eitaa logo
تبیین
2.7هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
428 ویدیو
34 فایل
🔺اهداف: 🔹تهذیب نفس 🔹امام شناسی و مهدویت 🔹روشنگری و بصیرت‌افزایی 🔹ارتقاء بینش دینی و سیاسی 🔹دشمن شناسی و جنگ نرم 🔹ارتقاء مهارت‌های تربیتی 🔹و... 🔸هدف ارائه‌ی الگوست؛ با شبکه‌های اجتماعی کسی متفکر نمی‌شود، باید #کتاب خواند.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
+همراه کاروان به"قدیده"رسیده ودر آنجا توقف میکنیم•• +حضرت(ع)وهمراهان نیزهم اینک از نجران ویمن باکاروانی دوازده هزار نفری به سمت مکه رهسپارند•• ◀️••چند ماه پیش،وقتی که هیات نمایندگی مسیحیان نجران،در پاسخ به ندای پیامبر اکرم که آنها را به قبول اسلام-وغیر این صورت،پرداخت جزیه-مکلف کرده بود،وارد مدینه شدند،وقایع وگفتگوهای بسیاری بین آنها وپیامبر اسلام پیش آمد وچون سرانجام این بحث ها به نتیجه نرسید،پیامبر آنان را به مباهله فراخواند••▶️ 🔸در این باره قرآن میفرماید: 💠"فَقُل تَعالوا نَدعُ اَبناءَنا و اَبناء کُم وَ نِساءَنا وَ نساء کُم وَ انفُسَنا وَ انفُسَکُم ثُمَّ نَبتَهل فَنَجعَل لعنة الله علَی الکاذبین"💠(آل عمران/61) 🔰«پس بگو بیایید تا پسرانمان و پسرانتان،و زنانمان و زنانتان و ما خویشانمان و شما خویشانتان را بخوانیم و سپس مباهله و دعا کنیم.تا خداوند دروغگویان را به لعنت و مجازات خویش گرفتار سازد."🔰 ◀️••سرانجام لحظات مباهله فرا رسید ودیدگان حیرت زده مسیحیان سیمای مطمئن و آرام پیامبر را مشاهده کردند، درحالی که کودکی در آغوش دارد ودست کودک دیگری را به دست گرفته وقدم به میدان میگذارد.بانویی در پس حضرتش حرکت میکند و در پشت سر آنها حضرت علی(ع)گام برمیدارد••▶️ ••وچنین بودکه هیات نجران ازبیم هلاک شدن به جزیه تن در داد•• ••علی(ع)در سفربه یمن این ماموریت را نیزداشت که اولین پرداخت جزیه را تحویل بگیرد وبه پیامبرتقدیم نماید•• ◀️و اینک ابوتراب،سرافراز ازانجام وظایف محوله،رهسپار مکه بود وبرای دیدن حبیبش رسول خدا لحظه شماری مینمود▶️ 💠۱۶روز تاعید سعید غدیرخم💠 #روایت_غدیر #روزشمار_غدیر
✅ خواص آب آلبالو🍒 ▪️تصفیه کننده خون🌡 ▫️به بازیابی بدن‌تان بعد از تمرینات ورزشی کمک می‌کند. ▪️با التهاب و درد آرتریت مقابله می‌کند. ▫️تورّم را کاهش می‌‌دهد. ▪️سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. ▫️متابولیسم بدن را تنظیم می‌کند و با چربی‌ها مبارزه می‌کند. ▪️مشکل بی‌خوابی را رفع می‌کند. ▫️جلوی رشد سرطان را می‌گیرد. ▪️از نِقرس جلوگیری می‌کند🔅 #طب_سنتی
🔴 از۱۰۰ وعده تاکنون ۶۷ وعده بی‌نتیجه مانده‌است همزمان با ششمین سالگرد آغاز رسمی ریاست جمهوری روحانی در ایران، سایت در گزارش سالانه خود در ضمن تاکید براینکه کارنامه روحانی «کارنامه چندان موفقی نیست»، اعلام کرد: از مجموع ۱۰۰ وعده ثبت شده در روحانی‌سنج، تاکنون ۶۷ وعده بی‌نتیجه مانده‌اند که از این میان؛ ۴۵ وعده «محقق‌نشده»، ۱۲ وعده «متوقف‌شده» و ۱۰ وعده «پیگیری‌نشده»‌اند. کارنامه روحانی در پایان ششمین سال ریاست‌جمهوری فقط شامل ۱۴ وعده «محقق شده»، ۸ وعده با «تحقق ناقص » و ۱۱ وعده «درحال پیگیری» است. @tabyinchannel
👈آیا می‌توان با استناد به فیلم ضبط شده‌، شکایتی تنظیم و از شخصی در دادگاه شکایت کرد؟🤔 ماده 160 ✍دلایل اثبات جرم عبارتند از: اقرار، شهادت، قسامه(قسم خوردن) و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی. 🔴بنابراین فیلم ضبط شده یا صدای ضبط شده و سایر مواردی از این دست، نمی‌تواند به ‌عنوان تنها دلیل شاکی، کافی باشد. 🔴هرچند که می‌توان چنین مواردی را به ‌عنوان اماره‌ای( نشانه و علامتی )در کنار سایر اماره‌ها قرار داد که قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده بتواند براساس آن به علم کافی در مورد قضیه دست یابد و رای صادر کند.
👇 👇 دارکوب ها را از درخت زندگی تان دور کنید! به دارکوب ها نگاه کنید. آنها اَره برقی ندارند. مته همراه شان نیست اما تنه سخت ترین درخت ها را سوراخ می کنند و در دل شان لانه خودشان را می سازند. دارکوب ها با ضربه های سریع، کوتاه اما پشت سر هم درخت ها را سوراخ می کنند. آنها سردرد نمی گیرند، خسته نمی شوند، تا لحظه ای که موفق نشوند دست از کار نمی کشند، نه ناامید می شوند و نه پشیمان. دارکوب ها به خودشان ایمان دارند. در زندگی هر کدام از ما دارکوب هایی هستند که با نوک زدن های مکرر، با سماجت و بدون آنکه خسته شوند، به درون مان نفوذ می کنند و لانه شان را می سازند. این دارکوب ها خسته نمی شوند، به کارشان ایمان دارند و تا وقتی که پیروز نشوند دست از آن نوک زدن های مکرر برنمی دارند. سردرد نمی گیرند، کلافه نمی شود اما ما را کلافه می کنند! دارکوب های طبیعت اگر لانه می سازند و زندگی تازه ای خلق می کنند، دارکوب های زندگی فقط یک حفره سیاه خلق می کنند، توی دل آدم را خالی می کنند و بعد می روند سراغ درخت زندگی یک نفر دیگر و خلق یک حفره دیگر! این همه به روان آدم های دیگر نوک نزنیم، نیش نزنیم، درون درخت زندگی آدم ها حفره سیاه خلق نکنیم. ایمان آنها را ندزدیم. بگذاریم شادمان زنده بمانند، زندگی کنند. ما دارکوب نیستیم، انسانیم!
💠 #آینه_شو 📩 پیام سوم : 💠 #آینه شدن به معنی خدایی شدن، مقام بندگان مقرب الهی است،که اولین تلاش آنها را میتوان #رهایی یافتن از #رذائل_ابلیسی دانست. #ابلیس در یکی از خطاب‌های خود میگوید: «رَبِ بِما أَغْوَيْتَني» یعنی« خدایا!به سبب اينكه مرا گمراه نمودى» 🔥شیطان در شکستی اخلاقی که در موضوع عدم #سجده بر آدم میخورد و از درگاه حق اخراج میشود ، سریعا خودرا #تبرئه و مستقیماً خدا را مقصر معرفی می کند. این آیه نشان میدهد، که «طفره از قبول مسئولیت» و «مقصر دانستن دیگران» و به خصوص خدا، یکی از رذائل اخلاقی #ابلیسی می باشد که به انسان ارث رسیده است. کما اینکه انسان ها هم سریعا در شکست های خود به دنبال مقصر می گردند و ظاهرا ابلیس گونه ابتدا انگشت اتهام را به سمت خداوند اشاره می روند. 🔥 این #آفت_ابلیسی ریشه در عٌجب دارد، #عجب را می توان #بزرگ و #بدون_نقص شمردن اعمال خود و افتخار دائمی به آن دانست که این افتخار عموماً در درون فرد است. مثال آن که انسان ها تا زمانی که در آغوش گرم نعمت های الهی اند،آن رابه خود و زرنگی خود نسبت میدهند، اماهمین که شرایط کمی سخت شد، از آنجای که ذره ای ایراد به عملکرد خود نمی بینند سریعا خود را تبرئه ومسئولیت رابه عهده دیگری قرارمیدهد. 💠 #راه_درمان «عجب» در « حوزه #نظر» پذیرش اصل« #تاثیر »درعالم هستی است، یعنی هر کاری اعم از خوب یا بد انجام دهی، تاثیر آن را دیر یا زود در عالم خواهی دید. لذا گفته اند:هرگاه انگشت اشاره را به سمت مقصر بلند کردی، بدان سه انگشت دیگرت، خودت را به عنوان #مقصر نشان میدهند. 👇👇👇
💠 در نیز می توان به ارائه بدون ، و بزرگ نمایی به صاحبان فن و بزرگان دینی اشاره کرد، چرا که این گونه هنگام ارائه فردمتوجه کوچک و پرضعف بودن کارهای خود میشودچه برسد، اگروقت کنکاش توسط بزرگان برسد.
⁉️چرا نسبت به دین، این‌قدر و استهزاء انجام می‌گیرد؟ ⁉️ چرا دین این‌قدر نیاز به و تبیین دارد؟ ⁉️ چرا نسبت به دین بیش از هر مقولۀ دیگری در جامعۀ بشری؛ تمسخر و انجام می‌گیرد؟ ⁉️ چرا بعضی‌ها حرف‌های دینی را مسخره می‌کنند و گاهی دین‌داران را یا غیرعاقل تلقی می‌کنند؟ 👈پاسخ این است که «دین یک امر عمیق است» چون دستورات دین برای انسان است و انسان یک با نیازهای پیچیده و پنهان است که بسیاری از این نیازهای خودش را نمی‌بیند. لذا وقتی دین می‌خواهد به نیازهای پنهان انسان پاسخ دهد، به‌سادگی درک نمی‌شود و نیاز به تبیین و تبلیغ دارد. 👈دستورات دینی بسیار ژرف و پیچیده هستند لذا افراد و عقل‌های اندک و کوچک، دستورات دین را نمی‌فهمند و ممکن است آنها را غیرعاقلانه تلقی کرده و حتی آنها را مضر به حال بشریت تشخیص بدهند! کمااینکه بعضی‌ها روزه را مضر می‌دانستند! 👈دین مقولۀ بسیار هوشمندانه‌ای است لذا آدم‌های باهوش دین‌داری می‌کنند. یک‌روزی خواهد رسید که در جامعۀ بشری هرکسی دین‌داری کند می‌گویند «عجب آدم باهوشی است!» و هر کسی بی‌دین باشد می‌گویند «عجب آدم نادانی است!» این کلام قرآن است: چه کسی از دین دور می‌شود، جز آدم نادان! (...إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ؛ بقره/۱۳۰) 👈دین چون حرف‌های عمیق می‌زند، گاهی تنها می‌ماند، مثل آدم عاقل که وقتی در میان جمعی از سفهاء قرار بگیرد، معمولاً تنها می‌ماند و حرفش را نمی‌فهمند و حتی او را مسخره می‌کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چرا با طب ایرانی اسلامی مخالفت می کنند؟ 🔴 🔰طی چند دهه اخیر، یا به عنوان یک و جایگزین (TM/CAM) در بسیاری از کشورهای پیشرفته مورد توجه و حمایت قرار گرفته است. چه طب سنتی چینی چه هندی و یونانی و حتی ایرانی و اسلامی. 🔰در انگلستان بیمارستان‌های دولتی مختص طب مکمل تاسیس شده است، در آمریکا از سال ۱۹۹۳ آموزش پزشکی مکمل در ۱۵ دانشگاه آغاز شد و اکنون به تعداد بیشتری رسیده است. همچنین در این کشور از سال ۱۹۹۵ برخی رشته‌های طب مکمل مثل حتی تحت پوشش قرار گرفته‌اند، استرالیا و نیوزلند طب مکمل را به طور قانونی در نظام پزشکی خود پذیرفته اند و برنامه های آموزشی برای آن ارائه کرده اند.
🔰این رغبت و حمایت نسبت به نیز بارز است. بسیاری از روش‌های درمانی طب ایرانی اسلامی نظیر ، درمانی، ، و رگ زدن، اسلامی و.. در کشورهای مختلف روزبروز در حال گسترش‌اند. در آلمان ۷۷ درصد کلینیک‌هاى ضد درد از طب سوزنى یا بادکش سرد استفاده مى‌کنند و امروزه وسایل پیشرفته در خصوص حجامت و بادکش و طب سوزنى و … ساخته شده است که جزو صنایع پزشکى محسوب شده و درصد قابل توجهى را به خود اختصاص داده‌اند. در آمریکا از سال ۲۰۰۴ زالودرمانی قانونی شده است. در انگلستان بالغ بر ۱۱۶ مرکز رسمی حجامت تحت عنوان Hijama Clinic مشغول فعالیت هستند؛ بادکش درمانی با استقبال خوب کشورهای اروپایی و توسعه یافته مواجه شده حتی بین ورزشکاران المپیک به وفور رشد یافته است.[۲] طبق آمارها، ۷۰ درصد کانادایی ها و ۷۵ درصد فرانسوی‌ها دست کم یک مرتبه در سال از خدمات طب مکمل استفاده می‌کنند.