eitaa logo
تبیین، تحلیل و اجتهاد
870 دنبال‌کننده
17 عکس
14 ویدیو
1 فایل
این کانال جهت بارگذاری متن‌های تحلیلی_تبیینی راه‌اندازی شده و وابسته به مجموعه‌ی تبیین منظومه فکری رهبری می‌باشد. ادمین: @Manzome_fekri110
مشاهده در ایتا
دانلود
۶. امام در راه خدا اهل مجاهدت بود، آرام نمی‌نشست، دائم در حال مجاهدت بود. امام اهل مجاهدت فی‌سبیل‌الله بود.
۷. اما آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب، یک اندیشه، یک تفکر، یک راه، مطرح کرد برای زمان خود و در تاریخ، خصوصیت امام بود.
۸. بنده وقتی به خصوصیت امام نگاه می‌کنم و به آیات قرآن مراجعه می‌کنم، می‌بینم امام حقیقتاً بسیاری از آیات قرآن را با همین ایستادگی و مقاومت خود معنا کرد.
۹. مهم این است که تلاش و تهدید دشمن نمی‌توانست دستگاه محاسباتی امام را به هم بریزد.
۱۰. معنای مقاومت چیست؟ معنای مقاومت این است که وقتی انسان یک راهی را انتخاب کند که آن راه را حق می‌داند، موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقف کند.
۱۱. حرف امام که بر سر آن ایستادگی و پافشاری می‌کرد چه بود؟ حرف امام دین خدا و مکتب الهی بر جامعه مسلمین و بر زندگی عموم مردم، بود.
۱۲. حضرت امام در مقابل تهاجم ناجوانمردانه و خباثت آلود دشمن، از اول، فکر مقاومت و ایستادگی و فکر گم‌نکردن راه و هدف را پایه‌گذاری کرد و به عنوان یک درس و یک راه، برای ملت ایران، برای مبارزان و برای مسئولان کشور، گذاشت.
۱۲. این مقاومتِ امام بتدریج از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفت. نه اینکه ما بخواهیم این عنوان مقاومت و یا فکر مقاومت را صادر کنیم. انقلاب فکر است، اندیشه است، راه است.
۱۳. امروز در منطقه‌ی ما، منطقه‌ی غربِ آسیا، کلمه‌ی مشترکِ ملت‌ها است. را همه قبول دارند.
۱۴. چون ما ملت ایران، را دو دستی چسبیدیم و پیش رفتیم و موفق شدیم، دیگران هم به تشویق شدند.
۱۵. یکی از مهم‌ترین علل دشمنیِ آمریکا با جمهوری اسلامی همین مسیر مقاومتی است که جمهوری اسلامی پیش گرفت و موفق شد و توفیق پیدا کرد و توانست بر موانع فائق بیاید.
۱۶. امام مسیر مقاومت را انتخاب کرد و این انتخاب از روی نبود. از روی احساسات زودگذر نبود. پشتوانه‌ی انتخاب مقاومت از سوی امام، یک پشتوانه‌ی منطقی، عقلانی و علمی و البته پشتوانه‌ی دینی است.
۱۷. ، واکنش طبیعیِ هر ملت آزاده و باشرف در مقابل تحمیل و زورگویی است، دلیل دیگری لازم ندارد.
۱۸. موجب عقب‌نشینی دشمن می‌شود، برخلاف تسلیم. وقتی که دشمن به شما زور می‌گوید، اگر شما یک قدم به عقب برداشتید، او جلو می‌آید، بدون .
۱۹. هرجا ما ایستادگی و مقاومت کردیم، توانستیم پیش برویم و هرجا تسلیم شدیم و طبق میل طرف مقابل حرکت کردیم، ضربه خوردیم.
۲۰. هزینه دارد اما هزینه‌ی تسلیم در مقابل دشمن بیشتر است از هزینه‌ی مقاومت. وقتی در مقابل دشمن تسلیم شدید، باید هزینه بدهید.
۲۱. خداوند متعال در آیات مکرر قرآن، این وعده را داده است که اهل حق، طرفداران حق، پیروز نهایی‌اند، ممکن است قربانی بدهند، اما در نهایت پیروز هستند.
۲۲. یک امر ممکن است، درست نقطه‌ی مقابلِ فکر غلط کسانی که می‌گویند و تبلیغ می‌کنند که "آقا! فایده‌ای ندارد، چطور می‌خواهید مقاومت کنید؟ طرف گردن‌کلفت است، طرف قوی است". خلاصه‌ی حرف‌شان این است که باید سواری بدهیم و خیال خودمان را راحت کنیم. خطای بزرگ این است که کسی تصوّر کند که در مقابل گردن‌کلفت‌های عالم نمی‌شود کرد.
۲۳. خطای محاسباتی از اینجا ناشی می‌شود که جبهه‌ی خودمان و جبهه‌ی مقابل را درست نشناسیم.
۲۴. از بعد از قضیه‌ی آزادسازی "خرمشهر" اصطلاح "دکترین مقاومت امام خمینی" خیلی شایع شد. در ادبیات سیاسیِ بین‌المللی عنوان "مقاومت به شیوه‌ی امام خمینی" مطرح است.
۲۵. یک چهره‌ی سیاسی معروف دنیا در مقاله‌ای نوشته است: دوران نقش آفرینی منحصر به فردِ توان نظامی و اقتصادی در سیطره‌ی جهانی در حال افول است، دنیا عوض شده. در آینده‌ی نه چندان دور شاهد قدرت‌های فرامرزی خواهیم بود که از لحاظ ماشین آلات جنگی یا سهم در تولید صنعتی جهان، چندان بالا نیستند، اما با قدرت تاثیرگذاری بر میلیون‌ها انسان، سیطره‌ی نظامی و اقتصادی غرب را به چالش خواهند کشید. دکترین مقاومت با تمام توان شاهرگ‌های سیطره‌ی غرب و آمریکا را هدف گرفته است.
۲۶. امروز جبهه‌ی مقاومت در منسجم‌ترین وضعیت در چهل‌سالِ گذشته است، در منطقه و در مراکزی حتی فراتر از منطقه، این یک واقعیت است.
۲۷. اما در نقطه‌ی مقابل، قدرت استکباری آمریکا، قدرت فتنه‌انگیزی و خباثت رژیم صهیونیستی، از چهل سال پیش به این طرف به مراتب تنزل کرده و پایین رفته است.
مذاکره برای چیست؟.mp3
4.35M
هدف #غربی‌ها از مذاکره با ایران چه بود؟! @tabyin_tahlil_ejtehad
به‌نام‌خدا سلام بر همراهان گرامی حضرت آقا در همین سه‌ماهه ابتدای سال۹۸ بیش از ۱۸ سخنرانی پراهمیت داشته اند. در هر یک از این سخنرانی‌ها نکات بسیار کاربردی بیان شده است که می‌بایست این نکات و موارد در نقشه تمدن اسلامی جایگذاری شود. سوال این که براستی نسبت ما با تک‌تک این سخنرانی‌ها چیست؟ نقش ما در جایگذاری این مفاهیم کلیدی و در گفتمان سازی آنها چیست؟ ما خودمان را در تحقق گفتمان چقدر مسئول می‌دانیم؟ نکند فقط داشته باشیم و بس... عناوین سخنرانی‌های رهبر انقلاب در سال۹۸👇 ۱. بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۹۸/۱/۱ ۲. بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۳۹۸/۱/۱۴ ۳. بیانات در دیدار جمعی از پاسداران و خانواده‌های آنان ۱۳۹۸/۱/۱۹ ۴. بیانات در دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن ۱۳۹۸/۱/۲۶ ۵. بیانات در دیدار فرمانده کل ارتش و جمعی از فرماندهان نیروی زمینی ۱۳۹۸/۱/۲۸ ۶. بیانات در دیدار کارگران ۱۳۹۸/۲/۴ ۷. بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی ۱۳۹۸/۲/۸ ۸. بیانات در جلسه درس خارج فقه در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان ۱۳۹۸/۲/۱۰ ۹. بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان ۱۳۹۸/۲/۱۱ ۱۰. بیانات در محفل انس با قرآن کریم ۱۳۹۸/۲/۱۶ ۱۱. بیانات در دیدار طلاب حوزه‌های علمیه‌ی کشور ۱۳۹۸/۲/۱۸ ۱۲. بیانات در دیدار رمضانی مسئولان نظام ۱۳۹۸/۲/۲۴ ۱۳. بیانات در دیدار جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب ۱۳۹۸/۲/۳۰ ۱۴. بیانات در دیدار رمضانی با جمعی از دانشجویان ۱۳۹۸/۳/۱ ۱۵. بیانات در دیدار رمضانی با جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها ۱۳۹۸/۳/۸ ۱۶. بیانات در مراسم سی‌امین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمه‌الله) ۱۳۹۸/۳/۱۴ ۱۷. خطبه‌های نماز عید فطر ۱۳۹۸/۳/۱۵ ۱۸. بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۳۹۸/۳/۱۵ حجه‌الاسلام فخریان @tabyin_tahlil_ejtehad