تحلیل و تبیین
ای کاش #مرجعیت_دینی میزد توی دهان ظریف که نرود جلوی خارجیها و بگوید از قانون حجاب و عفاف دست کشید
🔻ظریف در داووس چنین گفته.
🔸 به آنجا رسیدیم که کارگزاران نظام اسلامی با کارنامه اسلام زدایی از جامعه، نزد اجانب و سرمایهداران و طواغیت، دلبری میکنند. 🤦♂️
🔹باورکنید رضاخان در این یک مورد نسبت به شما در نقطه شکوهمندتری ایستاده بود. نیازی به انقلاب و هشت سال جنگ و اینهمه خون و هزینه هم نبود.
#سرطان_اصلاحات_خائن
@tahlil8
⭕️ دیکتاتوری ظریف
🔹هر چند دیکتاتورها در اغلب موارد خشن و زمختند اما گاهی هم پیش می آید که دیکتاتوری "ظریف" باشد!(و یا ظریفی دیکتاتور شود.)
🔹جواد ظریف:
▪️به شکل مجرمانه و غیرقانونی به معاونت(خلق الساعه) راهبردی منصوب شده ،
▪️و بر همین اساس به شکل غیرقانونی به اجلاس داووس سوئیس رفته ،
▪️و در آنجا از یک اقدام ضدقانونی (ممانعت از اجرای قانون در ج.ا.ا) حمایت کرده،
▪️و برخلاف قانون در موضوعات کلان امنیتی و ملی دخالت نموده ،
▪️و در بازگشت هم به شکل غیرقانونی چندصدمیلیون تومان حق ماموریت به جیب خواهد زد !
🔹دیکتاتور کسی است که به سادگی آب خوردن قانون را زیرپا می گذارد،بابتش هم حقوق و حق ماموریت کلان می گیرد ، خودش را صاحب مملکت می داند، خودسرانه در اموری که بنا به نص صریح قانون در حوزه اختیارات ولی فقیه است و هیچ ربطی به او ندارد دخالت می کند و خودش را هم خیرخواه مردم و کشور جا می زند!
🔹کدام دیکتاتور را می شناسید که خودش را بدخواه مردم و کشورش بداند؟
🔹دیکتاتوری وقتی شکل می گیرد و دیکتاتورها وقتی افسار پاره می کنند که عدلیه در خواب و مجلس ضعیف و بی حال باشند و بیش از ۵ ماه در برابر در انتصاب مجرمانه و ضدقانونی ظریف(و چند نفر دیگر مانند ظریف)به سکوت و تماشا اکتفا کنند!
🔹دیکتاتورها،اجرای قانون در حق خودشان را قبول ندارند و در برابر چشم ۸۵ میلیون نفر با گردن کلفتی و به شکل علنی قانون را زیر پا له می کنند اما تخلف دو مامور پلیسِ یک پاسگاه روستایی در شمال کشور را به خبر اول مملکت تبدیل و برای تنبیه و مجازات متخلفان دستور شدید صادر می کنند!
🔹بهمن ماه،یادآور نهضت اسلامی ملتی است که برای مقابله با دیکتاتوری قیام کرد!
آیا لازم نیست در این ماه،دیکتاتورهای قانون شکن و غاصب جمهوریت را سرجایشان نشاند؟؟
@pas_kouchehaie_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱ سه دقیقه قابل استفاده
💡کاری که رسانه با ما کرد
#ایرانسقوطنخواهدکرد
اگر سقوطی در کار باشد در مغزها و ذهن هاست...
#خودتحقیری
#غربلیسی
@tahlil8
تحلیل و تبیین
❌ درباره سیاستمداران و کنترل کنندگان دنیای جدید بخوانید👇
❌قاب جدید، دنیای جدید
✍️سهند ایرانمهر
مهمترین تصویر مراسم پر طمطراق تحلیف ترامپ نه قاب رقص او و ملانیا و نه بارون پسر خوش قدوقامت او بود، مهمترین قاب این قاب است.
چهرههای این عکس تاریخی عبارتند از:
-جف بزوس: با دارایی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار، بهدنبال قوانین مالیاتی کمتر و توسعه تجارت جهانی آمازون است.
- ایلان ماسک: با ثروتی بیش از ۴۲۰ میلیاد دلار، علاقهمند به آزادی عمل در صنایع فناوری، حذف محدودیتهای محیطزیستی، و توسعه سرمایهگذاری در حوزه فضایی.
- مارک زاکربرگ: با دارایی ۲۰۰ میلیارد دلار، بهدنبال تضمین کنترل متا بر فضای دیجیتال و جلوگیری از قوانین محدودکنندهای که میتواند قدرت او را کاهش دهد.
-ساندار پیچای:مدیرعامل گوگل و آلفابت، شرکتی با درآمد سالانه بیش از ۲۸۰ میلیارد دلار.
🔸این قاب تاریخی نمایانگر دوران جدیدی است که «شوشانا زوبوف» آن را سرآغاز «سرمایهداری نظارتی» میداند. دورانی که سرمایه به دنبال به دست آوردن قدرت واقعی نه فقط از طریق دادهها یا پیشبینی رفتارها که از طریق جهتدهی به انسانهاست. دورانی که آن را به دوران «پلتفرمکراسی» یا «دموکراسی الگوریتمی» هم موسوم کردهاند، آغازی بر پایان دموکراسی آنگونه که تاکنون میشناختیم.
🔸این دوران، عصر جدیدی در تاریخ بشر است. دورانی است که در آن دادههای کاربران بهعنوان منبع خام استخراج میشوند،(مشابه نفت در اقتصاد صنعتی) حالا شرکتها این دادهها را تحلیل کرده و از آنها برای پیشبینی رفتار افراد استفاده میکنند. در دوران جدید رفتار انسانها (مانند خرید، رأی دادن یا حتی تصمیمگیریهای احساسی) به کالا تبدیل شده و به شرکتها یا دولتها فروخته میشود. اگرچه از فرد یا ملت بسیار سخن بر زبان خواهد رفت اما این یک تعارف تلخ است زیرا برخلاف سرمایهداری سنتی که بیشتر بر رضایت مشتری تأکید داشت، سرمایهداری نظارتی بهدنبال کنترل رفتار است به همین دلیل مردم بهجای داشتن هویت ملی، به کاربران یک شبکه جهانی تبدیل میشوند.
🔸در دوران جدید، کشورهای ضعیفتر به مستعمرههای دادهمحور شرکتهای بزرگ تبدیل شده و استقلال خود را از دست میدهند. سرمایه نظارتی و دارای داده و قدرت کنترل، به نفع هیچ دولت و ملتی عمل نمیکند این هسته قدرت دنبال حجم بیشتر داده و جهتدهی سودمندانه آن است اگرچه جایی مثل آمریکا را قرارگاه خود میداند و تمامیت زمین (بلکه مریخ ) حوزه نفوذ آن تلقی میشود اما نه به اکراه زیردستان که با طوع و رغبت آنان که پیشتر با الگوریتم پلتفرمها سامان داده شده است. در شکل پیشرفتهتر این وضعیت دولتها هم ممکن است نقش خود را بهعنوان تنظیمکننده از دست بدهند و بیشتر به ابزار شرکتهای فناوری تبدیل شوند.
🔸در دوران جدید، سرمایه نظارتی، نظم جدید خود را تثبیت میکند، نهادهای تا امروز برقرار را برمیچیند و قانون خود را آنگونه که خود میخواهد وضع و اجرا میکند. همه آنچه تاکنون به عنوان ثوابت علوم سیاسی یا روابط بینالملل تاکنون شناخته میشد از اینجا به بعد دچار تحولات بنیادین خواهد شد و حجم داده در اختیار و کاربر مشمول این پلتفرمها و البته میزان احاطه بر نهاد سنتی حاکمیت و دولت، میزان قدرت را مشخص خواهد کرد.
🔸در این دنیای جدید دادههای شخصی بهطور مداوم جمعآوری و تحلیل میشوند، و حریم خصوصی به کالایی در دست شرکتها تبدیل میشوند و فرد از ذائقه تا عشق و نفرتش را در همین فضا دریافت میکند. در چنین فضایی است که هویت دیجیتال جایگزین هویت ملی میشود و نه در بستر سرزمین یا قوم و ملت که در شبکهها تکوین مییابد. سرمایه نظارتی حالا بیش از گذشته به دنبال قدرت است چون برای برداشتن موانع باید ابزار تصمیمگیری و رفع محدودیتها را در دست داشته باشد و پیش از آن نیز نیازمند مشروعیت است چنانکه پیر بوردیو در کتاب «دولت و طبقات اجتماعی» میگوید:
«قدرت اقتصادی، زمانی که به سیاست وارد میشود، به ابزار مشروعیتبخشی تبدیل میشود».
🔴 #بیداری_ملت
@tahlil8
تحلیل و تبیین
❌قاب جدید، دنیای جدید ✍️سهند ایرانمهر مهمترین تصویر مراسم پر طمطراق تحلیف ترامپ نه قاب رقص او و
❌ مخاطبین عزیز برای پی بردن به عمق تصمیمات فاجعه بار شورای عالی فضای مجازی حتما این مطلب سهند ایرانمهر را بخوانید . سهند ایرانمهر هم از خودشون و از جریان انقلابی نیست....
@tahlil8
❌ترامپ:
🔸وضعیت در کالیفرنیا بسیار سخت است و ویرانی آن بسیار زیاد است و آتشسوزیها همه جا را فرا گرفته است.
🔸آتشسوزی کالیفرنیا بزرگترین فاجعه تاریخ کشورمان را رقم زد.
🔸به دلیل آتشسوزی در کالیفرنیا با وضعیت فوق العاده مواجه هستیم.
#إِنَّا_مِنَ_الْمُجْرِمِينَ_مُنْتَقِمُونَ
@tahlil8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱ سه دقیقه قابل استفاده
💡کاری که رسانه با ما کرد
#ایرانسقوطنخواهدکرد
اگر سقوطی در کار باشد در مغزها و ذهن هاست...
#خودتحقیری
#غربلیسی
@tahlil8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فضای مجازی بخاطر پراکندگی، موجب ضعف اراده میشود!
📌به روایت شیخ اسماعیل رمضانی
@tahlil8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشت پرده بازار سازی های جدید /بازار ارز ایجاد میشود تا قیمت را افزایش دهد
#فتنه_ظریف #فتنه_وفاق
#دولت_بحرانساز
@tahlil8
❌قیام مجلس و عدلیه
۱) مهمترین برنامهی دولت برای بازکردن گرههای اقتصادی، مذاکره است!
۲) فضای کشور بعد از خسارت محض برجام، باید برای مذاکره آماده شود.
۳) پیرمردهای پرحاشیهی دولت مثل آقایان عبدالعلیزاده و ربیعی وارد میشوند؛ یکی پالس مذاکره میدهد و دیگری «نمیشود» را صرف میکند! نقش جوانان جویای نام هم در تاختن به مخالفان بسیار پررنگ میشود!
۴) هرچقدر قیمتها در بازار بالاتر رود، نیاز مردم به مذاکره بیشتر خواهدشد! دلار و سکه هم افسار پاره میکنند!
۵) مکانیسم ماشهی غربگرایان علیه مخالفان مذاکره، نه بازار است و نه دلار؛ بلکه همان بورس کذائی است که در این دولت مدام رکورد میزند؛ درصورت نیاز به فشار بیشتر به مردم و به تبعش فشار بیشتر بر مخالفان، احتمال ریزشهای هولناک بورس در روزهای آینده دورازانتظار نخواهدبود!
۶) بعد از همهی این مقدمات، حالا نوبت به همهکارهی غیرقانونی دولت میرسد تا نظر دولت را به غرب منتقل کند؛ او هم بسان کارمندی که به مدیر گزارش میدهد، در داووس ظاهر میشود! مثل همیشه!
۷) ترامپ بعد از گردوخاک اولیه علیه ایران، پاسِ گل فوقالعادهای را دریافت کرده و هیهات که آن را از دست بدهد؛ او در یکی دو روز گذشته با لحنی کاملاً متفاوت، از ظرفیتهای ویژهی ایران و توافق با جمهوری اسلامی صحبت میکند! همینقدر خبیث!
۸) و احتمالاً در چند روز آینده و در نقطهی پایان این سناریو، آقای پزشکیان وارد میدان خواهدشد تا با همان ادبیات منحصربهفردش ضمن گرهزدن تمام مشکلات به تحریم، آقای ظریف را بهعنوان مسئول جدید مذاکرات با غرب معرفی کند! منتظر باشید!
آزموده را چقدر باید آزمود؟
بر فرض محال اگر مذاکره با آمریکا مشکلاتمان را حل کند، با تجربهی پیشینی که از تیم مذاکرهکنندهی دولت آقای روحانی وجوددارد، یقیناً آقای ظریف فارغ از اینکه مسئولیتش در دولت غیرقانونی است، هیچ توان و صلاحیتی برای مذاکره ندارد!
چاره چیست؟
اول) قیام قوهی قضائیه در قامت دیوان عدالت اداری برای اجرای قانون نسبت به معاون راهبردی غیرقانونی دولت. قطعاً نبود آقای ظریف بخش زیادی از این سناریو را از بین خواهدبرد.
این قوه با داشتن شهیدانی چون رازینی و مقیسه این ظرفیت را دارد که بازهم دربرابر فتنه و فتنهگران محکم بایستد.
دوم) قیام و مخالفت مجلس علیه هر مذاکرهای که منافع ملت ایران در آن لحاظ نشود و بهصورت خاص مذاکره با آمریکا!
مجلسِ قبل با دُز انقلابی کمتر، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران را تصویب کرد که بارها تحسین «امامخامنهای» و صدالبته فریاد آقایان روحانی و ظریف را به دنبال داشت؛ یقیناً مجلس کنونی به طریق اولی میتواند با تصویب قانونی همچون گذشته، کشور را از این خطر بزرگ نجات دهد!
مگر اینکه:
اولاً این دو قوه آنقدر تأخیر کنند که باز «امامجامعه» مجبور به ورود شوند؛ ورودی که طبق شنیدهها در چند روز آینده بسیار محتمل است؛
ثانیاً کلیت این دو قوه همانند دولت، موافق مذاکره باشند که آنگاه باید به خدا پناه ببریم!
✍عباس بابائی ۵ بهمنماه ۱۴۰۳
@tahlil8