.
این مجازاتِ شگفت
🔹تا چند ماه قبل، چه کسی تصور می کرد؛
🔻دور تا دور کاخ سفید و کنگره آمریکا، حصار امنیتی بکشند تا مانع هجوم مردم شوند؟
🔻زیرزمین کنگره آمریکا، شبیه پایگاه نظامی عین الاسد، پر از نیروی نظامی شود؟
🔻در پایتخت آمریکا از ترس مردم، حکومت نظامی اعلام کنند؟
🔻۲۵ هزار نیروی نظامی در واشنگتن مستقر شود و تعداد نظامیان حاضر در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید، به پنج برابر نیروهای آمریکا در عراق و افغانستان برسد؟
🔹چه کسی فکر می کرد سر خط خبری رسانه های غربی این عناوین باشد:
🔻سی ان ان: گارد ملی نه به خاطر بن لادن، بلکه برای مقابله با رئیس جمهور به کنگره آمده!
🔻دیلی میل: حضورنیروهای گارد ملی در واشنگتن، این منطقه را شبیه «منطقه سبز» بغداد کرده است.
🔻شبکه آمریکایی الحرّه: پایتخت آمریکا، تبدیل به اردوگاهی نظامی مانند منطقه سبز شده است.
🔹بازدارندگی نظامی هفتاد ساله آمریکا، سال گذشته با حمله موشکی ایران به امن ترین پایگاه پنتاگون در عراق (عین الاسد) شکسته شد. آن روز نظامیان آمریکا در پناهگاه زیر زمینی پنهان شده بودند و یک سال بعد، در زیر زمین کنگره مستقر شده اند. https://b2n.ir/446790
🔹آمریکا آن روز با موشک های قدرتمندی که تور راداری و پدافندیاش را پاره کرده بود، تحقیر شد. اما امروز بدون شلیک موشک، توسط مردم خود و به دست خویش، تحقیر می شود
🔹یازده سال قبل، دموکرات ها خواستند ایران را با حمایت از سران فتنه سبز نا امن کنند؛ و ملت ایران، بساط فتنه را جارو کردند.
🔹حالا اما همان دموکرات ها در واشنگتن و پنجاه ایالت آمریکا تحقیر می شوند و مجبورند مراسم تحلیف بایدن را وسط پایتختی جنگ زده برگزار کنند. دزدانه و هراسان؛ شبیه سفر مخفیانه ترامپ به پایگاه عین الاسد!
🔹دنیا چه قدر کوچک است، آقای بایدن، جناب اوباما! تحلیلگران بسیاری در دنیا می گویند این آمریکا دیگر، آمریکا بشو نیست. آمریکایی که افعی وار در حال بلعیدن دُم خود است؛
🔹آمریکایی که چند برابر تلفات معمول کرونا در دنیا، تلفات می دهد و رکودشکن شده است. آمریکایی که با 52 میلیون گرسنه مطلق و 22 میلیون بیکار جدید مواجه است.
🔹گویا ابرقدرت، در حال انتقام پس دادن است. در حالی مجازاتی تدریجی و آمیخته با تحقیر. اما نباید همه تقصیر ها را گردن ترامپِ دیوانه انداخت. به قول سارکوزی ئیس جمهور اسبق فرانسه : "محوریت جهان در حال عبور از غرب به شرق است. روی کار آمدن فردی مثل ترامپ، نشانه وخامت شرایط بود، نه علت آن".
♦️سه ماه قبل بود که رئیس پلیس فدرال اعلام کرد: آمریکا در آستانه جنگ داخلی است و نگرانیم تنشها به درگیری مسلحانه تبدیل شود.
#آمریکای_سابق
#ایالات_متحده_سابق
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افتضاح دیگری از دولت غربگرا
ایران حق رایش را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به طور موقت از دست دادند!
سخنگوی وزارت خارجه دلیل این موضوع را تحریمهای دولت آمریکا اعلام کرده اما توضیح نداده که مگر حسن روحانی و ظریف ادعا نمیکردند که با ننگنامه برجام، کلیه تحریمها را لغو کردهاند، عزت را به پاسپورتهای ایرانی برگرداندهاند و آنها هستند که بلدند با زبان دنیا سخن بگویند؟!
آقای روحانی! چه جور آب و صابون بیاوریم تا صورتتان را بشورید؟ هر چند این صورت با آب زمزم هم پاک نمیشود.
حمید رسایی
@hadisyasi
📌خیانت و حماقت
🔴 وقتی یک فرد خائن غربگرای بی سواد با رانت استاد دانشگاه می شود(کذاب زشت کلام)
🔺️این همه تحلیل غلط در یک حجم کم آن هم از فردی که استاد حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران هستش‼️
🔻چهار پنج خط اول رو بخونید❗
♦️اینهمه پیشبینی و گزاره غلط و تحلیل روی هوا در این حجم کم عجیبه به خدا
@hadisyasi
🔸شکایت از روحانی به صحن مجلس رسید
🔹 نایب رئیس کمیسیون قضایی: حاجیدلیگانی، نماینده شاهینشهر به علت استنکاف رئیس جمهور از ابلاغ قوانین مصوب مجلس در ۱۳ مورد شکایتی را مطرح کرده بود.
🔹 معاون پارلمانی رئیسجمهور، در جلسه امروز به دفاع پرداخت اما اعضای کمیسیون توضیحات وی را قانعکننده ندانستند و بنا شد تا گزارش شکوائیه برای رأیگیری به صحن علنی ارسال شود.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️️ #تکمیلی | تصاویری از محل آتش سوزی در نزدیکی کنگره آمریکا؛
🔹درحالی که رسانه های آمریکایی از هشدار امنیتی به کارکنان کنگره خبر می دهند ، منابعی به نقل از مقامات آمریکا مدعی هستند حادثه رخ داده امنیتی نیست .
🔹 هم اکنون ۲۵ هزار نیروی گارد ملی تا دندان مسلح در پایتخت آمریکا مستقر هستند.
@hadisyasi
انتقاد #قالیباف از جزییات نامشخص #بودجه شرکتهای دولتی
🔹رئیس مجلس: ۲.۴۶۰ هزار میلیارد تومان مجموع بودجه عمومی کشور است اما از این مقدار، ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت یکجا به عنوان بودجه شرکتهای دولتی کنار گذاشته شده است؛ خب بگویید این شرکتها چه کسانی هستند و جزئیات این بودجه چیست؟
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کسری بودجه داشتند؛ پول ما رو برداشتند؟
◀️ اینها صحبتهای روحانی در اردیبهشت امسال دربارۀ بورس است؛ که با موفقیت توانست مردم را به سمت بورس جذب کند:
💬 "شما اگر ناراحت هستید راهحلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرفهای خوب را نشنوید. بورس ما خوب شده، عصبانی هستند و میگویند بورس تمام دنیا به هم ریخته، چرا بورس ایران خوب است؟"
🔺 حالا وضع بورس روز به روز بدتر میشود و صدای سهامداران بورس بلند شده است. تبلیغات روحانی برای جبران کسری بودجهاش بود یا رونق بخشیدن به بورس؟
@hadisyasi
جنایت پسر؛ دو رویی پدر
♦️محمد علی زم، پدر روح الله زم، بعد از اعدام فرزند خود رنگ عوض کرد و کوشید او را مظلوم جا بزند! اما این تقلّای منافقانه بی حاصل است، در حالی که او قبلا دو بار، خیانت های پسر را محکوم کرده است.
🔹او پس از بازداشت پسرش، در تاریخ ۵ آبان ۱۳۹۸ بیانیه ای منتشر کرد و نوشت:
🔻"این رخداد، نشانی بود از اعجازگونگی «وَ مَکَرُوا وَ مَکَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ» و تفوّق «یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ» بر صورت چروکیده و سیرت زشت و سیاه استعمار و استکبار، که از آستین پرصلابت سپاه عزیزمان بیرون آمده. به پاس شکرانه آن، ان شاء الله چهره همه منافقان، منحرفان، نفوذی ها و نمکدان شکنهای تنیده در پیکره نظام، آشکار خواهد شد.
🔻... همه ما، خاضعانه بر خود لازم میدانیم نسبت به الطاف و راهبریهای رهبرِ همیشهبزرگوار و فرزانهٔ خود و عزیزان زحمتکش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متشکر باشیم و از حضرت ایشان و سپاه محترم و همه اشخاص گرامی حقیقی و حقوقی که در یکی دو سال اخیر، ناجوانمردانه مورد اتهام و آزار کانال بیحسابوکتاب، مفتضح و بی اخلاق «آمدنیوز» قرار گرفتهاند، به سهم خود، عذرخواهی نموده و از همه بزرگواران برای روحالله زم، طلب بخشش و حلالیت کنیم".
🔹او همچنین نیمه اسفند دو سال پیش که خیانت های پسرش در فرانسه و کانال آمدنیوز شدت گرفته بود، نوشت:
🔻 "اینکه یک نفر منســوب به من کاری بکند و به دنبال آن در مورد من قضاوت نادرستی شود، عملی به دور از انصاف و غیر شرعی است. مگر هر پسری از پدرش تبعیت می کنــد؟ مگر هر پدری همه فعل و عمل فرزندش را تایید می کند!!
🔻هر انسانی در نظام الهی و هســتی برای خودش کارنامه و شخصیت مستقلی دارد، بنده از ابتدا گرایش به اعتدال داشتهام. بارها برای او پیغام فرستادم، که در رویه خود تجدیدنظر کن و دلخوری هایم را از برخی حرفها و موضع گیری های او به گوشش رساندند. جواب داده که بــه پدرم بگویید؛ او فرزنــدی چون روح الله گذشــته نــدارد و من بر اســاس عقل و تکلیفی متفاوت از گذشته رفتار می کنم".
🔹پسر زم در کنار جمع آوری اطلاعات و فروش آنها به سرویس های جاسوسی بیگانه، به عنوان پیاده نظام در نقشه های ضد امنیتی ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی نقش آفرینی می کرد و طبیعی است که وطن فروشی بی مجازات نمی ماند.
🔹او دو سال قبل از بازداشت، در اوج بدمستی و خیانت تصریح کرده بود که هدف اصلی فعالیت هایش، کمک به ایجاد ناکارآمدی و نارضایتی، و رساندن کشور به نقطه جوش (انفجار) است. خیانت و جنایت در حق مردم، از این بالاتر؟!
@hadisyasi
.
ساندیس خورها و پایان روحانی
🔹فریب خورده کسی است که بخواهد روی دیوار افراطیون مدعی اصلاحات یادگاری بنویسد. تا بتوانند به حساب او، از مناصب و بیت المال کام جویی می کنند، وقتی هم خرشان از پل گذشت، با یک تیپا دور می اندازند و همه خسارت ها و خیانت ها را پای او می نویسند.
♦️ تیر ماه 92 «عابد توانچه» عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، درباره نسبت روحانی و اصلاح طلبان گفته بود: «اصلاح طلبان، نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی کردند با او میکنند... اصلاحطلبان ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، پس از انتخابات سال 92 گفتند دولت روحانی، رحم اجاره ای ماست. و سال 96 گفتند ما اصلاح طلبان تضمین وعده های روحانی هستیم. نه عارف در سال 92 و نه جهانگیری در سال 96، بیش از 8 تا 10 درصد رای نداشتند که بخواهند به واسطه حمایت از آن دو، در انتخابات پیروز شوند.
♦️اما حالا همان ها می گویند "موضوع کاندیدای اجاره ای، توهین به اصلاحات است"! مفهوم این جمله آقای عارف که تا همین اواخر رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان بوده، این می شود که آقای روحانی در هفت سال سپری شده، مایه وهن و توهین بوده است!
🔹طبعا اولین شاکی و طلبکار از مدعیان اصلاح طلبی باید ملت و نظام باشند که چنین توهینی را به مدت هشت سال بزک و تحمیل کرده اند.
@hadisyasi
پایان استعمار جنوبی
چگونه یک زن آمریکا را تغییر داد؟
دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون در کتاب چرا ملت ها شکست میخورند؟ از روند حرکت کشور ها در مسیر توسعه و یا در مسیر روند شوم عقب ماندگی سخن گفته اند .
در بخشی از این کتاب در خصوص اتفاقات آمریکا درباره پایان سلطه شمال بر جنوب اینگونه میخوانیم که :
در دسامبر 1955 ، زنی سیاه پوست به نام روزا پارکس بدلیل نشستن در قسمت ویژه سفید پوستان در اتوبوس کلیولند در مونتگمری آلاباما ،مبلغ 14 دلار جریمه شد. او دبیر انجمن ملی برای پیشرفت رنگین پوستان (ان ای ای سی پی ) بود. دستگیری او باعث شکل گیری جنبش تحریم اتوبوس های مونتگومری توسط سیاه پوستان به رهبری لوتر کینگ شد. این تحریم تا 20 دسامبر 1956 طول کشید اما باعث رای دادگاه عالی آمریکا مبنی بر غیر قانون اساسی بودن مسئله جداسازی اتوبوس ها در آلاباما گردید. بحث تحریم اتوبوس ها در جنبش حقوق مدنی ایالات جنوبی آمریکا اهمیت کلیدی داشت بصورتیکه اتفاقات پس از آن موجب شکست قالب ها و تغییر بنیادین نهادها در آمریکا شد.
در آمریکا مبارزه سازمان یافته برعلیه نهاهای تبعیض آمیز استثماری و رفع نابرابری ها بر علیه مردمان سیاه پوست جنوب آمریکا ، از دهه 1940 شروع شده بود و این قدرت گیری سیاهان فرودست در جنوب ، دیوان عالی و دولت فدرال را مجبور به شروع روند اصلاح نهادهای استثماری در جنوب کرد. تا قبل از آن سیاهان فقط به عنوان نیروی کار ارزان برای کشتزار های بزرگ پنبه مورد استفاده قرار میگرفتند. با وقوع جنگ دوم جهانی دوم و ماشینی شدن و مکانیزاسیون برداشت پنبه در 1960 ، مهاجرت سیاهان از جنوب آغاز شد .دیگر انگیزه ای از سوی نخبگان اقتصادی برای حفظ نهادهای استثماری قدیمی باقی نمی ماند. با این روند ائتلاف غیر معمول بین سیاهپوستان جنوب و نهادهای فراگیر فدرال ، موجب به رسمیت شناختن حقوق سیاسی و مدنی برای سیاهان شده و مسیر رشد اقتصادی ایالت های جنوبی را مهیا کرد و البته مهمترین متغیر ، جنبش حقوق مدنی سیاهان بود اما تنها ترین نبود. قوه مجریه و قانونگذاری و دیوان عالی آمریکا نیز از آرمان اصلاح بنیادین در جنوب حمایت کردند.
مداخله دولت و دیوان عالی برای تغییر نهادهای جنوب و گشودن نظام سیاسی به روی سیاه پوستان از 1944 شروع شده بود و با رای دیوان عالی، حق نداشتن سیاه پوستان برای نامزدی در انتخابات را خلاف قانون اساسی بیان کرد( سیاهان از سال 1890 از حق رای سیاسی محروم بوده و در فقر و بیسوادی به سر میبردند).در 1954 فرمان ایالتی تفکیک نژادی مدارس و سایر امکن عمومی با رای دیوان عالی لغو شد و در 1962 نیز سهمیه بندی نامناسب مجلس قانونگذاری ایالتی لغو گردید.
@hadisyasi
در فرایند اصلاح نهادی در جنوب، قوانین فدرالی نقش محوری داشتند. با لایحه خقوق مدنی در سال 1964 ، تمام قوانین وشیوه های تفکیک نژادی در ایلات متحده غیر قانونی اعلام شد و قانون حقوق رای گیری مصوب 1965 نیز آزمون سواد و شرط پرداخت مالیات برای برخورداری از حق رای سیاه پوستان را لغو کرد. با این تغییرات ، ماهیت انتخابات برای مناصب محلی و ملی دگرگون شد و حمایت سیاسی حزب دموکرات از نهادهای استثماری علیه سیاه پوستان از بین رفت و راه برای فعالیت نهادهای اقتصادی جنوب هموار شد. فرصت های تحصیلی برای سیاهان و بازار نیروی کار برای آنها در جنوب فراهم گردید. جنوب به شدت رشد کرد و تا 1990 شکاف سطح درآمدی بین شمال و جنوب به کلی از بین رفت.
کلید حل مشکل در جنوب ، توسعه نهادهای سیاسی و اقتصادی فراگیر و لغو نهادهای استثماری و فرو ریختن حکومت تک حزبی دموکرات ها بود. رشد اقتصادی ( بدلیل مکانیکی شدن تولید پنبه) مانع از مقاومت فرادستان جنوبی در برابر تغییرات شده بود.
@hadisyasi
دولت با بورس چه کار دارد می کند؟!
♦️مردم باید از این اخبار متناقض درباره بورس و رئیس آن چه برداشتی بکنند:
🔹قالیباف اصل رئیس سازمان بورس : استعفا نداده ام و نمی دانم خبر استعفای مرا چه کسی منتشر کرده. شاید مرا برکنار کنند اما استعفا نداده ام.
🔹در حالی قالیباف اصل از منبع انتشار خبر استعفایش اظهار بی اطلاعی می کند که اصل خبر و نامه استعفا، توسط پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) وابسته به سازمان بورس،منتشر شد.
🔹سیاوش وکیلی مدیر روابط عمومی بورس: خبر استعفای دکتر حسن قالیباف اصل از پست ریاست سازمان درست است و در تارنمای رسمی سازمان بورس منتشر شده است.
🔹وزیر اقتصاد:
🔻بازار با قیمتگذاریهای کالاها میانه خوبی ندارد و به همین دلیل به اظهارات وزیر صنعت در باره موضوع فولاد واکنش نشان داد. و در میان فعالان بازار این نگرانی شکل گرفت که شاید این موضوع شروعی برای بقیه کالاها باشد.
🔻همچنین اجبار پالایشگاهها به توزیع قیر با نرخ دولتی و یا لغو معافیت مالیاتی شرکتهای معدنی روی بازار اثر منفی میگذارد، زیرا به سوددهی آنها آسیب میزند.
🔻مسئول صنعت بانکداری وزارت اقتصاد است نه بانک مرکزی؛ وقتی نرخ بهره بین بانکی ناگهان شبانه به بالای ۲۰ درصد میرسد این موضوع روی بازار اثر میگذارد.
🔻بازار سهام محلی برای کشف قیمت است و دولت باید کاری کند که این عملیات با کارآمدی انجام شود.
🔻چرا درباره استعفای شاپور محمدی رئیس سابق بورس دروغ گفته میشود که وزیر وی را برکنار کرده . روابط بنده با وی بسیار خوب بود و خود او با اصرار و به خاطر مسائل شخصی استعفا کرد.
🔹سوال مهم این است که آقای روحانی و وزرای اقتصاد و صمت و نفت و دیگر اعضای تیم اقتصادی، دقیقا دارند با سازمان بورس که می تواند نقطه قوت اقتصاد باشد، چه معامله ای می کنند؟
@hadisyasi
⛔تصویر تماشایی از وضعیت درونی آمریکا!
▪️((تا میخواهیم از افول_آمریکا و واقعیات داخلی جامعه آمریکایی بگوییم برخی سریع مشکلات داخلی کشور خودمان را یادآوری میکنند.
▪️خطاب به این دوستان عرض میکنم من هم منتقد جدی وضعیت موجود هستم و در خط مقدم مطالبهگری هستم اگر خدا قبول کند. لکن نباید نسبت به تحلیل مسائل دنیا و دیدن واقعیات دنیا و روحیه مقابله با ظالمان کبیر کمکاری کنیم.
▪️مبارزه با ظلم و ظالمان هم باید داخلی باشد هم خارجی. نه اینکه یک عده فقط مشکلات داخلی را ببینند و چشمان خود را برروی ظلم جهانی ببندند و عدهای هم فقط مسائل و ظلمهای جهانی را ببینند اما چشمان خود را بر تبعیضها و بیعدالتیها و ناکارآمدیها ببندند))
▪️آمریکا چندین دهه کوشید خشم و خشونت را در کشورهای مختلف افزایش دهد و جنبشهای خشن و آنارشیست را گسترش دهد.
▪️در خیلی از کشورها مستقیماً دخالت نظامی کرد، در برخی غیرمستقیم از گروههای نیابتی حمایت لجستیک و تسلیحاتی کرد. همزمان با ترویج آموزشهای خشونتپرهیز و روشهای نرم سعی کرد حکومتهای غیرهمسو با خود را از طریق انقلابهای مخملین براندازی کند.
▪️نسبت به برخی دولتها هم با تحریمهای گوناگون آنها را تحت فشار قرار داد تا بلکه بتواند سیاستهای داخلی و خارجی آنها را مهار کند.
▪️حالا آمریکا از درون، هم دچار جنبشهای خشن و مسلح و آنارشیست شده هم نارضایتی فراگیری که دلایل اقتصاری و معیشتی دارد.
▪️این آغاز راه است. ۷۰ میلیون نفر به ترامپ رای دادهاند. اعتماد این چندده میلیون نفر به سیستم مختل شده. قانون آزادی حمل سلاح هم همه را مسلح کرده.
🇮🇷 @hadisyasi