تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 #خلاف_گویی های برجامی #قسمت_دوم 🔺طرح مساله بارها و بارها به ما گفته اند #قطعنامه_های_شورای_امنی
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_سوم
🔺 طرح مسئله:
آیا مدعای مشهور و پرتکرار حامیان برجام مبنی بر «لغو» قطعنامههای ششگانهی شورای امنیت سازمان ملل، صحیح و قابل اعتناست؟
❇️ به منظور بررسی و واکاوی این مدعا، ۴ نکته ی مهم را به محضر مخاطبان محترم تقدیم می کنیم:
⬅️ نخست: واقع مطلب آن است که هیچ قطعنامهای «لغو» نشده بلکه صرفا مفاد آنها (provisions) لغو شده است و چارچوبها و تدابیر آنها (measures) کماکان باقی است (حداقل تا ۱۰ سال پس از صدور قطعنامهی ۲۲۳۱).
در بند ۱۸ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام می خوانیم:
The UN Security Council resolution endorsing this JCPOA will terminate all 👉provisions👈 of previous UN Security Council resolutions on the Iranian nuclear issue ...
⬅️ دوم: همهی مفاد این قطعنامهها نیز لغو نشده، بلکه صرفا برخی از آنها لغو شدهاند (فقط "هستهای" و حتی نه "اشاعهای". همهی تحریمهای هستهای نیز لغو نشده است، بلکه صرفا تحریمهای مالی و اقتصادی مرتبط با موضوع هستهای لغو شدهاند، مانند تحریم "اقلام دوگانه" یا در اصطلاح dual use که یک تحریم هستهای بود و کماکان پابرجاست).
⬅️ سوم: مفاد تحریمیِ مالی و اقتصادیِ مرتبط با برنامه ی هستهای نیز «لغو» نشدهاند، بلکه به صورت «مشروط» لغو شدهاند؛ چرا که به صِرف ادعا و اعتراض یکی از شش کشور (حتی بدون آنکه لازم و نیاز باشد که ادعای خود را ثابت کنند!!!) تمامی مفاد ۶ قطعنامهی مذکور دوباره باز میگردد و اعمال خواهد شد. (مراجعه شود به بند ۱۱ و ۱۲ قطعنامهی ۲۲۳۱)
⬅️ چهارم: اساسا قطعنامههای ششگانهی شورای امنیت (۱۶۹۶ – ۱۷۳۷ – ۱۷۴۷ – ۱۸۰۳ – ۱۸۳۵ – ۱۹۲۹) از ابتدا نیز اثر تحریمی خاص و قابل ذکری بر کشورمان نداشتند، بلکه صرفا دستاویزی برای مشروعیتبخشی به تحریمهای گسترده و پیچیدهی آمریکا و اتحادیهی اروپا بوده و کارکرد رسانهای داشتند. مضافا اینکه هیچیک از تحریم های اصلی (بانکی - نفتی) مربوط به قطعنامههای شورای امنیت نبوده و نیستند، لذا لغو قطعنامهها و تحریمهای شورای امنیت نیز اثر عینی و علیالارضی بر ساختار تحریمها نخواهد داشت. تمامی تحریمهای اصلی همان تحریمهای آمریکا و اروپا هستند که ساختار آنها نیز - حتی پس از انعقاد برجام - کماکان به قوت خود باقی است.
#ابرشاگرد
قجرها آسوده بخوابید که اصلاحطلبان بیدارند!
شاهان قاجار به نفت میگفتن ماده بدبو و عفن که باید مفت داد رفت تازه باید تشکر هم کرد که لجن های مملکت رو میبرن، بعد میرفتن یه چیزهای دیگه میدادن تا بتونن قرض بگیرن، تعهد هم میدادن که محل هزینه کرد آن را به غربیها گزارش بدن که یوقت خلاف منافع غربیها (وام دهنده) خرج نشده باشه...
#نفت #هسته_ای #وام #علی_برکت_الله #مدیریت_اصلاحاتی #چی_دادیم_چی_گرفتیم
#به_عقب_بر_نمیگردیم
#بهلول
از نجومی بگیرها ذخیره نظام هستند رسیدیم به مدیران [دولت] سرمایه های کشور هستند!
اگه این سرمایه های کشور منابع کشور رو دزدین کی باید مچشونو بگیره؟(وظیفه شما که نیست، قوه هم وارد بشه ربیستون شاکی بگیر و ببند میشه و...)
آها یادم نبود ملت که سربارن و کارگر هم چیز!!!
و طبق فرمایشات گهربار زنگنه اگه با یقه سفیدها برخورد بشه و نباشن چیزها از گشنگی میمیرن!
مرسی که هستید...
#بهلول
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به تاراج اموال عمومی، در پوشش خصوصیسازی رسیدگی خواهیم کرد.
🔺 آیت الله رئیسی در گردهمایی بزرگ مبلغان محرم: آقایان باید سخنان کارگران اراکی و تبریزی و سخنان دردمندانه و دغدغهمندان کارگران هفتتپه و کرمانشاهی را بشنوند؛ اینها نسبت به خصوصی سازی هایی که صورت گرفته، حرف دارند.
#ضرب_المثل_های_سیاسی
🔺(وقتی نخواهی عنوان واقعی رو بیاری، مجبوری هر روز یه عنوانی روش بزاری)🤔
این مَثَل کسانی است که چشمشان را به واقعیت ها می بندند و برای توجیه ارتباط خود، از بیان عنوان واقعی و شناخته شده طرف چشم می پوشند و عنوان جعلی می دهند و فردا روزی که دیدند طرف با آن عنوان فاصله دارد باز به جای اعلام عنوان واقعی، عنوان جعلی دیگر! بکار میبرند.
نمونه اش همین #پرزیدنت_روحانی که برای توجیه مذاکره خود، به جای استفاده از عنوان #استکبار که عصاره شناساندن آمریکا و اعوان و انصارش است و تکلیف همه چیز را روشن می کند، اول عنوان #کدخدا رو استفاده کرد و بعد از اینکه خسارت محض برجام رو به این ملت تحمیل کرد و آخرش آمریکا زد و رفت بیرون عنوان #مزاحم به او داد! چنانچه در آن روزها که می گفت چاره ای جز مذاکره نیست! رسید به روزی که گفت: مگر دیوانه اند با امریکا مذاکره کنند؟! حالا امروزه روزی هم داره دنبال عنوان می گرده تا برای مذاکره مجدد عنوان جدید پیدا کنه😐
پینوشت:
۱. با این اوصاف منتظر جعل عنوان جدیدی برای آمریکا باشید.
۲. این ره که تو می روی به ترکستان است.
#محمود_باقری
1_الان دعوا سر اینه که کی مخزن بهتری بوده و نشتی نداشته و خوبتر به ذبح عدالت کمک میکرده
(بجای برخورد با مفاسد)، زیبا نیست؟
2_حاج آقا با یه خاطره ساختگی و دو تا انگ و سه تا تهمت و... (از انحرافی تا همنوا با اسراییل. و...) طرف رو با خاک یکسان میکرد چه نیازی داشت به نشت اطلاعات
3_کاش اطلاعات و اسرار همه اونا رو افشا میکرد ولی اطلاعات و اسرار مملکت رو نمیداد مهدی بابا و فائزه فالگوش بدن به دشمن و سفارش تحریم بدن که جان و مال و آبروی ۸۰ میلیون نفر بخطر بیوفته!
ده ساله با اینهمه هزینه، سنگی که یه دیوانه انداخته تو چاه رو صد تا عاقل نتونستن درش بیارن! آق محسن
#بهلول
☀️ ظهرنوشت ☀️
ایراد کار کجاست؟
◼️ سؤال:
چرا جناب آقای روحانی در تزریق «امید واقعی» به جامعه ناموفق و ناتوان بوده و هستند؟
🔵 پاسخ:
دستکم به ۲ علت اصلی.
⬅️ علت نخست: ایشان به سنت مألوف بخش قابل توجهی از سیاستمداران دنیا، دوران پیش از خود را به شکلی ناعادلانه و افراطی شدیدا سیاه و تاریک نشان دادند، به طوری که کأنه این سامان پیش از ایشان ویرانه ای بیش نبوده است! «ویرانه» نشان دادن کشور، بیش از آنکه موجب جذب توده های مردم شود، خود سبب القای ناامیدی در دل های مردم است. زمانی که یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری، دوران پیشین را به صورت ناشیانه ای تاریک نشان می دهد، در اذهان مردم این سؤال مهم ایجاد می شود که "آقای نامزد! جنابعالی چگونه می خواهید و می توانید در حداکثر ۸ سال این ویرانه را تبدیل به گلستان کنید؟!".
اکنون، این بومرنگ پرتاب شده از جانب جناب روحانی، دقیقا به سمت ایشان و دولت متبوع بازگشته است که اگر بازنمی گشت جای تعجب داشت (آنچه عوض دارد، گِله ندارد).
⬅️ علت دوم: لابد دقت کرده اید. آقای روحانی، همان زمانی که شعار "امید" را سر می دهند، در کنار آن با نادیده گرفتن و انکار ظرفیت ها و توانمندی های خدادادی و عظیم کشور، مردم و جوانان، آواری از ناامیدی و یأس را بر سر توده های مردم فرو می ریزند و به جامعه چنین القا می فرمایند که ای مردم! شما حتی در تأمین آب آشامیدنی خود نیز ناتوانید! پس ناچاریم که در برابر غرب کوتاه آییم. این تناقض بزرگ قریب به ۶ سال است که از جانب ایشان بلاجواب مانده است.
✅ شعار "امید"؛ به همراه ایجاد حس "اتکا به ظرفیتهای درونی" است که قابل باور و کارساز می شود که در غیر این صورت به احتمال قابل توجه به عکس خود تبدیل خواهد شد. خدا نکند!
#ابرشاگرد
گویا جناب #احمدینژاد با انتشار بخشی از یکی از ترانههای #مایکل_جکسون تولد این خواننده آمریکایی را تبریک گفته است؛ هرچند این حاشیه سازی جدید را باید در راستای تلاش مسبوق به سابقهی ایشان برای دیده شدن و مقابله با مرگ تدریجی سیاسیشان تحلیل کرد اما جالب توجیه عدهای از بهاریها با تمسک به دیدارهای اشتباهیست که سابقاً توسط برخی سیاسیون دیگر با بعضی چهرههای حاشیهدار انجام شده است که البته بیشتر بویِ نوعی #شخص_پرستی میدهد تا هر چیز دیگری!!
➕ البته وقتی #مشاورین و اطرافیان جناب احمدینژاد با یک سری نظرسنجیهای مجهول مدام سعی میکنند اینگونه وانمود کنند که ایشان مثلاً با کسب ۸۰، ۹۰ درصد آرا محبوبترین چهرهی سیاسی کشور هستند باید هم شاهد تَکرار برخی رفتارهای خاص و حاشیهساز از سوی رئیس دولت نهم و دهم باشیم!!
#مهدی_قاسم_زاده
انصاف حکم میکند همانطورکه گاهاً از مواضع منفعلانهی جناب #ظریف انتقاد میکنیم از صحبتهای دیروز ایشان در موسسهی ISIS مالزی که بخش مهمی از آن شامل تحقیر سعودیها (بعنوان کشوری که در سیاست خارجی و داخلی مالزی نفوذ حیرت انگیزی داشته و دارد)، دفاع از جهان اسلام و به رخ کشیدنِ قدرت نظامی ایران بود، نیز تقدیر شود اما کاش ایشان که در سابقهاش زیر سوال بردن قدرت سیستم دفاعی کشور نیز وجود دارد، لااقل درک میکردند که رهرو آن نیست که گهی تند و گهی #خسته رود، رهرو آنست که آهسته و #پیوسته رود !!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده