🔰 آقای رئیسی دو خصوصیت را با هم در سیاست خارجی رعایت میکرد:
۱) تعامل
۲) عزتمداری
🔻 رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
🔹 یک نکتهی برجستهی دیگری که در آقای رئیسی وجود داشت این است که در سیاست خارجی دو خصوصیت را ایشان با هم در کنار هم رعایت میکرد. یکی تعامل، یکی عزّتمداری، عزّتمندی.
🔸 اهل تعامل بود اما از موضع عزّت نه آن چنان تند و به اصطلاح دور کننده و چه، که قطع بشود. نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و اینها. نه، از موضع عزّت اما درعینحال تعامل.
🔹 یک نکتهی برجستهی دیگر از مرحوم آقای رئیسی مأیوس نشدن از زخم زبانها بود.
🔸 این نقطه ضعف خیلی از ماهاست که تا یک کسی زبانش به انتقاد از ما میچرخد فوراً یا دلمان میشکند یا نمیدانم اوقاتمان تلخ میشود یا بدمان میآید که چرا ناسپاسی شد از ما مثلاً فلان. و از کار میمانیم، خیلی اوقات این جوریم، همهاش دوست داریم تعریفمان را کنند. ایشان نه، به ایشان زخم زبان هم میزدند زیاد، مأیوس نمیشد.
🔹 حالا البته نمیشود گفت رنج نمیکشید. چرا، رنج هم میکشید. گاهی پیش بنده شکایت هم ایشان میکرد. لکن مأیوس نمیشد و سرد نمیشد از کار کردن، دنبالگیری کردن.
🔸 در خصوصیات رئیسجمهور عزیزمان، یک نقطهی دیگر هم منش اخلاقی ایشان بود. جدّاً متواضع بود. جدّاً بردبار بود. آدم صبوری بود، آدم بردباری بود. اهل مدارا بود و با کسانی که اختلاف نظر داشتند، چه اختلاف نظری، چه اختلافات نظری که منتهی میشد به اختلاف عملی در عرصه. خب وجود داشت دیگر در ادارهی کشور، این چیزها وجود دارد میدانید، ایشان میآمد به بنده هم میگفت مطرح میکرد، مواردی را ذکر میکرد، اوقاتش هم تلخ میشد میگفت امّا مدارا میکرد.
۱۴۰۳/۴/۱۷
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بغض آقای مخبر هنگام صحبت دربارۀ #شهید_رئیسی در دیدار با رهبر معظم انقلاب...
🌹روشنای تبیین | عضو شوید.👇
🆔 @tabyien
روز احیای عشق
▪️خدا پدران و مادرانى كه از دوران شيرخوارگى ما را با عشق حسين(علیه السلام) پرورش دادند، پاداش خير بدهد.
▪️خدا آن هايى را كه دوست مى دارد، [عشق حسین(علیه السلام)] را در عمق دلشان قرار می دهد تا به موقع بتوانند از آن استفاده كنند.
▪️امروز روز اول محرم است؛ امروز روز زنده كردن اين عشق است. خداى متعال امام حسين(علیه السلام) را جورى آفريده است و داستان هايش را جورى قرار داده است كه به راحتى مى شود به او عشق ورزيد.
▪️[امام حسین(علیه السلام)] مثل خورشيدى است كه براى دوست و دشمن مى درخشد، اگر چشم باز كنند، می بينند. اين يك ذخيره اى است كه [خداوند] براى من و شما قرار داده است.
۱۳۸۰/۱۲/۲۵
#ماه_محرم
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
♨️توصیه آیت الله وحید خراسانی برای دهه اول محرم
آیت الله وحید خراسانى در سفارش هایشان برای ایام دهه اول ماه محرم چنین توصیه کرده اند:
تا روز «عاشورا » که نزدیک است، روزى صد مرتبه سوره توحید را بخوانید و به حضرت سیدالشهدا علیه السلام هدیه کنید، اِن شاءالله فیوضاتى نصیبتان می شود، شرطش هم این است مردم را دعوت به این عمل کنید.
همچنین اشاره کردند چقدر خوب است که این عمل نورانی تلاوت صد مرتبه سوره توحید و هدیه کردن به روح مطهر و نورانی حضرت سیدالشهدا علیه السلام به نیابت از حضرت حجت ابن الحسن المنتظر المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف انجام شود.
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
🔸خطرهای تاثیرگذار در خواص!
کسانی که روی مردم اثر میگذارند -کسانی که حرفشان، اقدامشان، عملشان، منششان، نوشتهشان روی مردم اثر میگذارد- چند خطر بزرگ آنها را تهدید میکند که باید بسیار مراقب باشند.
یکی خطر خسته شدن است، یکی خطر راحت طلبی است، یکی خطر میل به سازش است، یکی خطر چسبیدن به منافع نقد است؛ همان بلایی که بر سر کسانی که انقلاب فلسطین را منحرف کردند، آمد. همان خطری که بر سر همه رهبرانی آمد که ملتهای خودشان را از مسیر درست و راهی که شروع کرده بودند، منحرف کردند و بازداشتند. بارهای سنگین بر روی نیروهای اثرگذار روی ذهنهای مردم است. باید ایمان و پارسایی خودشان را تقویت کنند، باید اتکای خودشان را به لطف و فضل خدا زیاد کنند. باید به دشمن لحظه خوشبین نباشند.
لذا شما میبینید که امیرالمومنین بیشتر خطابش، ملامتش، توصیه و تذکرش به کسانی است که به آنها مسئولیت داده بود تا بخشهای مختلفی را در آن کشور بزرگی که در اختیار آن حضرت بود، اداره کنند. مضمون آن تذکر این بود که مبادا به چرب و شیرین زندگی راحت خودشان را عادت بدهند و از مجاهدت در راه خدا باز بمانند.
📚کتاب#دشمنشناسی، فصل نهم، ص۳۲۶
👈 برای دیدن قسمتهای قبلی کلیک کنید.
#جهاد_کبیر
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
♨️ نبایـد ترسـید
یک شرط مهم برای ایجاد تحول، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است. خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛ از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند.
۱۳۹۹/۰۳/۱۴
#تحولگرایی
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
37.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا