🔴 دو سر باخت
تحریم صداوسیما توسط سلبریتیهای سینما به عنوان اولین حلقه از زنجیره رویگردانی و مشروعیت زدایی از نظام در بعد از آشوب آبانماه طراحی شده بود تا در ادامه به فوتبالیستها، سیاست مداران ورشکسته و برخی روحانیون و نظامیان فاسد برسد؛ که با خاموش شدن آتش آشوب، طرح مذکور نیز عقیم مانده.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔻 به دو دليل اميدها به #مجلس_يازدهم زياد است:
۱) افراد جديد، متفاوت، جوان و توانمندی پا به عرصه گذاشته اند،
۲) در سالهای اخير مردم بيش از گذشته هزينه های نوع انتخاب خود را لمس کرده اند.
اگر نخبگان وظيفه راهنمايی توده را به خوبی انجام دهند، ان شاالله مجلسی گام دومی خواهيم داشت.
#حجت_الله_عبدالملکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فتف و فوتبال و فشفشه؛
تاملاتی در ضد مدیریت ورزش
🔹تبِ آوردنِ سر مربی، چند سال است فوتبال ما را فرا گرفته. پول های هنگفتی در دوره مضیقه اقتصادی کشور، ارزانی مربی خارجی و دلال ها شد و بعضا نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه مشکل ساز هم شد.
♦️استفاده از تجارب دیگران، یک بحث است و به شکل کنتراتی، تیم ملی یا باشگاهی را دست مربی خارجی سپردن، بحثی دیگر. برخی مدیران با این مدل خارجیگری افراطی و دهان پرکن، مسئولیت پاسخگویی را از دوش خود بردارند.
🔹#نتیجه_گرایی_مقطعی -مثلا در جام جهانی- تنها توقع مدیران مذکور بود؛ درست مثل فشفشه ای گه ظرف چند ثانیه گُر می گیرد و به همان سرعت هم خاموش می شود. آن مدیران در طول سالها نگفتند تکلیف تربیت ورزشکار از پایه و تبدیل آن به جریان بالنده و همیشگی و با تربیت و درایت چه می شود؟
♦️اگر تیم ها بردند، افتخارش برای خارجی و منطق خارجیگری بود؛ و اگر باختند، با رندی پای اخلاقیات و روحیات و سیاست و فرهنگ ایرانی نوشته شد. از این مدل پوپولیست و نتیجه گرا، هرگز احساس شخصیت و هویت و عزت و تلاش و سختکوشی در نمی آید. و کمتر، بازیکن یا تیم غیرتمند و با اخلاق ساخته می شود.
🔹حالا چند وقتی است بحث رفتن فلان یا بهمان مربی خارجی به شدت داغ شده؛ آن قدر که احساس می شود، هم برخی مدیران و هم طیفی در خارج، بدشان نمی آید همین موضوع را جای موضوعات مهم مدیریتی و اقتصادی و سیاست خارجی ما بنشانند.
♦️طیف اول با این جنجال، از پرسش های انتقادی شانه خالی می کند و دومی، سر سوژه همیشگی خود می رود که ایران تحریم است و منزوی است و مشکل FATF (فتفت/ اف ای تی اف)را باید حل کند و ...
🔹طیف دوم و دنباله های رسانه ای آنها چنان به بحث رفتن مربیان خارجی جهت می دهند که مخاطب تردید می کند نکند آوردن و تحت فشار قرار دادن مربی خارجی برای رفتن از ایران، بخشی از مهندسی آنها برای معتبر سازی تحریم ها و ضرورت تسلیم داشته های امنیتی و فنی و سیاسی و موجودیت خویش به بهانه های مختلف به دشمن است.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔻از مذاکره برای حل مشکل آب و مسکن و ازدواج تا مذاکره برای بازگشت استراماچونی!
🔹دولتی که قرار بود مشکلات آب و ازدواج و مسکن و صنعت و اقصاد و پاسپورت و عزت و ... را حل کند و با این شعار رای ملت را کسب کرد، در پرداخت مطالبات یک مربی عاجز مانده است و این مربی از کشور خارج شد و گویا قراردادش را نیز فسخ کرد. رفتن استراماچونی حتی برای آن نوجوان فوتبالی نیز ثابت کرد این دولت در مذاکرات سرش کلاه رفت همان گونه که رییسش اقرار کرد!
حال عراقچی مامور شده تا با مذاکره او را باز گرداند!
#امید_حاجی_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هرچند اصلا بعید نیست با کمی ناز کشیدن و افزایش مبلغ قرارداد، سرمربی مستعفی تیم #استقلال برگردد و هرچند بعد از فسخ قرارداد #ویلموتس و #استراماچونی لازمست تا با مدیران بیعرضهی ورزشی کشورمان برخورد شود و هرچند کسانی که امروز به عملکرد #وزیر_ورزش در این زمینه شکایت دارند، ابتدا باید یقهی امثال #پروانه_سلحشوری را بگیرند که در روز رای اعتماد به مضحک ترین شیوهی ممکن از او حمایت کردند اما باید توجه داشت که در این بین هم گویا عدهای بدشان نمیآید تا با سوءاستفاده از این موضوعات ورزشی، بنحوی علاوه بر #ناراضی_سازی در قشر جوان کشور، دست به معتبر سازی تحریمها و #سیاهنمایی از وضعیت امروز کشور در افکار عمومی بزنند و هم با پیش کشیدن بحث #FATF، از منتقدینِ آن در کشور انتقام بگیرند؛ همانطور که بین ماندن و رفتنِ دیروز #برانکو با رفتنِ امروز استراماچونی و ویلموتس فرق است (برانکو چندین سال ماند، چون چندین برابر قرارداد قبلیاش میگرفت و فسخ کرد، چون چندین برابرش قرار بود از سعودیها دریافت کند)، قطعا ربط دادن فسخ قرارداد استراماچونی با تصویب #FATF نیز نوعی سوءاستفاده از سوی #لاشخورهای_سیاسی محسوب میشود!!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 رثای اینترنت
این همه اصرار بر نفهمیدن «ضرورت قطع اینترنت در ایام آشوب و بحران» و مخالفت با آن بیش از حد عجیب است!
اشک و آه برخی در رثای #قتل_اینترنت را تنها وقتی باور میکنم که شهامت ورود به میان معرکه یا حتی نزدیکی به کانون درگیری را داشته باشند.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از کانال پژوهشی یهودشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به این فیلم خیره شو.
سفیر اسراییل از حضار میخواهد به احترام سالگرد قتل یهود به دست نازی ها، همه باهم می ایستیم....!
سفیر کوبا در واکنش به این درخواست میگوید: فقط رئیس جلسه میتواند دستور ایستادن بده و شما از عواطف انسانی برای تصویب لایحه بنفع خودتان دارید استفاده میکنید و ما الان توی سیرک نیستیم. شما مثل اشغال هستید و یه تاریخ دروغین رو حمل میکنید و من از رییس جلسه میخواهم که اجازه بدهند به احترام میلیون ها فلسطینی کشته شده سرپا بایستیم!!
🔺 آفرین به غیرت و شجاعت این زن کوبایی.. / تشویق و کف زدن ممتد حضار معنادار است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸۱۸ اذر ۹۸ | زمانی در کشور گفتم که مشکلات را 100 روزه حل میکنیم؟
🔺 یک روز برای جلب رای مردم به شعارهای دروغین روی میآوریم و روز دیگر برای فرار از پاسخگویی؛ همه گفتههای قبلی را دروغی دیگر میکنیم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا تصمیم سخت دولت همیشه فشار بیشتر به ملت است؟
♦️یارمحمدیان اقتصاددان: دولت ساده ترین راه را انتخاب میکند مثل گرانی بنزین
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
صدا_۱۹۱۲۰۸_۶.3gp
12.07M
🔴🔴بشنوید سخنان مدیر مسئول نشریه عبرتهای عاشورا درباره تحلیل چگونگی جریان فکری روحانی واطرافیانش درموقعیت کنونی
♦️روحانی واطرافیانش دچار مکر الهی شده اند ودرحال پس دادن مکافات عمل هستند
♦️از حکمت های روی کار آمدن روحانی شناخت مردم از این جریان فکری ورسیدن به این جایگاه که: تفکر غربگرا ولیبرال نمی تواند ناجی کشور باشد
♦️با توجه به برنامه ریزی این جریان فکری برای آینده نظام، قدردان رهبری حکیمانه امام خامنه ای باشیم وتصور کنیم اگر یک مدت کوتاهی جریان فکری امثال روحانی در این جایگاه قرار می گرفتند چه بر سر کشور ونظام می آمد
♦️مستضعفین که وارث حقیقی جهان ومطیع امام زمان (عج) ونایبشان هستند از اغتشاشگران حسابشان را جدا کنیم و بدانیم این قشر عزیز وفهیم وبا بصیرت هیچ گاه با اغتشاشگر همراه نشده ونمی شوند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
📹نماهنگ | الگوهای جاودان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «بسیج دو جلوه دارد؛ این حتماً مورد توجّه باشد. یک جلوه، جلوهِی مجاهدت در عرصهی دفاع سخت است؛ همان که برای خاطر آن شما آموزش نظامی میبینید. در دوران هشت سال دفاع مقدّس، معجزهی حضور بسیج خودش را نشان داد؛ دلگرمی مجموعههای نظامی ما به حضور بسیجیها بود در میدان نبرد، و بعد از آن هم در موارد گوناگون در کشور هر حادثهای پیش آمده، بسیج در میدان دفاع سخت و دفاع نظامی حضور داشته. و همچنین در عرصهی دفاع نرم، جنگ نرم که اینجا هم همین جور است. در عرصهی #جنگ_نرم، یعنی عرصهی علم، عرصهی خدمترسانی، عرصهی سازندگی، عرصهی تبلیغات دینی، عرصهی فرهنگی هم بسیج مثل عرصهی نظامی حضور دارد و باید حضور داشته باشد و باید تلاش کند و حرکت کند.» ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🔹 #دانشگاه_فرهنگیان ستاد اداری دهها پردیس تربیت معلم در سراسر کشور است نه محیط دانشجویی....
اگر دانشجو-معلم هم از پردیس ها برای جلسه با رئیس جمهور بیاورند یعنی مستخدمین دولت را آورده اند و جلسه تشریفاتی است...
💬 عبدالله گنجی
🔸رئیسجمهور درحالی به مناسبت #روز_دانشجو به دانشگاه دولتی فرهنگیان رفته که خبرنگاران آفیش نشدهاند و این مراسم فقط بهصورت انحصاری از روابط عمومی دولت پوشش داده شد....
حسن روحانی نهتنها از دانشجوها و تشکلهای دانشجویی که حتی از خبرنگارهای رسانهها هم میترسه!
💬 علی رجبی
🔹روحانی دو روز بعد از روز دانشجو به دانشگاه فرهنگیان میرود، دانشگاهی که خروجی آن قرار است استخدام آمورش پرورش بشود؛ پس کسی آنجا جرائت انتقاد کردن ندارد و در آنجا گفته: کشور دانشجویی میخواهد که با صراحت وشهامت حرف بزند ومسئولان را نقد کند!!
💬 سیدعلی موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟!
🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداکثری را با اعمال مجدد تحریم های نفتی و اقتصادی علیه ایران با هدف ممانعت از دسترسی ایران به نظام مالی جهان و فلج کردن اقتصادش آغاز کرد. مقامات آمریکایی رسما شرط توقف این فشار را مذاکره مجدد بر سر یک بسته بزرگتر شامل برنامه موشکی، حمايت از جنبش های منطقه ای، مداخله در خاورمیانه و حقوق بشر تعیین کرده بود. چیزی که جمهوری اسلامی پس از خروج آمریکا از برجام بطور کلی نفی کرده بود.
🔹طی این مدت آمریکا و متحدانش تمام راه های ممکن برای به زانو در آوردن ایران را رفتند. تهدید نظامی، اعلام هرازگاه یک تحریم بی خاصیت یا تکراری با هدف فشار روانی، جنگ روانی و رسانه ای برای تغییر محاسبات مردم ومسئولین، فرستادن واسطه ها و وسوسه مقامات دولتی، ارسال نامه ترامپ برای رهبر معظم انقلاب، دوره کردن روحانی در مقر سازمان ملل توسط روسای سه کشور اروپایی برای ملاقات با ترامپ... اما هیچ کدام ازین اقدامات موجب نشد ایران تسلیم شود. بطوریکه که طی ماه های اخیر گزارش های فراوانی توسط اندیشکده ها و شخصیت های غربی منتشر شد که از شکست سیاست فشار حداکثری سخن می گفتند.[1]
🔹این وعده ای بود که رهبر معظم انقلاب هم فرموده بودند که بنده قاطعانه می گویم که تا آخر هم در این فشار حداکثری شکست خواهند خورد.(10/7/98)
🔹اگرچه طی این مدت عده ای همچنان تصور می کردند با تسلیم شدن می توان فشار را کم کرد و سعی می کردند این تصور را به افکار عمومی منتقل کنند و روحانی نیز هر از گاهی با سخنانی مثل برگزاری رفراندوم برای حل تعارض خیالی تقابل- تعامل یا گلایه از کمبود اختیارات، تمایل خود به مذاکره را نشان می داد؛ اما قاطعیت نظام بر نفی مذاکره از یک پشتوانه منطقی و دشمن شناسانه برخوردار بود؛ این بود که رهبری می فرمودند: «ما در مقابل باید توجّه داشته باشیم که اگر دشمنِ ما توانست اثبات کند که فشار حدّاکثری، علاج کار ایران است و روی ایران مؤثّر است، ایران دیگر و هرگز روی آسایش را نخواهد دید.» (98/6/26)
🔹تا اینکه شوک بنزینی شرایط را قدری تغییر داد. اعتراضات گرانی بنزین زمینه بروز اغتشاشاتی را فراهم کرد که آمریکایی ها و ضد انقلاب مدعی شدند سال ها برایش برنامه ریزی کرده و تدارک دیده اند.
🔹ادعا می کردند سیاست فشار حداکثری مردم ایران را به ستوه آورده تا علیه حکومت بپا خیزند. برخی مقامات آمریکایی به صراحت گفتند اکنون وقت مذاکره است و عده ای در داخل همنوا با دشمن از لزوم مذاکره برای حل مشکلات سخن گفتند.
🔹درحالیکه واقعیت اعتراض مردم بر علیه اجرای بد یک طرح توسط دولت بود و مردم با جدا کردن صف خود از اشرار و حضور در راهپیمایی ضد اغتشاش و ناامنی نشان دادند ثبات حاکمیت و حفظ امنیت را ترجیح می دهند.
🔹اما غربی ها که امیدوار شدند این وقایع نشانه های تضعیف ایران باشد، ابتدا همگی از آنچه «اعتراضات مردم ایران» می خواندند حمایت کردند و سپس با یک سری اقدامات سعی کردند ج ا را به مذاکره مجدد ترغیب کنند؛ تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه و از طرف دیگر اعلام پیوستن 6 کشور اروپایی به اینستکس (که البته از قبل بی خاصیت بودنش را نشان داده بود)، فرستادن بن علوی وزیر خارجه عمان برای واسطه گری برای تهدید و تطمیع همزمان...
🔹در همان موقع ناله های جهانگیری از تحریم در یک سخنرانی و خاطره گویی روحانی از تماس تلفنی با اوباما در همایش بیمه و تیتر یک کردن تشکر ترامپ از ایران بابت تبادل جاسوس تبعه آمریکا با دکتر سلیمانی در روزنامه های زنجیره ای ...همه و همه تلاش هایی با نتیجه ی رساندن پالس ضعف ایران در برابر فشار حداکثری ست. اینکه به مردم القا شود دولت می خواهد با مذاکره فشارها را کم کند و غرب هم اعلام آمادگی کرده و خطر بازگشت تحریم های هسته ای از طریق مکانیسم ماشه وجود دارد. حال آنکه با تحریم های ثانویه آمریکا پس از خروجش از برجام، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت مساله تازه ای را به مسائل ما اضافه نخواهد کرد.
🔹آن فشارهای خارجی و این پالس هی داخلی، تنفس مصنوعی دادن به دشمنی است که به اعتراف سیاست مداران خودش در استراتژی فشار حداکثری شکست خورده و بزودی ناچار بود آن را تغییر دهد.
🔹این اتفاق البته سابقه دار است؛ در سال 88 شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود؛ اما با فتنه 88 دشمنان امیدوار شدند و نتیجه اش تحریم های فلج کننده اوباما شد؛ اتفاقات دی ماه 96 نیز به ترامپ فرصت خروج از برجام و تحمیل تحریم های بی سابقه را داد.
🔻آیا امروز وقایع بنزینی منجر به جان دادن به استراتژی شکست خورده فشار حداکثری خواهد شد؟
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟! 🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداک
پاورقی:
[1]1️⃣بر اساس گزارش نشنال اینترست در تحلیلی که اخیراً توسط «انستیتوی مطالعات امنیت ملی» مستقر در اسرائیل انجام شده است، بر عدم موفقیت استراتژی فشار حداکثری تأکید شده است و تحلیلگران اسرائیلی نتیجه میگیرند که «رژیم ایران مانند گذشته در حال مدیریت است تا مشکلات اقتصادی بدون اینکه به وخامت و ناآرامیهایی که ثبات حکومت را تضعیف میکند، کاهش یابد.»
2️⃣پایگاه خبری تحلیلی واشنگتن اگزماینر دیگر رسانه آمریکایی است که در توصیف شکست راهبرد آمریکا علیه ایران مینویسد: دولت ترامپ با امید رسیدن به توافقی بهتر با ایران از برجام خارج شده و سیاست فشار حداکثری را برای تحقق این هدف به کار گرفته است. اما اکنون یک سال پس از خروج از برجام تمامی شواهد حاکی از شکست این راهبرد است. فشار حداکثری در اصلاح تمام رفتارهای ناخوشایند ایران شکست خورده و حتی نتوانسته هیچگونه دیپلماسی مفیدی را به همراه داشته باشد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
از قرار معلوم جناب #رشیدپور ترجیح میدهند بجای #عذرخواهی از مردم و قبولِ اشتباهشان، همچنان سینهخیز تا منزل تشریف ببرند؛ حتی اگر فرض ایشان مبنی بر انتخاب بین "بد" و "بدتر" در سال ۹۲ نیز پذیرفته شود، کاش یا توضیح میدادند که اولاً دقیقا بر چه مبنا و براساس کدام برنامهی جناب روحانی در سال ۹۲ به او رای دادند و بر دیگران ارجحش دانستند و یا میفرمودند که چرا باوجود نتیجهی چهار سالِ ابتداییِ دولت ایشان و محرز شدنِ اینکه هیچ برنامهای برای ادارهی کشور ندارند، لااقل در سال ۹۶ روشنگری نکردند؟! 🤔
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از کانال پژوهشی یهودشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سه دغدغه مهم نتانیاهو:
ایران، ایران و ایران....!
📆٩٨/٩/١٣ | لیسبون ، پرتغال
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🗓سالروز تشکیل نهاد بسیارمهم شورای عالی انقلاب فرهنگی بدستور چندباره امام خمینی(ره)
🔴امام خمینی(ره):
♦️فرهنگ مبدأ همه خوشبختيها و بدبختیهاست، فرهنگ اسلامی جوان اسلامی و فرهنگ استعماری جوان استعماری تحویل میدهد! ۶۵/۱۰/۲۹