🔰یوگا، عرفان ؟ ورزش ؟ یا شیطان پرستی؟!🔰
☑️آیا می دانستید "یوگا" یکی از عرفان های فاسد هندو است که به منظور پرستش الهه شیطان یعنی ( شیوا ) صورت می گیرد؟
☑️آیا می دانستید برای وارد کردن یوگا به کشور ایران، آن را به عنوان یک ورزشی برای تناسب اندام و یا آرامش، معرفی کردند تا کسی مانع آنها نشود؟
☑️آیا می دانستید همانطور که ما مسلمان ها از ورزش دانستن نماز ناراحت می شویم به همان اندازه یک شخص هندو از ورزش خواندن یوگا ناراحت می گردد؟
☑️آیا می دانستید هدف نهایی یک یوگیست، رسیدن به مقام الوهیت و خدایی است؟ همچنانکه هدف تمام عرفان های کاذب همین می باشد .
☑️آیا می دانستید موسوی نسب، پدر یوگای ایران، تصوف و یوگا را یک روح در دو بدن می داند؟
☀️توضیح:
🔻یوگا به معنای یوغ یعنی به افسار کشیدن ذهن و خیال می باشد.
🔻بعد فلسفی یوگا بدین صورت است که انسان با طی مراحلی به حالت "نیروانه" رسیده و با خدایگان پیوند می خورد؛و در اصلاح متصوفه، به مقام فناء فی الله و بقاء بالله می رسد و می تواند ادعای الوهیت کند.
در فلسفه یوگا خدایگان متعدد و الهیات مشرکانه، زیادی به چشم می خورد و مانند دیگر ادیان شرقی، تناسخ و کارما (حلول روح پس از مرگ در فرد دیگری) در مقابل معاد مطرح می شود. در این راه، انجام اعمال شریعت لازم نمی باشد، بنابراین فلسفه و هدف یوگا رسیدن به خدایی است !!😳
👺یوگا، پرستش شیطان
خدای مکتب هندو دارای سه جلوه و ظهور می باشد : ویشنو، برهمن و شیوا. شیوا یک چهره شیطانی و قاتل به نام "کالی" دارد که (شیوا) یوگا را برای اولین بار جهت رسیدن به خودش به دیگران آموزش داده است! بنابراین کسانی که به یوگا می پردازند در واقع برای رسیدن به شیطان تلاش می کنند! سید جلال موسوی نسب مینویسد: " شیوا معلم اصلی و اولیه یوگا بوده است و برای اولین بار آن را به الهه پارواتی آموزش داده است.
در تصاویری که هندو ها از شیوا ترسیم کرده اند، او بر سینه کسی نشسته است و قصد گرفتن جان او را دارد!😱
👺یوگا، مکتب الحادی
ریشه اصلی یوگا از کتاب های آتارودا است. آتارودا کتاب مقدسی است که بیش ترین حجم از مبانی سحر و جادوی آیینهای هندویی در این کتاب وارد شده است. این کتاب آکنده از مباحث سحر، جادو و تسخیر جنیان و حضور شیاطین و اولیاء شیاطین است.
از میان مکاتب هندو ، یوگا بیشتر در میان مکتب سانکهیه یا سنکهیه وجود دارد. مکتب سنکهیه یک مکتب الحادی است که هیچ اعتقادی به خدا در آن وجود ندارد . بنابراین یوگا از قرابت با سنکهیه، به یک مکتب الحادی نیز گرویده است.
👺انحرافات جنسی در یوگا
آیین تنتره از دیگر مکاتبی است که یوگا از آن سر برآورده است. مهمترین آموزه آیین تنتره، فعال شدن نیروی جنسی است. مکتب تنتره همان مکتبی است که "اشو" به عنوان مهم¬ترین مکتب جنسی شرقی از آن بیرون آمده است. بنابر ادعای این مکتب اگر انسان بتواند نیروهای جنسی خود را فعال کند و از آن بهره ببرد به موکشا و رهایی!! دست می یابد. در یوگا از این مطلب با عنوان فعال شدن "کندالینی" ¬ها یاد می شود. فعال شدن کندالینی به این صورت است که انسان بتواند به صورت آزادانه و بی هیچ قید و شرطی، از قوای جنسی خود بهره ببرد و آن را تحریک کند، اما به نهایت لذت جنسی نرسد و از این طریق به خود ریاضت دهد .در نتیجه مکتب یوگا با تمرینات خود به سمت یک مکتب جنسی می رود.
📛ترویج یوگا در ایران
مروجین و معتقدین به یوگا، برای ترویج و تبلیغ هر چه بیشتر این مکتب در ایران، تنها بعد ورزشی آن را پر رنگ کرده و تبلیغ بعد فلسفی یوگا را به صورت مخفیانه و زیر پوستی همراه با ادبیات اسلامی به خورد جامعه دادند و متاسفانه در این هدف خود نیز تا حد زیادی موفق بودند تا جایی که امروزه مردم حتی برخی مذهبی ها، یوگا را به عنوان راهی برای رسیدن به آرامش تلقی می کنند و مراقبه ذهن و خیال را جایگزین تفکر و تعمق در آیات الهی کرده اند و از یاد خداوند متعال که یگانه راه رسیدن به آرامش حقیقی و مستمر است.
@tabyinchannel
💬| تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت، اگر...
🔸یک مقولهای در اینجا مطرح میشود و سر بر میآورد، به عنوان مقولهی فرهنگ زندگی. باید ما به دنبال این باشیم که فرهنگ زندگی را تبیین کنیم، تدوین کنیم و به شکل مطلوب اسلام تحقق ببخشیم. البته اسلام بُنمایههای یک چنین فرهنگی را برای ما معین کرده است.
🔸بُنمایههای این فرهنگ عبارت است از خردورزی، اخلاق، حقوق؛ اینها را اسلام در اختیار ما قرار داده است. اگر ما به این مقولات به طور جدی نپردازیم، پیشرفت اسلامی تحقق پیدا نخواهد کرد و تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت. هرچه ما در صنعت پیش برویم، هرچه اختراعات و اکتشافات زیاد شود، اگر این بخش را ما درست نکنیم، پیشرفت اسلامی به معنای حقیقی کلمه نکردهایم. باید دنبال این بخش، زیاد کار کنیم؛ زیاد تلاش کنیم.
🔹امام خامنهای - ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
#فرهنگی
#تمدن_نوین_اسلامی
#امام_خامنهای
مربی محور، نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
#سلبریتی_ها_مرجعیت_اجتماعی_کاذب!
🔸در چندسال اخیر یک قشر خاص (موسوم به #سلبریتی_ها) در حال تبدیل شدن (تبدیل کردن) به #گروه_مرجع هستند. گروه مرجع کاذبی که فاقد ارزش های پایه دینی _ اجتماعی، دانش و حداقل های هنجاری جامعه است در عین حال تلاش می کند در تمام حوزه های اجتماعی _ سیاسی تبدیل به مرجعی برای اقشار خاکستری و سطحی یا فاقد رای و تحلیل صحیح باشند. قشری که دغدغه هایش کاملا متفاوت با چارچوب ها و دغدغه های مردم است و اکنون در سخت ترین شرایط وضعیت اقتصادی مردم، انبوه بیکاران، گرانی و رکود، این گروه تلاش می کند #بهروز_وثوقی ؛ سگ بازی ؛ حجاب اجباری و ... را تبدیل به اولویت مردم نماید.
در این زمینه به نکات مهم زیر توجه کنیم:
🔻۱. سلبریتی ها؛ به طور نرم، از ارزش های پایدار جامعه اسلامی #قبح_شکنی کرده و ارزش های دین گریز ؛ نظام ستیز و اباحه گرایانه را جایگزین آن می کنند.
🔻۲. اصل برای این طیف #دیده_شدن است و در این مسیر یا هیچ خط قرمزی ندارند و یا عموما خطوط قرمز جامعه را جابجا کرده و مدل جدیدی ارائه می کنند که در آینده نزدیک #سبک_زندگی ایرانی _ اسلامی را شدیدا در معرض خطر قرار می دهند. خطر آن جا بیشتر می شود که این #دیده_شدن با جریانات سیاسی پیوند بخورد. (نمونه آن فعالیت های انتخاباتی و راه اندازی هشتک با روحانی تا ۱۴۰۰ و ...)
🔻۳. متاسفانه کارکرد عملی سلبریتی ها عموما #غربی_سازی روحیات ملی و فرهنگ عامه جامعه شده است. بخشی از این #کژکارکرد که می توان آن را #غربگرایی_اجتماعی!!! نامید از طریق پیوندهای عاطفی، بینشی، ادراکی (زاویه تحلیلی) و رسانه ای ایجاد می شود. نتیجه این مجموعه ؛ از بین بردن #مرزبندی فرهنگی_هویتی با فرهنگ غرب است.
🔻۴. از منظر دیگر؛ لایه های هوشمند غرب توانسته است پیوندهایی غیرمحسوس و محسوس میان سلبریتی های ایران (بخشی از جامعه هنری، ورزشی، مطبوعاتی و..) و معارضان سیاسی نظام اسلامی، ایجاد نماید. نتیجه این مجموعه تلاش برای تبدیل کردن #غربگرایی_نخبگانی به #غربگرایی_اجتماعی و سپس تحمیل آن به گفتمان و خواست عمومی مردم است.
🔻۵. #مرجع_سازی گروه های نازل و از لحاظ فرهنگی آسیب پذیر و غالبا کم سواد سبب می شود ارتباط نخبگان حقیقی و شخصیت های اصیل و انقلابی با عموم مردم دچار فرسایش شود و متاسفانه در لایه هایی از جامعه این ارتباط کاملا قطع است.
🔴 شیوه ها و اهداف اقدامات سلبریتی ها
در ادامه بحث سلبریتی ها به برخی قرینه ها اشاره می شود. برای نمونه به تحلیل شماره جدید هفته نامه ضدانقلابی #کیهان_لندن درباره سلبریتی ها توجه نمائید:
🔻کیهان لندن با اشاره به اینکه #سلبریتی_ها در حال #مرجعیت و #مقبولیت یافتن هستند ؛ بخشی از اقدامات آنها را اینگونه برمی شمارد:
🔸 ایجاد دغدغههای کاذب در سطح جامعه.
🔸 کشاندن جریان سیاسی اجتماعی کشور به سمت و سویی خاص.
🔸کوچک یا بزرگ شمردن بسیاری از اخبار در بین مردم.
🔸 هزینه تراشی برای برخی اقدامات دستگاههای اجرایی؛ قضایی و نظارتی.
🔻کیهان لندن در ادامه توصیه هایی به سلبریتی ها کرده و کارکرد آنها را چنین ترسیم می کند:
🔸#سلبریتی ها اگر میخواهند رشد کنند باید سری به #قشر_نوکیسه جامعه بزنند تا از قدرت رسانهای و #پولهای_بادآوردهی آنها استفاده کنند.
🔸سلبریتی ها در انتخابات، در حکم #پیادهنظام صاحبان قدرت و ثروت عمل کرده و در مورد نامزد مورد نظر این جریان در حد یک #کارشناس_سیاسی نظر میدهند و هر زمان که این جریان، هزینه ماندن در کنار رئیس جمهور را زیاد ببیند، زمینه جدایی خود از رئیس جمهور را با استفاده از همین جماعت سلبریتی فراهم میکند.
✳️ اشاره : از این منظر ؛ در واقع فارغ از جایگاه سلبریتی ها ؛ دشمن نیز آنها را بستر و زمینه مناسبی برای فعالیت علیه نظام می داند و #کارکردی کاملا سیاسی برای سلبریتی ها تعریف کرده است.
🔰 پاسخ فوق العاده خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده امریکایی؛ به طرفداران #آزادی_پوشش در کتاب #بازگشت_به_عفاف
#قسمت_اول
● خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده و فارغ التحصیل رشته #فلسفه اهل #امریکا؛ در کتاب خود به نام #بازگشت_به_عفاف، مشکلات ناشی از بی عفتی را در جامعه امریکا با شواهد دقیق بررسی کرده و به نقش عفاف در سلامت فرد و جامعه پرداخته است. خانم شلیت در خصوص اینکه چرا عده ایی رعایت عفاف نمیکنند میگوید:
🔸بسیاری از مردم گمان میکنند زنانی که روش زندگی عفت مندانه را در پیش گرفته اند، افرادی هستند که با آنها بدرفتاری شده یا از بحرانی روحی رنج میبرند؛ درحالیکه به هیچ عنوان این گونه نیست و بیشتر این افراد #بانشاط، #سرزنده و #فعالند. [تفکر غلطی که در جامعه امروز مسلمان نیر در باور عده ایی #روشنفکرنما میباشد و آن اینکه زنان محجبه افسرده و گنگ و خشک هستند!]
● خانم وندی شلیت درباره لزوم وجود اجازه و مراقبت پدر از دختران که بشدت مورد تاکید #اسلام است؛ میگوید:
🔹حمله های غیرمنطقی به مقام پدر و از بین رفتن #نقش پدر در جایگاه راهنما و مراقبی برای دختر، سبب شد دختران هرگونه رفتاری را از سوی مردان تحمل کنند! جامعه بر این باور است که دختران نباید به پدرانشان چندان وابسته باشند، درحالیکه هرجا روابط جنسی بی قانون حاکم است، دخترانی که از #حمایت_مردانه برخوردار نیستند، بیشتر سوءاستفاده میشود. امروزه دختری که میخواهد قبل از ازدواج پاک بماند، هیچ پشتیبانی ندارد! امروزه کار بجایی رسیده است که باید از بی بندوبار نبودن خود شرمنده باشی! و با ترس و خجالت بگویی #پاکدامن هستم! امروزه #عفت، تابو به شمار میرود!
👇👇👇👇👇
👇👇👇
● پیام مهم #وندی_شلیت اهل #امریکا؛ خطاب به #مسیح_علینژاد!
🔹برخی به بهانه تساوی زن و مرد، زن را به بی بندوباری جنسی تشویق و آن را نشانه #آزادی وی تلقی میکنند، درحالیکه در پایان، خود این زنان جوان قربانی میشوند! امروزه انتخاب مسیر و سبک زندگی ما به ندرت توسط خود ما صورت میگیرد و متاسفانه این امر توسط دیگران به ما داده میشوند، پس اگر قرار است چنین باشد، چرا این انتخاب ها را از #خداوند و از سنتی که پر از گنجینه های حکمت است دریافت نکنیم؟ اکنون زمان آن رسیده که به فرهنگ پاکدامنی روی آوریم. دیگر در مسیر بی عفتی به پایان خط رسیده ایم و چاره ای جز بازگشت نداریم.
🔺ممکن است این سخن، مرتجعانه به نظر برسد، اما کم کم شاهد ظهور حس دسته جمعی هستیم که معتقد است همه چیز خیلی لجام گسیخته پیش رفته است.
🔺به همین دلیل است که احتمال انقلاب بازگشت بسوی عفاف بسیار زیاد است.
#پایان
#نشردهید
📚منبع: بازگشت به عفاف
@tabyinchannel
🚨 سودای مرجعیت . . .
🔘 هر مرجعی مجتهد است اما هر مجتهدی مرجع نیست، البته ناگفته نماند که مراجع خودخوانده و مرجعیت موروثی از این قاعده مستثنا هستند! حال سوال پیش آمده این است که مرجعیت تعیینی است یا تعینی؟
⚪️ مجتهد کسی است که در احکام شرع توان تشخصی سره از ناسره را داشته و دیگر مقلد کسی نیست، اما مرجع کسی است که علاوه بر توان اجتهاد محل رجوع و تقلید غیر مجتهدین که غالب مردم هستند نیز میباشد.
🔴 به عبارتی میتوان گفت که منشأ و خاستگاه فعلیت اجتهاد در خود شخص است که باید با تلاش و کوشش به آن برسد ولی منشأ و خاستگاه فعلیت مرجعیت در مردم است که باید جهت کسب تکلیف در احکام شرع به مجتهد رجوع کنند تا وی یعنی مجتهد با کثرت رجوع مردم و محل رجوع قرار گرفتن به مرجعیت برسد.
⚫️ حال در این دوران که عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات، و مدیریت افکار توسط رسانه ها میباشد بیم آن میرود که برخی از معممین کم تقوا و سواد با پروپاگاندا و رپرتاژ و دوپینگ رسانهای خود را به عنوان مرجع به افکار عمومی تحمیل کنند.
🔵 با توجه به عبارات فوق لازم است ساز و کاری در جامعه سنجیده شود تا ضمن حراست از جایگاه مرجعیت، نظارتی استصوابی بر مدعیان این جایگاه داشته باشد. این رسالت مهم در حال حاضر بر عهده جامعه محترم مدرسین میباشد که امید است همانند اوایل انقلاب، انقلابی عمل کند.
⚠️ پینوشت: آیت الله یزدی رئیس جامعه مدرسین: برای احراز اجتهاد یا باید اجازه نامه اجتهاد داشته باشند یا اثر علمی که اجتهادشان را تایید کند و یا اینکه بیایند و امتحان بدهند.
👤 #حسین_کاوه ✍️
#️⃣ #پیرو #علوی_بروجردی
@tabyinchannel
🚩 زمین ۳۰۰۰ متری سعادتآباد که بهجای حسینیه تبدیل به برج شد!!
🔹از جمله پروندههای کلان زمین خواری که "شورای حفظ حقوق بیتالمال در اراضی و منابع طبیعی" با اقدام «حسین معصوم» نماینده سابق وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیتالمال به آن ورود کرده، پرونده معروف به «حسینیه قائم» در سعادت آباد تهران است.
🔹ماجرا از این قرار است که در سال 85 به تعدادی از نمایندگان وقت مجلس یک قطعه زمین 3 هزار متری در خیابان درختی سعادت آباد برای احداث حسینیه واگذار میشود و این افراد طبق قراردادی که با سازمان ملی زمین و مسکن داشتند، اجازه تغییر کاربری نداشتند و وزارت راه و شهرسازی این اراضی را تنها برای ساخت حسینیه واگذار کرده بود.
🔹با این حال، افراد مزبور این زمین را بدون اینکه حق واگذاری داشته باشند، میفروشند و مالک جدید با فرایندهای نامتعارف، شهرداری را ملزم به صدور پروانه ساخت میکنند تا اینکه وزارت راه و شهرسازی متوجه تغییر کاربری و فروش اراضی واگذار شده میشود و شکایت میکند!
🔹جالبتر آنکه در زمان طرح شکایت، هیچ سازهای بر روی این ملک وجود نداشت اما در حال حاضر یک ساختمان که تا طبقه هشتم هم بالا رفته، احداث و البته جلوی ادامه احداث آن با دستور مقام قضایی گرفته شده است.
🔹بر اساس آنچه حسین معصوم نماینده تامالاختیار سابق وزیر راه و شهرسازی پیشتر به آن اشاره کرده، به رغم ابلاغ دستور موقت برای توقف ساخت وساز، متخلفان اقدام به بتنریزی مجدد میکنند که با اطلاع دادسرای ویژه مبارزه با زمینخواری، بازپرس مربوطه شخصاً در محل حضور یافته و دستورات لازم را صادر میکند.
https://tn.ai/2064010
@TasnimNews
🚩 "لاک جیغ تا خدا" چرا مسیر را اشتباه میرود؟
🔹صداوسیمای ما قرار بود آرمانگرا و ارزشی باشد؛ برنامه هم با همین منظور طراحی شده ولی سرمنزلهایی غیراز «لاک جیغ» تا خدا را طی میکند.
🔻نام، رسم و هدفِ «از لاک جیغ تا خدا» تغییر راه جوانان به راه درست و اسلامی با الگوهایی که در واقعیت، تغییر نکردهاند یا اگر تغییری داشتهاند پس از چند صباحی، این تغییرات دوباره کمکم به سمت آنچه که بودند، بازمیگردد. مسئله، شخصیتهای این افراد نیست چرا که هرکس در زندگی تغییری دارد و شاید آن تغییر فقط برای چند روز مهمان وجودش باشد، مسئله الگو قرار دادن این شخصیتها برای جوانانی است که شاید دنبال تغییری در خود باشند!
🔻چنین میشود که اینستاگرام و صفحات مجازی دیگر تبدیل شده به دخترانی که توضیح بالای صفحهشان مضمونهای ارزشی است اما رسم و قابش چیز دیگری را نشان میدهد.
در اینجا بخوانید: https://tn.ai/2064428
تبیین
#سلبریتی_ها_مرجعیت_اجتماعی_کاذب! 🔸در چندسال اخیر یک قشر خاص (موسوم به #سلبریتی_ها) در حال تبدیل شدن
#سلبریتی_بیسواد
#سلبریتی_زدگی
🔴 بدون شک یکی از اقشاری که امروزه در حوادث و مناسبات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر افکار عمومی جامعه تاثیر بسزایی دارند، "#سلبریتی ها" یعنی چهره های مشهور و رسانه ای هستند.
💯 شاید یکی از دلایلی که در تعالیم دینی ما، "شهرت طلبی" به شدت نکوهیده شده و در روایات معصومین تاکید شده است آنچنان که از یک شیر درنده می گریزید، از "شهرت" فرار کنید، این است که اساسا شهرت به دنبال خود، انسان را مبتلا به نوعی "مستی" و "#توهم_خودبرتری" می کند.
❇️ افراد سرمست از شهرت و خودبرتربین (چه در عرصه هنر یا ورزش و یا سیاست)، معمولا خود را در همه زمینه ها صاحبنظر دانسته و از 👈خودشیفتگی به 👈خودشگفتی رسیده، همواره خود را تافته ای جدا بافته از افراد عادی جامعه می پندارند❗️
خداوند متعال، در قرآن کریم، در سوره مبارکه "شعراء" ، که در واقع تعبیری از #سلبریتی ها به مفهوم امروزی آن است، از سرمستان از شهرت و همچنین جامعه ای که تحت تاثیر آنان است، بشدت انتقاد و آنان را موجب گمراهی معرفی می کند❗️
💢 شعر در جزیره العرب هنری فاخر و بسیار مورد توجه به شمار می رفت و موجب جایگاهی ویژه برای صاحبان این هنر و تاثیر بسزای آنان در افکار عمومی و مناسبات سیاسی اجتماعی عصر خویش محسوب می شد.
🔆 به گواهی تاریخِ جزیره العرب، شاعران جاهلی که دارای نفوذ فراوان در جامعه بودند، در تعامل با جریانات قدرت و ثروت و در مقابل مطامع دنیوی، یکی از اصلی ترین منشاءهای رسوخ بسیاری از خرافات و انحرافات در افکار عمومی عصر خویش به شمار می رفتند.
#اصرار_صدا_و_سیما_بر_الگوسازیِ_ سلبریتی ها
#رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
♨️مسئله بسیار مهمی که اخیرا زیاد به چشم می خورد ، مسئله حضور مستمر سلبریتی ها در شبکه ها و برنامه های مختلف و متعدد صدا و سیما است. چه این سلبریتی ها از اهالی هنر باشند و چه اهالی ورزش و چه غیر آن.
♨️مسئله ای که شاید به کام عده ای خوش می آید؛ چرا که سرگرم کردن مردم به شخصیت های معروف و جذاب،و نمایش زندگی ایده آل آن ها، می تواند ساده ترین راه برای جذب مخاطب و پر کردن آنتن های تلویزیونی محسوب شود که دیگر نیازی نباشد تا مسئولان صدا و سیما و یا صاحبان برنامه ها کمی برای جذب مخاطب و ارائه محتوای صحیح خلاقیت به خرج دهند. ⁉️
♨️اما تداوم این راهِ کج و غفلت از مضررات بسیار آن، فجایعی را خواهد آفرید تا سال ها بعد و پس از گذشتن کار از کار ، عده ای تحلیلگر و مسئول، کاسه چه کنم به دست بگیرند و در پی درمان بیماری هایی باشند که یا خود ایجاد کرده اند و یا با سکوتِ قلم ها و تحلیل هایشان در آن شریک بوده اند.
🔸♨️اولین و مهم ترین ضرر این راه، الگوسازی برای جامعه امروز و فردا از کسانی خواهد بود که اساسا شأنیتی برای الگو شدن ندارند.⁉️
🔹♨️از طرفی طبل به دست گرفته ایم و میکروفون ها به حلق، تا جامعه ما باید به سمت الگوهای اسلامی-ایرانی حرکت کند و به توده های مردم و مستضعفین و برقراری عدالت اجتماعی متوجه باشد و از طرف دیگر برای جوان ایرانی که قرار است از ماهواره ها و جذابیت های جادویی هالیوودی و صنعت پورن به تلویزیون داخلی پناه آورد، در هر ساعت و هر شبکه ، سلبریتی هایی را به سخن آورده ایم که گاها هیچ ارتباطی با آرمان های انقلاب و توده های مردم و مستضعفین ندارند.⁉️
🔸♨️الگو سازی مضحکی که الگویش یک زندگی ایده آل و لاکچری را سپری می کند اما قرار است برای توده های مردم هر شهر و روستا و حتی آن جوان بیکاری که یک پاپاسی ته جیبش ندارد الگو شود و از آن بدتر راه و رسم زندگی و نوع نگرش به او بیاموزد.⁉️
🔹♨️الگویی که گاها اصل حضور و وجودش ساختارشکنی محسوب می شود و فرهنگ مطلوبش که اتفاقا در آن سیر هم می کند فرهنگ غربی است اما هر روز و در هر شبکه ساعت ها و دقیقه ها در حال ارائه راه و رسم زندگی ، نوع جهان بینی و تعیین چیستی هنجارها و ناهنجاری ها بر اساس همان فرهنگ مطلوب خودش است. ⁉️
🔸♨️الگویی که سر بزنگاه های سیاسی ، از سر سیری و یا رسیدن به آزادی ، آن هم از نوع غربی اش تمام همت خود را بر تبلیغ کاندیدا و یا جریان سیاسی مدنظر خود به کار می بندد و بعد از گذشت چند صباح که ثمره رفتارش را در مشکلات اقتصادی - اجتماعی مردم به علت ناکارآمدی همان جریان سیاسی مورد حمایتش می بیند ، تغییر چهره می دهد و حال از درِ انتقاد و حرف های اپوزوسیون طور خود را در کنار مردم و از جنس مردم نشان می دهد.⁉️
🔹♨️الگوهایی که نه نوع جهان بینی شان، نه فرهنگ و سیاست مطلوبشان، نه وضعیتِ اقتصادی و معیشیتی که در آن سیر می کنند،به آرمان های انقلاب و به دغدغه های مردم زاغه نشینِِ ِ صاحب این کشور می خورد و نه اساسا صلاحیت ورود به ارائه الگو و سخن گفتن در عرصه های مختلف زندگی مردم را به علت نداشتن تخصص دارند؛ اما امروز همین ها به نخ تسبیح تلویزیونی تبدیل شده اند که وجودش به برکت خون شهدا و گردش چرخ هایش به برکت بیت المالِ مردم ِزاغه نشینِ صاحب انقلاب است.⁉️
🔸♨️امروز از آنها الگوسازی می کنیم و به آنها تریبون می دهیم تا ساعت ها از چگونگی عاشق شدنشان، زندگی مرفهشان و حتی تحلیلشان از جریانات سیاسی- فرهنگی بگویند و در نهایت عمق خوشبختی ظاهری شان را به رخ میلیون ها زاغه نشین بکشند؛ اما امروزش مهم نیست ، فرداهای فاجعه انگیزتری پیش بینی می شود که حاصل این سیاست های غلط و سوء تدبیرها خواهد بود.⁉️
🔹فأین تذهبون؟
#سلبریتولوژی!♨️
🔺سلبریتی به افراد معروفی که طرفداران زیادی داشته و مورد توجه رسانه ها هستند، میگویند.
(خواننده،بازیگر،سینما،مدل،فوتبالیست،سیاستمدار،مجری تلویزیون و..)
🔺ابتدا احترام میگذاریم به برخی چهره های مشهور جهان و کشور(همچون جهان پهلوان تختی) که الگوی جاودانه ی محبت و انسانیت هستند.
روزگاری اینها، یادآور استعدادهایشان در دنیای هنر، ورزش و یا سیاست بودند!
🔺اما امروزه؛ بعضاً سلبریتی بودن یعنی:
یک نفر بهتر از دیگران توانسته یک کالایی(هر چه باشد!) را به خورد ملت دهد!
رسانه ها نیز در تعاملی دوطرفه! و برای #درآمدزایی بیشتر، بشدت مشغول اینها هستند
🔺شهرت، شهوت، فخرفروشی وحقارت دیده شدن! عللی است برای:
- ایجاد حاشیه و شایعه
- نوعدوستی های نمایشی
- عشوهگری
- گدایی محبت
- تیپ و رفتارهای جلف
- برانگیختگی های جنسی
- ادا و اطوارهای مضحک
🔺ریشه بسیاری از این رفتارها، از دوران کودکی ست. محرومیت هایی که با تشکیل عقده درونی در فرد، با به نمایش گذاشتن ارضاء میشود.
ضعف اعتماد به نفس، اختلال هویت، تربیت ناصحیح خانواده، لوس کردن، درجا زدن در غریزه، ترویج مد و مصرف گرایی از دیگر علل مهم هستند.
🔺و اما سلبریتی ها؛
🔹از نوک دَماغ سرسره ای در صورت؛دِماغ سر ملت را می بینند! انگاری؛ از دماغ فیل افتادن!
🔹چه دلهایی از مردم را با رویاهای دست نیافته، آب می کنند و به سراب ِ کویر، حواله میدهند!
🔹آش نذری می پزند و کاسه ی داغ تر از آش میشوند!
🔹جسم خود را آذین می بندند و جان مردم را از حسرت!
🔹تناسب اندام خوب است! اما تعادل مشاعر چطور!؟
🔹اگر کانون توجه نباشند، یا تحسین و تأیید نشوند، تندخو شده میزنند زیر گریه! و دیگران را ملامت کرده و افتراهای ناروا میزنند.
🔹عینک مشکی! آنها حکایتها دارد! چراکه تنها خود را میبینند و دیگران را بهحساب نمیآورند!
🔹جاده ی دوطرفه "سلبریتی- اسپانسر" بشدت شلوغ است!
🔹هیجانها و روابطی پرشور، و در عین حال سطحی و پیوسته در حال تغییر، دارند.
🔹درد و بیماری مردم دست آویزی است برای عقده گشایی آنها!
🔹مشخصه تعاملش با دیگران، اغواگری جنسی است.
🔹در یک کار استادند! سلفی با نیش تا گوش بازشده، با فردی دردمند که حال و دلش اجازه لبخندی به او نمیدهد!
🔹مقدار "اشک تمساح" یک سلبریتی با وزن همه تمساح های دنیا، برابری میکند!
⭕️ آدمی بدنبال چیزی استکه آنرا ندارد و دوست دارد به دستش آورد!
ما جذب زیبایی،ثروت،شهرت و اغواگری سلبریتی ها می شویم!
غافل از اینکه در بطن این گردویِ زیبا، مغزی وجود ➖ندارد