🌼 ایمان بدون شناخت امام زمان«عج» تحقّق نمیپذیرد، در این مطلب هم دلیل عقلی هست و هم دلیل نقلی🌼
🌸⭐️🌼🌸⭐️🌼🌸⭐️🌼🌸⭐️🌼
🌹۱- #دلیل عقلی؛
علّت ها و فلسفه هایی که برای ضرورت و لزوم وجود پیامبر گفته اند، همان علّت ها برای ضرورت وجود جانشین و وصیّ پیغمبر نیز صادق است که پس از وفات آن حضرت لازم است بوده باشد تا مردم به جانشین پیغمبر در شؤون مختلف زندگی خود مراجعه کنند، همانگونه که به پیغمبر مراجعه می کردند، پس بر خداوند متعال واجب است که او را نصب فرماید و بر مردم نیز واجب است آن امام را بشناسند؛ زیرا که پیروی کردن بدون معرفت و شناخت امکان ندارد.
اگر کسی اشکال کند که: علّت برانگیختن پیغمبر با این مورد فرق می کند؛ زیرا که مردم در امور معاش و شؤون زندگی مادّی و جنبه های اخروی و امور مربوط به معاد، به پیغمبر نیازمندند تا از جانب خداوند قانونی برای آنان بیاورد و مطابق آن عمل نمایند و چون پیغمبر آنچه مورد نیاز مردم است را برای آنان آورد و قواعد و احکامی برایشان بیان فرمود و مردم آنها را شناختند و عمل کردند، دیگر نیاز برطرف می شود و برای بیان و آموزش قواعد و احکام دین وجود علماء و کتاب های مربوطه بسنده است، پس وجود وصیّ و جانشین پیغمبر لازم نیست! 👇👇👇
🌸⭐️🌼🌸⭐️🌼🌸⭐️🌼
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👆👆👆👆👆👆
❣در جواب می گویم: این اشکال به چند جهت نادرست است:
🍃🍃🍃
اوّل: پیغمبر قواعد را به طور کلی بیان فرموده و دستورات دین را به مقدار مورد نیاز عموم در آن زمان تشریح کرده است، و این مطلب برای کسانی که به احادیث پیغمبر اکرم ما مراجعه کنند واضح است. بنابراین احتیاج مردم با آن مقدار از بیان برطرف نشده، بلکه پاره ای از مسائل حتّی بر علماء و دانشمندان بزرگ پوشیده می ماند ـــ تا چه رسد به دیگران ـــ پس افراد بشر از وجود امام و پیشوای معصوم ناگزیر هستند تا به او مراجعه کنند و مطالب مورد نیاز خویش را از او بیاموزند.
البتّه تردیدی نیست که پیغمبر اکرم «ص» تمام احکام و علوم را به وصیّ خود سپرده که پس از آن حضرت، رهبری مردم را ـــ از طرف خداوند ـــ به عهده داشته است، و هر امامی به امام بعد از خودش سپرده تا این که نوبت به امام زمان ما - عجل الله فرجه الشّريف - رسیده است. باری، امامان اسلام احکام الهی را که از پیغمبر گرفته اند برای مردم بیان می کنند و آنان را با مبانی و مفاهیم دین مقدّس آشنا می سازند.
🍃🍃🍃
همچنین تردیدی نیست که آن بیانگر احکام دین اگر معصوم نباشد، مردم به گفته های او اطمینان و اعتماد نخواهند کرد و هدف از برگزیدن او تحقق نخواهد یافت.
👇👇👇👇👇
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🍃🍂🍃🍂👆👆👆👆
دوّم: افراد انسان به خاطر وضع طبیعی که دارند و با توجه به هواها و خواسته های نفسانی شان، در نزاع و کشمکش و اختلاف واقع می شوند، این معنی را با وجدان احساس نموده و با چشم می بینیم، لذا مقتضای لطف خداوند است که برای از میان رفتن هرگونه نزاع و اختلاف، شخصی را تعیین نماید که حقایق و واقعیّت ها را کاملاً بداند، تا در هر زمان مردم به چنین شخصی رجوع کنند و در نزاعها و مرافعه ها از او کمک بگیرند، و در نتیجه حقّ به حقدار برسد و عدالت الهی در میان مردم گسترش یابد. و آن شخص که خداوند او را برای رفع اختلاف و نزاع برگزیده، همان امام علی است که مردم وظیفه دارند از او پیروی کنند و در شؤون مختلف خود به او مراجعه و بر او اعتماد نمایند.
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
اگر اشکال کنید که امامان ما در زمان حضورشان جز بر مبنای قواعد ظاهری حکم نمی کردند، و به عبارت دیگر: آنان روی قواعدی که علماء در زمان غیبتشان حکم می کنند حکم می کردند. پس چگونه ادّعا می شود که مقتضای لطف الهی تعیین و نصب امام است تا بر مبنای حقّ و واقعیّت ها حکم کند؟
💐💐💐
میگویم: این روش به خاطر مانعی بود که از ناحیهء مردم وجود داشت، چنانکه مانع ظهور امام نیز از طرف مردم است. پس در این صورت هیچگونه اعتراضی بر آنان وارد نیست و به هیچ وجه نباید خیال کرد که این امر با لطف الهی متناقض است. دلیل بر این مدّعی روایاتی است که از خود ایشان وارد شده و تصریح می کند که چنانچه ریاست و خلافت به طور کامل به آنان واگذار می شد و در تصرّفات، دستشان باز می بود، به حكم آل داوود حکم میکردند و احکام واقعی را برای مردم آشکار می ساختند. از جمله روایتی است که در اصول کافی از ابوعبيد است که حضرت ابو عبد الله صادق «ع» فرمود: ای ابوعبیده! هرگاه قائم آل محمد بپاخیزد، به حکم داوود و سلیمان حکم می کند و از بیّنه و شاهد نخواهد پرسید.
💐💐💐💐💐💐💐💐
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🌲🌿🌲🌿🌲🌿🌲🌿🌲🌿
و باز در اصول کافی در خبر صحیح از ابان منقول است که گفت: از حضرت ابو عبد الله صادق«ع» شنیدم که می فرمود: دنیا تمام نخواهد شد تا این که مردی از تبار من ظهور نماید که به حکم آل داوود حکومت کند و از بیّنه و شاهد نپرسد، به هر موجودی حقّش را می دهد.
و نیز در همان کتاب به سند صحیح از عمّار ساباطی آمده است که گفت: به حضرت امام صادق عرضه داشتم: اگر حکومت به دست شما رسد چگونه حکم خواهید کرد؟ فرمود: به حکم الهی و به حکم داوود؛ پس هرگاه بر ما قضیّه ای پیش بیاید که حکم آن نزد ما حاضر نباشد، روح القدس آن را به ما القاء خواهد کرد.
و نیز به سند خود از جُعید همدانی از حضرت علیّ بن الحسین «ع» روایت کرده است که گفت: از آن حضرت پرسیدم: روی چه مبنایی حکم می فرمایید؟ فرمود: به حكم آل داوود؛ و اگر کاری بر ما دشوار گردد، روح القدس برایمان خواهد آورد.؟
🌲🌿🌲🌿🌲🌿
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
آزار عاطفی کودک شامل چه مواردی است ؟
👈️آزار عاطفی مواردی را شامل میشود که در آن والدین یا فرد بدرفتار، شخصیت کودک را تحقیر، شرمنده یا کم ارزش میکنند.
👈کودک همواره با دیگران مقایسه
میشود و خوار و بیارزش، موجودی بد و اشتباهی به حساب میآید.
👈️دائماً بر سر کودک فریاد کشیده شده یا مورد تهدید قرار میگیرد. در واقع او از آزار کلامی در رنج است.
👈کودک هرگز بوسیده نمیشود، در آغوش گرفته نمیشود و از هر نوع محبت پدری و مادری محروم است.
👈️بهعنوان مجازات به او بیتوجهی شده و با رفتاری سرد مواجه میشود؛ گویی که وجود ندارد.
👈برخی افراد، خواهر یا برادر کودک و یا حتی حیوانات خانگی را در مقابل چشمان او مورد اذیت و آزار قرار میدهند تا از لحاظ عاطفی به کودک آسیب برسانند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد