#تابستانه
مرورپایه اول ورودی دوم
کاربرگ مروری
کلاس اولی جان برای دوم آماده شو!😍
یک کلاس دومی رو به کانالمون دعوت کن🌹
4_5954116065842692623.ogg
497.8K
💢موضوع این فایل
اختلالات یادگیری
مشکلات املایی
📌 روشهای خواندن متن در دبستان عبارتند از:
♦️خواندن خطابی: در این شیوه، معلم یا یکی از دانش آموزان متن درسی را خطاب به دیگران میخواند و آنها ضمن گوش دادن به متن نیز توجه میکنند.
♦️همخوانی: در این نوع خواندن، آموزگار یا یکی از شاگردان متن را با صدای بلند خوانده و دانش آموزان دیگر با صدای بلند آن را تکرار میکنند. این شیوه بیشتر در کلاس اول کاربرد دارد؛ البته استفاده زیاد از این شیوه موجب کُندخوانی بچهها میشود و انرژی زیادی از دانش آموزان می گیرد.
♦️خواندن اجمالی: هدف از این روش دستیابی به نکتهها و مطالب مهم کتاب و مضمون کلی آن در زمان کوتاه و با سرعت زیاد است. در این شیوه، معلم از جزئیات صرف نظر کرده و به نکتههای کلیدی درباره ساختار مطالب و نکات مهم درس توجه میکند.
♦️سریع خوانی: هدف از سریع خوانی، آشنایی کلی با متن است نه درک عمیق آن. در این روش، سرعت خواندن زیاد میباشد. تند خوانی، مستلزم حرکت منظم چشم بر روی صفحه کتاب است؛ این نوع خواندن را میتوان از پایه چهارم ابتدایی آموزش داد.
♦️عبارت خوانی (گروه خوانی) : در این روش، به جای توقف چشم بر روی تک تک کلمات، به گروهی از کلمات توجه میشود. روش عبارت خوانی دو سطح دارد: سطح مکانیکی در ارتباط با عادت دادن چشم برای حرکت سریع از طریق توجه به گروهی از کلمات است؛ در سطح ادراکی خواننده بردرک فهم مطالب تاکید خواهد داشت. در پایه اول ابتدایی، خواندن به صورت کلمه به کلمه یا حرف به حرف است ولی از پایه دوم به بعد میتوان به آموزش گروه خوانی اقدام نمود.
♦️دقیق خوانی: هدف این نوع خواندن، درک کامل مطلب و نگهداری آن به شکل منطقی در حافظه است، به گونهای که امکان بازیابی متن در موقعیتهای بعدی به آسانی میسر میباشد. در این روش، از فنون سازماندهی، حاشیه نویسی، علامت گذاری و خلاصه کردن مطالب استفاده میشود. در این شیوه تاکید بر فهم به جای حافظه طوطیوار است؛ خواننده از خواندن لذت برده و به سمت آن بیشتر روی میآورد. این نوع خواندن، از همان پایه اول ابتدایی باید مورد توجه قرار گیرد.
♦️خواندن تجسّسی: هدفِ این نوع خواندن، درک عمیقتر، کنجکاوی بیشتر و شرکت فعّالانه در خواندن است. برای رسیدن به هدف مذکور، باید قبل از مطالعه سوالهایی از متن انتخاب شود. هدف از خواندن تجسّسی این است که خواننده به یک قضاوت منطقی و درک کامل از متن برسد. در این روش، خواننده از تنگ نظری رهایی یافته و توانایی تشخیص، تحلیل، ارزشگذاری، نظم و خلاقیت پیدا میکند.
♦️خواندن لذتی: هدف از این نوع خواندن، درک زیباییها، افزایش آگاهی و لذت بردن از آثار هنری است. این هدف از مطالعه شعر، قصه و ضربالمثل قابل وصول
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تأثیر منفی فریاد زدن در جهت کنترل کلاس درس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی 🐟🎏 متحرک
👇👇👇👇👇👇
آرشیو هنر و کاردستی
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar2
#نکته
#اختلال خواندن
💥 بسیاری از #تحقیقات نشان می دهند که کودکان دارای اختلال #خواندن ازنظر حافظه #فعال(حافظه کوتاه مدت) بسیار #ضعیف ترعمل می کنند.
👌 حافظه وخواندن درتعامل نزدیک بایکدیگر هستند . #ظرفیت ناکافی حافظه فعال یا #سازماندهی ضعیف حافظه بلندمدت می تواند مشکلات خواندن یا درک مطلب خواندن را #ایجاد کند.
💥 حافظه فعال توانایی #حفظ اطلاعات درذهن دریک لحظه ی معین راتحت تاثیر قرارمی دهدو حافظه بلندمدت رادرطول خواندن #فعال میکند .مشکلات حافظه فعال به ویژه مانع #پردازش ساخت جمله طولانی ودرک آن می شود.( نومیتن۲۰۰۲)
👌 اگر فرزند یا دانش آموزی دارید که مشکلات #خواندن و #درک_مطلب دارد، حتما روی تقویت #حافظه فعال وی برنامه ریزی نمایید.
📌درمان اختلال روان خوانی دانش آموز
1- از ترکیب نشانه ها با صداها غافل نشوید . اگر بچه ها ترکیب صداها و حروف همان چند درس اول را خوب یاد بگیرند بقیه ی صداها را زودترکیب کرده می خوانند و می نویسند
2- هر روز کلمات مختلفی حد اقل سه کلمه برای کودکتان در دفتری بنویسید و از او بخواهید تا کلمات را صداکشی نماید
3- بر عکس عبارت بالا کلماتی را به صورت صداکشی شده بنویسید.( صدای هر کلمه را داخل دایره گذاشته و از نوآموز بخواهید کامل کلمه را بنویسد)
4-با نشانه ها و حروف خوانده شده کلمات جدیدی بسازید و بخش های هر کلمه را به صورت جدا نوشته واز فراگیر بخواهید کامل کلمه را با صدای بلند بخواند و بنویسد.
5- بر خلاف عبارت 3 این بار کلماتی را نوشته و از فراگیر بخواهید آنها را بخش کند.
6- در ابتدا به سراغ کلمات ساده رفته حروف و صداهای آن را جابجابنویسید و از کودکتان بخواهید با آنها کلمه بسازد
7-با دادن کلمه با کودک جمله سازی تمرین کنید
8- با دادن کلمات نامرتب از کودک بخواهید جمله ای مرتب و با معنی بنویسد
9- یک یا دوجمله به کودکتان بدهید . مخصوصا جمله ی دوم را ناتمام بگذارید و از کودک بخواهید با ادامه دادن مثلا دوجمله ی دیگر نوشته را کامل کند
10- از کودکتان بخواهید با صدای بلند بخواند و بنویسد در حدی که خودش صدایش را بشنود.