فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتتاح پروژه انتقال گاز ایرانشهر به چابهار در سیستانوبلوچستان
🔹پروژۀ خط لوله انتقال گاز ایرانشهر به چابهار، سربیشه به نهبندان و گازرسانی به ۱۳۰ روستا و ۹ شهر در سیستانوبلوچستان امروز افتتاح شد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔰شعلههای آبی گاز در ۹ شهر و ۱۳۰ روستای سیستان و بلوچستان روشن شد
🔹شعلههای آبی گاز طبیعی در دولت سیزدهم در ۹ شهر و ۱۳۰ روستای استان سیستان و بلوچستان روشن شد.
🔹مجموع سرمایهگذاری انجامشده برای تکمیل پروژههای گازرسانی به این ۹ شهر، ۵۴۸ میلیارد تومان بوده و هزار و ۶۷۲ کیلومتر شبکهگذاری نیز اجرایی شده است.
🔹حدود ۵۰۰ میلیارد تومان نیز هزینه گازرسانی به ۱۳۰ روستا بوده که در مجموع این شهرها و روستاها، ۷۰ هزار خانوار از گاز طبیعی بهرهمند شدند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
امروز پروژه آبیِ سیستان و بلوچستان افتتاح شد. در طول ۱۰۰۰ روز خدمت، روزانه بیش از ۳ کیلومتر خط لولۀ آب در این استان اجرا شد.
رئیسی برای خدمت به مناطق محروم دلش پر میزد
🗣 علی فرحزادی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیر شبکه صهیونیستی اینترنشنال بار دیگر به سنگ خورد؛ دستاوردهای ایران قابل برگشت نیست!
🔶 واکنش تحلیلگر برنامه به کور سوی امید شبکه اینترنشنال به اقدامات آمریکا علیه ایران: موضوع غیر قابل انکار، دستاوردها و دانشی است که ایران طی سالیان اخیر به آنها رسیده وقابل عقبنشینی نیست.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٧ سال از عملیات تروریستی داعش در تهران گذشت؛ تصاویری از حمله گروهک تکفیری داعش به ساختمان مجلس در ١٧خرداد سال٩۶
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پاسخ صریح رهبر انقلاب به اونایی که چند روز دیگه به علت رد صلاحیتشون همه چیز رو زیر سوال میبرن یا انتخابات رو فرمایشی خطاب میکنند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔎 سعید جلیلی سیاستمدار و همچنین مدیر اجرایی است
🟠 زادهٔ مشهد مقدس متولد ۱۳۴۴ میباشد.سیاستمدار و دیپلمات ایرانی است که هماکنون بهعنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعّالیت میکند.
او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکنندهٔ هستهای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت.وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بودهاست.
🟠 جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد اما پیش از انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.
🟠 جلیلی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده پاسدار بوده و در عملیات کربلای ۵ پای خود را از دست داد.
🟠 وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است.و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.
سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ و پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای که بر آن نوشت، و به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
همچنین وی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارا مباشد.
🟠 دکتر سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ به ریاست ادارهٔ بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده میشود و تا سال ۱۳۷۵ عهده دار این سمت بود
. پس از آن، تا سال ۱۳۷۶ که سید محمد خاتمی به ریاستجمهوری میرسد، بهعنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت میکند. پس از آنکه این مسولیت از وی گرفته شد، به عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری به فعالیت مشغول شد.
در دولت محمود احمدینژاد وی به عنوان معاون اروپا و آمریکا به وزارت امور خارجه بازگشت و به فعالیت پرداخت. در این مدت، بههمراه علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
در سال۱۳۸۶، سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی شد.
پس از آن رهبر فرزانه انقلاب در سال ۱۳۸۷ طی حکمی جلیلی را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. از آن زمان تا روی کار آمدن دولت یازدهم سعید جلیلی، رهبری جناح ایرانی را در مذاکرات هسته ای به عهده داشت.
در سال ۱۳۹۲ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، علی شمخانی جایگزین سعید جلیلی شد و به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🟠 جلیلی را یکی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی کشور دانست که این شکوفایی جز در سایه تعهد،تخصص و تفکر انقلابی به دست نیامده است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
جولان مخالفان نظام در ورزش
🔻علاقه خاص فدراسیون پرورش اندام و بدنسازی و انجمن پاورلیفتینگ ایران در استفاده از افراد #مخالفت_نظام
🔻مسابقات مستر یونیورس بانوان در رشته پاورلیفتینگ با مجوز فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در شهر تهران در چند ساعت آینده شروع میشود و جای تعجب دارد که مسئولین امر از جمله رییس انجمن پاورلیفتینگ ایران آقای مهندس سلطانی از افراد مخالف نظام و همراه با براندازان به عنوان مسئول برگزاری مسابقات استفاده نموده و آقای نصیر زاده تمام قد از ایشان حمایت میکند.
🔻مردم حزب الله و دلسوز نظام با اعلام ناراحتی و میدان دادن به افراد نالایق و همراه با دشمنان جمهوری اسلامی خواهان لغو مسابقات یا برکناری رییس انجمن پاورلیفتینگ هستند.
🔻از سربازان گمنام امام زمان عج تقاضا میشود رابطه این افراد با ریاست انجمن پاورلیفتینگ ایران که دائما در سفرهای خارجی به سر میبرد و میدان دادن این شخص به افراد مخالف نظام را بررسی و خطرات احتمالی مجوز های مشکوک ریاست فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به ورزش پاورلیفتینگ و دیگر رشته ها را در ایام نزدیک به #انتخابات را مورد توجه قرار دهند.
🔻سازمان محترم بازرسی کل کشور در حساب های مالی این فدراسیون و انجمن ، علی الخصوص موارد ارزی و اخذ مبلغ مدارک بین المللی و داخلی ورود نماید.
🔻لازم به ذکر است هیچ کدام از افرادی که بر علیه نظام فعالیت داشتند حتی در حد یک استوری از کار خود پشیمان نشده اند.
محمد فرزانیان محمدی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔰از شهید مقاومت تا شهید خدمت
1⃣در سالهای اخیر تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی، از حماسههای ماندگاری بودند که محاسبات بسیاری از افراد نسبت به ایران اسلامی را تغییر دادند؛ نکتهای که نمیتوان و نباید درباره این دو حادثه از نظر دور داشت، نوع مواجهه رهبری با این دو مراسم میباشد؛ آیا رهبر انقلاب، برخورد یکسانی با تشییع حاج قاسم و شهید رئیسی داشته است؟ اگر پاسخ منفی است، چه تفاوتهایی در مواجهه ایشان به چشم میخورد؟ و بالأخره پیام این تفاوت چگونه ارزیابی میشود؟ در این یادداشت میکوشیم به این پرسشها پاسخ دهیم؛ بخوانید!
2⃣سحرگاه سیزدهمین روز از زمستان سال۹۸، خبر تکاندهنده و بهتآوری منتشر میشود که تا چند روز رسانهها و افکارعمومی دنیا را به خود مشغول میکند؛ خبری که البته برای ایرانیان و دلبستگان جبهه مقاومت، تلخ و طاقتفرسا است؛ سردار سلیمانی که به دعوت رسمی مسئولان عراقی به آن کشور سفر کرده بود، در نزدیکی فرودگاه بغداد و به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا، به طرز ناجوانمردانهای ترور میشود؛ پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، ایران اسلامی غرق در ماتم شده و احساسات عمومی در غم از دست دادن سردار دلها برانگیخته میشود؛ حتی آنانی که قرابت چندانی با مشی و منش حاج قاسم نداشتند، به جمعیت عزاداران ایشان ملحق شده و آن تشییع باشکوه را رقم میزنند؛ کسانی که تا دیروز، از حضور منطقهای ایران انتقاد کرده و آن را به ضرر منافع کشور میپنداشتند، از موضع خود عقبنشینی کرده و به ذکر فضائل و رشادتهای او میپردازند؛ در این میان واکنش رهبری به این تغییر موضع، جالب و قابل توجه است؛ با این که ایشان از مواضع برخی جریانات سیاسی و احیانا تهمتهایی که در زمان حیات سردار به ایشان زدهاند مطلع است ولی در عین حال از تنبه و چرخش فکری آنان استقبال میکند؛ تا جایی که چند روز پس از شهادت سردار سلیمانی میفرمایند: "این وحدتی که خوشبختانه در زیر تابوت پیکر مطهّر شهید سلیمانی و شهدای همراه ایشان در بین مردم دیده شد باید محفوظ بشود."
3⃣حادثه دوم، شهادت آیتالله رئیسی است؛ حدود سه سالی میشود دولتی بر سر کار آمده است که مظهر شعارهای انقلاب بوده و برای حل مشکلات مردم شب و روز نمیشناسد؛ این دولت وارث وضعیت نابسامانی است که در طول حدود یک دهه بر کشور آوار شده است؛ متاسفانه دولت در همان حال که مشغول آواربرداری است، مجبور است طعنه و کنایههای فراوانی را تحمل کند! دولت به شدت مورد بیمهری و بیانصافی قرار میگیرد و حتی تمجیدهای بیسابقه رهبری هم نمیتواند از حجم تخریبها بکاهد؛ تا این که خبر شهادت رئیسی عزیز، کشور و جهان را دچار شوک میکند؛ به یکباره طعنهزنندگان دیروز تبدیل به ستایشگران رئیسی شده و تلاش میکنند گذشته خود را به فراموشی بسپارند؛ رهبری اما با صدور پیام تسلیت، بحث "ناسپاسیها" و "طعن برخی بدخواهان" را پیش کشیده و مانع این کار میشوند! ایشان به همین مقدار اکتفا نکرده و در پیام دیگری که به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صادر میکنند میفرمایند: "مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!" اما اوج این ماجرا در جریان سخنرانی به مناسبت سالگرد امام خمینی ره است؛ جایی که رهبری به مظلومیت رئیسی در زمان حیات ایشان اشاره کرده و با بیان سوزناکی فرمودند: "دلم برای رئیسی سوخت!"
4⃣اما راز این مواجهه متفاوت چیست؟ چرا رهبری این بار از چرخش فکری افراد استقبال نمیکند؟ واقعیت آن است که تکلیف جریان غربگرا در مواجهه با شهید رئیسی مشخص است؛ همانها که شمشير را از رو بسته و حتی پس از شهادت رئیسی نیز تمجید چندانی از اقدامات برجسته ایشان نکردند؛ ولی در این ۳سال، کم نبودند افراد و جریاناتی که به اسم پیروی از رهبری به دولت مردمی شهید رئیسی تاختند و اسم این اقدامات خود را "نقد منصفانه(!)" گذاشتند؛ واقعیت تلخی است ولی باید اعتراف کرد که مدتهاست جریان مرموز و خزندهای در میان نیروهای انقلاب رخنه کرده و افکار و مواضع آنان را جهتدهی میکند؛ این جریان به جز شخص رهبری، دیگر کارگزاران کشور را به بدترین صورت مورد نقد و اعتراض قرار میدهد و اعتماد عمومی به مسئولان را با آسیب جدی مواجه کرده است؛ دشواری مقابله با این جریان از آن جهت است که نقابی انقلابی بر چهره دارد و با اظهار تندترین شعارها نسبت به دشمنان کشور، اعتماد بخشی از بدنه جبهه انقلاب را به دست آورده است؛ به نظر میرسد رهبر انقلاب از ظرفیتی که رئیسی عزیز با خون خود ایجاد کرد، درصدد پالایش درونی جبهه انقلاب و تصفیه آن از چنین عناصر آلودهای است؛ افرادی که مقصّر اصلی بیان این جمله هستند: "دلم برای رئیسی سوخت!"
✍مدیر عقال
🆔@eghaal
دلاری کردن قیمت سرمایههای مادی و ریالی نگه داشتن دستمزد سرمایههای انسانی، یعنی ترجیح دادن ماده بر انسان، یعنی اولویت دادن آهن بر آدم.
#نه_به_نئولیبرالیسم
👤 سید یاسر جبرائیلی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
صدور قطعنامه شورای حکام به عنوان راهبردی برای اثرگذاری بر انتخابات ایران حقه ای تکراری است. هیاهوی رسانه های غربگرای داخلی و رپورتاژ تبلیغاتی برای این قطعنامه نشان دهنده دنباله داخلی آنها است. استفاده از این قطعنامه در مناظرات بخوبی نشان خواهد داد نامزد مطلوب خارجی ها چه کسانی هستند؟
#انتخابات
👤 محمدجواد معصومی نژاد
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
نتیجه شکایت #قالیباف بابت برخی تهمتها و تخریبها
سالهاست یه سری شایعات درمورد ایشون مطرح هست و خیلیاش رسیدگی شده و حکم هم صادر شده.
اینکه ایشون رو مناسب فلان جایگاه ندونیم به این معنی نیست که بگیم خودش دزده و ...
شاید درمورد گزینش اطرافیانش خوب عمل نمیکنه و سبک مدیریتش باعث میشه عده ای لاشخور سوء استفاده کنن ولی بنده شخص قالیباف رو فاسد نمیدونم .
انتقاد کنیم از افراد اما انصاف رو هم رعایت کنیم و آب به آسیاب دشمن نریزیم.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین طرح گازرسانی و خطوط انتقال گاز در استان سیستانوبلوچستان امروز به بهرهبرداری میرسد
#خدمات_ماندار_شهیدرئیسی
نور به قبرت بباره مرد خستگیناپذیر
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیتالله جنتی: در موضوع تایید صلاحیتها یک خط مستقیم را انتخاب کردیم و این خط را ادامه میدهیم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه زمانی اسامی نهایی کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری اعلام میشود؟
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
♦️اولین ها در حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 در پخش زنده یکباره پخش شد و صدا و سیما نتوانست سانسور کند!
شرط تابعیت در کشورغربی این است که از منافع آن کشور دفاع و حفاظت کنی.
#نفوذ
#روشنگری
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 نمودارها و جداول بالا به مقایسه میزان انتشار و مصرف محتوا پیرامون نامزدهای شاخص ثبت نام کننده انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در #افکارعمومی میپردازد.
👈 اندازه تصاویر نامزدها براساس فراگیری محتوای منتشره پیرامون آن نامزد نمایش داده شده است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi