تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 مهم ترین مانع فرزندآوری؛ اقتصاد یا سبک زندگی
✍🏻 #صالح_قاسمی
🔺برخلاف تصور عمومی جامعه که گمان میکنند مشکلات اقتصادی اصلیترین و اولین مانع فرزندآوری است، همه شواهد آماری موجود حاکی از آن است که با وجود اهمیت متغیر اقتصاد در الگوی فرزندآوری اما در شرایط کنونی اصلیترین و نخستین مانع فرزندآوری خانواده های ایرانی سبک زندگی، فرهنگ و نوع نگرش به فرزندآوری است.
🔹اگرچه شرایط اقتصادی به ویژه در دهکهای پایین درآمدی جامعه در تصمیم به فرزندآوری موثر است اما دادههای آماری و شواهد عینی موجود حاکی از این هستند که تعریف عمومی اکثریت مردم جامعه از زندگی مطلوب و خانواده ایدهآل و تعداد فرزندان مطلوب است که منتهی به الگوی فرزندآوری میشود و شرایط اقتصادی در درجه دوم از اهمیت بوده و اغلب در حد ابزاری محسوس برای توجیه علت بی فرزندی و کم فرزندی است.
🔺کشورها همواره تلاش میکنند، با تعیین سیاستهایی، جمعیتی جوان و فعال داشته باشند. آنچه امروز در جامعه ایران مطرح است (و هیچ اختلافی درباره آن وجود ندارد) کاهش میزان زاد و ولد در کشور و در نتیجه حرکت جمعیت به سمت «پیر شدن» است و آنچه بیش از هر چیز به عنوان «عامل» کاهش زاد و ولد در ایران مطرح و روی آن به شدت پافشاری میشود نیز «اقتصادی» است.
🔹به عبارت دیگر بسیاری از مردم و حتی نخبگان سیاسی کشور این طور اعلام میکنند که اگر مشکل اقتصادی کشور حل شود، مردم خود به خود به سمت ازدواج و در نتیجه زاد و ولد و «چند فرزندی» حرکت خواهند کرد و مشکل پیر شدن جمعیت نیز حل خواهد شد. این پاسخ تا حدودی درست است اما، دقیق و کامل نیست و با توجه به اهمیت جمعیت جوان برای کشورها، این حوزه، حوزهای نیست که بتوان به پاسخ ها و راه حل های ناقص بسنده کرد. ضمن اینکه رشد اقتصادی نیز مستقیم و غیرمستقیم به داشتن جمعیت جوان وابسته است.
🔰کارشناسان حوزه جامعه شناسی و سایر رشتههای علوم انسانی میگویند، بروز یک معضل (اینجا تک فرزندی و پیر شدن جمعیت) «یک» دلیل ندارد. آیا کاهش زاد و ولد در ایران، صرفا به خاطر مشکلات اقتصادی است؟ کسانی که چنین نظری دارند خوب است به این سؤال ها هم کمی فکر کنند:
1️⃣ چرا غالب کشورهای صنعتی و ثروتمند، به معضل پیری جمعیت گرفتارند؟ مگر نه اینکه در این کشورها، دولت ها با تعیین مشوق های آنچنانی، مردم را به فرزندآوری تشویق می کنند؟
2️⃣ شما چند خانواده ثروتمند ایرانی میشناسید که مثلاً بیش از یک یا حداکثر 2 فرزند داشته باشند؟ به عبارت دیگر، چرا غالب خانوادههای ثروتمند و مرفه ایرانی فرزندان کمی دارند.
🔺غرض از طرح این سؤالها صرفا تاکید مجدد بر این مهم بود که، برای یافتن راه حل باید تمام جوانب را در نظر گرفت و عوامل گوناگون را شناخت. مثلاً فرهنگ، تبلیغات رسانهای، سیاستهای دولتی، دلایل روانشناختی و برخی مسائل در حوزه زناشویی و این روزها... تغییر سبک زندگی! اینها از جمله عواملی هستند که هر یک به اندازه خود می توانند در بروز این معضل نقش داشته باشند. اقتصاد هم یکی از این دلایل است. البته شاید مهمترین عامل بروز چنین معضلی مثلاً در شهر تهران، تغییر سبک زندگی باشد.
🔹کارشناسان بر این باورند که در حال حاضر مانع اصلی فرزندآوری و رشد جمعیت در کشور قبل از عامل اقتصادی عامل فرهنگی است. اگر قرار است برای تغییر روند رشد جمعیت، سیاستی به کار رفته شود باید در راستای اصلاح سبک زندگی باشد. اگر سیاستهای تشویقی اقتصادی بدون تغییر سبک زندگی اجرا شود، همان رشد محدودی هم که در جمعیت ایجاد خواهد شد صرفا در مناطق حاشیهای کشور خواهد بود. یعنی گروههای جمعیتی ای که مشکل کمبود موالیدشان فقط اقتصادی است.
🔺اگر این گزاره عمومی را بپذیریم که امروزه مانع اصلی و اول فرزندآوری زوجین ایرانی اقتصاد است، پس باید بپذیریم که اگر کسی مشکل اقتصادی نداشت باید فرزندآوری بیشتری داشته باشد. آیا اینچنین است؟
🔹کشورهای حوزه اسکاندیناوی اروپا در حالیکه بالاترین درآمد سرانه را دارند اما پایینترین نرخ فرزندآوری را نیز در دنیا به خود اختصاص دادهاند و جزو سالمندترین کشورهای جهان هستند.
🔺در کشور خودمان نیز در حالیکه استانهای گیلان و مازندران بالاترین سرانه درآمد ملی را در اختیار دارند، اما پایین ترین نرخ فرزندآوری را داشته و سالمنترین استان های کشور هستند.
🔹در شهرها نیز شاهد هستیم هر اندازه به سمت مناطق برخوردارتر میرویم فرزندآوری کاهش پیدا میکن.
🔺همه این شواهد آماری موجود حاکی است که با وجود اهمیت متغیر اقتصاد در الگوی فرزندآوری اما در شرایط کنونی اصلی ترین و نخستین مانع فرزندآوری خانواده های ایرانی سبک زندگی و فرهنگ است.
💢از همین رو بدیهی است مسؤولین ذیربط باید در مسیر اصلاح الگوی فرزندآوری خانواده های ایرانی در وهله نخست در اندیشه اصلاح نوع نگرش فرهنگ عمومی به فرزندآوری باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ایران چطور یک قدرت موشکی شد
💬 #حمزه_پاریاب
🔹صنعت موشکی ایران بعد از جنگ پیشرفت های بسیار چشمگیری داشته و مدل های گوناگونی از موشک های بالستیک، کروز و... را با توان داخلی به مرحله تولید رسانده است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اربعین
#تیغ_زدن_زائرین_اربعین
🔴پول بیمه .پول پارکینگ .کرایه های بالا
#استاد_حسینی_قمی
📢تبلیغ چند رسانه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وضعیت مجلس در هنگام دفاع "نماينده ملاير" از انتقاد پناهيان در موافقت از فوريت طرح شفافيت آراء نمايندگان
#شفافیت_ارا_نمایندگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لحظه انهدام خودروهای زرهی ائتلاف سعودی توسط نیروهای یمنی
🔸 اولین ویدیوی رسمی از عملیات رزمندگان #انصارالله علیه متجاوزان سعودی منتشر شد.
🔸 در این عملیات بزرگ که تحت عنوان "نصر من الله" انجام گرفته، نیروهای ائتلاف سعودی شکست سنگینی را متحمل شدهاند.
🔴 آقای زیبا کلام از تتلوها نترسید؛ بترسید از .....‼️
🔹 صادق زیبا کلام در صفحه اینستاگرامش نوشت : "از «تتلو» ها میترسم و هر بار که آنها را میبینم ترس و دلهرهام بیشتر می شود."
در این یادداشت وی با حضور جوانان در تشییع جنازه مرتضی پاشایی و حوادث دیماه ۹۶ و...نتیجه گرفته است: "امیدوارم هیچ بغض و کینه و نفرتی در دهه هفتادیها و بهتدریج هشتادیها، نهفته نشده باشد و ترس من از آنها بیمورد باشد."
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ جناب زیبا کلام و برخی اصلاح طلبان همان کسانی هستند که در آستانه ی هر انتخاباتی دم از امید به همین جوانان می زنند اکنون پس از استفاده ابزاری و ناامیدی از پیشبرد اهدافشان اظهار ترس و نگرانی از همین جوانان دارند.
2⃣ از ابتدا اصلاح طلبان هیچ اعتقاد و امیدی به جوانان نداشتند. در میتینگ های تبلیغاتی شعار دولت جوان میدادند ولی مهره های پیر و فرسوده را به کابینه میهمان میکردند.
3⃣ امام راحل با تکیه به همین جوانان انقلاب را پیروز کردند، دفاع مقدس همین جوانان اداره کردند. حماسه نه دیماه را جوانان رقم زدند، شهدای مدافع حریم جوانان بودند و محور گام دوم انقلاب هم در اندیشه رهبرانقلاب #جوانان میباشند.
4⃣ جناب زیباکلام چند روز دیگر فرصتن مناسبی است برای کاشتن نهال امید در دل امثال جناب تان. به نظاره بنشینید حضور میلیونی جوانان را در پیاده روی اربعین به نظاره بنشین را.
5⃣ از تتلوها خیلی هراسی نیست؛ برخی از تتلوها شاید در بزنگاه با تلنگری بیدار شوند و بشوند طیب ها و شاهرخ ها. اما ترس از غربگرایانی است که در تاریکخانه ذهن روشنفکرنمایشان نسخه ی خودباختگی و بردگی غرب طراحی و در کلاس دانشگاه تدریس میکنند.
🔻 #سخن_آخر :
🔹 اولاً به نظرمیرسد ترس تان از روی کارآمدن یک دولت #جوان و حزب اللهی بسیار بیشتر باشد تا از تتلوها؛
🔹 ثانیاً جناب زیباکلام ما به #حججی ها امیدواریم و بس....
#موسی_سلیمانی «کارشناس زمانه»
🇮🇷 #زمانه
ابتدا منکر شدند که اساساً لپ تاپی به #نهاد_ریاستجمهوری اهدا شده، بعداً گفتند به خاطر نداریم و از دفتر میخواهیم که موضوع را بررسی کند و در نهایت امروز خبر از استرداد ۲۰۰ #لپتاپ اهدایی به نهاد ریاست جمهوری و تخصیص آن برای تجهیز مدارس هوشمند در #سیستانوبلوچستان داده شد و اعلام کردند که گویا بدون هماهنگی با #وزیر_ارتباطات تامین گشته است، آنهم درحالیکه دستخط و پاراف امضای جناب وزیر و دستور واضح ایشان در نامهی منتشر شده برای اهدای ۲۰۰ لپ تاپ به نهاد ریاست جمهوری قبلاً منتشر شده است؛ کاش جناب #جهرمی که مداوم صحبت از #حق_الناس میکنند، بجای مالهکشی و پنهان شدن پشت یک اقدام عامهپسند و به اصطلاح خیرخواهانه!، کمی جرات #عذرخواهی از مردم و قبول اشتباهشان را داشتند!!
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خلاصه گزارش تصویری از عملیات بزرگ نصر من الله توسط انصارالله و کمیته مردمی یمن
#شاهکار_یمنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ فحاشی
🔰 حمید رسایی: بعداز انتقادات گسترده به قهقهههای روحانی در ملاقات با سران مستکبر اروپایی، در روزهای اخیر این فیلم در کانالهای هوادار دولت بازنشر شده و ضمن پرداختن به موضوع تعداد همراهان آ آقای احمدینژاد، به لبخند بنده هم اشاره شده که بعله رسایی هم در آمریکا قهقهه میزد!
این گزارش شبکه BBC تلفیق تصاویر سفر احمدینژاد به نیویورک در سال ۸۸ و سال ۹۱ است. در خصوص سفر سال ۹۱ انتقاداتی نسبت به تعداد همراهان وی مطرح بود که همان زمان توسط مسئولان نهاد ریاست جمهوری وقت پاسخ داده شد. اما در سال ۸۸ که بنده هم حضور داشتم، تعداد شخصیتهای همراه احمدینژاد، کمتر از تعداد انگشتان دست بود.
اما داستان این صحنه چه بود؟
سال ۸۸ همراه بافتنهگران داخلی، در نیویورک نیز منافقین، سلطنتطلبان و دیگر معاندین با لباس سبز در برابر هتل محل اقامت هیأت ایرانی تجمع کرده بودند و شعار میدادند و فحاشی میکردند، خصوصا وقتی لباس طلبگی را میدیدند. من هم برای اینکه آنها عصبانی شوند، لبخند میزدم و میگفتم: خودتونید.
حتی برای اینکه ما را عصبانی کنند، کنار ما به اهل بیت پیامبر فحاشی میکردند. طبعا قصدشان ایجاد درگیری بود، اما من فقط لبخند میزدم و میگفتم: خودتی.
#حمید_رسایی
تلخند!
کرباسچی با اشاره به انتقاد برخی افراد در فضای مجازی از خندههای روحانی در دیدار با روسای جمهور فرانسه و انگلستان گفت:
متاسفانه برخی بهانه های بچه گانه می آورند و مدام در حال ایجاد حاشیه اند. در صورتی که کلیت مسأله این است که کشور گرفتار تحریم و فشار است و همه باید تلاش کنند در چنین موقعیتی مسائل کشور حل شده و مشکلی به مشکلات دیگر اضافه نشود. یک عده هستند که فقط منتظرند حرهای حاشیهای را به جای اصل مسأله بزرگنمایی کنند!
...
آقای کرباسچی ـ سواری پیشکش (!) شما به دولت تدبیر و امید بفرمائید چاک زین را محکم بگیرند بیش از این مقدرات کشور را فدیه نابلدیها و خودباختگیهایشان نکنند!
جناب کرباسچی ـ ملالی از خندههای هیستریک و نامتعارف دولتمردان نیست!
محل نزاع تلخند ملتی است که زیر لب با خود نجوا میکنند:
بر لبم کس خندهای هرگز ندید الا مگر
در میان گریه بر احوال خویش خندیدهام!
#داریوش_سجادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨اعتراف مقام آمریکایی: فشار حداکثری به سقف خود رسیده است
🔸آیا اعمال جنگ اقتصادی علیه ایران اسمش دیپلماسی است؟!
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کدام یک از کشورهای عربی در صورت حمله ایران میتواند از خود دفاع کند؟ هیچکدام....! | بخش دوم
➕مشکل شناسایی مسئول حمله به آرامکو نیست، مشکل کسی است که نمیتواند از خود دفاع کند....
📍به روایت کارشناس عرب لندن نشین
🔺وقتی رسانه دروغپراکن خبرآنلاین حاشیه امن قضایی و امنیتی دارد و با کمک خبرگزاری دولت مشغول جنگ روانی و دروغپراکنی هستند تا شاید بتوانند بی تدبیری و سوءمدیریت غربگرایان در اداره دولت را با انواع و اقسام شایعات و دروغها به نهادهای دیگر نسبت دهند.
🔺واقعیتی که قابل تغییر نیست :بیش از ۹۰ درصد بودجه و امکانات کشور بصورت مستقیم تحت اختیار دولت است. بودجه باقی نهادها را هم دولت مشخص میکند تمام.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺وقتی رسانه دروغپراکن خبرآنلاین حاشیه امن قضایی و امنیتی دارد و با کمک خبرگزاری دولت مشغول جنگ روان
🚨اقتصاد ايران در اختيار كيست؟
🔰بوروكرات هاي دولتي در همه دوره هاي رياست جمهوري دوست دارند وانمود كنند دولت كنترلي بر اقتصاد ندارد و نهادهاي نظامي، موسسات و بنيادها همه اقتصاد ايران را قبضه كرده اند. ان ها مدعي هستند و اين ادعا به شدت با پيوست رسانه اي تقويت مي شود كه دولت هيچ كاره است و همه اشكال سرمايه در انحصار نهادهاي موازي است. آيا اين گزاره صحيح است؟
🔺طبق اعلام معاون محترم وزارت اقتصاد اندازه دارايي هاي دولت حدود١٨.٣ هزار هزار ميليارد تومان است. چنان كه مطلعيد بدهي هاي دولت در نقطه أوج خود حدود ٧٥٠ هزار ميليارد تومان بوده است به بيان ديگر سرمايه در اختيار دولت كمي بي ش از١٧ هزار هزار ميليارد تومان است.
🔺اصلي ترين و مهمترين نهادهاي اقتصادي كه تحت كنترل دولت نيستند و در نحوه تامين درامد هم قيد برون سازماني علني ندارند شامل ستاد اجرايي، بنياد مستضعفان، بنياد تعاون سپاه، بنياد تعاون ناجا، بنياد تعاون ارتش هستند. اگر چه درباره بنياد مستضعفان عدد دارايي ها در صورت هاي حسابرسي شده اش تا پايان سال ٩٤ مشخص است( ٥٦ هزار ميليارد تومان) اما درباره الباقي اين نهادها صورت مالي اي دو دست نيست.
🔺با اين همه رويترز براوردي نسبتا متاخر (٢٠١٣) از كل دارايي هاي ستاد اجرايي فرمان امام ارائه كرده كه حدود ٩٥ ميليارد دلار( حدود ٤٠٠ هزار ميليارد تومان) است. اگر چه به وضوح و به دلائل بسيار سايز سرمايه و نيز سايز دارايي هاي تحت كنترل سه بنياد تعاون نظامي كمتر از ستاد اجرايي است اما براي راحتي خيال بروكرات هاي دولتي فرض مي گيريم اين سه نهاد هم دقيقا هم سايز ستاد اجرايي هستند و باز فرض مي گيريم اصلا بدهي ندارند و دارايي ان ها متناظر با سرمايه ان هاست. واضح است كه اين فرض ها نتايج را شديدا به نفع ادعاي دولتي ها تورش دار مي كند چنان كه مثلا اندازه بدهي هاي بنياد تعاون ناجا به قوامين مشخص و در صورت هاي قوامين مشخص است.
با همه اين فرض ها جمع كل دارايي اين پنج نهاد اصلي برابر است با هزار و ششصد و پنجاه و شش هزار ميليارد تومان.
🔺به بيان ديگر با همه اين تورش ها به نفع دولت، كل سايز همه اين پنج نهاد كمتر از نه درصد دارايي هاي دولت است. دارايي هاي اقتصاد ايران در اختيار دولت است، اين با من و شماست كه به بروكرات هاي دولتي- متعلق به هر جناحي كه مي خواهد باشند- فرصت مي دهيم ناكارآمدي خود را پشت چنين ادعاهاي به وضوح غلطي پنهان كنند.
🔺توجه كنيد كه ان چه حساب شد دارايي هاي خود دولت است نه دارايي هاي تحت اختيار آن و بنياد شهيد، صندوق هاي بازنشستگي،... اصلا در دارايي دولت محاسبه نشده!
⏪نتیجه: بیش از ۹۱ درصد بودجه و امکانات کشور مستقیما در اختیار دولت است.
✍مجید شاکری
🔴 یک بام و دو هوای اصلاحطلبان....
قطعاً امروز باید همزمان بر #کدخداپرستان_داخلی، بر سر آمریکاییها نیز فریاد زد اما جالب اینجاست که دقیقاً همان جماعتی که تا دیروز توهین غربیها به #احمدینژاد را نشانهی نادرستی سیاست خارجی او و بلد نبودن زبان دنیا از سوی او میدانستند، امروز عدم اجازه به جناب #ظریف برای عیادت از جناب #تختروانچی یا منع مامور امنیتی برای خروج او از محدوده #سازمان_ملل را صرفاً علیه #ترامپ تفسیر میکنند و هیچ خطایی را متوجه تیم مذاکره کننده کشورمان یا دولتمردان فعلی نمیدانند!!
#همینقدر_وقیح
#مهدی_قاسم_زاده
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 چرا شفافیت آرای نمایندگان، به طور خاص، مهم است؟
✍🏻 #فرزاد_جهانبین
🔸در نهج البلاغه دو نکته اساسی وجود دارد که به صراحت بر شفافیت تاکید ویژه دارد:
1⃣ علی(ع)در نامه به مالک از تعبیر«و اصحر لهم...»استفاده می کنند. از این عبارت، قاعده اصحار در حکمرانی به دست می آید. اصحار یا صحراگونگی یعنی مانند صحرا که فضای باز است، همه چیز به صورت شفاف در محضر مردم باشد.
2⃣ علی(ع) می فرمایند من هیچ چیز به جز اسرار نظامی را پنهان نمی دارم. بخش اول این عبارت نیز تاکید بر صحراگونگی است و بخش دوم، تخصیصی بر این قاعده کلی است و آن استثناکردن مسائل محرمانه هست. پس اصل بر شفافیت است مگر آنکه با دلیل خارج شود.
🔹 بر این اساس، ضروری است مذاکرات نهادهای تصمیم گیر شفاف باشد مگر در خصوص مسایل محرمانه مانند آنچه به صلاحیت افراد مربوط است و یا مسائل نظامی و امنیتی و از این دست.
♦️در میان این نهادها، مجلس از همه دارای اهمیت بیشتری است. چرا که موضوع کار آن، مهمترین موضوع کشور است و آن تدوین قانون است که ریل جامعه است و همه چیز در بستر آن رخ میدهد. عمده صلاح کشور به صلاح این نهاد بستگی دارد و عمده فساد کشور نیز به فساد این نهاد ارتباط دارد و شفافیت یا عدم شفافیت آرا نقش کلیدی در فساد و صلاح این نهاد دارد.
🔹از همین رو هست که قانون اساسی، تنها در دو مورد بر علنی بودن تاکید کرده و آن مربوط به مجلس و دادگاههاست.
1⃣ اصل شصت و نهم: «مذاكرات مجلس شورای اسلامی باید علنی باشد و گزارش كامل آن از طریق رادیو و روزنامة رسمی برای اطلاع عموم منتشر شود. در شرایط اضطراری، درصورتی كه رعایت امنیت كشور ایجاب كند، به تقاضای رئیس جمهور یا یكی از وزراء یا ده نفر از نمایندگان، جلسة غیرعلنی تشكیل می شود. مصوبات جلسة غیرعلنی در صورتی معتبر است كه با حضور شورای نگهبان به تصویب سه چهارم مجموع نمایندگان برسد. گزارش و مصوبات این جلسات باید پس از برطرف شدن شرایط اضطراری برای اطلاع عموم منتشر گردد.»
2⃣ اصل ۱۶۵ قانون اساسی: محاکمهها باید علنی برگزار شود.
🔺 نمی شودابتدای این زنجیره که علنی بودن مذاکرات هست و انتهای ان که رای دادن است، غیرعلنی باشد و از اینرو هم به استناد روح قانون اساسی و هم عقلا،شفافیت آرای نمایندگان ضروری است.
💢 آقای پناهیان به درستی دست بر نقطه گلوگاهی در اصلاح کشور دست گذاشتند و این خطی است که نباید فراموش شود.
🌙 شبنوشت 🌙
چرا برخی غربگرایان گاهی به یکباره در قامت یک انقلابی دوآتشه ظاهر می شوند؟
🔻 سؤال:
هدف اصلی غربگرایان چیست؟
✅ پاسخ:
تبدیل ایران عزیز به یکی از وابستگان و اقمار غرب که در رأس آنها آمریکاست. طبیعتا همه یا بخش اعظم برنامه ها و فعالیت های این جماعت نیز در جهت نیل به مقصد مذکور انجام می گیرد.
در تبیین علت جاری شدن هرازگاهی سخنان انقلابی بر زبان بعضی غربگرایان باید گفت که علی الظاهر این قبیل رفتارها صرفا از یک سرچشمه نمی جوشد و دارای چند علت و منشأ می باشد.
◀️◀️ شاید به جرأت بتوان گفت که اصلی ترین علتی که غربگرایان را به انجام اقدامات مزورانه ی یادشده وا می دارد عبارت است از تلاش برای پیشبرد اهداف منحوس از طریق اِعمال «فشار بر امام جامعه». (بخوانید!)
توضیح: منافقان حرفه ای تر، هرگاه که عملیات نفوذ در قلوب مردم یا بازسازی چهره ی رسواشده ی خود را در دستورکار قرار می دهند، حجت خدا (= خامنه ای) و نجابتش را همواره به عنوان یکی از طرق و گزینه های اصلی و مناسب برای عملیاتی نمودن این طرح شوم و خطرناک در گوشه ی ذهن دارند.
🔻 به چه صورت؟
مختصرا آنکه هدف منافقان از این اقدامات، قرار دادن رهبری در میان یک دوراهی است که انتخاب هر یک از آنها به سود غربگرایان و به زیان انقلاب تمام شود:
⬅️ مسیر یک: تصور منافقان این است که اظهار مکرر سخنان انقلابی آن هم از نوع دوآتشه، امام جامعه را ناگزیر خواهد کرد که بنابر سنت مألوف (= دفاع از انقلابیون)، حمایت خود از این جماعت را نیز اعلام نمایند. به این ترتیب، غربگرایان تا مدت های مدید قادر خواهند بود که با سوءاستفاده از تحسین ها و تمجیدهای امام جامعه، نقشه های پلید خود را در کشور موجه جلوه داده و به پیش برند.
⬅️ مسیر دو: اگر هم امام جامعه حاضر به عقب نشینی در برابر این تحمیل گری ریاکارانه نشد، برخی افراد سطحی و ساده لوح را که داعیه ی انقلابی بودن داشته و تزویرهای منافقان را نیز باور کرده اند، به جان رهبری بیاندازند.
💥 غافل از اینکه اگر قرار باشد که ولیّ خدا این میزان از قضایا و نقشه های بدخواهان غافل باشد یا بخواهد در برابر تحمیل های سهمگین منافقان کوتاه آید، که دیگر ولیّ خدا نیست!
ولیّ خدا تیزتر از این حرف هاست!
و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین.
✍️ #ابرشاگرد
alimi_kodahafez moharam(hamidalimisf.blogfa.com).mp3
5.81M
خداحافظ محرم...
#کربلایی_حمید_علیمی
#دلداده_حسینــــ 🏴