✅ تایید رهبر انقلاب بر دستاوردهای متعدد کشور که متاسفانه خیلی از مردم خودمان هم نمیدانند و بی اطلاع اند.
⬅️ وظیفه سنگینی بر عهده فعالان عرصه فرهنگی است که میبایست؛ تا میتوانند تصویرِ ذهنِ مردم، به ویژه قشر جوان را به واقعیت های کشور نزدیک کنند.
#رهبر_انقلاب #دستاوردهای_ایران #رسانه_ها #فضای_مجازی
تبیین
زرق و برق و تبلیغات تان پر رونق است، انسانیت و اخلاق تان صفر... #استکبار_جهانی #حقوق_بشر
🔥 دشمنی کن و فریاد بزن که دشمنِ ایرانی
💠 ما به این دشمنی افتخار میکنیم...👊
💠 افتخار میکنیم که چهل سال قبل، پیچ و مهره های لانه استکبار باز شد و شرتان را کم کردید.
⬅️ که هر جا باشید، جز بدبختی و مصیبت چیزی نصیب اهالی آنجا نمیشود.
💠 افتخار میکنم که چهل سال است یکی یکی خوراک مار و مور میشوید و همچنان انقلاب اسلامی سرافراز و پابرجاست.
⬅️ اما حکومتی که ادعای دوستی با شما را دارد به اذعان خودتان، بدون شما دو هفته هم دوام نمی آورد.
💠 افتخار میکنم که جاده صاف کنِ امثال شما نشدیم، نوکری استکبار را نکردیم، در جنایت ها و کشتار و عقب نگه داشتن تمدن انسانی توسط شما شریک نشدیم.
💠 خدا را شکر که راهِ جمهوری اسلامی با راهِ امثال شما کاملًا جداست.
💠 خدا را هزاران بار شکر که موضعِ ما، دقیقاً مقابل سیاست های شماست.
⬅️ بدبخت های محکوم به فنا، انصافاً در ظاهر نمایی خیلی استادید، خیلی ها را فریفته و مجذوب خود کردید. زرق و برق و تبلیغات تان پر رونق است، انسانیت و اخلاق تان صفر...
⁉️ کی گفته شما به دانش و صنعت خدمت کرده اید؟!
شما یک خانه ساختید و صد خانه ویران کرده اید!
⬅️ هرچند تاریخ مدیدی ندارید اما در همین حیات نحس تان روزی نبوده که جهان از دست جنایت هایتان در امان باشد.
✅ وقت خداحافظی است؛
⬅️ اینک به "افول" سلام کنید.💀🇺🇸🔥
#استکبار_جهانی #انقلاب_اسلامی #سیاست #مرگ_بر_آمریکا
May 11
#فیمنیسم
🔸زمينههاي شکلگيري فمينيسم (1)🔸
♦️تفکر فمينيسم، بدون زمينه شکل نگرفته، بلکه عوامل متعددي در شکلگيري آن نقش داشتهاند. مهمترين عوامل و زمينههاي شکلگيري اين تفکر را بايد در امور زير جستجو کرد:
▪️ ظلم برخي از مردان نسبت به زنان
با وجود آنکه زنان، نيمي از جامعه بشري را تشکيل ميدهند اما در بسياري از جوامع، بسياري از زنان، پيوسته در معرض ستم بسياري از مردان قرار داشتهاند. در نظر مردانِ بسياري در طول تاريخ، «زن» انسان يا انسان کامل به حساب نميآمد. در اينگونه جوامع، فلسفه وجود زن، يکي «وسيلهاي براي ارضاء غرائز حيواني مرد» و ديگري «يک وسيلهي کار در اختيار مرد» بوده است. اين مسأله به خصوص در جوامعي که کمتر به دين پايبند بودهاند، بيشتر خودنمايي کرده است. اوج اين ظلم و ستم را در همه دوران تاريخِ غرب ميتوان مشاهده کرد، حتي همين امروز که غربيان خود را داعيهدار فمينيسم و آزادي و حقوق زن ميدانند، به جرأت ميتوان گفت زن در غرب از بدبختترين موجودات است. ♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 👇
@tabyinchannel
#فیمنیسم
🔸زمينههاي شکلگيري فمينيسم(2)🔸
♦️تفکر فمينيسم، بدون زمينه شکل نگرفته، بلکه عوامل متعددي در شکلگيري آن نقش داشتهاند. مهمترين عوامل و زمينههاي شکلگيري اين تفکر را بايد در امور زير جستجو کرد:
▪️ناديده گرفتن حقوق زنان
زن به حکم اينکه انسان است، داراي حقوقي است. اين حقوق به خصوص در اديان آسماني که گرفتار تحريف نشدهاند، به خوبي نمايان است. در شريعت اسلام حقوق بسياري براي زن تشريع شده است اما در جوامع مدعي دينداري، حتي در جوامع مدعي مسلماني، معمولاً حقوق زن ناديده گرفته شده است. براي مثال، امروزه بسياري زنان کارمند و صاحب شغل را ميشناسيم که دستمزد آنان از جانب شوهر تصاحب ميشود.
در جامعهاي که زن انسان به حساب نيايد، يا مورد ظلم و ستم قرار گيرد، يا حقوق او ناديده گرفته شود، تا حدودي طبيعي است که تفکري شکل بگيرد که زن را موجود برتر و مرد را سبب بدبختي و گرفتاري او معرفي کند.♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
@tabyinchannel
#فیمنیسم
🔸آشنایی با فیمنیسم🔸
♦️▪️آزاديطلبي زنان
يکي ديگر از زمينههايي که منجر به شکلگيري تفکر فمينيسم گرديد، ميل زنان به آزادي بود. اين آزادي ممکن است معنايي معقول داشته باشد و به معناي «رهايي از قيود خواستههاي نامعقول مردان» باشد، همچنان که ممکن است، معنايي نامعقول داشته باشد و به دنبال «آزادي از قيد دين و اخلاق»، «روابط جنسي آزاد» و يا «همجنسگرايي زنانه» باشد. معناي دوم آزادي، پيامد طبيعي هدونيسم و لذتگرايي مادي است که خود ثمره فرهنگ اروپايي بعد از رنسانس است.
▪️تعصب زنان
ديگر زمينه تفکر فمينيسم را بايد در برانگيخته شدن تعصب زنان جستجو کرد.
به گفته يک متفکر غربي:
[پيدايش] نهضت آزادي زنان، افشاگر يک «بسيج تعصب» بود که به طور سنتي در درون يک تئوري سياسي عمل ميکرد.
مقصر اصلي در پيدايش دو زمينه اول؛ يعني ظلم و ستم به زنان و ناديده گرفتن حقوق آنان را بايد مردان دانست اما دو زمينه ديگر را نميتوان به مردان منتسب دانست، بلکه اين فرهنگ جديد غربي بود که زمينهساز اين تفکر گرديد. دست به دست دادن اين زمينهها و عوامل، به شکلگيري تفکري انجاميد که باعث شد زنان عليه مردان بشورند و در برخي از گرايشهاي تند به کشتار جمعي مردان معتقد گردند.♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
👇 @tabyinchannel
#فمنیسم
🔸گرايشهاي فمنيستي🔸
♦️اين تفکر در زمان حاضر، بسيار فعال است و موفق به تأثيرات زيادي در جامعه ايران شده است. جريانات فمنيستي در ايران امروز، در قالب دو گرايش فعاليت دارند.
الف) فمنيستهاي غربگرا يا غير ديني. اين گرايش در پي حذف نهاد دين در جامعه است و راهحل نهايي براي زنان را پيروي از روشهاي غربي ميداند.
ب) فمنيستهاي به اصطلاح مذهبي. اين گرايش خواهان تجديد نظر در قوانين و ساختار جامعه است و معتقد است که جامعه ايران سالها تحت سلطه نظام مردسالاري بوده و لازمه دگرگوني، اصلاح قوانين و ديدگاه فرهنگي جامعه است.
پيروان گرايش دوم، به لحاظ ديدگاه و خطمشي به سه دسته تقسيم ميشوند.
1. فمنيستهاي راديکال که معتقدند شريعت، پاسخگوي تمام سؤالهاي جامعه زنان نيست و برخي از نيازها و پرسشهاي آنان، بايد از طريق ديگري پاسخ داده شود.
2. فمنيستهاي ميانهرو که خواستار حضور زنان در عرصههاي مختلف ورزشي، مديريتي، ايجاد فرصتهاي شغلي و تحصيلي برابر، عدم تبعيض در ارتقاي شغلي بين مرد و زن و حضور زنان در پستهاي عالي دولتي هستند و از حجاب اسلامي تعريف جديدي دارند.
3. فمنيستهاي محافظهکار که ديدگاهي تقريباً مشابه ميانهروها دارند اما در خطمشي و روشها با یکدیگر متفاوتند. ♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
@tabyinchannel
💢 آشنایی با #فمینیسم/ بخش سوم
🗓 تاریخچه فمینیسم
🔻 بعضی با استناد به نوشته تخیلی کریستینا دوپیزان تحت عنوان «شهر بانوان»، خواستهاند سابقه تاریخی فمینیسم را به قرون وسطی و سال ۱۴۰۵ میلادی برگردانند اما صحیحترین نقطه شروع فمینیسم، سده نوزدهم و مشخصاً از سال ۱۸۴۸میلادی است.
🔻 زیرا تا این زمان، تقسیمات جنسیتی بهندرت از حیث سیاسی چشمگیر یا مهم تلقی میشد و نقشهای زنان و مردان، طبیعی تلقی میشد؛ زنان به لحاط زیستشناختی، درخور یک حیات خانگی و خانوادگی و مردان نیز درخور کارهای بیرون خانه تلقی میشدند.
🔻 البته گاهی عقایدی مخالف وجود داشت اما کمتر طرفداری داشت اما از قرن نوزدهم بود که یک جنبش سازمانیافته از زنان به وجود آمد. نقطه آغاز فمینیسم را میتوان در کنوانسیون معروف آبشار سِنِکا دانست که در ۱۸۴۸ برگزار شد و نشانگر تولد نهضت حقوق زنان در آمریکا بود.
🔻 برای فمینیسم سه دوره یا سه موج ذکر کردهاند:
1️⃣ موج اول: شروع جنبش فمینیستی: این دوره از سال ۱۸۴۸ شروع میشود. نخستین متن مهم این نهضت، کتاب «اثبات حقوق زن» اثر ماری وُلستون کرافت (۱۷۵۹-۱۷۹۷) نظریهپرداز و عضو برجسته جنبش آزادی زنان در بریتانیا است.
🔻 موج اول عمدتاً در پی امور زیر بود:
🔸 دستیابى زنان به كارآموزى؛
🔸 آموزش و كار، بهبود وضعیت زنان متأهل در قوانین؛
🔸 حق برابر با مردان، براى طلاق و متاركه قانونى؛
🔸 حق رأى براى زنان و مسایل پیرامون ویژگى جنسی.
🔻 موج اول نهضت آزادی زنان با دستیابی به حق رأی برای زنان که در سال ۱۹۳۸ در نیوزیلند عرضه شد، به پایان رسید. از این تاریخ تا سال ۱۹۶۰ بسیاری از نویسندگان فمینیست، به جز فعالیت برای صلحخواهی، دورهای وقفه و سکوت را از سر گذراندند. «رکود بزرگ» و دورههای دو جنگ جهانی، بسیاری از توجه و انرژی زنان را به خود جلب کرد.
#این_قسمت_به_نقل_از_اسباط