💢اطلاعیه مهم💢
بسم الله الرحمن الرحیم
قابل توجه مدیران محترم مدارس
تدابیر پیشگیرانه برای مصرف بهینه انرژی و ایمنی تاسیسات مدارس و مراکز آموزشی، پرورشی و ورزشی، با توجه به وقوع بارندگی، برف و برودت هوا :
1.بازدید از پشت بام مدارس توسط مدیران و یا مسئولان حاضر در مدارس پیش از وقوع بارندگی و پس از اتمام برف و باران حائز اهمیت است.
2.اطمینان از باز بودن راه خروج آب برف و باران در پشت بام مدارس ضروری است. (در هنگام بارشهای شدید، حتما هر چند ساعت از باز بودن راه خروجی آب اطمینان حاصل شود.)
3.پیشگیری از یخزدگی لولههای آب و لولههای سرویسهای بهداشتی که در حیاط مدارس قرار دارند، برای این مهم ابتدا شیر اصلی آب، بسته شود، سپس تمامی شیرهای مصرفی باز شوند تا آب درون لولهها به صورت کامل تخلیه شوند.
4.در هنگام برودت شدید هوا، تمامی فلاش تانکها و لولههای آنها باز شوند تا آب درون آنها تخلیه گردد.
5.آب درون کولرهای آبی روی پشت بامها به صورت کامل تخلیه گردد، ورودی برق آنها قطع و حتما روی کولرهای آبی با محافظ پلاستیکی و برزنتی برای جلوگیری از نفوذ آب و یخزدگی پوشانده شوند.
6.اطمینان حاصل شود که تمامی پنجرههای کلاسهای درس، درهای ورود و خروجی راهروها و ... بسته باشند تا از نفوذ آب و سرمای شدید به داخل مدرسه جلوگیری گردد.
7.پس از بارش برف، حتما راههای خروجی آب بازدید شود و در صورتی که نم حاصل از برف و باران به سقف کلاسهای درس زیر پشتبام آسیب وارد کرده است، سریعا به مسئولان مربوطه اداره آموزش و پرورش اطلاع داده شود.
8.تمامی نقاطی که احتمال ورود آب برف و باران به محوطه مدارس و کلاسهای درس دارند بازدید و مسدود شوند.
9.تمامی وسایل الکترونیکی اعم از رایانه، چاپگر، دستگاه تکثیر و ویدئو پروژکتورها از سطح زمین و کنار پنجرهها فاصله داشته باشند و حتی المقدور روی آنها حتماً با وسایل ضدآب پوشانده شوند.
10.دیوارهای زیر زمین را با عایقهای ضد آب بپوشانید تا جلوی نفوذ آب و آسیبهای بعدی گرفته شود.
11.در صورت بروز حادثه ناشی از وقوع بارش شدید باران، سیل و ... کلید اصلی برق، شیراصلی آب و گاز مدرسه را قطع کنید.
12.در هنگام بارشهای شدید، اگر کنتور برق را قطع نکردهاید، وسایل برقی را از پریز برق بیرون کشیده و اگر دستانتان نمناک است، برای حفظ ایمنی خود به وسایل برقی دست نزنید.
13.از خاموش بودن موتورخانه و بسته بودن درب موتورخانه مدارس اطمینان حاصل کنید و تمامی راههای ورود آب و سرمای هوا به این قسمت پوشانده و مسدود شود.
💢اطلاعیه مهم💢
همانطور که استحضار دارید بارش برف در بسیاری از مناطق و در نتیجه سرما و برودت هوای کشور، موجب افزایش مصرف گاز شده است.
✅ برای جلوگیری از افت فشار و قطعی گاز شهروندان، لازم است در مصرف گاز طبیعی صرفه جوئی کرده و دمای اتاق و کلاسها را بین ۱۸ تا ۲۱ درجه تنظیم نموده واز باز بودن مسیر دودکش و نصب کلاهک H اطمینان حاصل نمایید.
✅ کاهش دمای منزل و مدرسه و محل کار را می توان با پوشیدن لباس های گرم و مناسب جبران نموده و با نصب پنجره های دو جداره، استفاده از پردههای ضخیم، خاموش کردن وسایل گرمایشی اتاقها و کلاسهای بدون استفاده، عایق کاری موتورخانهها و استفاده نکردن از شومینه به دلیل بازدهی و ایمنی پایین، از افت فشار گاز جلوگیری کرد.
✅ بررسی ها نشان می دهد، اگر مردم تنها یک درجه وسایل گرمایشی خود را کمتر کنند ۵ تا ۶ درصد در مصرف گاز صرفهجویی میشود.
✅ مدیران محترم مدارس به استفاده بهینه از مصرف انرژی در مدارس نظارت نموده و ترویج مصرف بهینه منابع ملی را در اولویت قرار دهند.
@Riazi_10_11_12.pdf
73.8K
نمونه سوال ریاضی
نوبت اول (دی ماه)
رشته تجربی
پایه یازدهم
#یازدهم
@pdf_jozve.pdf
4.27M
✅ جزوه ریاضی یازدهم (تجربی و ریاضی)
✅ جزوه بی نظیر و کامل
#یازدهم
📌برخی نکات ایمنی برای استفاده از وسایل گازسوز:📣📣📣📣
🔶 لطفا قبل از روشن نمودن وسایل گازسوز حتما نسبت به باز بودن مسیر دودکش اطمینان حاصل نمایید.
🔶بخاری،آبگرمکن، شومینه، هرکدام باید به یک دودکش مجزا و مجهز به کلاهک در پشت بام متصل باشد.
🔶نصب دودکش در داخل راهروها، پاسیوها و فضاهای بسته ساختمان که جریان طبیعی هوا وجود ندارد ممنوع است.
🔶در كليه ساختمان هايي كه داراي لوله كشي گاز مي باشند علاوه بر نصب يك عدد شير اصلي در نزديكي درب ورودي، در نزديكي هر دستگاه گاز سوز نيز يك شير مصرف قرار دارد تا در مواقع ضروري بتوان با بستن اين شير از ورود گاز به همان دستگاه جلوگيري نمود.وظيفه شير اصلي نيز قطع و وصل جريان ساختمان مي باشد.
🔶براي محكم كردن شيلنگ هاي گاز متصل به وسائل گاز سوز، حتما از بستهاي فلزي مناسب استفاده نمائید، زیرا پيچاندن سيم يا سایر اقدامات مشابه به جاي بست، باعث بريده شدن وجدا شدن شيلنگ شده و آن را محكم نگه نمي دارد و باعث نشت گاز خواهد شد.
🔶پس از نصب بست فلزي مناسب، در مرحله بعد مهمترين اقدام تست نشت گاز است كه در اين زمينه استفاده از كف صابون مناسب ترين روش براي تشخيص نشتي بوده و دقت داشته باشيد براي اين كار هرگز از شعله استفاده نكنيد.
🔶استفاده از بخاری بدون دودکش در اتاق خواب و جاهایی که تهویه کافی ندارد ممنوع است.
🔶 اگر به بعضی از شیرهای مصرف فعلی، هیچگونه وسیله گازسوزی وصل نشده و مورد استفاده قرار نمیگیرند لازم است حتماً با درپوش مسدود شوند تا چنانچه احیاناً شیر مصرف باز شد و یا دارای نشتی بود، گاز از لوله خارج نشده و حادثهای به وجود نیاید.
🔶مسدود شدن دودکش سبب سوخت ناقص و ایجاد گازهای خطرناک و باعث خفگی در اثر گاز گرفتگی می شود.
🔶هرگز بخش خروجی دودکش آبگرمکن دیواری را با نصب تبدیل بر بالای آن کاهش ندهید.
🔶از نصب آبگرمکن در حمام به شدت خودداری نمایید.
🔶 از لوله های خرطومی برای بخاری استفاده نکنید.
🔶 در صورتی که شعله آبی نباشد نشانه نبودن اکسیژن کافی است.
🔶 گذاشتن لوله بخاری در آب بسیار خطرناک است.
🔶 انتهای دودکش باید 1 متر از سطح بام فاصله داشته و به شکلT باشد.
🔶 سرد بودن لوله بخاری نشانه کارکرد ناصحیح است.
🔶در صورت بروز هر گونه حادثه ناشی از گازطبیعی فوراً با شماره تلفن 194 پست امداد گاز در شهرهای استان و با شماره تلفن گازبان همان روستا تماس حاصل فرمایید.
مراقب #آگهیهای_جعلی استخدامی باشید
یکی از شگردهای کلاهبردارن سایبری ، درج آگهیهای جعلی استخدامی با عناوین مختلفی همچون کار در منزل ، استخدام تایپیست استخدام به صورت دورکاری با درآمد بالا و کارکم می باشد و با استفاده از این ترفند قربانیان را ترغیب به ارسال مدارک و واریز وجه می کنند و پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شخص نمی باشند
لذا به هموطنان گرامی توصیه می شود قبل از اعتماد به اشخاص درج کننده چنین آگهی هایی ، هویت آنها را احراز کنند واز ارسال هرگونه مدارک هویتی و واریز وجه به حساب آنان خودداری کنند.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
40861872744210.pdf
1.13M
⭕️شیوه نامه اجرایی نحوه ایجاد
سابقه تحصیلی
و ترمیم نمره دروس نهایی دوره دوم متوسطه