🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️حوراء انسيه در محراب عبادت، زهرای آسمان است
🔶شيخ صدوق، محدث بزرگ شيعه، روايتی را از پيامبر اكرم(ص) درباره مقام خضوع و بندگی دخترشان #حضرت_فاطمه(س) نقل ميكند، كه توجه و دقت به آن، بسيار مفيد است:
💠«هِيَ الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِيَّةُ مَتَى قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا بَيْن يَدَيْ رَبِّهَا جَلَّ جَلَالُهُ ظَهَرَ نُورُهَا لِمَلَائِكَةِ السَّمَاءِ كَمَا يَظْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْضِ وَ يَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِمَلَائِكَتِهِ يَا مَلَائِكَتِي انْظُرُوا إِلَى أَمَتِي فَاطِمَةَ سَيِّدَةِ إِمَائِي قَائِمَةً بَيْنَ يَدَيَّ تَرْتَعِدُ فَرَائِصُهَا مِنْ خِيفَتِي وَ قَدْ أَقْبَلَتْ بِقَلْبِهَا عَلَى عِبَادَتِی؛ #فاطمه، حوريه بهشتی در قالب انسان است، هر وقت در محراب خود برابر پروردگارش جل جلاله میايستد نورش به فرشتگان آسمان ميتابد، چنانچه نور ستارگان بر زمين بتابد و خداى عز و جل به فرشتگانش ميفرمايد: ای فرشتگان من، ببينيد كنيزم فاطمه، كه بزرگ كنيزان من است در مقابلم ايستاده و اعضای بدنش از ترسم ميلرزد و دل بعبادتم سپرده است».[۱]
🔷اين روايت، مقام عبادت و بندگی و مقام روحانی #حضرت_زهرا سلام الله علیها را نشان میدهد؛ آن قدر اين مقام بالا و عظيم است كه خدا از زبان پيامبرش، آن را ستايش میكند. سزاوار است انسان مسلمان با توجه به مقام بندگی و خضوع ايشان در برابر خالق، راه بندگی و عبوديت را به بهترين نحو فرا گيرد و حق بندگی خالق را با تأسی از ائمه معصومین عليهم السلام فرا گيرد.
🔷مشهور شدن #حضرت_فاطمه(س) به لقب #زهرا به خاطر اين بود كه وقتی آن حضرت در محراب عبادت میايستادند، نورشان به فرشتگان آسمان میتابيد. در اين باره در روايات آمده است: «سَأَلْتُ أَبَاعَبْدِاللَّهِ ع عَنْ فَاطِمَةَ لِمَ سُمِّيَتْ زَهْرَاءَ فَقَالَ لِأَنَّهَا كَانَتْ إِذَا قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا زَهَرَ نُورُهَا لِأَهْلِ السَّمَاءِ كَمَا يَزْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْض؛ از امام صادق(ع) علت نامگذاری حضرت فاطمه(س) را به زهرا پرسیدم، فرمود: چون وقتی که در محراب عبادتش به نماز می ایستاد، فروغ نورش برای ساکنان آسمان میدرخشید، همانگونه که نور ستارگان آسمان برای زمینیان می درخشد».[۲]
پي نوشت:
[۱] شيخ صدوق، الأمالی، ص ۱۱۳، مجلس ۲۴
[۲] ابن بابويه، معاني الاخبار، ص ۶۴
منبع: وبسایت انوار طاها
#حضرت_فاطمه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حضرت فاطمه عليهاالسلام فرمودند:
به خدا سوگند، اگر حقّ یعنى خلافت و امامت را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر صلوات اللّه علیهم پیروى ومتابعت كرده بودند حتّى دو نفر هم درباره خدا و دین با یكدیگر اختلاف نمى كردند.
و مقام خلافت و امامت توسط افراد شایسته یكى پس از دیگرى منتقل مى گردید و در نهایت تحویل قائم آل محمّد عجّل اللّه فرجه الشّریف، و صلوات اللّه علیهم اجمعین مى گردید كه او نهمین فرزند از حسین علیه السلام مى باشد.
📚الا مامة والتبصرة ص 1
بحارالا نوار-ج 36-ص 352- ح 224
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تبیین
✅حضرت فاطمه عليهاالسلام فرمودند: به خدا سوگند، اگر حقّ یعنى خلافت و امامت را به اهلش سپرده بودند
میوههای قیام فاطمی (1)
🔶ذهنهای کوتهبین و تحلیلهای کممایه ممکن است بگویند: تلاش جانفرسای حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها» چه فایدهای داشت؟
🔹خودشان و فرزندشان که شهید شدند، بقیه فرزندان ایشان، یتیم شدند و کار حکومت امیرالمومنین «علیهالسلام» نیز که به سامان نرسید! این، یعنی هدررفت کامل منابع بدون هیچ محصولی! در پاسخ باید گفت: اولین میوه قیام فاطمی، شکلگیری رسمی هسته اولیه «جامعه شیعه» بهعنوان «جامعه وفادار به حقیقت و تحقق اسلام ناب محمدی» بود. این نهال نورس، به قیمت جان پاک حضرت فاطمه و فرزندشان «سلاماللهعلیهما» آبیاری شد.
🔹 در بُعد سلبی، این حقیقت حاکی از معارضه و مبارزه دائمی با هر طاغوتی است و طاغوت، یعنی هر قدرت حاکمهای که براساس روش مورد قبول اسلام انتخاب نشود یا براساس محتوای متعالی اسلام عمل نکند.
◾️ #انتقام_سخت
◾️ #فاطمیه
◾️ #ایام_فاطمیه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
🔸️ میوههای قیام فاطمی (2)
🔹️قیام حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها»، جریان حاکم را به انفعال کشاند تا جایی که (با هر نیتی) به حقانیت و افضلیت امیرالمومنین «علیهالسلام» اقرار کردند.
🔹️آنها در توجیه رفتار خود گفتند: جریان خلافت درباره خلیفه اول صرفا یک اتفاق تاریخی ناشی از توافق مردم بوده است.
🔹فقدان نظریه اسلامی منضبط درباره نحوه تعیین حاکم، در انتخاب خلیفه دوم (با تعیین مستقیم خلیفه اول) و انتخاب خلیفه سوم (با تعیین شورای خلافت از طرف خلیفه دوم)، نمایان میشود.
🔹هرگونه تلاشی برای توجیه مشروعیت اتفاقاتی که در آن برهه تاریخی افتاده، با انواع متناقض تعیین حاکم در آن جریانات، غیرقابل جمع است.
🔹️ در نقطه مقابل، قیام فاطمی با اسم رمز «غدیر»، درباره نحوه تعیین حاکم اسلامی نظریه «نصب الاهی» را ارائه میدهد.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 چرا فاطمه(سلام الله علیها ) تنها ماند؟
💠 «اى پسر ابوطالب! همانند جنين در شكم مادر پرده نشين شده، و در خانه اتهام به زمين نشسته اى... انصار حمايتشان را از من باز داشته، و مهاجران ياريشان را از من دريغ نمودند، و مردم از ياريم چشمپوشى كردند، نه مدافعى دارم و نه كسى كه مانع از كردار آنان گردد، در حالى كه خشمم را فروبرده بودم از خانه خارج شدم و بدون نتيجه بازگشتم... »
این فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)ست؛ آنگاه که پس از خطابه ای مملو از استدلال های قرآنی و نبوی، به خانه باز می گردد و نزد امیرالمومنین(ع) این چنین از مردم زمانه خود شکوه می کند.
🔰 اینکه انگیزه مردم عصر زهرا(س) از یاری نکردن وصی و دختر پیامبر(ص) هر دو، چه بود، دیدگاه ها مختلف است.
#ترس از قدرت تازه روی کارآمده، #فراموشی وصایای پیامبر (ص) در اطاعت از علی(ع) و حب به اهل بیت شان،
خوی #سست_عهدی و پیمان شکنی، #راحت طلبی و دنیاپرستی و...
🔰اما ، مهم ترین وجه رفتاری مردم این عصر را باید در پایین بودن ❌سطح دانش و بینش سیاسی ❌ دانست.
آنها بعضا اهل تقوای فردی، و نماز شب های طولانی بودند؛ قراء و تالیان برجسته، مجاهدان سابق، اصحاب پیامبر(ص) در میان آنان به وفور دیده می شدند. اما آنها کسانی را بر خود گماشتند که ۲۵ سال بعد، خود عزلشان کردند، نه تنها عزل، که کشتند؛ و سرانجام چنان برای بیعت به سوی علی بن ابیطالب(ع) هجوم بردند که به فرموده مولا، نزدیک بود حسنین علیهما السلام در زیر دست و پا، له شوند.
🔰 همین کم بودن دانش سیاسی، بار دیگر در بزنگاه های حساسی چون جنگ صفین خود را نشان داد. آنگاه که با قرآن بر نیزه کردن معاویه، به تردید افتادند..
آنگاه که دست از یاری امام مجتبی(ع) کشیدند و سرانجام آنجا که کوفیان، برای حسین (ع) نامه نوشتند و سپس در برابر او ایستادند.
🔰این جمله حکیمانه رهبر انقلاب در توصیف علت شکست های تاریخی صدر اسلام، واگویه همین موضوع است:
«بنده در قضایای تاریخ اسلام این مطلب را مکرّراً گفته ام که، چیزی که ...
امیرالمؤمنین علیه السّلام را آن طور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آن گونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود👈 واِلّا همه مردم که بی دین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند.» (12 آبان 1372)
🔸تا #دانش_سیاسی مردمان این باشد، شکوه های فاطمی هم خواهد بود...
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
▪️﷽؛▪️
📎 #ایام_فاطمیه
♻️زندگي امروز با حضرت زهرا(سلام الله عليها)
✍️مکتب فاطمه (سلام الله عليها) مکتبي اعجازآميز است. مکتبي است که تمام آثار درخشان پديد آمده از اين مکتب، حيرت آدمي را بر مي انگيزاند. هر بُعد و جنبه اي از حيات فاطمه (سلام الله عليها)که مورد مطالعه قرار مي گيرد، نکته آموزنده و هدايت کننده و شگفت آوري دارد.
👈برکات آن بر همه افراد نازل است و بر امتي که خواستار رهايي است نازل تر. چه بسيارند درس هايي که از زمينه هاي مختلف زندگي فاطمه (سلام الله عليها)حاصل مي شود و مسلمانان با استفاده از آنها، مي توانند راه حيات را براي خود هموار سازند.
👈اساسی ترین مسايل درس آموز حيات فاطمه (سلام الله عليها)، مسأله ولایت مداری ایشان است
📌نهج البلاغه بهترین راهبرد در شناخت ولی جامعه است،تا بتوان تا مرز جان از ولایت دفاع کرد و زمینه ساز حکومت عدل جهانی امام زمان ارواحناه فداه باشیم
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تلاش حضرت زهرا(س) برای بازگرداندن تاریخ به مدار ولایت
◾️🔻«در درگیری بین نبی اکرم(ص)و طاغوت ها، بین مَثَل نور الهی با مصادیق آیه ظلمات، بین عقل و جهل، و بین ایمان و کفر، آن کسی که به میدان آمد و این جبهه را برای نبی اکرم(ص)#فتح کرد #وجود مقدس حضرت زهرا(س)بود.
◾️🔻 تصرف ایشان و #دفاع ایشان از #امامت،معطوف به کل تاریخ است؛ یعنی حضرت زهرا(س) #مسیر_حرکت_تاریخ را تغییر دادند.
◾️🔻 تاریخ که می خواست به سمت ضلال و کفر و جاهلیت برود و حرکت اجتماعی مسلمین دوباره به سمت قهقرا برود، حضرت آن حرکت را به مدار توحید و نبوت و ولایت برگرداندند»
◾️استاد سید مهدی میرباقری🔻◾️🔻◾️🔻◾️🔻◾️
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🏴احیای فرهنگ فاطمی در فاطمیه🏴
#دهه_فاطمیه باید نماد تلاش و فرهنگ سازی ما در این عرصه ی زهرا پسند باشد.
آنچه مشخص است حضور یک زن و دختر بی حجاب در جامعه ای که الگوی زنانش فاطمه زهراست ،بی توجهی و نعوذبالله توهین به صدیقه طاهره و فرهنگ اوست و با وجود چنین خطای عظیمی چه مجلسی ، چه نوحه ای و چه عزایی؟؟؟
✅روضه و ذکری مقبول حضرت زهراست که حیا و حجاب ما را اصلاح کند!
⚫️این کدام فاطمیه است که با بی حجابی کاری ندارد؟ همان فاطمه ای که حتی روضه شهادتش نیز لبریز از درس حیا و عفاف است ،آنجا که روزهای پایانی عمر کوتاهش تابوتی سفارش می دهد که حجم بدن او در هنگام تشییع جنازه نمایان نباشد.
⚫️مجلس روضه حضرت زهرا #مجلس_ذکر_حیا ست، مجلس #احیای_حجاب است، پس بدانید که اگر اینگونه نیست باید بدانیم یک جای کار ایراد دارد!
✅روضه ای روضه ی مقبول است و دل حضرت زهرا را بدست می آورد که #فحشاستیز باشد و #حیاپرور.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد