🔴هوشیاری/کودتای اقتصادی غربزده ها علیه قدرت دفاعی ایرانیان
اكثر كارآفرينان مشكل اصلی اقتصادكشور را خودتحريمی میدانند
اكثر اقتصاددانان از بیمحلی به راهحلهای پيشنهادی شاكيند ومعتقدند اینهمه تصمیم اشتباه، تصادفی نیست
آيا با این کارها، مردم را گروگان گرفتهاند تا قدرت دفاعی كشور را تحويل دهیم؟
+سیدامیر سیاح+
گویا جناب #احمدی_نژاد در آخرین موضع خود با افتخار اعلام کرده است که در زمان رای گیری و بحث درخصوص لوایح جنجالی (مانند #FATF)، جلسه مجمع را ترک میکند و تصمیمگیری درباره این موضوعات باید توسط خود مردم صورت بگیرد، آنهم درحالیکه قطعاً عضویت هر فردی در #مجمع بمنظور طرح نظرات و کمک به اصلاح امور کشور میباشد؛ فارغ از اینکه تبدیل یک بحث تخصصی به مسئله عمومی قطعاً یک توجیه عوام فریبانه است اما تجربه ثابت کرده جناب احمدی نژاد ترجیح میدهد که در مواقع "عمل" سکوت کند، تا در زمان "شکست" بتواند نیش بزند!!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 سونامی آلزایمر سیاسی جریان اصلاح طلبی 🔴
یکی از اهداف راهبردی مخالفان نظام در قبال انقلاب و جمهوری اسلامی، پمپاژ #یاس و ناامیدی در جامعه؛ به خصوص در میان نسل جوان است به همین دلیل این روزها سیاه نمایی و برخورد جناحی با دستاوردهای #انقلاب از افراد مختلف به گوش می رسد. حال اینکه اکثر این افراد هم اکنون یا پیش از این بر سر سفره انقلاب متنعم بوده و صاحب مسند بوده اند..
واقعیت آنست که تفاوت میان «آنچه پیش از انقلاب بودیم» و «آنچه اکنون هستیم»، آنچنان واضح است که حتی افرادی همچون عباس عبدی که امروز به #آلزایمر_سیاسی دچار شده اند نیز نمی توانند آن را انکار کرده و تنها راه پیش پای خود را برای ادامه رویکردهای منفعت طلبانه حزبی ؛ کلی گویی،ابهام آفرینی برای نسل جوان و چون و چرا کردن درباره جزئیات آن می بینند.
🔰 تامل واقعبینانه و تحلیل علمی تحولات پس از انقلاب، به وضوح نشان میدهد که با توجه به شرایط و محدودیتهای موجود، #جمهوری_اسلامی در مدت عمر خود توانسته ضمن مقاومت در برابر فشارها و تجاوزات بیگانگان، در اصلاح و بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی مردم خود نیز توفیقات فراوانی به دست آورد. آنچه به قلم عبدی مورد تردید واقع شده است جفایی آشکار در حق انقلاب است و پاسخ های روشنی دارد .در ادامه اجمالا به برخی از این پیشرفت ها اشاره می کنیم.
1. پیشرفت زیرساخت های کشور: در این باره می توان به 6 برابر شدن راههای کشور، افزایش راههای اصلی و فرعی کشور از 36 هزار کیلومتر به بیش از 210 هزار کیلومتر در سال 1394؛ دو برابر شدن میزان راهآهن کشور، 20 برابر شدن ظرفیت بنادر کشور، 14برابر شدن تولید برق کشور، برقدار شدن 9/99درصد روستاها؛ افزایش دسترسی به آب تصفیه شده، در سال 2015 به 2/ 96درصد ؛توسعه صنعت گاز، افزایش سهم گاز در سبد انرژی کشور از یک درصد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، به 72درصد و.... اشاره کرد.
2. وضعیت بهداشت: براساس آمارهای رسمی، بخش بزرگی از شهرها و روستاهای کشور در آستانه انقلاب اسلامی محروم از #پزشک و امکانات بهداشتی بودند و در این میان زنان و کودکان سهم بیشتری از این محرومیت داشتند.از آغاز انقلاب اسلامی افزایش ١٠٠ برابری سرمایهگذاری در بخش بهداشت و درمان منجر به رشد ٤٠٠ درصدی شاخصهای بهداشتی و درمانی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب شده است که شاخص "امید به زندگی" نیز در مقایسه با قبل از انقلاب از ٥٠ به ٧٥ سال رسید. قبل از پیروزی انقلاب حدود ٧ دانشکده پزشکی در دانشگاهها ایجاد شده بود، اما در حال حاضر حدود ٤٠ دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور به فعالیت میپردازد. کشور ایران در سال 56 با 33 میلیون جمعیت، نیازمند ورود پزشک خارجی از سایر کشورها بوده است، اما هم اکنون با جمعیتی بیش از دو برابر و به تبع آن با نیازی بیشتر به پزشک، با مازاد پزشک روبهرو است. همچنین در زمینه پزشک متخصص نیز از جمعیت 7 هزار نفر در سال 57 به جمعیت 72/792 پزشک متخصص در حال حاضر رسیدهایم علاوه بر این ها رونق پدیده توریسم درمانی در سال های اخیر است که طی آن مردم بسیاری از کشورها به منظور درمان به کشورمان سفر میکنند تا تحت نظر پزشکان ایرانی به درمان خود بپردازند.
3. پیشرفت در تولیدات ملی: در این باره میتوان به مواردی همچون 57 برابر شدن #صادرات غیرنفتی، افزایش تولید و مونتاژ 150هزار دستگاه خودرو در سال 1357 به تولید و مونتاژ حدود 977هزار دستگاه خودرو در سال 1394؛ 30برابر شدن تولید محصولات پتروشیمی، افزایش تولید محصولات پتروشیمی از 6/ 1 میلیون تن در سال 1357 به 1 /48 میلیون تن در سال 1394؛ 24 برابر شدن تولید فولاد خام اشاره کرد. همچنین گفتنی است در سال 1356 میزان تولید ناخالص داخلی 119 هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال 1393 با 7/1 درصد رشد به 203 هزار میلیارد تومان رسیده است. نرخ رشد اقتصادی نیز در سال 1356، حدود 7/3- درصد بوده است که در سال 1395 این نرخ به 5 / 4درصد رسیده است و بیانگر آن است که سرعت پیشرفت اقتصادی در سال های بعد از انقلاب به مراتب بیشتر از سال 1356 بوده است.
5. کاهش شاخص #فقر و دسترسی به خدمات اساسی: براساس شاخص های اقتصادی فقر در مقایسه با سالهای آخر پیش از انقلاب به طرز قابل توجهی کاهش یافته است به طوری که میزان فقر ( به معنای نسبت افراد کمتر از دو دلار در آمد در روز ) تک رقمی بوده، که با توجه به استاندارد کشورهای درحال توسعه کاملا پایین و یک هشتم در پیش از انقلاب است. همچنین طی سال های بعد از انقلاب شاخص دسترسی به خدمات اساسی و لوازم خانگی افزایش داشته است به طوریکه باوجود گسترش شهرنشینی مالکیت مسکن و مساحت سرانه خانه ها افزایش یافته است و شکاف شهری – روستایی در دسترسی به خدمات اساسی کمتر شده است و شکاف نهایی میان مناطق روستایی و شهری کمتر شده است.
ادامه 👇👇
#محمد_عبدالهی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 سونامی آلزایمر سیاسی جریان اصلاح طلبی 🔴 یکی از اهداف راهبردی مخالفان نظام در قبال انقلاب و جمهوری
ادامه 👇👇
6. دستاوردهای #کشاورزی: امروزه بالغ بر ۹۰ درصد از نیاز کشور به محصولات کشاورزی و استراتژیک نظیر گندم، برنج و جو، در داخل تامین می شود و در مرز خودکفایی قرار داریم. میزان واردات گندم در سالهای قبل از انقلاب به بیش از یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن می رسید . همچنین تولید برنج دومین محصول استراتژیک و پرمصرف کشور (پس از گندم ) رشدی بالغ بر ۶۰تا ۷۰ درصد نسبت به قبل از انقلاب اسلامی داشته است که تا حد بسیار قابل توجهی از واردات آن کاسته شده است. در طول سال های پس از انقلاب با وجود دو برابر شدن جمعیت ایران و افزایش مصرف سرانه، با خودکفایی کشور در بخش دام و تأمین مواد غذایی واردات اقلامی نظیر مرغ و تخم مرغ و شیر هم تقریبا قطع شده است. همچنین در زمینه جنگل و مرتع، سطح جنگل کاری و احیای جنگلها نسبت به قبل از انقلاب اسلامی ۲ برابر شده است.
7. پیشرفت در #علم و #فناوری: در این مورد نیز میتوان به 24 برابر شدن تعداد #دانشجویان، افزایش تعداد دانشجویان از 176هزار نفر در سال 1357 به 3/ 4 میلیون در سال تحصیلی 1395 ؛ همچنین می توان به ساخت هواپیما و بالگرد سبک و نیمه سنگین؛ ساخت کشتی و زیر دریایی و تولید انواع قایق ؛ پیشرفت هستهای، نانو، بیوتکنولوژی، موشکی، سلولهای بنیادین، هوافضا، داروهای نوترکیب و پزشکی و... اشاره کرد.
8. افزایش نرخ #رشد_اقتصادی: از مهمترین شاخصهای عملکردی اقتصاد کلان است که نشان دهنده سرعت پیشرفت یک کشور می باشد. در واقع این نرخ ملاکی برای سنجش پیشرفت و سرعت پیشرفت است. اگر تولید کالاها و خدمات به هر وسیله ممکن در یک کشور افزایش یابد، می توان گفت که در آن کشور رشد اقتصادی اتفاق افتاده است. بنابراین نرخ رشد اقتصادی از محاسبه نرخ تغییرات تولید ناخالص داخلی به دست می آید. در سال 1356، نرخ رشد اقتصادی کشور حدود 3/7- درصد بوده است. این نرخ در سال 1393 به 2/9 درصد رسیده است. این اعداد بیانگر آن است که سرعت پیشرفت اقتصادی در سال 1393 به مراتب بیشتر از سال 1356 بوده است.
همچنین شکلگیری مراکز آموزش عالی، تحقیقاتی، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانش بنیان؛ حضور مقتدرانه ج.ا.ا در منطقه و تبدیل ایران به قطب تأمین ثبات و# امنیت در منطقه؛ ثبات و امنیت داخلی و خارجی قابل تحسین در منطقه و جهان و استقلال و اقتدار ملی و جهانی ایران اسلامی در کنار برخورداری از ذخایر غنی نفت، گاز، معدنی، منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی، همگی گویای آن است که در کنار برخی تحلیلهای مغرضانه ، بخشی از تحلیلها و قضاوتهای دوستان نیز منصفانه و واقعبینانه ارائه نمیشود. موارد منفی بزرگنمایی شده و بسیاری از اقدامات و دستاوردهای مثبت نادیده گرفته میشود؛ ولی تامل واقعبینانه و علمی تحولات پس از انقلاب، به وضوح نشان میدهد که با توجه به شرایط و محدودیتهای موجود، جمهوری اسلامی در مدت عمر خود توانسته ضمن مقاومت در برابر فشارها و تجاوزات بیگانگان، در اصلاح و بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی مردم خود نیز توفیقات فراوانی به دست آورد. و البته پرداختن به اقدامات مثبت نظام، به معنی نفی یا نادیده گرفتن معضلات و نواقص موجود نیز نمیباشد.اما به این نکته مهم باید توجه کرد که دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول ۴۰ سال، زمانی بدست آمده که گرفتار صدها و هزاران توطئه کوچک و بزرگ در سطح ملی و بینالمللی بودیم.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله #روزنامه_رسالت : http://fna.ir/brdcbl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه پرتاب اولین ماهواره مخابراتی سعودی با نام «SGS1» از پایگاه فضایی «کورو» در «گویان فرانسه»
تو کشور ما هم غربگراها هسته ای و فضایی رو تعطیل کردند و دانشمندان فضای هم که بطرز عجیبی تعدایشون در آتش سوختند....
جناب #زنگنه درحالی ادعا کردهاند که اگر #برجام نبود پالایشگاه خلیج فارس هم راه نمیافتاد که اولاً این پروژه از سال ۸۵ کلید خورد و تا قبل از این دولت، ۷۵ درصد آن اجرا شده بود و درثانی در اواخر سال ۸۹ اجرای آن به قرارگاه سازندگی سپاه واگذار گردید تا با ساختِ آن، راه تحریم را ببندد وگرنه کیست که نداند ایشان و طیف متبوعشان همیشه دنبال #واردات_بنزین بودهاند و دغدغهشان صرفاً عقد قرارداد با شرکت بدعهد و فاسدی همچون #توتال بودهاست!!
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ آیا پول صدقات مردم ایران خرج سوریه و لبنان و عراق میشود⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کرامتهای پهلوی!!
♦️دیدن این کلیپ رو از دست ندهید
#چهل_سالگی_انقلاب
اطلاعات-عملیات دولت بر عکس کار می کند - ۱
✍ آمریکا از سلاح تحریم دست نمی کشد. ما در مقابل باید تحریم ها را دور می زدیم. این یک جنگ تمام عیار اقتصادی است و به تعبیر امیر مومنان شرط پیروزی، "صیانت از اسرار" (تحصین الا سرار) است.
🔹برخی سیاسیون چنین می پنداشتند -یا تلقین می کردند- که می شود با آمریکا توافق کرد تا تحریم را کنار بگذارد. آقای روحانی مشخصا گفت "اروپایی ها آقا اجازه هستند. آمریکا کدخداست و بستن با کدخدا راحت تر است". وعده کردند که بدین ترتیب هم چرخ اقتصاد و هم چرخ سانتریفیوژ خواهد چرخید.
♦️به دکتر جلیلی حمله کردند که "او آداب مذاکره نمی داند؛ این یک معامله است، باید چیزی بدهی تا بتوانی چیزی بگیری". خیال برد- برد از همین تلقی بیرون آمد. 15 هزار سانتریفیوژ از مجموع 19 هزار سانتریفیوژ را از هم گسیختند، 9700 کیلو اورانیوم غنی شده از مجموع ذخیره 10 هزار کیلو گرم را واگذار کردند و رآکتور اراک را تغییر کاربری دادند (چیزی شبیه تبدیل زمین زراعی و باغی به ساختمان).
🔹اما در مقابل هیچ تضمینی نگرفتند. حتی این کار را چند مرحله ای (مثلا در طول چند سال) هم انجام ندادند تا طرف مقابل مجبور باشد پای تعهد خود برای تعلیق تحریم ها بماند، ظرف دو ماه، همه امتیازات را بدون گرفتن کمترین امتیاز واگذار کردند و دست شان از ابزار چانه زنی خالی شد. هیچ ساز و کار معتبری هم برای شکایت و تضمین پیش بینی نشد، و شد آنچه می دانیم.
♦️سخنگوی کاخ سفید در دولت اوباما، در آستانه تحویل دولت به ترامپ گفته بود ما هیچ تعهدی از طرف دولت بعد از خود نداده ایم و آنها می توانند هر طور که خواستند با توافق هسته ای با ایران برخورد کنند. برجام در دولت اوباما بارها نقض و سرانجام در دولت ترامپ رسما زیر پا گذاشته شد.
🔹ترامپ با یک سال تاخیر، وقتی خروج خود را اعلام کرد که از زبان آقایان روحانی و ظریف شنید حتی اگر آمریکا از برجام خارج شود، ما باز هم در برجام می مانیم و تعهدات خود را انجام می دهیم. آنها متوجه شده بودند که دولت ایران برخلاف موازنه قدرت موجود، نه غرب بلکه خود را محتاج توافق می داند! بنابراین بر حجم فشار سیاسی و روانی و اقتصادی افزودند تا دولت روحانی، مذاکره مجدد و واگذاری امتیازات جدید را به نظام تحمیل کند.
♦️حالا آقای زنگنه وزیر نفت، به جای اینکه به ظریف و روحانی اعتراض کند که چرا با انفعال و اظهار ضعف و ماندن در برجام به هر قیمت، به آمریکا جرئت دادند تا تحریم های نفتی را برگرداند، به منتقدان به ویژه کیهان پرخاش می کند و می گوید "ما با برجام ، فروش نفت را افزایش داده بودیم، شما دعا کردید و برجام به هم خورد"!
(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
اطلاعات-عملیات دولت بر عکس کار می کند - ۱ ✍ آمریکا از سلاح تحریم دست نمی کشد. ما در مقابل باید تحری
اطلاعات-عملیات دولت بر عکس کار می کند -۲
🔹کدام محاسبات، اشتباه بود؟ آیا منتقدان نگفتند به لبخند دشمن اعتماد نکنید، خرش که از پل گذشت، به ریش شما می خندد؟ نگفتند توافقی معقول و متوازن و دارای تضمین، تنظیم کنید؟ نگفتند شعار "توافق به هر قیمت" و "اجرا و ادامه آن به هر قیمت"، موجب گستاخی و عهدشکنی دشمن می شود؟!
♦️حالا چرا مجددا به منتقدان فحاشی می کنند؟ چرا آقای زنگنه برچسب مارقین و خوارج به کیهان می چسباند و مشتی ملیجک سبیل چرب شده (خبرنگار نما) هم برای او کف می زنند؟ اگر نرخ پاسخ به سوال همین است، چرا رئیس جمهور همزمان در مراسم کتاب سال می گوید دوران فشار و فیلتر و سانسور و بستن دهان ها گذاشته و باید سوال را پاسخ داد؟!
🔹خسارت بزرگی اتفاق افتاده است اما از آن بزرگتر، اصرار بر دشمن سازی از منتقدان و شریک انگاری طرف های بدعهد برجام است. آقای ظریف و روحانی و زنگنه اکنون با تجربه مجدد دانسته اند که باید تحریم ها را چه در زمینه فروش نفت، چه درباره سایر صادرات و چه در حوزه واردات، دور زد و این کار به خاطر فشار آمریکا و همراهی اروپا، بدون "حفظ اسرار اقتصادی کشور" ممکن نیست.
♦️شان نزول FATF و سپس INSTEX از نگاه آمریکا و اروپا همین است. ایران باید شاهراه ها و شریان های مبادلات مالی و اقتصادی خود با خارج را، هم "شفاف و گزارش" کند و هم به کانالی که اروپا در تعامل با آمریکا تعبیه کرده، "محدود و منحصر" نماید؛ پیشنهاد بی عیب و نقص برای خود تحریمی، خودزنی و خودکشی!
🔹تحریم نفتی و مالی و بانکی ایران، نقض کامل (ابطال) برجام از سوی آمریکا و اروپاست. این به مفهوم بن بست برجام است. بنابراین امثال آقای زنگنه و ظریف به جای رگبار بستن به سوی کیهان و دیگر منتقدان و صاحب نظران، باید واگذاری امتیازات سیاسی و اقتصادی و اطلاعاتی به دشمن را متوقف کنند.
♦️آنها این کار را با برجام و FATF و قرار داد توتال در حوزه مشترک با قطر (واگذاری اطلاعات نفتی) کردند و اکنون می خواهند با اینستکس، شدت ببخشند. اینستکس یعنی منوّر زدن از سوی جبهه خودی، درست به هنگام جا به جایی مخفیانه نیروها برای عملیات. معنای دیگر اینستکس، بستن تمام راه های در رو و دادن نقشه مسیر های ممکن به دشمن و رفتن در کانال محصور و یکطرفه ای است که حریف پیشنهاد می کند.
#محمد_ایمانی
هرچند ارائه #گوشت_دولتی از طریق فروشگاههای اینترنتی براساس کدپستی، (به شرط فراهم بودن زیرساختهای مناسب) میتواند مانع از برخی دلالیها، سودجوییها و معطل شدن مردم در صفها شود اما سوال اساسی اینجاست که اگر این اتفاق در دولتهای قبل میافتاد، انصافاً چه واکنشی از سوی اصلاحطلبان و حامیان این دولت را در برداشت؟!
#مدعیان_پوچ_اندیش
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تفاوت آغاز سال تحصیلی در #ایران و #آمریکا 🇮🇷🇺🇸
حالا یک عده تو ایران درس آموزش دفاعی را حذف کردند که ...
💥 تا آخر ببینید و آنقدر پخش کنید تا به دست همه برسد.
🔴کیهان دعا کرد برجام بهم بخورد!!!
🔺زنگنه امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار کیهان که پرسید: «بعد از سه سال از اجرای برجام قرار بود به نفت در برابر غذا برسیم؟» گفت: «شما برجام را به هم زدید. شما که دعا کردید بهم بخورد.»
وی در ادامه گفت :
«همین شریعتمداری بود که گفت امضای کری تضمین است و لااقل وسط قدم زدن با کری دوتا تضمین احتیاطی دیگر نگرفت. همین خودش بود که با خوش خیالی گفت در روز اجرای برجام همه تحریم ها بالمره لغو می شود و فکر نکرد به این وعده سر خرمن مردم امید می بندند. آنقدر ساده بود که می گفت خوش بینی و بد بینی در عالم سیاست معنا ندارد و امکان ندارد یک نفر مثل ترامپ بیاید و برجام را بهم بزند. پنج سال کل امور اجرایی کشور را به برجام گره زد و دست آخر هم همین جز جگر زده برجام را پاره کرد نه ترامپ!»
عجب رویی!!!
#رها_عبدالهی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 لوح| فرعون امروز
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «ملتهای غربی با ایران دشمنی ندارند البته تبلیغات ایرانهراسی و اسلامهراسی میشود لکن آنجایی که حقیقت برای مردم روشن بشود ملتها نه فقط با جمهوری اسلامی دشمنی ندارند بلکه چنین حرکتی را میپسندند، آن کس که دشمن است قدرتمندانِ ظالمند، فراعنهی عالمند.» ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
👈 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب لوح «فرعون امروز» را منتشر میکند.
🖨 نسخه قابل چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=41561
✅بزرگترین ظلم در فاطمیه!
بنظر می رسد بزرگترین ظلمی که در این ایام #فاطمیه می شود این است که #حضرت_زهرا را صرفا یک #بانوی_محجبه و در حال ذکر و #ارتباط_با_خدا معرفی میکنند. یعنی با تکیه بر ابعادی از زندگی ایشان، عملا شخصیت حضرت #تحریف کرده و #ناقص معرفی می شود.
این فاطمه کاری به مسائل اجتماعی ندارد. دغدغه اش دغدغه #محرومان جامعه نیست. این فاطمه نسبت به #دردهای_مردم #بی_تفاوت است و در یک کلام این فاطمه #انقلابی نیست!
با این شناختی ما از حضرت زهرا داریم، مسائلی چون #گریه_های_آزاردهنده، خطبه خواندن در مسجد، #دفاع از امیرالمومنین و... هرگز حل نمی شود. فاطمه مثل قرآن است...باید #همه_ابعاد زندگی اش را باهم دید. نمی شود فقط به بخشی از زندگی حضرت پرداخت...خطر تحریف فقط برای #قرآن نیست برای #عترت هم هست!
#فاطمیه
#تلنگر
✅ حامد کمالی اردکانی
▪️حجاب اجباری مطرح میشود تا خدمات انقلاب به زنان دیده نشود!
- امید به زندگی زنان 54 بوده و امروز 78 است
- 3500 پزشک زن داشتیم الان 60 هزار پزشک زن و 30 هزار پزشک متخصص داریم
- داستان نویس زن کمتر از 10 نفر بودند و امروز 4 هزار نویسنده داستانی داریم
- ۱.۴ درصد اساتید دانشگاه زن بودند و امروز ۲۴ درصد
- دانشآموختگان زن ۶ درصد بودند و امروز ۴۴ درصد
- ۳۵ درصد باسواد بودند الان ۹۰ درصد باسوادند
- از ۷ رشته به ۴۰ رشته ورزشی زنان رسیدیم
- ورزشگاه اختصاصی زنان ۳۰ برابر شده
- از ۶ مسابقه خارجی به ۱۲۰۰۰ مسابقه خارجی رسیدیم
- درصد کارکنان زن عالی رتبه از ۱۱ به ۴۲ درصد رسیده
- سازمانهای غیردولتی زنان از ۱۰ به ۲۰۰۰ رسیده
- الان ۸.۵ درصد قضات زن هستند (از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده)
- ۳۵ هزار زن مربی و ۱۶ هزار داور زن داریم
- از هر ۱۰۰۰۰ زن ۳۰۰ نفر در وضع حمل فوت میشد که الان به ۱۹ رسیده
- کارگردان زن نداشتیم الان بیش از ۲۰ کارگردان زن سینما و تئاتر داریم
- از ۳۹ زن وکیل به بیش از ۲۵۰۰۰ زن وکیل رسیدیم
- از ۱۰۰ پلیس زن به ۷۲۰۰ پلیس زن رسیدیم...
📝 محمدعلی الفت پور
#فارس_پلاس
⭕️آیتالله جنتی: لعنت بر مسئولانی که فکر میکنند مشکلات ما با آمریکا حل میشود
👤رئیس مجلس خبرگان رهبری در مراسم بزرگداشت سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به کشور:
🔻متاسفانه برخی مسئولان امروز یا بیش از اینکه به فکر مردم باشند به فکر خود هستند یا اینکه عرضه مدیریت و حل مشکلات را ندارند.
🔻متاسفانه با عدم مدیریت کارآمد بسیاری از نخبگان و جوانان تحصلیکرده کشور از ایران خارج می شوند.
🔻چرا باید فضای مجازی این وضع را داشته باشد. چه کسی باید به وضعیت فضای مجازی رسیدگی کند؟ چرا باید فضای مجازی آنقدر باز باشد که جوانان به راحتی لاابالیگری و بی دینی بیاموزند/تسنیم
💠 یکی از اعضای مجمع تشخیص ، هنگام رای گیری درباره پالرمو از جلسات خارج می شود تا بین هیچ یک از دو گروه موافق و مخالف تعریف نشود. مبنای این رفتار این است که اگر طیف مخالف پالرمو شکست خورد ، از شکست خوردگان به حساب نیاید و زبانش برای اعتراض به هر دو طیف باز باشد. هر کدام هم پیروز شد ، نتواند او را ملامت کند.
این رفتار ، برایم این آیه را تداعی کرد:
🔷 الَّذينَ يَتَرَبَّصُونَ بِكُمْ فَإِنْ كانَ لَكُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّهِ قالُوا أَ لَمْ نَكُنْ مَعَكُمْ وَ إِنْ كانَ لِلْكافِرينَ نَصيبٌ قالُوا أَ لَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَيْكُمْ وَ نَمْنَعْكُمْ مِنَ الْمُؤْمِنين (نساء / 141)
🔶 همان منافقان كه در انتظار فرصتند تا اگر فتحى از ناحيه خدا نصيب شما شود خود را از شمادانسته، مى گويند: مگر ما با شما نبوديم و اگر نصيب كافران شود به آنان مى گويند: مگر نبود كه ما رهنمودهاى خود را به شما قبولانديم و نمى گذاشتيم به دين مؤمنين بگرويد.
🔶 سوال این است که بعضی ها کِی وقت کردند این قدر منافق شوند؟!
#مصطفی_امینی_خواه
▪️کارنامه انقلاب در گفت وگو با حسن عباسی
ویژه برنامه تلویزیونی "جهان آرا" که به مناسبت ایام الله دهه فجر روی آنتن شبکه افق میرود در پنجمین قسمت میزبان حسن عباسی خواهد بود.
این برنامه با عنوان "کارنامه انقلاب" چهارشنبه 17 بهمن ماه ساعت ۲۲ به صورت زنده از شبکه افق پخش میشود و تکرار آن هم ساعتهای ۱۳:۳۰ و ۱۸ روز بعد روی آنتن میرود.