فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حادثه نه دی امتحان ولایت پذیری
🔹️ حاج حسین یکتا: در حادثه نه دی، شهدا هم در میدون بودند ...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس بیبیسی: کرهشمالی شدن ایران، ایدهای برای ترساندن مردم است
♦️ایران قدرت منطقهای است و این کشور امروز موتور محرک تمام منطقه است. مردم ایران، ادبیات، سینما، دانشگاهها و هنرمندان ایرانی تاثیر زیادی در منطقه دارند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
22.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
📹 ببینید | مردمی بودن به ادعا نیست
#سلامتی_فرمانده_صلوات
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این ویدئو بسیار مهم رو حتما ببینید
افشاگری رهبر معظم انقلاب در مورد ماهیت #فتنه۸۸
🔖 فتنه ۸۸ ابتکار آمریکایی ها بود البته قبلا در کشورهای دیگر هم انجام داده بودند که وقتی در انتخابات شخصی رای می آورد که مورد قبول آمریکا نیست ، مردم را به بهانه تقلب بیاورند به خیابان و برای اینکه این اقلیتی که کشاندند به خیابان را برجسته کنند یک رنگی را مشخص میکنند، اونی که به ما رسید سبزش بود...
🏷 #امام_خامنه_ای
🏷 #نهم_دیماه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🇮🇷 ۹ دی و بصیرتی که همیشه باید بهنگام و بروز باشد
🔸 نهم دی ماه یکی از روزهای ویژه در تاریخ چهل ساله نظام جمهوری اسلامی است که قطعا یادآوری و تکریم آن یک وظیفه انقلابی و ملی است. در این رابطه نکاتی وجود دارد:
🔻۱. تکریم و تعظیم ۹ دی بهمثابه یک ایامالله در تاریخ انقلاب، روشی برای مصونیت از فتنههای آینده و بلا و مصیبتهای دامنگیر اجتماعی است.
🔻۲. حماسه ۹ دی نباید صرفاً مناسبتی انقلابی قلمداد شود. بلکه ریشهکن شدن فتنه بزرگ ۸۸ بزرگترین خدمت به منافع ملی و مردمی بود که در سایه بصیرت منبعث از نور ایمانی در دلها بهوجود آمد و حرکتی خودجوش، وسیع و کاملا بجا را رقم زد.
🔻۳. #بصیرت، شناخت عمیق و دقیق صحنه است. بصیرت گاه برای شناخت فتنه، گاه برای شناخت راهبرد جبهه خودی و گاه برای شناخت راهبرد دشمن است. بنابراین ویژگی بصیرت علاوه بر بعد نظری، #روزآمدی آن است. یعنی بصیرت بهدست نمیآید مگر اینکه ادراکی جمعی به صورت بهنگام و مطابق با زمانه به وجود اید.
🔻۴. فتنه ۸۸ در قالب کلید واژه تقلب، مشروعیت نظام را هدف گرفته بود و بصیرت مطابق با خودش را میخواست، اما در فتنه پیش رو؛ #القای_ناکارآمدی نظام هدفگذاری شده است که نتیجه آن حتی خلع سلاح #خودیها در دفاع از کلیت نظام مقابل توده مردم است.
🔻۵. دقت کنیم تلاش دشمن در فتنه پیشرو آن است که حتی خودیها نیز در ریل دشمن حرکت کنند و بر طبل ناکارآمدی نظام بکوبند و توان تمیز #ناکارآمدی_دولت از نظام را نداشته باشند.
🔻۶. رصد تحرکات دشمن و طرفهای فتنهطلب نشان میدهد پیوند خوردن مطالبات فتنه (انگارههایی مثل انتخابات آزاد) یا مذاکره با اهرم فشار اقتصادی و التهابات اعتراضآمیز و خشن، از جمله برنامههایی است که بصیرت بهنگام و بروز را میطلبد.
📚 #تبیین
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺ربیعی: #باید با بحرانها زندگیمان را اداره کنیم؛ #ناگریز از انتخاب این سبک زندگی هستیم!
✍ حق با جناب ربیعی میباشد چراکه قطعاً هیچگاه #حادثه خبر نمیکند اما مهم نحوهی مدیریتِ یک پیشامد میباشد که میتواند آن را کنترل کند یا تبدیل به یک #بحران نماید؛ البته سوال اساسی اینجاست که چرا این بحرانها هیچگاه بر سبک زندگی مدیرانِ این دولت تاثیر نمیگذارد؟! 🤔
#مخاطب_بایدها
#دولت_حرف
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
انتصاب #علی_باقری به عنوان معاونت بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه به جای #جواد_لاریجانی، این امید را زنده میکند که این معاونت از یک بخش منفعل به یک بخش فعال تبدیل شود تا به جای پاسخگویی منفعلانه به اتهامات حقوق بشری غربی ها، آنها را به پاسخگویی درباره جنایات حقوق بشری شان مجاب کند...
💬 #امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۴۵ ثانیه مواج و طوفانی از استاد کوشکی..
زر نباریده بر سرشان از اسمان
یا خودشان دزد بودند یا پدرشان
برای مسئولین دولتی پولدار دیدنش اکیدا توصیه نمیشود
#مخاطب_خاص
#انتخابات
👤 اقازاده ایرونی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✍️ چرا ایام اللهی همچون حادثه ۹دی را باید دائما برای مردم یادآوری نمود؟
🔸«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ؛ ما موسى(ع) را با آيات خود فرستاديم (و دستور داديم:) قومت را از ظلمات به نور بيرون آر! و «ايّام اللَّه» را به آنان يادآور! در اين، نشانههايى است براى هر صبر كننده شكرگزار!»(ابراهیم/5)
🔰خداوند متعال در این آیه شریفه خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.»
و منظور از «ایام الله»، ایامی است که بخاطر حوادث خاصی که در آن اتفاق افتاده، امر خداوند و آیات و نشانه های بزرگی و اقتدار و سلطنت خداوند ظاهر و آشکار گردیده (ر.ک: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج12، ص18)
به عبارت دیگر، منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است.
🔰اصولاً باید گفت یکی از روش های تربیتی قرآن کریم، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: 19؛ انعام: 68، یوسف: 42، کهف: 63 )
در این میان، یکی از اموری که یاد خدا را در ذهن ها متبادر می کند، برخی حوادث عبرت آموزی است که در برخی ایام خاص در حیات یک جامعه به وقوع پیوسته است و مردم جامعه در آن ایام خاص، جلوه های رحمت یا غضب الهی را بطور ملموس درک نمودند.
از آنجا که انسانها موجوداتی فراموشکار هستند، باید برخی وقایع خاص پیش آمده در جامعه که یاد خدا و سنت های الهی را به همراه دارد، همواره برای آنان یادآوری شود؛ چراکه این کار روحیه ای جدید در آنان برای ادامه مسیر ایجاد می نماید.
🔰قرآن کریم در آیات متعددی به یادآوری ایام الله در دوران هر پیامبری می پردازد؛ و این یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد.
یکی از مواردی که خداوند قرآن کریم اصرار به یادآوری آنها دارد، سخنان و اقدامات منافقان برای سست کردن و مأیوس کردن مسلمانان و فتنه ها و کارشکنی های آنان در مسیر پیشرفت نظام اسلامی است که در همه موارد با عنایت الهی و رهبری بی نقص ولیّ خدا، با شکست مواجه شدند؛ در یک آیه سخن منافقان و بیماردلان در جنگ بدر یادآوری می شود: (انفال: 46) و در آیات دیگری، سخنان و کارشکنی های آنان در جنگ احزاب: (احزاب: 13-12).
همچنین در آیات دیگری از قرآن کریم کارشکنی های منافقان در جنگ احد و عدم شرکت آنان در جنگ و همچنین فرار مسلمانان بیماردل و ضعیف الإیمان برای مسلمانان یادآوری شده است.
خداوند متعال در آیه دیگری، پس از توبیخ مسلمانان بیماردل به دلیل کندی و سنگینی در حرکت به سوی جهاد و یاری رساندن پیامبر خدا(ص)، واقعه لیلة المبیت و خروج پیامبر(ص) از مکه و مخفی شدن در غار ثور را به مسلمانان یادآور می شود که خداوند پیامبرش را در اوج تنهایی و بدون هیچ یاوری، یاری نمود و او را از شر دشمنان محفوظ نگاه داشت: (توبه: 40)
🔰این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد. اولین فایده یادآوری ایام الله، افزایش وحدت در میان مردم است. پیش از این بیان شد که خداوند در سوره مبارکه انفال، برای ایجاد وحدت میان مسلمانانی که بر سر انفال اختلاف کرده بودند، به یادآوری الطاف خود در جنگ بدر پرداخت و در پایان، دوران سخت مکه و عنایت خداوند در نجات آنها از چنگال کفار را به آنها یادآوری کرد.
فایده دیگر یادآوری ایام الله، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی است. و این دقیقاً نقطه مقابل اهداف جریان نفاق برای تأثیرگذاری در انگیزه و اندیشه مردم است.
همچنین یادآوری مصادیق ناکارآمدی جریان نفاق و یا کارشکنی های آنان در راه پیشرفت جامعه اسلامی، موجب عدم اعتماد مردم به این جریان خواهد شد. اثر دیگر یادآوری، تأثیرگذاری بر خود منافقان است. چراکه، بی تردید وقتی ناکارآمدی ها و شکست های متعدد منافقان و بیماردلان دائماً بازگو شود، آنان نیز در مواجهه با نظام اسلامی تجدیدنظر کرده و یا حداقل با احتیاط بیشتری برخورد می نمایند.
✅ #بصائر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi