4_6030397476748396774.mp3
8.36M
💬 قرائت دعای "عهــــد"
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
🌸سلام صبح شنبتون بخیر
💗دوستان مهربان
✨ سرشار خوشی
🌸از شـادی ولبخنــد
💗و گرمای عشق
✨زینت بخش زندگیتون
🌸آرزومندم دلتون
💗پرشود از مهر و مهربانی
✨پرشود از شادی و خوشی
🌸و پرشود از حس خوشبختی❤️
✍تجربیات خانوم خونه 🌺
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
🔷تکنیک های تقویت #تکلم_کودکان
♦️الگوها را دنبال کنید: کلا ما ۲ نوع والدین داریم والدین «کمککننده» که اجازه میدهند کودک مکالمه و فعالیتها را هدایت کند و نوع دوم، والدین «دستوری» که اسباببازیهایی را برای بازی کودک انتخاب و موضوع مکالمه را مشخص میکنند. بهتر است بدانید که والدین کمککننده در بهبود زبان کودک خود تاثیر بیشتری دارند.
♦️نوبتی صحبت کنید: وقتی فرصت حرف زدن به کوچولویتان را میدهید ضمن آنکه به او احترام میگذارید، میآموزید که چطور یک مکالمه دو طرفه داشته باشید. این کار را از روز تولد میتوانید انجام دهید؛ خیلی زودتر از آنکه کودک کلمهای بیاموزد. بعد از آنکه با او صحبت کردید مکث کوتاهی انجام دهید و منتظر جواب باشید. به مرور زمان او میفهمد که این زمان شانسی است که او برای دادن پاسخ خواهد داشت.
♦️مادرانه با او صحبت کنید: حالت سرزنده حرف زدن با کودک بسیار جالب است. تحقیقات نشان داده است کودکان دوست دارند با زبان خودشان با آنها صحبت شود. در این روش ساختار زبانی و دامنه لغات بهتری پیدا میکنند اما حواستان باشد که بین ۱۸ ماه تا ۲ سال و نیم کودک این نوع حرف زدن را ترک کنید چون ممکن است لحن آرام و پراغراق شما را تقلید کند.
♦️ بگذارید تقاضا کند: این کار را قبل از اینکه او به حرف زدن بیفتد هم میتوانید انجام دهید. وقتی کودک شما موزی را که برایش خرد کردید خورد و شما احساس کردید که او باز هم موز میخواهد بدون آنکه ناخودآگاه مقداری در بشقابش بگذارید صبر کنید تا بسته به سن و سطح زبانش اشاره یا علامتی از او بگیرید یا به سادگی سؤال کنید «بازم موز میخوای؟» به جای اینکه همه چیز را آماده کنید، به کودک فرصت دهید درباره آنچه میخواهد از شما تقاضا کند.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f