eitaa logo
تبیین
2.7هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
426 ویدیو
34 فایل
🔺اهداف: 🔹تهذیب نفس 🔹امام شناسی و مهدویت 🔹روشنگری و بصیرت‌افزایی 🔹ارتقاء بینش دینی و سیاسی 🔹دشمن شناسی و جنگ نرم 🔹ارتقاء مهارت‌های تربیتی 🔹و... 🔸هدف ارائه‌ی الگوست؛ با شبکه‌های اجتماعی کسی متفکر نمی‌شود، باید #کتاب خواند.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌀اگر مردم دوران انقلاب اسلامی یا همان حرکت عمومی به دست گرفتن سرنوشتشان را بر اساس آرمانهای دینی پشت سر گذاشته اند 🌀و اگر ریل گذاری و نظام سازیها را هم تمام کرده اند، عدم تحقق دوران دولت اسلامی👈نشناختن نعمتهایی است که دارند. یا همان شناختن داشته ها رخ نداده است. والا به سرعت مدیران در همه سطوح تصفیه میشوند.📌 ⭕️ سال گذشته یک واقعه مشعشع در این جهت بود. چرا که مردم همه با هم کردند که میتوان به نظام اعتماد کرد و سرنوشت کشور را رقم زد. و همه با هم تجربه کردند که میتوانند دولتی را انتخاب کنند که گفتمانی 💥مخالف رهبری دارد. و همه با هم ثمره این انتخاب خود را دارند میچشند، تا بدانند گفتمان امید به خارج باعث سرشکستگی آنها است.🔥 ⭕️ نیز یک تجربه موفق دیگر بود. همه با هم مزه به دیگران را چشیدند و حالا میبینند دارایی زیادی دادند و به معنای دقیق کلمه در مشتشان است.🔥 ❌این قصه تمام نمیشود تا این چالش کلیدی امروز انقلاب حل و فصل نشود. 📌📌مردم باید با گوشت و پوست خود دریابند که 👈انقلاب اسلامی 👈و نظام اسلامی است. یعنی هر آنچه از ایمان و وجودشان جوشیده. و مساله شان دقیقا کاستی خودشان در باور به این داشته ها است. 🌀راهکار👇 امروز جریانهای رسانه ای ، جریانهایی هستند که دارایی کشور را به مردم نشان دهند تا برگردد. ان شاءالله ❌تحلیلی بر انتخاب شعار سال 👆👆 @tabyinchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 👇 💠اعتقاد به توحید سازنده نیست!  🔹اعتقاد به توحيد را مشرکين هم داشتند، آن سازنده نيست، اعتقاد به معاد است که سازنده است؛ يعني هر کس بداند که در برابر عمل خود مسئول است و روزي رسوا مي‌شود و قطعي هم است، خودش را کنترل مي‌کند!.... 🔹مهم‌ترين عامل تربيتی ما مسئله معاد است، وگرنه اعتقاد به مبدأ را و اعتقاد به ربوبيت ذات اقدس الهي را مشرکين هم داشتند که آن خيلي کارساز نيست؛ آنچه اساس کار است، اين است که انسان احساس مسئوليت کند و آن اين است که مرگ چاله نيست، مرگ پل است. چقدر اين بيان حضرت سيدالشهداء(سلام الله عليه) در روز عاشورا شيرين و زنده است! فرمود: «صَبْراً بَنِي الْکِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ»؛فرمود آقايان، شهدا، اصحاب و ياران من! مرگ چاله نيست، مرگ گودال نيست، مرگ اين قبر نيست، مرگ پل است و آن طرف پل خبرهايي است! «مَا الْمَوْتُ» که به صورت حصر بيان فرمود، «صَبْراً بَنِي الْکِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ تَعْبُرُ بِکُم». اگر ما باور کرديم که مرگ يک قدم است ـ مگر پل است و حالا پل طولاني که نيست! يک قدم است! ـ يک پل کوتاه و يک قدمي...        📖 {تفسیر سوره غافر } @tabyinchannel
"حلزون های خانه به دوش" نویسنده در این کتاب به جنگی تمام عیار با روشنفکران وادی فرهنگ و هنر برخاسته و با مقالات و یا جوابیه هایی که به برخی نوشته های آنها داده این قشر را رسوا کرده است. 📚انتشارات واحه نویسنده شهید سید مرتضی آوینی 📗📘📙 @tabyinchannel
حلزون های خانه به دوش.pdf
1.92M
پی دی اف کتاب حلزون های خانه به دوش شهید #آوینی
#مهم_اختصاصی👇👇👇👇 پاول دورف همین دو سه سال قبل در تهران مذاکرات مهمی با دولتی‌ها داشته مفاد این توافق چه بوده که الان "ایران"،پیاده و #تلگرام،سواره هست؟! روزنامه «صبح‌نو» برای اولین بار منتشر می کند. #تلگرام_گیت؛ جزئیات توافق دولت با دوروف در تهران ماجرای حمایت‌های پیدا و پنهان از تلگرام چیست؟ چه توافقاتی میان دولت و تلگرام صورت‌گرفته که این پیام‌رسان توانست در مدت کوتاهی رقبای خود را کنار بزند و نخستین انتخاب مردم ایران شود؟ چه کسانی می‌خواستند تلگرام یکه‌تاز میدان ایران شود؟ در گزارش ذیل این سؤالات پاسخ داده می‌شود و اما صبوری لازم است. این گزارش یک غافلگیری هم برای شما دارد؛ جزییاتی از توافق دولت و تلگرام #با_ما_همراه_باشید_در_👇 #کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد @tabyinchannel
♨️👈با اینکه افکار عمومی تصور می‌کند ماجرای تلگرام از دی‌ماه96 شروع شده است اما کمی جست‌وجو نشان می‌دهد که ماجرای تلگرام حداقل از سال 94 مورد سوال‌هایی در سطح حاکمیت بوده است. 1⃣پرده نخست: مانع‌تراشی دولت برای بررسی وضعیت تلگرام اوایل آبان‌94 بود که خبرهایی درباره تشکیل کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و بحث درباره تلگرام منتشر شد. قرار بود اعضای این کارگروه درباره فیلترینگ تلگرام به بحث بنشینند. دلیل این امر نیز وجود درخواست ایران از مدیر تلگرام برای مسدودسازی کانال‌های غیراخلاقی بود که در این پیام‌رسان راه‌اندازی شده بود.
2⃣با این‌حال این مساله به یک جنجال از سوی پاول دوروف تبدیل شد و وی مدعی شد «دولت ایران از تلگرام خواسته برای جاسوسی از کاربران ایرانی به آن‌ها کمک کند. درخواستی که موافقت با آن ممکن نیست و به همین دلیل حکومت ایران برای چند ساعت شبکه تلگرام را مسدود کرد، گرچه به فاصله کوتاهی فیلترینگ آن رفع شد.»⚡️ 3⃣این ادعا درست نبود و آقای محمود واعظی، وزیر ارتباطات وقت درباره آن چنین توضیح داد: هفته گذشته برای ۲۴‌ساعت، سه مسیر ارتباط اینترنتی ما قطع شده بود که باعث ایجاد اختلال در کل کشور شد و مسوولان تلگرام تصور کردند ایران اقدام به فیلتر تلگرام کرده است. البته ما چندین‌بار با این شبکه مکاتبه داشته‌ایم که اگر می‌خواهند در ایران فعالیت کنند باید صفحات غیراخلاقی را مسدود کنند، در غیر این صورت هر تصمیمی را که مراجع ذی‌ربط در این خصوص اتخاذ کنند اجرا خواهیم کرد.
4⃣بنابراین درخواست ما از این شبکه‌ها برای سالم‌سازی بوده و به‌هیچ‌عنوان به معنای جاسوسی نیست. 5⃣با توجه به این مسائل قرار شد کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای بحث درباره فیلتر تلگرام در هفت آبان ‌94 تشکیل جلسه دهند. 6⃣جلسه مزبور در تاریخ مقرر تشکیل نشد و علت آن‌هم غیبت نمایندگان دولت در آن بود. غیبتی سؤال‌برانگیز که حتی به رسانه‌ها نیز کشید. آقای محمدعلی اسفنانی، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، درخصوص به حدنصاب نرسیدن اعضای کارگروه در جلسه بررسی وضعیت تلگرام و شایعه عدم شرکت هماهنگ‌شده برخی از اعضا در این جلسه گفت: چند نفر از اعضا دچار مشکل شده بودند که البته هماهنگ‌شده نبود و حتی یکی از دوستان دچار ناراحتی قلبی شده بود و به بیمارستان مراجعه کرده بود... اگر تحت هیچ شرایطی امکان کنترل آن فراهم نشود، کارگروه رأی بر فیلتر شدن آن خواهد داد.
⁉️عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هم درباره این جلسه گفت:‌ جلسه کارگروه برگزار شد اما به‌دلیل غیبت اعضا و به حدنصاب نرسیدن، تصمیم‌گیری در مورد مسدودسازی پیام‌رسان تلگرام به جلسات آینده موکول شد. ⁉️البته اعضای دولت دراین‌باره سخنی نگفتند و دلیلی بر غیبت خود نیاوردند اما پیش از آن نیز حسن روحانی برای جلوگیری از تصمیم‌گیری شورای‌عالی فضای مجازی درباره فیلترینگ برخی شبکه‌های اجتماعی، از حضور در جلسه‌ها خودداری کرده بود. جلسات بعدی کارگروه تشکیل شد و قرار شد اگر کانال‌های مستهجن مسدود نشود تلگرام در ایران فیلتر شود اما قبل‌تر از آن توافقاتی دیگر شده بود.
⁉️پیش از اینکه جلسه‌ای درباره تلگرام تشکیل شود سایت گرداب دراین‌باره نوشته بود: «سوای از کاربرانی که به گوشه‌ای از اقدامات مجرمانه آن‌ها اشاره شد، تعدادی از سایت‌های معاند نیز اقدام به راه‌اندازی کانال در تلگرام کرده‌اند؛ اقدامی که می‌توان آن را در راستای پروژه نفوذ دشمن نیز ارزیابی کرد... استفاده از بستر تلگرام برای انتشار محتوای مجرمانه موجب نگرانی سایر کاربران شده است، چراکه با تداوم وضع موجود، احتمال آن وجود دارد که دود بی‌فرهنگی این عده، به چشم همه کاربران برود. ⁉️بخشی از کاربران با درک این موضوع، در گروه‌های خود، مباحثی مانند راه‌اندازی کمپین درخواست از این سایت‌ها برای خروج از تلگرام را مطرح می‌کنند.»
👇👇👇
♨️👈پرده دوم: 8⃣6‌اردیبهشت‌97 بود که وزارت ارتباطات اعلام کرد مجوز استقرار‌CDN های تلگرام در ایران لغو شده است. آقای حسام‌الدین آشنا، مشاور رییس‌جمهوری در توییتر نوشت: «مجوز استقرار سرورهای شبکه توزیع محتوای پیام‌رسان تلگرام (CDN) در ایران لغو شده است و ترافیک این پیام‌رسان تنها از طریق ارتباطات بین‌المللی کشور راه‌یابی خواهد شد. این تسهیلات حاصل یک توافق مشروط بود، حالا که مؤسس تلگرام به تعهداتش عمل نکرده است دلیلی برای ادامه آن باقی نمی‌ماند.»  
  ⁉️در ظاهر این ‌یک اعلام برای لغو سرورهای توزیع محتوا در ایران بود اما فعالان فضای مجازی به‌سرعت نکته این پیام را گرفتند. آشنا اعلام کرده مجوز استقرار سرورهای شبکه توزیع محتوای تلگرام در ایران بر اساس یک توافق مشروط با تلگرام بوده است. کدام توافق؟ کسی نمی‌دانست؛ چراکه به‌مثابه دیگر قراردادهای محرمانه دولت، این نکته نیز شفاف نشده بود و حالا آشنا خواسته یا ناخواسته گاف بزرگ را داده بود.
9⃣آشنا هرچند سعی کرد در توییت‌های بعدی مساله را لاپوشانی کند اما افشای توافق دولت با تلگرام نکته اصلی بود که هیچ‌گاه رها نشد و تبعات آن تاکنون ادامه دارد. ⁉️یک روز پس از اعلام حکم قضایی مسدودسازی تلگرام، وزیر ارتباط موافقت تلویحی خود را با این مسأله در توییتر اعلام کرد: دسترسی شهروندان به منابع اطلاعات، توقف‌ناپذیر است؛ هرچند استفاده از یک نرم‌افزار متوقف شود. نرم‌افزارهای بدیل، شناسایی و جریان آزاد اطلاعات، مجدداً فعال و در گردش خواهد بود. این خاصیت و لازمه دسترسی آزاد به اطلاعات در عصر ارتباطات است. ⁉️با اینکه جهرمی سعی می‌کرد با اظهارنظرهای دیگری این مسأله را تلطیف کند و از کنار ماجرای توافق با تلگرام بگذرد اما هنوز این سؤال مطرح بود که ماجرای توافق دولت با تلگرام چیست؟ و چه عواملی پس پرده همکاری با تلگرام هستند؟ جوابی که هنوز پاسخی به آن نداده‌اند.
پرده سوم: 1⃣1⃣ اخیراً آقای میثم سیدصالحی، مدیر پیام‌رسان سروش اعلام کرد که دولت اگر همان حمایتی را که از تلگرام کرد از پیام‌رسان‌های داخلی انجام دهد وضعیت آن‌ها بهتر می‌شود. ⁉️پیش از آن‌هم آقای عزت‌الله ضرغامی از اعضای شورای عالی فضای مجازی گفته بود: رییس‌جمهوری علاقه‌مند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیام‌رسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملاً مردم را تحقیر کرد و از دوپینگ فنی و سیاسی ما نهایت سوءاستفاده را کرد رییس‌جمهوری برای حفظ استقلال کشور می‌تواند سکوت کند؟  اگر ، بهتر است متن توافقات دولت با پیام‌رسان تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود.
2⃣1⃣برای درک بهتر این موضوع باید کمی به عقب‌تر برگردیم. در نیمه نخست سال‌94، پاول دوروف مدیر تلگرام در سفری پنهانی به تهران می‌آید و با دولتی‌ها به مذاکره می‌نشیند. ⁉️توافقات انجام می‌شود و بنا بر ادعای دولتی‌ها قرار می‌شود کانال‌های مستهجن توسط تلگرام فیلتر شود. امری که ظاهراً انجام می‌شود اما دی‌ماه‌96 که از راه رسید مدیر تلگرام راه و روش دیگری در پیش گرفت و تقاضاهای علنی دولت ایران را برای مسدودسازی کانال‌های تروریستی بی‌جواب می‌گذارد امری که برای دولت گران آمد و دستور مسدودسازی آن را صادر کرد، بااین‌حال تلگرام مدتی بعد دوباره به‌صورت عادی به فعالیت خود ادامه داد. 💦در ادامه پیگیری‌ها برای اطلاع از جزئیات توافق دولت با مدیر تلگرام، خبرنگار «صبح‌نو» به جزئیات دقیق و جدیدی از این توافق و تفاهم دست پیدا کرده است: 👇👇👇👇👇
3⃣1⃣جزئیات این توافق به شرح ذیل است و اگر مدیر تلگرام آن را رعایت می‌کرد ظاهراً با مسدودسازی در ایران مواجه نمی‌شد:💹‼️‼️‼️ 1- تلگرام باید تضمین دهد اطلاعات کاربران ایرانی را به غیر که احتمالاً در اینجا شرکت‌ها یا دولت‌های غربی است ندهد.⁉️ 2- تلگرام تضمین دهد مقررات ایران را در مسائل فرهنگی رعایت کند⁉️. 3- تلگرام تضمین دهد منافع اقتصادی حاصل از ایران را با دولت تقسیم کند.⁉️ 4- تلگرام باید تعهد دهد که احکام دادگاه‌های ایران را به رسمیت می‌شناسد.⁉️ 4⃣1⃣حال که رییس‌جمهوری در پیام خود درباره مسدودسازی تلگرام مدعی می‌شود محرمانه نداریم باید درباره این توافقات پاسخگو باشند که چه معاملاتی این وسط انجام شده است. 5⃣1⃣ظاهراً طی این سال‌ها بازهم مدیران دولتی با دوروف مذاکراتی در کشورهای همسایه ایران داشته‌اند که به نتیجه نرسیده است اما نکته جالب اینجاست که تلگرام هنوز در میان دولتی‌ها خاطرخواه دارد. 6⃣1⃣در همین دوران مسدودسازی اگر بخواهید وارد تلگرام شوید پیامک امنیتی آن در سریع‌ترین زمان ممکن با سرشناسه خود تلگرام به مخاطب ارسال می‌شود امری که هنوز یکی از مشکلات اصلی پیام‌رسان‌های داخلی است.
بسم الله الرحمن الرحیم ⛓ #زندان_تلگرام ⛓ ما رو امروز درگیر شبکه‌های اجتماعی کردن ، مزخرفترینشون هم تلگرامه ! اولا که مال همین صهیونیستهاست و رییس تلگرام سفرهای متناوب به اسرائیل داره ، بعدشم ما تو تلگرام بسته شدیم و سرچهای تلگرام اصلا و ابدا تو موتورهای حستجوگر نمیاد اما اینستاگرام میاد ، توییتر میاد ...
♨️این مضحکه که تو مملکت ما توییتر فیلتره اما اینستاگرام نه در حالیکه فساد تو اینستاگرام خیلی بیشتره چرا توییتر فیلتره ؟ چون اگه می‌بود شما میتونیستید هشتکهای دنیا رو تغییر بدید از نظر من این اتفاق خیلی استادانه‌س که ایرانیها نباید حرفشون به بیرون برسه ...! ♨️محیط توییتر یه محیط نخبگانیه چون دو جمله بیشتر نمیتونی بنویسی و دیگه نمیتونن چرت و پرت بنویسن و داستان بنویسن و فلان ... ما رو امروز سرگرم کردن تو تلگرام که دری وری داره میرسه و ملت هم باور میکنن. تو یکی از همین جریانهای سیاسی برای خود ما فرستادن بچه ها یه مطلب بود به این عنوان ; افشای زمین خواری رائفی در قشم ... ، چرا چون دم انتخابات بود یا استاد مدعی ارتباط با امام زمان ... بابا غلط میکنه هر کسی که ادعای ارتباط با امام زمان رو میکنه ...
♨️یا یه سایتی مطلب گذاشته بود که رائفی گفته تا دو سال دیگه ظهور صورت میگیره بعد طرف وقیحانه پشت تلفن میگه که تو شبکه‌های اجتماعی بود ما هم گذاشتیم ...، آخه این شد مبنا ؟ ♨️تو باید حواست به اینجاها باشه که دشمن داره مثل بولدزر صاف میکنه و میاد جلو بعد تو درگیر این شدی که فلان گروه برم و فلان چیزو بنویسم که جواب فلان مطلب رو داده باشم ؟!! تو کدوم گروه ؟ گروه تهش ۴۰۰۰ نفر باشه یا ۵۰۰۰ نفر ... تو باید تاثیرگذاری جهانی داشته باشی ! ♨️اون حکایت که سنگ رو بستن و سگ رو ول کردن واقعا داستان ماست اونجایی که فحشا بیشتره رو ول کردن و توییتر فیلتره ! اینها غفلت نیست بلکه استادانه‌ برنامه‌ریزی شده برا زدن !
ما داریم ضربه میخوریم از حضور ناگهانی شبکه‌های اجتماعی و فراهم نشدن فرهنگش بین مردم ... هر خونه‌ای میری تو مهمونی همه تو گوشی‌ان ، پشت رول میبینی راننده داره تلگرام چک میکنه ، خب اینها فاجعه‌ست دیگه ! ما که داریم هزینه‌ش رو میدیم چرا نتونیم درست استفاده نکنیم ازش ؟! شما ببینید بچه‌های جبهه‌ی مقاومت شیعه و سنیشون تو کشورهای عربی اومدن مثلا هشتک آزادی حلب رو تو توییتر کار کردن ببینید چطور داد اونوریا دراومد... بعد ایرانیها که میریزن حمله میکنن مثلا به اینستاگرام ترامپ و کی و کی و تمام اجداد یارو رو میارن جلو چشاش ، اونجا نیستن ...
ما رو سرگرم کردن تو یک محیط بسته تهش هم بحث سر اینه که فیلتر بشود یا نشود...!! یک زندانه تلگرام که هیچ تاثیری هم بیرون نداره ! ما داریم از بدیهاش ضربه میخوریم که حداقل بتونیم از خوبیهاش استفاده بکنیم ولی اینجا از خوبیهاش هم نمیتونی استفاده کنی ... چه تاثیری میتونی بزاری تو دنیا ؟؟ هیچی..
🔴افشاگری هوش سفید از پشت پرده عدم همکاری با پیام رسانهای داخلی 1⃣در عجبم گروهی که بر ضد پیام رسان های داخلی سم پاشی میکنند! وقتی به و... بقیه نرم افزار های مرتبط با تلگرام می‌رسد! ۲۰۰ سرور در اختیارش قرار می‌دهند!و مردم غافلند این نرم افزار ها برای کنترل اطلاعات افراد عضو در تلگرام استفاده می شود! به هاتگرام و طلاگرام و.. اعتماد نکنید 2⃣پس از قطع cdn های تلگرام جریانی مشکوک تمام امکاناتی که بصورت رایگان و از جیب مردم در اختیار این جاسوس افزار قرار داده بودند به نرم افزار هایی که از API تلگرام استفاده می کردند و هدفشان کنترل ارتباط است! دادند.روزنامه های زنجیره ای و رپرتاژنویس اصلاح طلب چرا سکوت کرده اند؟ 3⃣این نرم افزار ها نظیر موبوگرام ، هاتگرام و طلاگرام بصورت مشخص تحت مدیریت یک سیستم امنیتی نزدیک به مدعیان اصلاحطلبی هستند و بر روی اطلاعات تبادل شده اشراف دارند! و نکته مهم اینست همین سیستم در حال سم پاشی در خصوص پیام رسان های داخلی است! 4⃣آقای حقوقدانی که مدام نگرانی ایجاد می کنند که حریم خصوصی مردم جزو آنان است توضیح بفرمایند چرا مجموعه امنیتی ایشان ۲۰۰ سرور در اختیار هاتگرام که میتواند به راحتی به اطلاعات خصوصی مردم دسترسی پیدا کند قرار داده است 5⃣این موضوع بخوبی نشان می‌دهد چه کسانی در عمل و قلبی به معتقدند! لطفا برای مردم شفاف توضیح دهید که هاتگرام و طلا گرام چه دسترسی هایی بر روی گوشی مردم باز می کنند! و این اطلاعات دقیقا چه می شود؟ 6⃣این سیستم امنیتی دقیقا همانی است که سال ۹۴ دو بار در تهران و امارات با مدیر تلگرام جلسه داشته و کمک های مالی و فنی رایگان بسیاری به این پیام رسان کرده است و در برابر خسارات فراوان تلگرام هم پاسخگو نیست! خوب است این جریان شفاف بگوید تلگرام را برای چه اهدافی استفاده کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا