به تتمه سرمایههای اجتماعی و شبکههای داخلی وابستهشان بهزودی قطع میشود و همانطور که در حمله نظامی امریکا در طبس و یا حمله سازمان منافقین در سال 68 در کمینگاه الهی مرصاد به جهنم رفتند، در مرصاد اقتصادی، مرصاد سیاسی، مرصاد فرهنگی و غیره نیز کمینگاههای الهی، پیش روی آنان است و بهزودی آنان را به کام آتش میفرستد.
الف – مرصاد محقق یافته
در طول چهار دهه عمر بابرکت جمهوری اسلامی فتنههای زیادی توسط دشمنان صورت گرفت که کمینگاه الهی، انقلاب را از شر فتنه دشمنان رهایی داد.
1) مرصاد اول، مرصاد کودتای نوژه
در دی ۱۳۵۸ یکی از هواداران شاپور بختیار، به نام مهندس قادسی، نمودار سازمانی را تهیه کرد و نام آن را نقاب گذاشت. از نظر مسئولان نقاب، فتح تهران مساوی با پیروزی در سراسر کشور بود و با تصوری که از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ داشتند فکر میکردند با سقوط تهران همه کشور تسلیم آنها میشوند.
با رسیدن هواپیماها به تهران قرار بود بیت حضرت امام (ره)، فرودگاه مهرآباد، دفتر نخست وزیری، ستاد مرکزی سپاه پاسداران، ستاد مرکزی کمیتههای انقلاب، پادگان ولیعصر (عج)، پادگان امام حسین (ع) و چند نقطه مهم دیگر بمباران شود.پس از بمبارانهای هوایی، هواپیماها با شکستن دیوار صوتی به نیروی زمینی علامت میدادند که مرحله دوم کودتا را آغاز کند.
در این مرحله باید صداوسیما، فرودگاه مهرآباد، ستاد ارتش جمهوری اسلامی، پادگان حر، پادگان قصر و پادگان جمشیدیه تسخیر شود و در سطح شهر تهران با اعمال خشونت و ارعاب حالت نظامی ایجاد شود، طبق برنامه اگر نیروی زمینی موفق نمیشد صداوسیما را تسخیر کند، هواپیماها آنجا را بمباران میکردند.
اقدام کودتا به ضد کودتا تبدیل میشود و انقلاب در برابر خطری که در چند قدمیاش کمین کرده بود، مرصاد الهی، با امدادهای غیبی آنها را لو داد و نیروهای انقلاب وارد عمل شدند و همه عوامل کودتا دستگیرشدند.
2) مرصاد دوم مرصاد نظامی آمریکا در طبس
این واقعه، پسازآن روی داد که جیمی کارتر، رئیسجمهور ایالاتمتحده، تصمیم گرفت تا به ایران حمله نظامی کند. بهانۀ این هجوم، آزادی جاسوسانی بود که به اسارت دانشجویان پیرو خط امام درآمده بودند. طی این عملیات ۶ هواپیما و ۸ بالگرد آمریکایی، دزدانه وارد حریم هوایی ایران و منطقه طبس میشوند، در حین این عملیات ۳ بالگرد دچار نقص فنی شده و در نهایت عملیات با کشته شدن ۸ نفر به علت وقوع طوفان شن در منطقه طبس و برخورد یک هواپیمای سی-۱۳۰ و یک بالگرد سیاچ-۵۳ با یکدیگر کشته میشوند و ۵ بالگرد هم روی زمین باقی میماند و بقیه نیروها با ۵ هواپیما خود را به ناو هواپیمابر نیمیتز میرسانند و عملیات بهطور کامل شکست میخورد.
لذا چهارم اردیبهشت 1359 "مرصاد الهی " با تکرار سوره فیل بود و یوم الفیل دیگر. بدین گونه عنایت، لطف و رحمت الهی بر مؤمنین گسترانیده شد؛ و شنهای کوچک بیابان بر نشانههای بزرگ قدرت مادی مستکبران فائق آمد و مسلمانان مشاهده کردند که خداوند با هواپیماهای غول پیکر جنایت کاران چه کرد و چگونه کیدشان را تباه نمود و مزدورانشان را روسیاه ساخت.
3) مرصاد سوم مرصاد نظامی سازمان منافقین خلق
در تیرماه 1367 جمهوری اسلامی ایران رسماً قطعنامه 598 را پذیرفت در حالی كه از بدو تصویب این قطعنامه در 30 تیر 1366، ایران آن را رد نكرده بود و برای تأمین اهداف خود، از طریق مذاكره با دبیر کل سازمان ملل، برای پذیرش قطعنامه شروطی را طی نموده بود و در واقع عملاً آن را به صورت مشروط پذیرفته بود.
دشمنان انسانیت، تمامی عناصر لشکر رسانهای خود را بر علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته و از تمامی ابزارهای رسانهای را بکار گرفته است، بیش از یکصد شبکه بهصورت تخصصی علیه ایران به لهجههای مختلف فعالیت میکنند و میخواهند بنیانهای اخلاقی و اعتقادی مردم را از بین برده و همراستا با اهداف شیطانی خود کنند.
دشمنان در جنگ نرم که تبعات زیان بارش مهلکتر از جنگ متعارف بوده با حداکثر توان وارد شده و به روشهای متعدد گروههای سنی مختلف را تحت لوای خود قرار داده است. لذا تهاجم بی امان دشمن به حریم فکری، عقیدتی و فرهنگی جامعه خواهان حرکت تهاجمی است؛ و انشاالله، مرصاد رسانهای به مدد الهی، فتنههای آنان خنثی و موازنه را تغییر خواهند داد و بهزودی پیام "اناالمهدی" در تمامی عالم طنینانداز خواهد شد.
10) و مرصادهای دیگر
طبعاً دشمنان دین الهی و انسانیت، از همه تواناییها و همه ابزارها بهره گرفته و خواهد گرفت و انشاالله در گام دوم انقلاب، به مدد الهی و مدیران جوان انقلابی، مرصادهای دیگر بروز یافته و تمامی کمین گاههای دشمن فتح خواهد شد.
11) سخن پایانی
از ابتدای انقلاب تاکنون انواع تهدیدات علیه جمهوری اسلامی وجود داشته است که مردم فهیم و بصیر میهن اسلامی با همبستگی و اقتدار و عمل به فرامین امام راحل و رهبری و نیز کمینگاههای الهی، از کید دشمنان عبور کرده و تداوم راه انقلاب اسلامی را تضمین بخشند.
بررسی و شناخت تهدیدات و توانمندیهای دشمن شرط اول و الزامی در جهت پی بردن به اهداف دشمن است و کشف به موقع تهدید و چگونگی آن و تمرکز به موقع امکانات در جهت تدابیر هوشمندانه مقابله با آن، موجب رفع نقاط ضعف و کاهش آسیبپذیری میشود. در باور کارشناسان امور دفاعی، پرداختن به مقوله تهدیدات میتواند آن را تبدیل به فرصتی برای کسب توان دفاعی و خنثیسازی نقشههای تهاجمی دشمن و حتی بازدارندگی کند؛ و مرصادهای عظیم الهی بر دشمنان بشریت را به همراه آورد و در این کارزار با سفیانیها، زمینهساز ظهور مهدوی (عج) گردد.
* دکتر سید جواد هاشمی فشارکی مؤلف کتاب نظام مدیریت فرهنگی در شهر اسلامی
همانگونه که مقام معظم رهبری دراینباره فرمودند: «دشمن در تبلیغات وسیع خود تلاش میکند که کمبودهای معیشتی و اقتصادی کشور را به نظام اسلامی و به جمهوری اسلامی نسبت بدهد؛ این نقشه دشمن است. آنها میخواهند اینجور وانمود بکنند که نظام اسلامی قادر نبوده است و قادر نیست مشکل اقتصادی ملّت ایران را و مشکلات اساسی ملّت ایران را حل کند و گرهها را باز کند؛ یک سوءاستفاده اینجوری میخواهند بکنند برای کوبیدن نظام اسلامی. این حرف ناشی از بغض و عداوت و کینه آنها به نظام اسلامی است. این یک حرف خلاف واقع است، خدماتی که نظام اسلامی و جمهوری اسلامی به ایران و ملّت ایران در این مدّت کرده است، یک خدمات برجسته و فوقالعاده است. اگر وضع ملّت را و وضع کشور را مقایسه کنیم با قبل از دوران اسلامی یعنی در دوران طاغوت، آنوقت معلوم میشود که چه خدمات بزرگ و ارزشمندی را نظام اسلامی تقدیم کرده است. بله، ضعفهایی وجود دارد؛ این ضعفها مربوط به مدیریت ماها است، این مربوط به کمبودها و ناتواناییهای مدیرانی است که در بخشهای مختلف مشغول کار بودهاند؛ امّا نظام اسلامی تواناییهایی را در خود پرورش داده و مدیرانی را تربیتکرده است که توانستهاند کارهای بسیار بزرگی را در طول این سی و چند سال برای کشور انجام بدهند؛ آنهم درحالیکه در این سی و چند سال، ملّت از همه طرف در فشار تحریم و فشار اقتصادی دشمنان بوده است.»
انشالله در گام دوم انقلاب، مرصاد سیاسی بروز خواهد یافت و نسل جوان مؤمن انقلابی، مدیریت سیاسی کشور را، به اسوه و نمونه در جهان مبدل خواهد ساخت و زمینهساز دولت مهدوی (عج) خواهد شد.
7) مرصاد فرهنگی
رهبر انقلاب از همان اولین سالهای پایان دفاع مقدس، خبر از تهاجم و شبیخون فرهنگی آنان دادند. چنانچه در یکی از سخنرانیها میفرمایند: «دشمن از راه اشاعه فرهنگ غلط – فرهنگ فساد و فحشاء – سعی میکند جوانهای ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی میکند یک تهاجم فرهنگی بلکه باید گفت یک شبیخون فرهنگی و یک قتل عام و غارت فرهنگی است»
اکنون در آغاز دهه پنجم به دنبال مهار انقلاب و فروپاشی از درون را توسط سربازان فرهنگی خویش دنبال میکند. لذا مدیریت کلان حوزه فرهنگی کشور بایستی با حساسیت و اعتقاد به ضرورت مقابله با «ناتوی فرهنگی» به دست کسانی باشد که معتقدند میتوان در مقابل غول عظیم رسانهای غرب ایستاده و بایستی در این راستا تمام ترفندهای فرهنگ مهاجم تبیین و شناخته شود و متناسب با آن ابزار کافی فراهم گردد و ازآنجاکه تهاجم فرهنگی فرایندی فرهنگی است باید با تولیدات فرهنگی متناسب با فرهنگ ملی و دینی و به صورت تهاجمی و نه تدافعی با آن مقابله کرد؛ و انشاالله با توان فرماندهان و سربازان جبهه نرم انقلاب، بهزودی با مرصاد فرهنگی، شاهد تحول فرهنگی در کشور خواهیم بود.
8) مرصاد اجتماعی
دشمنان درصدد ترور افکار عمومی و سرمایههای اجتماعیاندو گفتار و رفتار بسیاری از اصلاحطلبان در همسویی در جنگ همهجانبه دشمنان خارجی، آنان بهسان پیادهنظام آمریکا و اسرائیل عمل میکنند، بهعنوان مثال اظهارات شیرزاد، باوند و زیباکلام در دانشگاه تهران که به دعوت شاخه دانشجویی حزب مشارکت در تالار فردوسی دانشکده ادبیات بیان شده، به خوبی نشان میدهد که این مساله یک حقیقت بسیار تلخ است.
مواضع دشمن پسند این طیف افراد، پیش از این نیز باعث شده بود تا بارها مقامات آمریکای جنایتکار و اسراییل وحشی از اصلاحطلبان به عنوان «سرمایه اجتماعی» اپوزیسیون در ایران نام ببرند.
جرج بوش سال 2008 قبل از تدارک برای سفر خاورمیانهای با محور اعلام شده "مهار نفوذ ایران" در نطق رادیویی گفت: "آنها با چالشهای فراواني روبرو هستند و چشم اميدشان به ماست!"و همچنین "ما از دموکراتها و اصلاحطلبان از بیرون و بغداد تا دمشق و تهران حمایت خواهیم کرد و در کنار آنها خواهیم ایستاد."
در جريان فتنه 88 نیز، نتانياهو نخستوزير رژيم صهيونيستي با صراحت اعلام كرد كه «اصلاحطلبان بزرگترين سرمايه اسرائيل در ايران هستند!» و شيمون پرز، رئيسجمهور رژيم كودك كش اسرائيل گفت: «اصلاحطلبان به نمايندگي از اسرائيل با رژيم اسلامي ايران ميجنگند!»
این نشانههای آشکار، در امید دشمن به دنبالههای سرمایههای اجتماعی خود، به خوبی نشان میدهد تریبونهای داخلی آمریکا و اسراییل در ایران فقط به برخی روزنامههای زنجیرهای منحصر نمیشود و بسیاری از چهرههای اصلاحطلب با جادهصافکنی برای دشمن، در عمل ثابت کردهاند «سرمایههای اجتماعی» اسراییل در کشور هستند. تا سرمایههای اجتماعی عظیم مردمی را همسو با اهداف دشمنان کنند و به خواسته آنان تن دردهند، لکن بحمدالله با ارتقای آگاهی و بصیرت مردم، مرصاد اجتماعی در آینده نزدیک رقم خواهد خورد و طومار اندک پایگاههای اجتماعی دشمنان بهزودی فرو خواهد ریخت.
9) مرصاد رسانهای