eitaa logo
تبیین، تحلیل و اجتهاد
873 دنبال‌کننده
17 عکس
13 ویدیو
1 فایل
این کانال جهت بارگذاری متن‌های تحلیلی_تبیینی راه‌اندازی شده و وابسته به مجموعه‌ی تبیین منظومه فکری رهبری می‌باشد. ادمین: @im_enqelabi
مشاهده در ایتا
دانلود
: از تعاریف آقا نسبت به دو مساله‌ی و اینطور می‌شود که افکار عمومی (یعنی ذهنیت مردم) همان فرهنگ (به معنای عام) و گفتمان عمومی جامعه است. یعنی معنای خارجیِ و و و ، از منظر آقا یک چیز است.
تبیین، تحلیل و اجتهاد
در ادامه‌ی این سخنرانی آقا به موضوع مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا اشاره می‌کنند که در مقاله‌ی آقای مهاجر
نکته‌ی مهم دیگر این متن، تاثیر زشت رفتار غیرمودبانه بعضی از منسوبین به انقلاب است آن وقتی که حرف مخالفی می‌شنوند. یک انقلابی نباید در مواجهه‌ی با برآشفته شود و از مسیر ادب و نزاکت خارج شود. آقا در مورد رفتار در مواجهه‌ی با مخالفین نقل می‌کنند که بسیار باجنبه و با ظرفیت بودند. زود از کوره در نمی‌رفتند و اجازه می‌دادند که شخص مخالف تمام حرف‌هایش را بزند و بعد ایشان با کمال ادب شروع به پاسخگویی با ادله‌ی متقن می‌کردند، حتی آنجایی که به شخص ایشان بی‌ادبی می‌شد بازهم ایشان آن‌قدر مسلط به نفس خویش بودند که از دائره‌ی ادب و انصاف خارج نمی‌شدند(کتاب قرارگاه‌های فرهنگی)
باسلام خدمت شما بزر‌گواران میلاد امیرالمومنین"علیه‌السلام" و روز پدر رو تبریک عرض می‌کنم. همچنین این روز رو به مقام معظم رهبری، پدر معنوی همه‌ی مردم ایران نیز تبریک می‌گم
تبیین، تحلیل و اجتهاد
در ادامه‌ی این سخنرانی آقا به موضوع مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا اشاره می‌کنند که در مقاله‌ی آقای مهاجر
هرچی گشتم متن کامل مقاله‌ی آقای مهاجرانی که در سال ۶۹ در روزنامه اطلاعات چاپ شده بود رو پیدا نکردم. اما در بعضی از خاطرات خوندم که اون مقاله _که گویا درصدد عادی سازی جهت مذاکره مستقیم با آمریکا بوده_ جنجال زیادی برپا کرده بود.
در ادامه سخنرانی می‌فرمایند: و اما مذاکره. من معتقدم، آن کسانی که فکر میکنند ما باید با رأس استکبار - یعنی آمریکا - مذاکره کنیم، یا دچار ساده‌لوحی هستند، یا مرعوبند. من بارها این نکته را عرض کرده‌ام که استکبار، بیش از این‌که نان قدرت و توانایی خودش را بخورد، نان هیبت و تشر خودش را میخورد. اصلاً استکبار، با تشر و ابهت و شکلک درآوردن و ترساندن این و آن، زنده است. (آقا)
تبیین، تحلیل و اجتهاد
در ادامه سخنرانی می‌فرمایند: و اما مذاکره. من معتقدم، آن کسانی که فکر میکنند ما باید با رأس استکبار
بزرگواران لطفا به دوگانه‌هایی که آقا مطرح می‌کنند دقت کنید. آقا از سال ۶۹ در مورد کسانی که اصرار به مذاکره با آمریکا را دارند دوگانه‌ی ساده لوح و ترسو را مطرح می‌کنند. این دوگانه از ۶۹ تا الان که روز آخر سال۹۷ است، همچنان ادامه دارد. معنای ساده‌لوح یعنی احمق سیاسی، یعنی کسی که تحلیل ندارد. یعنی کسی که شرایط را نمی‌فهمد، یعنی کسی که نگاه کلان ندارد. یعنی کسانی که الان هم اصرار به مذاکره با آمریکا دارند، این دوگانه در مورد آنها صادق است، یا ساده لوح هستند و یا مرعوب و ترسو
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم سلام بر شما بزرگواران بنظرم همین مقدار صحبت که در مورد سخنرانی اردیبهشت۶۹ شد کافیست
نکته‌ای که امروز می خوام عرض کنم، از جهات مختلفی حائز اهمیت است و تاثیر زیادی بر تصمیم‌گیری‌ها و شیوه‌ی رفتارهای اجتماعی_سیاسی ما دارد
مهم‌ترین و که باید در کارهای اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و ... خودمون مراعات کنیم، دمیدن روح واقعی به مخاطبین‌مون است. یعنی هر کارِ خوبی رو در هر وسعت و ساحتی که انجام می‌دیم اگر منجرّ به دمیدن روح امید نسبت به آینده‌ی انقلاب نشود و بلکه موجب سیاه‌نمایی شود، این کار نیست. این کار مورد تایید نیست.
فرقی نمی‌کند شما در دفاع از محرومین و مستضعفین علم را بردارید و یا در حوزه علم را. فرقی نمی‌کند باشید یا نباشید. در هر کجا و در هر کاری که باشید، اگر مخاطبین شما به اصل انقلاب و یا بخش‌هایی از انقلاب به‌خاطر بی‌دقتی شما شوند، کار شما مصداق به انقلاب است.
سلام خدمت همه‌ی بزرگواران
از سال ۹۶ که طرح تبیین رو شروع کردیم، اتفاق‌های متفاوتی برامون افتاد. ماحصل همه‌ی اتفاقات این بود که مهم‌ترین کاری که میشد انجام بدیم، راه‌اندازی بود. هر روز که میگذره، ضرورت این کار رو بیشتر حس می‌کنیم. از ابتدای شروع این طرح، خداوند سربازانش رو به ما داد. از خداوند ممنونیم. در این دو سال بیشتر فهمیدیم که چقدر ظرفیت‌های استفاده نشده در کشور وجود دارد. چقدر نیروهای مخلص، فداکار، خوش‌فکر، پای‌کار، توانمند، باهوش، دانشمند و... در کشور وجود دارد که ما بی‌خبر هستیم.
جزو مجموعه‌های کاملا است که حیاتش وابسته به نیروی فکری و جسمی انقلاب اسلامی است. بنای ما در طرح تبیین منظومه فکری رهبری این است که از ظرفیت خصوصا در راستای اهداف انقلاب استفاده کنیم. سعی کردیم تشکیلات‌مان باشد نه . به همین جهت شکل تشکیلات دایره‌ای است و نه هِرمی. ما در عضوگیری فیلترهای و من‌درآوردی نداریم. در تشکیلات‌مان و نداریم. ما به دنبال ایجاد بزرگ‌ترین تشکّل مردمی با محوریت جهت خدمت به انقلاب اسلامی هستیم.
از همه‌ی شما عزیزان جهت و و اندیشه‌های رهبر انقلاب دعوت می‌کنیم. بیایید گوشه‌ی کار را بگیرید. شما هم در ایجاد نظام و سهیم باشید. به ما بدهید. بدهید. بپذیرید. باشید. با ارتباط بگیرید.
از همتون ممنونم
با عرض سلام و تبریک عید مبعث خدمت شما بزرگواران
ان شاءالله بناست پیرامون هدف‌نهایی انبیاء و چرایی تقدّم رتبی خودسازی بر جامعه‌پردازی و تمدن سازی صحبت کنیم. ✔️تمام مطالبی که نوشته می‌شود، برگرفته شده از اندیشه می‌باشد.
در میان مخلوقات، انسان موجودی است که دارای ظرفیت‌های نامتناهی است. همه‌ی موجودات غیر از انسان، ظرفیتِ رشدشان است. هم‌سنخ‌ترین موجود با خداوند متعال، است. اگر دین از انسان انتظار شدن دارد، پس حتما ظرفیت و استعداد این مرتبه در او نهفته شده و الا چنین انتظاری از موجود بی‌ظرفیت، لغو و غیر عقلانی است
نکته‌ی که بعنوان یک سرفصلِ مهم همیشه باید در ذهن ما باشد این است که ، به حداقل‌ها اکتفا نمی‌کند. چون خودش حداکثری است، طالب حداکثرهاست. از این رو به سراغ رشد حداکثری و انسان‌ها می‌رود و به رشد حداقلی بسنده نمی‌کند.
خدای خالق، برنامه‌ای برای رشد حداکثرِ انسان‌ها در دنیا طراحی کرده است و را بعنوان مدیر اجرای این برنامه‌ی تربیتی ساخته است. پس انبیاء مدیر اجرای برنامه‌ی تربیت و رشد انسانها که خود خلقت انسان است، می‌باشند.
برنامه‌ی خداوند، مدیریت جهان بر اساس اندیشه‌ی دین و انسان است. از آنجا که در دنیا حاصل می‌شود، باید زندگی مردم بر اساس مدیریت شود که امکان رشد حداکثری دنیوی و اخروی برای انسان‌ها امکان پذیر باشد.
پس نگاه دین به مدیریت زندگی مردم، یک نگاه کلان و بین‌المللی و جامع‌الاطراف است که خروجی این برنامه، و است.
✔️نکته‌ی مهم: چون تنها فضای رشد انسان‌هاست، پس برنامه‌های دین ابتدا متمرکز بر حیات دنیوی مردم به منظور ایجاد مدینه‌‌ی فاضله و حیات طیبه خواهد بود، البته باید دانست که همه‌ی پیشرفت‌های دنیوی به منظور تربیت انسانِ طراز است. یعنی برنامه های دین برای زندگی دنیوی انسان به منظور ساختن انسانی است که شود.
در طول تاریخ یکی از که به دین زدند این بوده است که دین کاری با دنیا و حکومت و زندگی مردم و فقر و غنا و آسایش و آرامش و آبادانی و پیشرفت و... ندارد و صرفا دین یک مشت اعمال عبادی فردی به جهت رسیدن به موعود و است. در حالی که توضیح دادیم که از قضا تمرکز اصلی برنامه‌های دینی بر سیاست مُدُن و اداره‌ی زندگی دنیوی بشر به شکلی است که امکان رشد حداکثری انسان‌ها فراهم شود.