.
چرا شکار گاندو
بزرگتر از شکار تریتون است؟
✍️ این هنر جمهوری اسلامی است که اپوزیسیون سانسور چی و نمک گیر ملکه انگلیس را هم وادار کرده، بنشینند و سریال مستند و جذابی مثل گاندو را تماشا و تبلیغ کنند؛ ولو این که بد و بیراه بگویند.
🔹دم کارگردان و بازیگران سریال گاندو که خیلی گرم. اما ای والله دارند پاسداران گمنامی که هیبت سرویس جاسوسی سیا را با انهدام شبکه جاسوسی آن فرو ریختند.
♦️عظمت سرنگون کردن پهپاد پیشرفته تریتون MQ-4C را همه فهمیدند اما بزرگ تر و پیچیده تر از آن، رصد شبکه پیچیده و گران قیمت جاسوسی آمریکاست. و مهم تر از آن، جراحی سخت و دقیق و ظریف این شبکه چسبیده به برخی مدیران و دولتمردان.
🔹جالب است بدانیم همین آقای بهنود که از ضرب شست اطلاعات سپاه به سازمان سیا رو تُرُش کرده، هنگام ضربت ذو الفقار (ضربت موشکی) سپاه پاسداران به مقر داعش در دیر الزور، برای این که از قافله جا نماند و با مردم همرنگی کند، ابراز حمایت و تظاهر به استقبال کرده بود.
♦️حالا ببینید خرج انفجاری و ضریب نفوذ گاندو چه قدر بالا که مستخدم شبکه دولتی انگلیس نتوانسته هضم و همرنگ نمایی کند. باز هم دم پاسداران گمنام اطلاعات سپاه و بازیگران و کارگردان و تهیه کننده مجموعه جذاب و جسورانه گاندو گرم.
🔹باید دید گاندوهای جدید چه کسانی هستند و کی و چگونه شکار می شوند؟
@hadisyasi
🔴 چمران: #مدیریت _شهری فعلی تهران توانایی "احداث یک متر تونل مترو" هم نداشتهاند.
رئیس سابق #شورای_شهر_تهران :
▪️اعضای شورا و #شهرداری در این دوره حتی توانایی احداث یک متر تونل #مترو هم نداشتهاند.
▪️بیکاری و بی برنامهگی را میتوان دو ویژگی شورای شهر فعلی تهران دانست و البته باید نطقهای سیاسی و حزبی را باید به آن اضافه کرد و در کل در طی این مدت کار خاصی از شورا و شهردار تهران ندیدهایم.
▪️در طی این مدت اعضای شورای شهر تهران توانایی کندن یک متر تونل مترو هم نداشتند و نمیدانند کندن تونل در برخی از مناطقی مثل خیابان مولوی و شریعتی با توجه به شرایط زمین و خاک، چگونه است.
@hadisyasi
🔴پخش مستند جیسون رضاییان از تلویزیون
جواد افشار، کارگردان این سریال:
🔹افسوس خوردن به خاطر حذف بخش هایی از «گاندو» جای خود اما خوشحالم این کار پخش شد و موجبات گردهمایی مردم را پای تلویزیون فراهم کرد.
🔹این کار اقشار و اندیشه های مختلف و افکار متضاد را در راستای یک مطالبه به حق مردمی همسو کرد.
🔸احتمالاً فردا شب هم یک پشت صحنه مفصل روی آنتن خواهد رفت و یک مستند هم چهارشنبه یا پنج شنبه از تلویزیون پخش خواهد شد که واقعیت های جیسون رضائیان را به نمایش درمی آورد.
@hadisyasi
▪️دکتر عباسی ، رئیس سابق انرژی اتمی : حرف آشنا مشاور رئیس جمهور در زمانی که همه مردم فهمیدند برجام چه بوده است فایده ای ندارد
اگر ایشان کارشناس بود و متوجه این مباحث میشد که حرفهایی درباره دستاوردها و مباحث هسته ای نمیزد ، ما که دستاوردها را دادیم رفت
▪️ما میخواهیم برجام در زندگی مردم تاثیر گذار باشد نه اینکه یک ویترین دکوری و شعاری باشد ، مسائل راهبردی و سیاسی کشور باید حفظ شود ما که نمیخواهیم فقط شعار دهیم.
@hadisyasi
🔴دکتر عباسی ، رئیس سابق انرژی اتمی : برخی بازرسان از صنعت هسته ای ما بازدید کردند
▪️برخی ها را به طور خزنده از صنعت هسته ای بیرون میکنند که نگویند ما کسی را بیرون انداختیم ، میگفتند اینها قراردادی بودند اما باید بگوییم همه در این حوزه قراردادی هستند
▪️نگاه فقیه اندر سفیه به هسته ای ها میاندازند که شما توانایی ندارید و فلان مقالات را ندارید
▪️قائم مقام بنده مگر کم کسی بود؟ مگر دشمن نمیخواست او را ترور کند؟ او اکنون به کشاورزی خود بازگشته است
▪️سالها اینها در سازمان زحمت کشیدند و توانایی داشتند ، ما با توان تخصصی کشور میتوانیم مسائل هسته ای را بلافاصله به قبل بازگردانیم و این عقب افتادگی را جبران کنیم
@hadisyasi
🔴 روایتی از «۱۸ تیر»
🔻مرتضی طلایی فرمانده وقت نیروی انتظامی تهران:
🔹روحانی مصوب کرد "ناجا" وارد کوی شود اما ورود نکردیم/ ستاد هدایت آشوبها وزارت کشور بود/ آنچه روحانی به قالیباف نسبت داد جفا به نیروی انتظامی بود
🔹غائله از "روزنامه سلام" شروع شد هرچند من آن زمان در میدان نبودم نمیتوانم قضاوت مطلق داشته باشم اما اتفاق آن زمان نشان داد برایش برنامه دارند و بهانهاش روزنامه سلام بود و یک شبکه هماهنگی میخواست یک آشوب را رقم بزند و چند روز بحران پایتخت را در بر بگیرد.
🔹سال 82 هم در محاسبات خودشان به این بهانه که عدهای در دولت همراه است و بعضی در مجلس هم همینطور، میخواستند این براندازی محقق شود اما روسیاه ملت شدند و مجلسی که باید بنشیند و برای مشکلات مردم برنامه بریزد تحصن میکند
🔹بچهها هماهنگ کردند که در سالن مسجد کوی دانشگاه سخنرانی کردم و بابت آنچه که در آن حادثه گذشته اتفاق افتاده بود، عذرخواهی کردم.
🔹 برخی نمایندگان مجلس مانند فاطمه حقیقتجو و محسن آرمین و برخی در داخل وزارت کشور، شبها داخل کوی میرفتند و با بچههای دانشجو جلسه میگذاشتند و متأسفانه اینها به جای اینکه به سمت آرامسازی فضا حرکت کنند، برای تشدید فضا به کوی دانشگاه میرفتند.
🔹 کار به جایی رسید که یک روز آقای قالیباف تا مرز رفتن به وزارت کشور و در دست گرفتن کار پیش رفت. چرا؟ چون که در واقع ستاد هدایت جریان اپوزیسیون، دانشجویی و ملی مذهبی به نوعی در وزارت کشور و از سوی برخی افراد در حال هدایت شدن بود. البته این بدان معنا نیست که همه وزارت کشور درگیر این موضوع بودند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حسن روحانی: فتنه گران ۱۸ تیر ۷۸ عدهای اراذل و اوباشِ فرصت طلبِ آشوب طلب بودند. اگر جرات دارند از این پس ظاهر شوند!
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان کوبنده دکتر فریدون عباسی ، رئیس سابق انرژی اتمی در برنامه دیشب جهانآرا:
برجام قرار بود سیب و گلابی بدهد ولی وزیرخارجه آلمان با وقاحت مردم ایران را مسخره کرد و گفت درختش سایه که دارد که از آن استفاده کنید!مگر دولت فعلی نیامده بود که دلار ۵ هزار تومان نشود، پس چرا ۱۷ و ۱۸ هزار تومان شد؟
@hadisyasi
🔴رفتارها و سخنان عجیب یک وزیر
🔹ظریف؛
۱. وسط مذاکرات هستهای گفته بود سیستم دفاعی ایران با یه موشک نابوده
۲. وسط دیدار بشار با رهبرانقلاب،استعفا داد
۳. تهمت سنگین پولشویی به کشور زد
۴. و حالا هم گفته تلویزیون رسمی کشور رو نگاه نمیکنه
آقای ظریف، دیپلمات بودن یعنی اینکه "با سیاست" حرف بزنی و "با درایت" عمل کنی.
@hadisyasi
💬 سخنگوی وزارت خارجه تلویحا گفته که "سریال #گاندو تحریف شده و مدارکِ مربوطه در وزارت خارجه موجوده و کاش به ما میگفتن تا در اختیارشون بذاریم تا سریال واقعیتر باشه!"
ولی در خبر مربوط به سال ۹۴ دویچه وله فارسی آمده که ظریف، جیسون رضائیان رو دوست خودش میدونسته و امیدوار بوده که تبرئه بشه!
✍️"علی قلهکی"
@hadisyasi
⭕️ توهین به مقامات و تشویش اذهان، اتهام یا ابزار؟
#سلمان_کدیور
🔹طی سالهای متمادی افراد زیادی از فعالین سیاسی و عدالتخواه بوده و هستند که به اتهام توهین به مقامات سیاسی یا #تشویش_اذهان_عمومی، مورد تعقیب و برخورد قضایی واقع شدهاند. و همیشه برای من سوال بوده است که ریشه فلسفی این اتهام که همواره ها مورد سو استفاده اصحاب قدرت برای برخورد و سرکوب آزادههای مستقل بوده، از کجا نشات میگیرد.
🔸برای من سوال است که اسلام، که حاکمان را موظف کرده در سطح عوام زندگی کنند و بر آنها حرام کرده که از حقی بیشتر از حقوق عمومی برخوردار شوند، چگونه در حکومت اسلامی، والیان حکومت، میان توهین به خودشان و توهین به یک فرد عامی تفاوت قائل شده و مجازات جداگانهای به نفع خودشان وضع نمودهاند.
🔹و از این سختتر آنکه هر گاه فرضا مورد توهین قرار بگیرند، نه خود شخص آنها (که انگار شانشان اجل از اینها است) بلکه در غالب اوقات دستگاه قضایی به عنوان #مدعی_العموم برای شخص خاطی پرونده تشکیل داده و او را مجازات میکند.
🔸 آیا در این حالت دیگر میشود به نهاد قضایی مدعی العموم یعنی کسی که مدافع حقوق عموم است، اتلاق کرد وقتی همواره در پی دفاع از خواص و #بالانشینان بوده است؟
🔹به راستی کسی که از ناسزای مردمان بیم دارد و خوش ندارد که کسی بر او فریاد بکشد، چرا باید در حکومت اسلامی پست و مقام بگیرد؟ در حالی که قرآن حق داده است به مردم که اگر مورد ستم واقع شوند، صدایشان را به ناسزا به ظالم، چه عامی باشد چه مسئول حکومت، باز کنند.
لا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا»
خداوند دوست ندارد کسی زبان به ناسزا بگشاید، مگر آنکه مورد ستم واقع شده باشد.
🔸مگر ما در سیره امیرالمؤمنین نداریم که در زمان حکومتشان مخالفین داخلی ایشان، در مسجد و بازار حتی حضرت را به قتل تهدید میکردند و حتی زبان به ناسزا باز میکردند، اما هرگز مورد بازخواست قرار حکومتی قرار نگرفتند چرا که امام آن را جرمی عمومی و نه سیاسی میپنداشت.
🔹مگر در سیره حضرت نبود که چون از کسی شکایت داشت، خودشان شخصا به قاضی شکایت میبردند، شخصا در دادگاه شرکت میکردند و شخصا از حق خودشان دفاع میکرند، نه اینکه دستگاه قضایی را برای احقاق حق شخصی خودشان مکلف نمایند.
🔸آنچه در فقه اسلامی تحت عنوان توهین، برای آن مجازات تعیین شده، توهین به مقدسات (ائمه، پیامبران الهی، کتب آسمانی) است، نه افراد غیر معصوم که از هیچ خطا و اشتباه و حتی ستم کردنی، مصون نیستند.
🔹جرم دیگری که مبنای درستی از لحاظ فقهی نداشته و همواره دست مایه اهالی قدرت قرار گرفته، اتهام تشویش اذهان عمومی است. متاسفانه این اصل امروز در تقابل با اصل امر به معروف و نهی از منکر حاکمان قرار گرفته است.
🔸مگر میشود که ما بخواهیم از منکری فراگیر ممانعت به عمل آوریم، مگر آنکه اذهان را نسبت به آن مشوش کنیم؟ نهی از منکر، در حقیقت، مفهومی جز مشوش ساختن اذهان عمومی ندارند. اصولا بزرگترین مشوش اذهان عمومی در کل تاریخ پیامبران و ائمه الهی بودهاند و آخرین آنها حضرت روح الله بوده که با تشویش اذهان علیه یک تباهی تاریخی، انقلاب اسلامی را رقم زد.
🔹نمیشود که وقتی حکومت در دست ما نیست، به دعوت مردم به اعتراض علیه حاکمیت، لقب "قیام لله" بدهیم، اما اگر همان مردم، ما که حالا حکومت را به دست گرفتهایم، را نصیحت کرده و از انحراف بیم دهند، مشوش اذهان عمومی قلمداد کنیم و با دادگاه پاسخشان را بدهیم.
🔸ما سالهاست که عادت کردهایم مسئولینی که با سو عملکردشان اذهان عمومی را نسبت به اسلام و انقلاب، مشوش کرده اند، بدون هیچ پیگرد قضایی مشاهده کنیم و در عوض آزادگانی که به چنین مسئولینی تاخته و ماخذه شان کردهاند، را به اتهام تشویش اذهان عمومی (که در حقیقت تشویش اذهان خصوصی کردهاند را) در محکمهها مشاهده نماییم.
🔹افراد بسیاری که به اتهام تشویش اذهان عمومی، محکوم شدهاند، در حقیقت خواب و خوراک و اذهان خصوصی تعدادی از مسئولان را مکدر کردهاند وگرنه اذهان عمومی برای بسیاری از مسئولان ما، بیارزشترین مسئله بوده است.
@hadisyasi