چرا عملیات ۲۶ اکتبر اسراییل علیه ایران را شکست خورده میدانم؟
در تحلیلی که سه روز پیش در این کانال منتشر شد (+) به عملیات چندسطحی اسراییل اشاره کردیم. عملیاتی که قرار بود ابتدا از نقش کوادکوپترها برای زدن پدافند مرکزی ایران آغاز شود؛ در مرحله بعدی با موشکهای هوا به زمین بخش دیگری از پدافند را از بین ببرند و سرانجام با ۱۴۰ جنگنده ضربهای مهم شبیه به جنگ ۶روزه اعراب و اسراییل را وارد بیاورند؛ در نهایت نیز این حمله با یک شورش بزرگ در داخل با همافزایی گروههایی همچون جیشالعدل و پژاک رقم بخورد. آنچه در عمل اتفاق افتاد حاکی از آنست که میزان اصابت در برابر تدارکی که اسراییل دیده بود بسیار ناچیز بود و اکثر ضربات در حد حملات ریزپرندهها انجام شد.
برجسته کردن تحلیل افرادی چون نتانیاهو و هاگاری که مورد انتقاد بخش مهمی از افکار عمومی اسراییل هستند مبنی بر کور شدن چشم پدافند در ایران با توجه آمادگی جنگندههای اسراییلی برای حمله اظهارنظر تبلیغاتی است. چنانچه پیشتر ادعای نابود کردن حماس و حزبالله با توجه به عدم تحقق مهندسی امنیتی اسراییل در جنوب لبنان و نوار غزه اظهارنظری تبلیغاتی بود. ازینرو کور شدن پدافند در زمان عملیات ۱۴۰ جنگنده بدون ضربه کاری به پایگاههای موشکی و نظامی باورپذیر نیست.
در این میان حتی اگر برخی فشار بایدن برای عدم ضربه مهم به تهران را مطرح میکنند باید دانست که شکست طرحهای آتشبس واشنگتن در یکسال گذشته نشاندهنده این است که حتی امریکا اهرم فشاری بر تصمیمگیریهای دولت نتانیاهو ندارد. حتی در دولت ترامپ که نزدیک شدن نتانیاهو به چین مورد انتقاد او بود؛ نتانیاهو هیچگاه به درخواست ترامپ برای کاهش سطح روابط با چین وقعی ننهاد و داستان با ترور مشکوک سفیر چین در تلآویو خاتمهیافت.
برخلاف عملیات ترور نصرالله و السنوار که حتی اپوزیسیون دولت مانند ایهود باراک از نتانیاهو تمجید کردند؛ عملیات در ایران بسیار پایینتر از حد سخنان افرادی چون گالانت در هفتههای گذشته بود و این عملیات مورد انتقاد اپوزیسیون دولت همچون یاییر لاپید قرار گرفت. مطرح شدن سخنانی در باب موج دوم حمله به ایران درست از همین جهت است که حمله بامداد شنبه نتوانسته انتظارات را برآورده کند.
در نهایت باید دانست که حمله بامداد شنبه و شهادت ۵نفر حتی در صورت شکستخورده بودن عملیات به معنی حمله به خاک ایران میباشد و لازم است تا سناریوی انتقام سنگین از اسراییل طراحی و اجرا شود.
Seidnima70
طارق میتری (وزیر فرهنگ سابق لبنان) می گوید: «در مارس 2010 با سعد حریری به تهران رفتم.
با حضرت آیت الله خامنه ای دیدار داشتیم. من و سعد حریری قبل از جلسه با هم نشستیم. حریری به من گفت که ما باید سلاح های حزب را موضوع اصلی قرار دهیم.
من چیزی نگفتم ولی بقیه قبول کردند. وقتی وارد دفتر خامنه ای شدیم، او با سعد بسیار گرم و صمیمانه برخورد کرد. سعد حریری درباره لبنان و موضوع سلاح های حزب صحبت کرد. حضرت آیتالله خامنهای به او نگاه کردند و گفتند: «گوژپشت نوتردام» را خواندهای؟
معلوم بود که سعد حریری رمان را نخوانده بود. حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: این داستان یک زن بسیار زیبا و شاید زیباترین زنان پاریس است و طبیعی است که همه صاحبان قدرت به دنبال او بودند، افراد صاحب نفوذ و ثروت.
خامنه ای سپس پرسید: نام این زن چه بود؟
میتری پاسخ داد: اسمرالدا.
خامنه ای به من (طارک میتری) نگاه کرد و با لبخند گفت: آفرین.
خامنهای سپس گفت: همه کسانی که ویژگیهای این زن را در زیبایی و لطافت میدانستند میخواستند از او سوء استفاده کنند.
این زن (اسمرالدا) یک خنجر زیبا و تیز برای دفاع از خود در برابر متجاوزان داشت
آقای نخست وزیر! لبنان مانند این زن زیباست. عروس دریای مدیترانه است، همه کشورها آن را می خواهند و اسرائیل تهدیدی برای آن است، اما سلاح حزب مانند خنجر اسمرلدا است.
🚨 اسرائیل مزدوران را برای جنگ با حزب الله لبنان به میدان آورده
🔹حسین پاک خبرنگار و مستندساز، در حالی که رزمندگان مقاومت در سومین روز از عملیات دفاعی معجزه آسای خود مانع از ورود نیرو های ویژه ارتش رژیم به شهر استراتژیک خیام در مرز لبنان با فلسطین اشغالی از دومحور جنوب و شرق شهر شدند امروز به یکباره نیروهای ارتش لحد (برخی مسیحیان مزدور رژیم) به یکباره بعد از ۲۴ سال روی زمین ظاهر شدند و از یکی از شهرک های مجاور خیام در محور غربی برای اشغال دشت خیام و ورودی غربی شهر تلاش کردند.
🔹بازگشت ارتش لحد اتفاقی بسیار مهم پس از اخراجشان از خاک لبنان در سال ۲۰۰۰ است؛ شدت تلفات دشمن در جنوب لبنان باعث شده از تمام ظرفیت های خود برای یک دستاورد جدی پس از یک ماه تلاش کنند؛ این در حالیست که طبق اعتراف رسمی دشمن فقط امروز در المطله هفت نفر کشته شده اند که سه نفر از آن ها خارجی هستند.حسین کمیل.
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
#جورچین
تحلیل_مهم_خیانت_بزرگ_بریتانیا_به_آمریکا_MP3_7225406_uVidBot.mp3
17.17M
تحلیل مهم ،خیانت بزرگ بریتانیا به آمریکا ، چین و انگلستان در سودای ائتلاف
محمد ندیمی
28.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل مهم ،خیانت بزرگ بریتانیا به آمریکا ، چین و انگلستان در سودای ائتلاف
محمد ندیمی
🛑 کافه گردی شبانه برخی سفرای خارجی به بهانه دورهمی با فعالان فضای مجازی
🔹️ اخیرا برخی از سفیران خارجی به همراه همسران خود در دورهمی های فعالان فضای مجازی مخصوصا به اصطلاح شاخ های اینستاگرامی و توییتری در محل بعضی از کافه ها حاضر شده و در عمل جلسه نقد شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران را برگزار می کنند!
🔹️ به نظر می رسد این کافه گردی ها که در آن برخی فعالان حوزه اقتصاد مجازی نیز حضور دارند با توجه به سابقه این سفارتخانه ها در ایجاد هماهنگی برای اظهار نظرهای ضد ایرانی، هدفی بیشتر از خوردن یک قهوه شبانه و یا شبگردی و تفریح داشته باشد.
@tahlilgar_siasi ،_.mp3
12.03M
#وعده_صادق 3 لو رفت! محور مقاومت قیامت بپا خواهد کرد
محمد ندیمی
تحلیلی درباره حقیقت #ایران_قوی
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
📌ما فکر میکنیم چین و روسیه عینک ایران را روی چشم گذاشته و بر اساس آن به خاورمیانه می نگرند.
و بر اساس این پیشفرض، روسیه و چین متهم به خیانت به ایران می شوند.
این نشان می دهد تصویر ساخته شده از روابط ایران و روسیه و چین کاملا اشتباه است و همگرایی چین و روسیه با ایران را کاملا غلط تحلیل کرده ایم.
نگاه چین و روسیه به مسائل خاورمیانه در چند مساله قابل ارزیابی است:آمریکا و اسرائیل، انرژی،اعراب،ایران و فلسطین
سطح ورود چین و روسیه به مسائل خاورمیانه برای مقابله با آمریکا است نه حمایت از ایران
به عنوان مثال برخی روابط راهبردی چین و عربستان و امارات در مسائل سرمایه گذاری و اقتصادی را در تقابل با ایران تحلیل می کنند
این درحالی است که چینی ها به موازنه حضور در خاورمیانه برای مقابله با آمریکا می اندیشند و ضرورتی در پذیرش ملاحظات ایران نمی بینند
فهم بازی جهانی چین و روسیه به عینک واقع گرایانه نیاز دارد ما ذهن چینی و روسی را نمی شناسیم و خیلی جاها رفتار آن ها برای ما گنگ است.
آنها متناسب با اقتضائات جهانی که دارند به منافع ملی خود می اندیشند و همه تخم مرغ های خاورمیانه ای خود را در سبد ایران نخواهند گذاشت.
بازی آن ها اقتضای هژمونی آن ها است نه بحث خیانت است و نه دور زدن.
ما به پایه های شناختی و تحلیلی دقیقی نیاز داشتیم تا ایده آل های خود را دقیق تر تعریف کنیم
ابوقاسم
هر یک از روسیه و چین نسبت به انرژی،اسرائیل،اعراب،ایران و فلسطین سیاست های خاص خود را دنبال می کنند
افزایش همکاری های چین و روسیه با اعراب حاشیه خلیج فارس و سیاست های بازار انرژی و مواضع آن ها نسبت به موضوع فلسطین و حمایت ها از ایران همگی برای موازنه قدرت با آمریکا است
اگر رفتارهای چین و روسیه را از دریچه دوستی مطلق با ایران ببینیم همکاری آن ها با اعراب و حمایت از مالکیت امارات متحده بر جزایر سه گانه باعث سرخوردگی ما می شود.
استراتژی امنیتی و سیاسی و اقتصادی آن ها را باید بر اساس منافع ملی و تقابل با آمریکا آنالیز کنیم و روابط خود را بر اساس این تقابل تعریف کنیم نه دوستی مطلق.
روابط ایران با چین و روسیه را باید در کنار رفتار آن ها با اعراب و سیاست هایی که در موضوع فلسطین دنبال می کنند ببینیم نه اینکه انتظار داشته باشیم مناسبات دوجانبه ما با مسکو و پکن بر همه سیاست های خاورمیانه ای آن ها سایه بیاندازد.
ابوقاسم
4_5850508531106584040.mp3
16.4M
در فرضیه پیروزی هریس جبهه خاورمیانه تفاوتی نخواهد کرد و جنگ در اوکراین نیز تشدید خواهد شد
طبیعتا توافقنامه راهبردی ایران و روسیه نیز امضا خواهد شد.
ادامه درگیری در اوکراین باعث میشه روسیه نیاز بیشتری به فروش انرژی و عرضه آن به بازارهای جهانی و دور زدن تحریم های غرب پیدا کند بنابراین تسریع در راه اندازی کریدور زنگزور و مهار ارمنستان(فعال سازی جبهه قفقاز) برای آن ها در اولویت قرار خواهد گرفت و تهران هم متاثر از این جبهه خواهد شد
تشدید تنش میان ایران و اسرائیل در منطقه و محدودیت ها در خلیج فارس برای کریدور زمینی عرب مد(هند_امارات_عربستان_اردن_اسرائیل) قیمت نفت و گاز را افزایش خواهد داد و تقاضا برای انرژی روسیه افزایش خواهد یافت و روسیه انرژی خود را با قیمتی بالاتر به هند و چین خواهد فروخت
تبعات جهانی کاهش عرضه نفت به بازارهای جهانی بحث دیگری است که باید به آن پرداخته شود.
این میتونه به عنوان یک فاکتور و امتیاز برای چانه زنی با روس ها در جبهه قفقاز و کمک های دیگر مورد استفاده قرار گیرد
ابوقاسم
📌باید دقیقا محاسبه کنیم که استقرار جنگ در اوکراین به مصلحت ما خواهد بود یا اتمام آن برای ما منافع بیشتری خواهد داشت
زمانبندی حمله ایران به اسرائیل و نقشی که در شکست هریس و پیروزی ترامپ خواهد داشت متناسب با دو پیشفرض مذکور باید باشد
هریس و ترامپ در جبهه خاورمیانه یکسان عمل خواهند کرد و سعی می کنند در کنار نتانیاهو اوضاع خاورمیانه را به نظم منطقه ای ایده آل برسانند و تمرکز خود را بر ایندوپاسفیک و چین بگذارند
اما در جبهه اوکراین اینگونه نیست و سیاست های هریس و ترامپ کاملا متفاوت خواهد بود. ترامپ خواستار پایان جنگ اوکراین و تمرکز بر جنگ اقتصادی با چین است.
اگر حمله ایران در جابه جایی یک رای الکترال موثر باشه باید متناسب با آن اقدام کرد.
حمله ای سخت و بزرگ که بازی را برهم بزند و هزینه های جنگ را برای منطقه بالا ببرد
ابوقاسم