🔰رهبر انقلاب: در ماجرای بیعت همافران با امام، رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ این برای ما یک درس است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: نیروی هوایی در دوران پهلوی، یکی از نزدیکترین نیروها به مرکز قدرت و به دربار و به آمریکاییها بود. خب ما از این حادثه باید عبرت بگیریم؛ درسهایی دارد، عبرتهایی دارد.
🔹اوّلین درسی که خوب است ما به آن توجّه داشته باشیم این است که رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ همچنانی که خداوند در قرآن راجع به یهود بنیالنّضیر میفرماید که «فَاَتاهُمُ اللّهُ مِن حَيثُ لَم يَحتَسِبُوا»؛ از جایی خدای متعال به سمت اینها هجوم آورد که انتظارش را نداشتند. نیروی هوایی با فرماندهان آنچنانیِ وابسته، با شرایط ویژهای که این نیرو همیشه در آن دوره داشته است ــ [یعنی] ارتباط و اتّصال شدید به آمریکاییها و مدیران آمریکایی و آموزشگاههای آمریکا و مانند اینها ــ ناگهان در حسّاسترین موقع به نفع انقلاب وارد میدان میشود که اوّلش روز نوزدهم بهمن بود که آمدند با امام دیدار کردند و بیعت کردند؛ بعد هم ایستادگی در مقابل بخش دیگری از ارتش بود که به آنها حمله کرده بودند و آن قضایای عجیب آن روزها که من نمیدانم اصلاً جزئیّات این مسائل در جایی برای خود نیرو ثبت شده یا نشده؛ واقعاً اگر نشده، باید [ثبت] بشود که چه اتّفاقی در پایگاه تهران افتاد و هجومی که {به اینها} شد و دفاعی که مردم از اینها کردند. این یک مسئله است که خدای متعال از جایی به دشمن ضربه وارد آورد که انتظار نداشت. این، یک طرف قضیّه است.
🔸نقطهی مقابل این ،آن است که مؤمنین از نقطهای تقویت شدند که انتظار نداشتند؛ این در تعریف اسلامی و در فرهنگ اسلامی و در ادبیات دینی ما اسمش «رزق لایُحتَسَب» است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔵 ما چه کردهایم؟
اکثر منتظران با توجه به روایات ظهور، فرج را نزدیک میدانند و در عین حال نیز قدمی برای تحقق بزرگترین انقلاب تاریخ بشر برنداشتهاند.
شایسته است در دهه فجر، مقایسهای داشته باشیم میان همه هزینههایی نسل قبل برای انقلاب ایران داد با هیچ هزینهای که ما برای آن انقلاب جهانی ندادهایم.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
👇ماجرای اجناس نظامی متعلق به ایران که هنوز در انبارهای آمریکا نگهداری میشود
🔰نیروی هوایی تهدید را تبدیل به فرصت کرده است
🔻رهبر انقلاب؛ صبح امروز: یک جامعهی مؤمن، یک مجموعهی مؤمن، یک نیروی هوایی مؤمن وقتی که به خدا اطمینان داشت، آن وقت با عزم راسخ تهدیدها را تبدیل میکند به فرصت. حالا گزارش دادند که ما فلان تعداد هواپیمای جنگنده یا مسافربری را تعمیر کردیم، اُوِرهال کردیم و مبالغ زیادی ساختیم؛ این چیزها کِی برای نیروی هوایی ما ممکن شد؟ آن وقتی که از دیگران چشم بریدند؛ یعنی دیگران تهدید کردند، گفتند که ما نمیدهیم، نمیفروشیم، نمیگذاریم.
اجناس و کالاهای نظامی متعلّق به ما در انبارهای شرکتهای نظامی آمریکا هنوز موجود است؛ یعنی هنوز هست و به ما ندادهاند. و جالب این است که چند سال قبل از این، [هزینهی] انبارداری هم از ما میخواستند؛ اجناسی که پولش را گرفتهاند، جنس را نمیدهند، انبارداری هم میخواستند.
خب این، معنایش آن است که نظام جمهوری اسلامی بایستی توانایی ادارهی یک نیروی هوایی کارآمد را نداشته باشد؛ امّا نتیجه این شده که نیروی هوایی ما که آن روز یک قطعهی فلان جنگنده را یا فلان هواپیما را نمیتوانست تعمیر کند، حق نداشت تعمیر کند، امروز کلّ هواپیما را میسازد؛ یعنی تهدید را تبدیل کرده به فرصت، خطر را تبدیل کرده به سود؛ خاصیّت یک مجموعهی مؤمن این است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔰رهبر انقلاب: تحریمهای آمریکا به معنای واقعی کلمه یک جنایت است
🚨باید بند ناف اقتصاد را از نفت قطع کنیم
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: ما از اول انقلاب دچار تحریم بودیم، در این چند سال اخیر تحریمها با شدت بیشتری هم ادامه پیدا کرده، یعنی شدّت پیدا کرده؛ خودشان هم افتخار میکنند که اینها شدیدترین تحریم را علیه جمهوری اسلامی ترتیب دادهاند. این تحریم به معنای واقعی کلمه یک جنایت است. یعنی یک تهدیدِ مهمِ محکوم از لحاظ افکار عمومی دنیا است؛ چون بحث سرِ تحریم خود آمریکا نیست، بحث سرِ تحریمِ زورکیِ دیگران به وسیلهی آمریکا است.
🔹همین تحریم میتواند یک فرصت باشد که تاکنون هم تا حدود زیادی فرصتهایی را برای ما به وجود آورده، بعد از این هم میتواند یک فرصت بزرگ را برای ما به وجود بیاورد. اگر ما مسئولین هوشیارانه عمل بکنیم، میتواند اقتصاد کشور را از اتّکاء به نفت نجات بدهد؛ بندِ ناف اقتصاد را از نفت ببرّد و قطع بکند. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔰رهبر انقلاب: در برخی گزارشهای آمریکایی، توصیه شده که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند!
🔻رهبر انقلاب، امروز: عامل عمده و مهم مشکلات اقتصادی ما این است: وابستگی به نفت که موجب شده برای درآمد کشور به نیروی داخل و جوشش داخلی، به استعدادهای گوناگون و ظرفیّتهای گوناگون داخلی توجّه چندانی نشود. خاطرمان جمع باشد که نفت میفروشیم، درآمد کشور تأمین خواهد شد؛ عامل عمدهی مشکلات کشور این است. اگر چنانچه بتوانیم ما این کار را انجام بدهیم، بهترین فرصت را از تهدید دشمن ــ یعنی از همین تحریم ــ توانستهایم برای خودمان به دست بیاوریم.
🔸کما اینکه باهوشهایشان توجّه به این نکته دارند. در گزارشهایی بنده دیدم که توصیه میکنند که نگذارید ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند؛ بین خودهایشان این گفته میشود که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند. یک راه پشتیای درست کنید، حالا تحریمها را برنمیدارید امّا یک راهی را پیدا کنید، درست کنید که ایران بکلّی منقطع نشود، چون اگر منقطع شد میرود سراغ اقتصاد غیرنفتی. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۱
داستانی که میخوانید، با همه شگفتی و تلخیاش، واقعی است. ماجرا به ادعای دلسوزی برخی سیاستبازان و مدیران دولتی برای حقوق مردم در انتخابات برمیگردد.
اخیرا حزب «اتحاد ملت» در نامهای، از آقای روحانی خواسته لایحهای برای همهپرسی درباره تفسیر شورای نگهبان از نظارت بر انتخابات (اصل 99 قانون اساسی) تهیه و ارائه کند. روحانی هم ضمن استقبال، دستور تدوین لایحه مذکور را صادر کرده است. حزب اتحاد ملت چه نسبت و سنخیتی با روحانی دارد؟ آنها واقعا نگران حقوق و مصالح مردم هستند؟
آنها طیفی هستند که صراحتا گفتهاند دولت روحانی را «رحم اجارهای» میدانند. نگاه آمرانه به روحانی دارند. میگویند اعتدال، گفتمان نیست و فقط اصلاحطلبی گفتمان است. میگویند روحانی خودش رای نداشت و ما او را رئیسجمهور کردیم.
این در حالی است که نه عارف و نه جهانگیری هیچ کدام بالای 8 درصد رای در سال 92 و 96 نداشتند. افراطیون مدعی اصلاحطلبی با وجود این واقعیت و اینکه بدون پاسخگویی توانستهاند در سایه دولت روحانی، از رانتهای قدرت و ثروت برخوردار شوند، همواره کوشیدهاند او را بدهکار و وامدار خود وانمود کنند.
واقعیت همان است «عابد توانچه» عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، 6 تیر 92 گفت:
«اصلاح طلبان نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند... اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. آنها ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
این طیف انتظار خودزنی از روحانی دارند. «جعفر-گ» از همکاران سلام، خرداد امسال در روزنامه آرمان تحلیلی نوشت که جمع بندی افراطیون مدعی اصلاحات است:
«دولت روحانی که برجام را بهعنوان برگ اصلی برندهاش تقریبا از دست داده، و در غیاب آن، زمان و قدرت لازم برای ارائه بدیل دیگری را ندارد، روزها و ماههای طاقت فرسا و نفسگیر خود را سپری میکند... اینجا اگر کسی بخواهد آهسته بیاید و آهسته برود، همانا انبان خالی خود را به نمایش گذاشته و دست خالی خواهد رفت و کتاب سیاست را میبندد و میرود... آقای روحانی، دولت و آقای ربیعی، دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند [!] و میتوانند این دو سال را با برنامهای حداکثری سپری سازند»!
«اتحاد ملت»، خلف حزب منحله مشارکت است؛ تندروهایی که در دولت اصلاحات، به خاتمی هم رحم نکردند و خواستار خروج از حاکمیت شدند. نشریه اجارهای «صدا» ارگان حزب، آذر گذشته به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۲
برای شناخت هویت این حزب، باید سخنان مشمئزکننده و لاشخورمآبانه دبیرکل حزب را پس از بلوای بنزین به یاد بیاوریم. علی شکوریراد، روز ثبتنام برای انتخابات مجلس، سخنانی بر زبان راند که شدیدا بوی بیاخلاقی و خیانت میداد.
در اثر سوءتدبیر مشکوک دولت روحانی و سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین، دشمنان و ضد انقلاب، سوار موج التهاب شدند که نتیجه آن، جان باختن دهها نفر بود.
این اتفاق تلخ، موجب تاسف بود، اما شکوری راد با ابراز ذوقزدگی از فشار بر طبقات محروم و پایین شهر گفت: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. این جاها به طور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است».
اما گویا فقط شکوریراد و حزبش نبودند که از پیامدهای تلخ فشار بر مردم استقبال کردند. آن چنانکه محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت، روحانی با آگاهی به پیامدهای تلخ ماجرا، آن را طراحی و اجرا کرد:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است.
اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۳
این روایت، مشابه همان روایتی است که یک سایت دولتی درباره پشت پرده ارائه سبد کالا به مردم در آستانه راهپیمایی 22 بهمن فاش کرد. «خبر آنلاین»، 19 بهمن 1392 در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت:
«توزیع سبد کالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!]... درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید.»!!
واقعیت این است که گردانندگان ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، چند برابر نیاز، نامزد برای حضور در رقابت انتخاباتی دارند اما در عین حال، از سقوط شدید مقبولیت خود در نظرسنجیها باخبرند و میدانند که اگر انتخابات، بدون حاشیه، مبتنی بر «برنامهمحوری» و قضاوت مردم نسبت به کارنامه دولت و مجلس برگزار شود، قطعا بازنده انتخابات خواهند بود.
آنها از سقوط محبوبیت روحانی و طیف خودشان به زیر هفت درصد باخبرند و به همین دلیل از محمدرضا عارف (رئیسفراکسیون امید و رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) خواستند در انتخابات مجلس نامزد نشود. با این اوصاف، طیف مذکور برآنند که جرزنی کنند، زیر میز و قواعد بازی بزنند و تصویر پاکیزه و شوقبرانگیز انتخابات مهم مجلس را مشوّش سازند.
افراطیون اجارهای میدانند که اگر مردم با امید و مبتنی بر درسآموزی از عبرتها پای صندوق بروند، ریل مدیریت اجرایی، از ناتوانی و التماس غرب، به توانمندی و اتکا به ظرفیتهای بزرگ ملی تغییر میکند و این، به منزله نابودی رادیکالیسم غربگراست.
کسانی که با بیکفایتی و بعضاً آگاهی از تبعات سوءتدبیرهای خود، خسارات بزرگی را به کشور و مردم تحمیل کردند، در جشن مردمی انقلاب و انتخابات عزادارند. عزای غربگرایان و شادمانی مردم، مستدام باد.
🔺متن یادداشت روز کیهان🔺
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اندیشه ضعیف، پشت #تصمیمات دولتی
منشاء تعطیلی پی در پی کارخانه ها
دکتر #علیرضا_زاکانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴روایت صادقی از بازداشت کلاهبرداران مدعی ارتباط با شورای نگهبان
عضو فراکسیون امید مجلس:
▪️فایل صوتی فردی وجود دارد که مدعی شده بود از فلان نماینده فعلی مجلس فلان مبلغ را گرفته و اسباب تاییدش در شورای نگهبان را فراهم کرده است. در این فایل دقیقا اسم نماینده را آورده بود
▪️پس از اعلام ردصلاحیتهای شورای نگهبان در هفتههای اخیر مجددا شاهد تماسهایی با تعداد بسیار زیادی از نامزدهای ردصلاحیت شده بودیم
▪️ارقام مبالغ پیشنهادی بازه بسیار گستردهای را شامل میشد و از ۵۰ میلیون تومان تا ۴ میلیارد تومان را به نامزدهای ردصلاحیت شده پیشنهاد کرده بودند.
▪️برخی از این افراد در صحنه مبادله چک و پول دستگیر شدند. به این صورت که نامزدها با هماهنگی نیروهای امنیتی در محل قرار با کلاهبردار حاضر شده و اسباب دستگیری در صحنه جرم را فراهم میکردند./ ایرنا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴دبیر فرهنگی روزنامه صبح نو: میرباقری (معاون سیما) اعتقاد داشت آقای خامنهای درباره خاتمی اشتباه کرده است!
مصطفی وثوقکیا نوشت:
🔹در حاشیه گعدههای جشنواره بحثی درباره تلویزیون شد. یادم افتاد میرباقری معاون سیما، در جمع بچههای اوج که میداند موضعشان نسبت به خاتمی چیست؛ قبلا گفته بود: آقای خامنهای درباره خاتمی اشتباه میکنه!
🔹خاتمی آدم محبوبی است و باید از ظرفیتش استفاده کرد!امیدوارم سیما رو اینجوری اداره نکنه.
🔸مرتضی میرباقری قبل از معاونت سیما، قائم مقام وزیر کشور دولت روحانی و اولین رئیس سازمان ملی جوانان و معاون رئیسجمهور ایران در امور جوانان در دولت اول سیدمحمد خاتمی بوده است.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
*روحانی تا کرونا*
۱- به اطلاع آن دسته از اصولگرایان که به شدت نگران استعفا یا عزل حسن روحانی اند میرساند ایشان تا مهرماه ۱۴۰۰ سرجای خود میماند و اگر بشود تا آخر وقت اضافه هم در ریاست جمهوری خواهد ماند و تکان هم نخواهد خورد!
۲- اصلاح طلبان هم با قدرت در انتخابات شرکت میکنند و آن قدر قدرت طلبند که فقط عزرائیل میتواند این جماعت را از میزها جدا کند!
۳- لازم نیست از کرونا بترسیم چون ۶ سال در دوره روحانی دوام آوردهایم!
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️باور بکنین یا نه روزگاری در دوران شاه پهلوی، مردم فقط و فقط برای اینکه زنده بمونن با کوپن میرفتن نون میگرفتن.
برسد بدست اونایی که میخوان تفریحات لاکچری خانواده شاه و درباریان و یک عده بچه پولدار رو وضع عموم مردم نشون میدن.
#پهلوی_بدون_روتوش
💬 استیون هاون کوب
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اصلاح طلبان عادت دارند که سفره را آنچنان رنگین و فریبنده بچینند که مردم بعد از ۴ سال حتی متوجه نشوند به چه کسی رای دادهاند اما انقلابیها امروز متاسفانه درحال دعوت مردم بر سر سفرهای هستند که اصلا تدارک خوبی برای پذیرایی از آنها ندیدهاند؛ همانطور که "نه به روحانی" در سال ۹۶ کارآیی نداشت، بنظر میرسد که "نه به وضعیت فعلی" نیز لااقل بدونِ "گفتمان سازی" و اجماعِ کامل بین نیروهای جبهه انقلاب فایدهای چندانی نمیتواند داشته باشد!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
از یکسو امثال تاجزاده با تمثیلِ صحنهی انتخابات به یک مسابقهی اسب سواری (البته با حضور یک اسب) سعی دارند که ناامیدی را به جامعه تزریق کنند و از سوی دیگر امثال مصی علینژاد شعار تحریم انتخابات را سر میدهند؛ بنظر میرسد جریان معاند و پیاده نظامهای آن در داخل بعد از فازهای مظلوم نمایی و حمله به شورای نگهبان (به جهت تطهیر خودشان و دوستانشان از فساد) به این جمع بندی رسیدهاند که چون احیاناً مجلس آینده ترکیبی انقلابیتر پیدا خواهد کرد باید به دنبال کاهش مشارکت عمومی (بمنظور کاهش مشروعیت آن) باشند وگرنه جناب تاجزاده خودش بهتر از هرکسی میداند که در مسابقهی اسب سواری نیز هر اسبی (که قانون بازی و مسابقه را رعایت نمیکند) حق شرکت را نخواهد داشت، چه برسد به دیگر حیواناتِ صرفاً چهار پا !!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
چرا وحدت؟!
چرا تیتر وحدت؟ اصلا مگر ائتلاف سیاسی وحدت است؟ معتقدم با ماجرایی فراتر از یک ائتلاف مواجهیم. سقف رفتار ائتلافی ما در انتخابات می تواند وحدت باشد؛ اگر متوجه باشیم. چرا؟
همواره همدوش ائتلاف سیاسی ما، یک ترس بوده است؛ ترس از شکست. ترس از پیروزی جریان مقابل. همیشه گفته شده و شنیدیم که اگر ائتلاف نکنیم غیرانقلابی ها رای می آورند. این نگرانی بحق است اما ضرب دستش به اندازه ای نیست که جاندفدا پای ائتلاف بسازد. چه بسا با فرض نامحتملی مواجه باشیم که اگر رقیبی پیش رو نباشد، آنگاه حکم چیست؟
یااینکه حتا برخی بگویند چه کسی گفته فلانی و بهمانی در ائتلاف وضعیتی بهتر از غیرانقلابی ها دارند و اختلاف سیاسی را ایدئولوژیک بدانند. بحث صغروی و مصداقی ندارم. مختصری کلان تر ماجرا را ببینیم.
معتقدم یک نگرانی جدی تری وجود که از ائتلاف یک ضرورت می سازد و آنرا تا وحدت ارتقا می بخشد و آنهم توجه دادن به معنای حقیقی ولایت در جامعه است.
در مکتب امام و رهبری وقتی سخن از ولایت می شود منظور شخص ولی جامعه و امام امت نیست. ولایت وجود توامان ولی زمان همراه با چسبندگی و درهم تنیدگی امت است. در ادبیات امامین انقلاب وحدت داخلی از درون ولایت می آید. ولایت در این معنا منشا قدرت است و لذا وحدت درونی جریان انقلاب نیز یک قدرت بلامنازع است.
از راس و سازوکار ائتلاف و نامزدها عبور کنیم. یکبار ماجرا را از پائین به بالا ببینیم. گروه های منتسب به ائتلاف رای شان از کجاست؟ از کدام پایگاه؟ چه کسانی قرارست به این ها رای دهند؟ آیا قبول داریم پایگاه رای این ائتلاف یکی است؟
اجازه دهید معکوس طرح بحث کنیم. عدم ائتلاف چیست؟ عدم ائتلاف رقابت در بدنه اجتماعی انقلاب است. نزاع و اختلاف در پایگاه اجتماعی انقلابیون است. اختلاف بین کسانی است که کنار هم بودن آنها نصرت به ولایت است چرا که انسجام آنها قدرت ساز است.
رقابت انتخاباتی آنهم میان انقلابی ها همواره رنگ ایدئولوژیک داشته است و چنان شدت می یابد که تا سالها جای زخم نقار آن باقی می ماند و اجازه مودت آرمانی و رفاقت سیاسی نمی دهد.
انشالله دقت فرمودید؛ حرفی باقی نمانده است. قرارست با پیروزی در انتخابات چه کنیم؟ نصرت ولایت؟ مقدمه این پیروزی خودش نقض غرض است و هدم این نصرت است.
وحدت در جریان مجاهدین را جدی بگیریم. اصل پیروزی در انتخابات نیز به این اندازه مهم نیست. این سطح از وحدت ظهور قدرت ولایت است. این جریان جبهه ای است که با انسجام سیاسی مقابل دشمن صف می گیرد و شمشیر می زند. هزینه شکاف در این جبهه تنها انتخابات نیست و تا ولایت که حقیقت قدرت سیاسی شیعی است کشانده می شود.
#محسن_مهدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
entekhabat98.mp3
5.83M
👆👆👆
🔴سخنان مدیر مسئول نشریه عبرتهای عاشورا نسبت به یاد آوری توصیه قرآنی به جریان مومن وانقلابی در عرصه انتخابات
♦️توصیه قرآنی به جریان مومن وانقلابی اطاعت از خدا وولی الهی ودوری از تنازع واختلاف وتفرقه است
♦️اگر اختلاف کنید ضعیف وفشل می شویم وآبرویمان می رود ودشمن شاد می گردیم
♦️جمهوری اسلامی در موقعیت کنونی بهترین نوع حکومت است که البته بعضی از افراد مغرض ومریض به این نظام مقدس خدشه کرده ومردم را دلسرد می کنند
♦️وقتی تن به جمهوریت می دهیم باید تن به انتخابات بدهیم. لازمه انتخابات بعضا همین لیست های متعدد و متفاوت است
♦️همدیگر را سرزنش نکنیم که اگر هر کدام از ما هم قرار بود لیست ببندیم قطعا نمی توانستیم رضایت همه گروه های خودی را جلب کنیم
♦️مهمترین چیز حفظ ایمان، دوری از تفرقه واختلاف است باید در مقابل مشکلات صبر وخویشتنداری پیشه کنیم تا خداوند کمک کند وعاقبت خیری را برای جریان مومن رقم بزند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 بهت روزنامه اصلاحطلب از حذف فيلم حاتميكيا از ليست آراي مردمي و شائبه اعمال نفوذ دولت
خوشخو، سردبير «هفتصبح» نوشت: شائبه مهندسيشدن مثل خوره به جانم افتادهاست
وقتي به ليست فيلمهاي باقيمانده در رقابت آراي مردمي نگاه ميكنم اين احساس در وجودم پيدا ميشود
وقتي «خروج» حاتميكيا از ليست خارج شده، نميتوانم حيرتم را پنهان كنم
حاتميكيا هميشه از پرطرفدارترين فيلمسازان ايران بوده و «خروج» هم حداقل در قياس با فيلمهايي كه حاتميكيا در دهه ۹۰ ساخته، فيلمي قابلتوجه است
مفهوم اعتراضي فيلم هم با شرايط ملتهب جامعه همراه است، با يك قريبيان درجهيك؛ اما تم ضددولتي اين فيلم شائبه مهندسي آرا را ايجاد ميكند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️آیا واقعا اصلاحطلبان توسط #شورای_نگهبان قلع و قمع شدهاند؟!
🔻 مروری برخی چهرههای مشهور اصلاحطلب که از تهران تائید صلاحیت شدهاند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴مشکلی با اسلامیتِ جمهوریت!
❌گفتند رد صلاحیت ها ظالمانه است؛ چون در کل دنیا فقط ما هستیم که نظارت استصوابی داریم!
🔸ثابت کردیم کل نظام های دموکراتیک نظارت استصوابی بر انتختابات دارند.
❌گفتند فقط ما هستیم که برخی احزاب را در انتخابات محدود می کنیم!
🔸یادآوری کردیم در برخی کشورها مثل آمریکا اساسا فقط دو حزب حق حضور در انتخابات دارند.
❌گفتند رد صلاحیت ها سلیقه ای و حزبی ست.
🔸معلوم شد آقایان رد صلاحیت شده پرونده های مالی و اخلاقی بعضا سنگین دارند!
❌گفتند شورای نگهبان می خواهد قدرت را در دست یک طیف خاص نگه دارد.
🔸برایشان حساب کردیم از چهل و یک سال گذشته بیش از نیمی از دولت ها در دست اشخاص مورد حمایت همان طیف همواره معترض بوده!
🔹با این همه دلیل روشن تر از روز، علت اصلی این همه جنجال و یقه درانی و سرکشی علیه نهاد قانونی شورای نگهبان چیست؟
🔹یک کلام: گذشته از فرافکنی از مسوولیت عملکرد و ضعف کارنامه، مشکل اصلی غربگراهای امثال تاجزاده با شرط «التزام عملی به اسلام» است.
🔻داغ دل غرب و غربگراها این است که ۴۱ سال است #جمهوریت و #اسلامیت، دو بعد هویت نظام جمهوری اسلامی، همچنان پابرجاست و دشمنان نتوانسته اند خدشه ای به آن وارد کنند. چراکه هرکدام حافظ دیگری ست و همین رمز استمرار انقلاب بوده است. تا این دو هستند، آرزوی تغییر و براندازی نظام نقش بر آب خواهد بود.
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
13981119_35386_128k.mp3
7M
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش.
۱۳۹۸/۱۱/۱۹
#سلامتی_فرمانده_صلوات