#حملهی_شدیدالحن
🔴 اصلاح طلبان وسط بازی فوتبال، بسکتبال بازی میکنند
🔻 جلیل رحیمی جهان آبادی - نماینده اصلاح طلب مجلس و عضو فراکسیون امید و عضو حزب کارگزاران سازندگی:
🔹 اصلاح طلبان یک مشکل دارند و این است که تکلیفشان با خودشان مشخص نیست
🔹 اپوزیسیون هستید؟ داخل نظامید؟ سلطنت طلبید؟ مجاهید خلقید؟ دارید چیکار میکنید؟
🔹اصلاح طلبان اصلا نمیدانند چه دارند میگویند
🔹 اصلاح طلبان وسط بازی فوتبال، بسکتبال بازی میکنند و سپس گله میکنند که چرا داور ما را بیرون انداخته است!
#تا_انتخابات
#زمانه
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 دعوایی که هست
✍️ #یاسر_جلالی
🔹دعوا بر سر توجه به خواست مردم و مسئله مهمی به نام پیشرفت و اراده برای پیش بردن امور کشور است در مقابل رها کردن امور و ندیدن ظرفیتهای داخلی و تقابل با خواست عمومی و دل به صرف مذاکره بستن و معطل کردن کشور.
🔸برخی معتقدند که راه نجات فقط مذاکره با خارجیهاست و باید مستمراً از منافع عمومی چشم پوشید و از حق مردم در پیش رفتن و بهبود وضعیت زندگیشان گذشت تا بالاخره در روز موعود، وزن امتیازهای داده شده و فرصتهای ازدسترفته، چشم طرف مذاکره را بگیرد. اینها معتقدند که فردای آن روز فرضی، جهش بزرگی رخ خواهد داد و بهیکباره کشور به توسعه آنی خواهد رسید.
🔻نظر دیگری هم وجود دارد که معتقد است در تاریخ جمهوری اسلامی و در تاریخ ایران هر بار به جای اتکا به داشتهها و ظرفیتها و جوانان خودمان به آمریکا اتکا کردیم، منافع ملی کشور در خطر قرار گرفت. اینظر میگوید که لازم نیست از دوره مصدق مثال بزنیم و همین مثال برجام گویا است؛ همان ناموجودی که هیچ تغییری در جهت بهبود شرایط مردم ایجاد نکرد. تجربه برجام نشان داد که نباید ایران به کسانی که اعتمادی به آنها ندارد، امتیازی بدهد.
🔹برجام درس خوبی بود که اگر بدون گرفتن تضمینهای جدی، امتیازی داده شد، آنها هرگز به تعهد خود عمل نخواهند کرد. مردم هم با این نظر همراهاند و معتقدند که صرفاً بر اساس اعتماد به غربیها نباید امتیازی به آنها داد. برجام نشان داد که حتی قطعنامه و سند سازمان ملل هم تضمین نیست.
🔸ملت ایران قطعاً اهل مذاکره و گفتوگو است؛ نه باج دادن. مذاکره و ایستادگی در مقابل هم نیستند در کنار هماند. میشود مذاکره کرد و بر حق اصرار و ایستادگی کرد و حق را گرفت. مردم میپرسند این چه مذاکرهای است که غربیها میخواهند تمامی مطالبات آنان انجام شود؟ مردم زیر بار زور رفتن و قربانی شدن را قبول ندارند. مردم ما کجا اجازه میدهند باج بدهیم یا بدون دقت امتیاز بدهیم؟ یعنی درواقع دعوا بر سر بیتدبیری و تعطیل کردن عقل و قوای کارشناسی است.
🔻مردم بر این باورند که تنها وقتی میتوانیم مقابل زورگوییهای آمریکا بایستیم و حتی آمریکا را مجبور به عقبنشینی و پذیرفتن خواستههای خود کنیم که قدرتمند شده باشیم. این قدرت با تکیه بر دانش و سرمایه داخلی ایجاد میشود. با اتکاء به ظرفیتهای خود و با استفاده از توان مدیریتی جوانان است که میتوان تمامی نیازها و مقدمات لازم برای پیشرفت را فراهم کرد. این هدف ارزشمند، با برنامهریزی، مدیریت صحیح و جلوگیری از فساد قابل تحقق است.
🔹مردم اسلام را مانع پیشرفت نمیدانند و اتفاقاً از ما انتظار دارند که تلاش کنیم قوانین کشور بر اساس اصول و تعالیم اسلامی تنظیم شود ولی ارزیابی آنها این است که در وضعیت فعلی قوانین کشور آنچنانکه باید، اینگونه نیست و در این چهلویک سال تنها تا حدودی توانستهایم قوانین کشور را با موازین دین مبین اسلام تطبیق دهیم.
✅ اگر از مردم سؤال کنید، اغلب معتقدند که بیست سال دیگر جمهوری اسلامی بسیار قدرتمندتر از امروز خواهد بود. در حالی که تلقی مردم این است که نه تنها کشورهایی که از آمریکا تبعیت میکنند، بلکه خود آمریکا نیز رو به افول است و بیست سال دیگر آرایش قدرت همانند امروز نخواهد بود. این مسئله در حرفها و بحثهای خود غربیها هم به صورت متواتر هست. صحبتهای اخیر رئیسجمهور فرانسه که عزیز معتقدین به مذاکره بینهایت است، نمونه قابل تأملی محسوب میشود.
💢 در پایان باید از یک دغدغه مهم مردم نیز سخن گفت. به دلیل توجه نکردن به سرمایههای کشور و دانش و مدیریت جوانها و بحث فساد و نیز اعتماد بیجا و بیحدوحصر به بیگانه از سوی برخی از مسئولین کشور، مردم نگراناند که ایران به جایی که شایسته آن است نرسد. نیمی از مردم نگران علاقه فرزندانشان به ایران و وضعیت زندگی آنان هستند. این نگرانی را باید به رسمیت شناخت و راه آن همانگونه که پیشتر گفته شد، میدان دادن به دانش و توان و امید جوانهاست. این را باید فهمید.
📌پ.ن: تکتک گزارههای گفته شده در متن را میشود در معرض همهپرسی قرار داد؛ اما پیشنهاد ما این است که در گام اول، خروجی پیمایشهای اجتماعی انجام شده در مراکز معتبر افکارسنجی مرور شود.
.
♻️ وقتی حسن #فریدون، حسن #روحانی را دیکتاتور دانست!
تناقضگوییهای حسن روحانی تمامی ندارد. از جمله این تتاقضگوییها سخنان اخیر او درباره شورای نگهبان و وظیفه نظارتی آن است.
🔹اعتقاد حسن روحانی درباره شورای نکهبان
حسن روحانی در جلسه هیات دولت ۱۷ مهر ۱۳۹۸ : «در مجلس اول، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی شورای نگهبان و این همه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبت نام کردند؛ حتی منافقین هم در آن انتخابات ثبت نام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، نهضت آزادی و جبهه ملی نیز ثبت نام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود.
نباید اینقدر سختگیری کرده و فشار بیاوریم و فکر کنیم هر چه این فیلتر را تنگتر کنیم، نتیجه مثبتتری خواهد داشت.»
🔸 اعتقاد حسن فریدون درباره شورای نگهبان
حسن فریدون در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی (۹ آذر ۱۳۵۹) : قانون اساسی به گونه نسبتاً جامع و کاملی تنظیم شده. برای این قانون اساسی هم زحمات زیادی نمایندگان خبره در مجلس خبرگان متحمل شدهاند.
اول که قانون میخواست به تصویب برسد خیلی سر و صداها به راه انداختند که این قانون ارتجاعی است و اینگونه هست و تغییراتی باید داشته باشد و بعد که آراء مردم را دیدند که بیش از ۱۶ میلیون نفر به این قانون اساسی رای دادهاند...
وقتی دیدند این قانون اساسی جا افتاده است و دیگر قابل تغییر و تبدیل نیست بعد آمدند دنبال این مساله که از قانون اساسی یک چند جملهای که به نفعشان هست بدون در نظر گرفتن سایر قانون اساسی آنها را بطور مبهم، بطور ناقص با تفسیرهای غلط در جامعه مطرح بکند تا بتواند از قانون اساسی هم سوءاستفاده کنند.
...البته در قانون اساسی ممکن است اصولی باشد جاهائی ابهام داشته باشد، جاهائی قابل این باشد که قابل چند نوع تفسیر باشد و این در خود قانون اساسی پیشبینی شده. نهادی است که جوشیده از قوهمقننه و قضائیه است،
چرا قانون اساسی این کار را کرده؟ بدلیل اینکه همیشه در تاریخ دیده شده قوه مجریه در انقلابهای دیگر هم بوده، اگر جلویش باز باشد به دیکتاتوری رسیده میشود. ما در انقلاب فرانسه همین حالت را دیدهایم، در انقلاب مشروطه خودمان این حالت را دیدیم.
در بسیاری از انقلابهای جهانی دیدیم که بعد از پیروزی انقلاب همیشه قوه مجریه بوده که آن جامعه انقلابی را تبدیل به یک جامعه استبدادی کرده و برای اینکه خودسریها و استبدادها جلوش گرفته شود خبرگان در این قانون اساسی پیشبینی کردند که تفسیر قانون اساسی به عهده شورای نگهبان هست. شورای نگهبان زائیده دو قوه است، تبلور یافته از جانب دو قوه است: قوه مقننه و قوه قضائیه.
...بنابراین در قانون اساسی ما این مسئله پیشبینی شده و مخصوصا این مسئله در نظر گرفته شده که قوه مجریه دخالت نداشته باشد. به این دلیل هست که قوه مجریه در انقلابهای جهانی و در تاریخ همیشه قانون را به نفع خودشان تفسیر میکردند و انقلاب را به استبداد میکشاندند.
بنابراین نهادی که در نظر گرفته شده شورای نگهبان است و البته خود مردم هم باید روی قانون اساسی، روی همه اصولش، روی همه جملاتش دقیق باشند تا ببینند که سوءاستفادهها چگونه صورت میگیرد.
#حمید_رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت مسئول فنی آمدنیوز از تیم حفاظت #روحالله_زم در #فرانسه:
♦️روح الله زم دقیقا مانند یک رئیس جمهور جابجا می شد!
♦️ ۳ مامور #پلیس تا بن دندان مسلح از او محافظت می کردند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مسئول فنی کانال #آمدنیوز:بسیاری از هنرمندان و کارگردانان سینما در داخل ایران با زم در ارتباط بودند و با بازداشت زم همه این ها به دردسر می افتند
لطفا اگر کسی دسترسی دارد یک نسخه از #نامه_ترامپ به اردوغان را تقدیم دکتر زیبا کلام نماید.اردوغان شاخ شرقی ناتو، پایگاه اینجرلیک در اختيار امریکا و ترکیه یکی از مراکز نگهداری بمب های اتمی آمريکاست.از آمریکا ستیزی هم در ترکیه خبری نیست
#روح_استکباری
#عبدالله_گنجی
اگر پوتین بیاید ایران، میگویند معلوم نیست باز چه امتیازی قرار است به او بدهند؛ اگر برود عربستان، میگویند بله، پوتین دشمنان ایران را تحویل میگیرد! اگر در ایران سرمایه گذاری کند، میگویند روسها ایران را چاپیدند؛ اگر سراغ عربستان برود، میگویند دیدید پولش را میبرد عربستان؟!
#کبری_آسوپار
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 دهها پله پائینتر از «هیچ»!
✍️ #حسین_شریعتمداری در روزنامه #کیهان نوشت:
🔹 «پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیاست یا تقابل»؟! این پرسشی بود که دیروز آقای روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران مطرح کردند و در پاسخ به این پرسش، گفتند: «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»! جناب رئیسجمهور توضیح ندادند که چه کسانی خواهان «تقابل مستمر و دائم» در سیاست خارجی هستند؟!
🔸جمهوری اسلامی ایران به گواهی اسناد موجود از آغاز شکلگیری تاکنون خواستار تعامل سازنده با دیگر کشورها بوده است و تنها رژیم اشغالگر قدس را به دلیل آنکه یک رژیم جعلی است، قابل تعامل نمیدانسته و نمیداند و آمریکا را به این علت که اولاً خواستار براندازی جمهوری اسلامی است و ثانیاً به علت آنکه آشکارا، تسلیم ایران را در مقابل خواستههای استعماری و استکباری خود دنبال میکند، درخور و شایسته تعامل نمیداند. حالا باید از آقای روحانی پرسید، اگر منظورتان از تعامل در سیاست خارجی، تعامل با اسرائیل و آمریکا نیست، پس منظورتان چیست؟! و چه کسانی را میتوانید آدرس بدهید که به قول شما در پی تقابل «مستمر و دائم» با سایر کشورها هستند؟! بعید است که منظور آقای روحانی تعامل با رژیم اشغالگر قدس باشد که اگر باشد!... نه! حتماً نیست!
🔻و اما، اگر منظورشان تعامل با آمریکا باشد -که به احتمال بسیار زیاد چنین است!- باید گفت؛
1️⃣ مگر طی چند سال گذشته با موضوع برنامه هستهای کشورمان با آمریکا به گفتوگو ننشستید؟ و در پارهای از موارد، دل ندادید و قلوه نگرفتید؟ تا آنجا که امضای جان کری را تضمین دانستید و بعد از توافق هستهای، این توافق را فتحالفتوح نامیدید و در پی آب و صابون بودید تا صورت منتقدان را بشویید و آنان را از خجالت بیرون بیاورید؟! خب، نتیجه چه بود؟ اگر بفرمایید نتیجه«هیچ» بود! جفا کرده و از بیان واقعیت دور شدهاید، چرا که صنعت هستهای کشور را از بین بردید، دهها امتیاز نقد به حریف دادید، بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور را هزینه کردید، به جای لغو تحریمها که هدف اصلی مذاکره بود، تحریمهای فراوان دیگری را هم به ملت تحمیل کردید و... بنابراین آنچه به دست آوردید فقط «هیچ» نبود! بلکه دهها پله پائینتر از هیچ بود. کاش به جای سخنرانیهای بیسند درباره دستاوردهای تخیلی برجام، یکبار و فقط یک بار به یکی از دستاوردهای برجام اشاره میکردید! در آن صورت، حتماً به جای آنکه بفرمایید «برجام، کوهی بود که بر سر مخالفان داخلی خراب شد»! میفرمودید «برجام، کوهی بود که بر سر ملت و نظام خراب شد»!
2️⃣ جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که میفرمودید؛ مگر کشورها دیوانهاند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! هستیم؟!
🔴 روباه و شغال
وقتی تصمیم این میشود که به موازات کوچک شمردن دستگیری زم و سناریو سازیهای موازی، موفقیت دستگاه اطلاعاتی ایران به عراق نسبت داده شود، باید هم برای یک نقل قول، به #گیومه اکتفا کنند؛ آن هم به عنوان #خبر_فوری و درحالیکه اصل خبر دستگیری وی را عادی منتشر کرده بودند؛ به صورت نقل قول!
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رمزگشايي جعبه سياه دشمن از زبان خودش
🎥 ناگفتههای جدید روح الله زم؛ از افشای نام محمد حسین رستمی در پرونده آمدنیوز تا ابهاماتی که موجب هراس ضد انقلاب شده است
#اقتدار_اطلاعاتی_سپاه
#اقتدار_ملی_ایران
#زمانه
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
شهدا رو یاد کنیم به رسم معرفت در زیارت اربابمون سیدالشهدا همان دلاورانی که تا دنیا دنیاست ایرانی مدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرانقلاب در مراسم اخیر در دانشگاه امام حسین (ع):جوانان عزیز! با قدرت پیش بروید/ گام دوم، گام غلبه بر همه موانع است.
هدایت شده از [ حدیث دل ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #السلامعلیڪیااباعبدالله
شبجمعهاستدلم کربُبلامیخواهد
درحرمحالمناجاتوبکامیخواهد
شبجمعهاستدلمشوقپریدندارد
بوسهبرپهنهیایوانطلامیخواهد..
#کربلاحضرتاربابگدامیخواهد..؟!
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🔴 پرتوی از عاشورا
♦️امام خمینی (ره): انقلاب اسلامی ایران، پرتوی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است. ملت بزرگ ما باید خاطره عاشورا را با موازین اسلامی هر چه شکوهمندتر حفظ نماید و به برکت آن و ارزش بی حساب ثارالله با حضور در صحنه، انقلاب عظیم خود را هر چه پایدارتر نگه دارد.
📚صحیفه امام؛ جلد 17؛ صفحه 482
🔴 رابط آمدنیوز در جنگ سوریه کیست؟
🔻محمدحسین رستمی فردی است که در اولین اعترافات روح الله زم، مکالماتش با مدیر آمدنیوز پخش شد که به شکل مشمئز کنندهای در حال طلب کردن پول برای اخباری است که برای زم ارسال کرده است.
🔸رستمی ۳۴ ساله و با هیبتی کاملا حزباللهی بزرگشده شهر ری است و با تاسیس وبسایت «عماریون» در فضای رسانهای شناخته شد.
🔸وی که در سال ۹۶ چند مدتی به جبهههای سوریه رفته بود، ناگهان به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شد.
🔹در آن زمان آمدنیوز درباره رستمی نوشت: «او با اتهامات واهی به هشت سال زندان محکوم شده است. و به خاطر پیگیری یکی از سرداران ارشد سپاه پاسداران به زندان افتاده است. رستمی در پی نزاعهای متعدد درون قدرت در جمهوری اسلامی و قربانی کردن نیروهای بیحاشیه و خدوم در ساختار حاکمیت توسط سرداران و نیروهای ارشد امنیتی ایران بازداشت شده است».
🔸حالا مشخص شده است که وی از همدستان روحالله زم بوده، ارتباطی که مانند جاسوسی برای موساد هیچ سنخیتی با ظاهر سازیهای محمدحسن رستمی ندارد.
🔹دروغ بزرگ جاسوس بودن زن دوم ظریف و طرح مطالبی از مشایی دستپخت وی در عماریون بود که میتوانید در لینک زیر بیشتر بخوانید/ زمانه
👉 fna.ir/dclc0
#زمانه
🔴کمال ها و صادق ها
✍🏻 #محسن_مهدیان
🔹موقع رفتن به سالن، راهنما با تعجب گفت: آقا شما متوجه هستید؟ این فیلم مثبت 12 است! گفتم انشالله مشکلی نیست.
یعنی چاره ای نداشتم غیر این بگویم. بلیط گرفته و از قبل به بچه ها وعده داده بودم.
🔺از "نیمروز" که فارغ شدیم از بچه ها که هرسه زیر ۱۲سال اند درباره فیلم سوال کردم. بجز آخری که ۲ساله است و خدا را شکر اول فیلم خوابید، نظر بقیه جالب بود.
🔹...خلاصه هرچقدر وقت صرف می کردم تا از زیر و زبر جنایات نفاق بگویم به این اندازه موثر نبود. هم تشکیلات نفاق و هم امتداد نفاق تا امروز و مرز نفوذ.
این اندازه تاثیر انتظار نداشتم...
🔺اما برای خودم شخصیت "کمال" و "صادق" قابل اعتنا بود.
🔹کمال و صادق هر دو مابه ازای امروزی دارند. کمال آدمی است اهل تکلیف. آدمی که به ظاهر تکلیفش جلوتر از حقش است. اما عمق این تکلیف گرایی قابل اعتنا بود. کمال شخصیتی متعصب و انقلابی دارد، اما فیلم ساز با زیرکی و رندی نشان میدهد، این تکلیف گرایی صرفا ایدئولوژیک نیست و ایدئولوژی او پشت سر شخصیت فردی و علقه های شخصی اش قرار دارد.
🔺چه آنکه وقتی فهمید صادق، اهل رفاقت نیست، حاضر نشد ماجرای منافق شدن خواهرش را بگوید و چه آنجا که وقتی بحث خواهرش ناموسی شد، بر ارزش اطلاعاتی عباس زری باف چشم پوشید و از سرعصبانیت او را می کشد و چه آنجا که در نهایت تاب نمی آورد ماشه بر خواهرش بفشارد.
🔹اما صادق نیز شخصیتی امروزی دارد. شخصیتی حداقلی و متوقف به ساختار؛ صادق نماد یک تکنوکرات اطلاعاتی و امنیتی است که اگر اشتباه کند و چند نفر را به کشتن دهد، هزینه اش را گردن ساختار میاندازد و وقتی با اشتباه دیگران مواجه میشود حاضر نیست فراتر از ساختار آدم ها را تحلیل کند.
🔺من از کمال آدم هایی را می فهمم که ظاهرا ایدئولوژیک اند اما تعصب شان بیشتر ناشی از شخصیت خلقی و علقه های فردی و سلیقه ای شان است و از صادق نه یک فرد که یک ساختار را می فهمم.
💢فیلم دیدنی است. از آندست فیلم ها که تا ساعت ها بلکه روزها مخاطب را درگیر می کند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مور تا بنهور!
پاسخی به فرزانه روستائی و دفاعش از روح الله زم
#داریوش_سجادی