رسیدیم به بهشت هفتم از هشت بهشت 😍
میدونید اگه خانواده بخواد در سپاه آخرالزمانی بقیة الله الاعظم، نقش ایفا کنه و تمدن ساز بشه، باید چه خانواده ای باشه؟ 🤔
سخنان پربار استاد رو بشنویم 🌺
46.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکمت۲۲۵_نهج_البلاغه
🦋 حسادت، آفت سلامتی
💠 وَ قَالَ (علیه السلام): الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ عَنْ سَلَامَةِ الْأَجْسَادِ.
🔆 و فرمود (ع): شگفتا كه حسودان از تندرستى مردم غافل اند.
🔰جهت مشاهده حکمت ۲۲۴ اینجا را کلیک کنید.
🌹روشنای تبیین | عضو شوید.👇
🆔 @tabyien
#ترجمه_و_شرح_حکمت۲۲۵_نهج_البلاغه
🦋حسد دشمن سلامتى
💠 امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه به يكى از آفات حسد اشاره كرده مى فرمايد: «در شگفتم كه چگونه حسودان از سلامتى خويش غافل اند»; (الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ، عَنْ سَلاَمَةِ الاَْجْسَادِ!).
«حُسّاد» جمع «حسود» است. روشن ترين تفسير براى گفتار حكيمانه بالا آن است
✨حسد روح و قلب انسان را مى فشارد و بر اثر اين فشار، انسان بيمار مى شود و گاهى از شدت حسد دق مى كند و مى ميرد، زيرا مى بيند شخص محسود داراى نعمت هاى مختلفى است. هرچه نعمت او بيشتر مى شود، غم و اندوه حسود فزون تر مى گردد.
🍀گاه به حالت افسردگى كشيده مى شود و گاه به بيمارى جسمانى مبتلا مى گردد، زيرا رابطه روح و جسم به اندازه اى است كه ناراحتى هاى روحى فورا در جسم اثر مى گذارد و سلامت انسان را مختل مى كند
🌟بنابراين حسودان آرزو مى كنند نعمت شخصى كه مورد حسد است زائل گردد; خواه اين نعمت مقام باشد يا مال و ثروت. در حالى كه با حسد خويش نعمتى را كه از آن نعمت ها بزرگ تر است از دست مى دهند و آن نعمت سلامتى است كه هيچ نعمتى با آن برابرى نمى كند. اگر تمام دنيا را به كسى بدهند; ولى مبتلا به بيمارى سرطان يا فلج و از كارافتادگى دست و پا و سر و صورت باشد كمترين ارزشى براى او ندارد و اگر همه چيز را از او بگيرند و سلامتى را به او باز گردانند به يقين خوشحال خواهد شد.
🌿 آرى. بعد از ايمان و عقل كه از نعمت هاى معنوى است برترين نعمت مادى سلامت جسم است كه حسود آن را به آسانى از دست مى دهد.
🔰جهت مشاهده شرح و تفسیر کامل حکمت ۲۲۵ اینجا را کلیک کنید.
🌹روشنای تبیین | عضو شوید.👇
🆔 @tabyien
هدایت شده از روشنای تبیین
🌙لحظات ملکوتی اذان مغرب✨
امام صادق علیه السلام فرموده اند:
«امْتَحِنُوا شِیعَتَنَا عِنْدَ مَوَاقِیتِ الصَّلَوَاتِ کیفَ مُحَافَظَتُهُمْ عَلَیهَا»؛ «شیعیان ما را در اوقات نماز آزمایش کنید که چگونه بر خواندن نماز خود در موعد مقرّر محافظت می کنند».
🌹روشنای تبیین | عضو شوید.👇
🆔 @tabyien