32.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ببینید
⭕️ صحبتهای شهریار زرشناس درباره « #جنگ_نرم در چهل سال پس از انقلاب»
💬 بعد از انقلاب آثار نویسندگان #ناتوی_فرهنگی به صورت سازمان یافته منتشر و ترویج شد
💬 محتوای جریان مهاجم فرهنگی پشیمانی از انقلاب و عدول از #آرمانگرایی را القا میکرد
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافی بلوغ نور
1- دستاوردهای انقلاب در حوزه مخابرات
#دستاورد_انقلاب
#چهل_سال_افتخار
♦️ ساخت ایران؛ #ارتفاع_یابی_ابرها
🔷 سیلومتر یا دستگاه ارتفاع سنج ابر برای کاربردهای هوانوردی و هواشناسی مورد استفاده قرار می گیرد. با همکاری سازمان هواشناسی و مرکز صنایع نوین وزارت صنایع این دستگاه در کشور ساخته شد. ایران نهمین کشور جهان در دست یابی به این فناوری است.
منبع: yon.ir/gCrbz
#فناوری_بومی_ایران
#چهل_سال_افتخار
#دستاورد_انقلاب
🔵 نقش رهبري در برخورد با مفاسد اقتصادي 🔵
🔺این روزها نگرانی ناشی از #ناکارآمدی در عرصه اجرایی و انتشار اخبار تخلفات و #مفاسد_اقتصادی برخی از مدیران، سبب شده تا این پرسش در افکار عمومی شکل بگیرد که چرا با افراد مفسد و ناکارآمد برخورد جدی صورت نمیگیرد. برخی افراد با ذکر مصادیقی از تصمیمات #امام راحل در برهههای گوناگون بهخصوص اوایل انقلاب این اشکال را وارد میکنند که امروز #قاطعیت لازم از سوی #رهبر انقلاب در برخورد با مشکلات کشور وجود ندارد.
✅دراینباره باید گفت بسیاری ازاینگونه شبهات حاصل شناخت نادرست و ناقص از سیره سیاسی امام راحل و رهبر انقلاب و تلقی دیکتاتورمآبانه از جایگاه #ولی_فقیه است.
لازم است در مورد نوع تصور خود از شیوه حکومتی امام راحل بیندیشیم که آیا ایشان در حکومتداری تنها از شیوه #عزل و برکناری در مقابل اشتباهات مسئولین استفاده میکردند؟ آیا نسبت به فاکتورهای مهمی همچون شرایط زمانی و مکانی، مصالح جامعه اسلامی، تواناییهای افراد و... بیتفاوت بودند؟ قطعاً پاسخ به این سؤالات منفی است . باید دانست تفاوت زیادی بین جایگاه ولیفقیه در جامعه اسلامی و رهبری در حکومتهای #استبدادی وجود دارد. در مکتب امام راحل یکی از وظایف اصلی ولیفقیه توجه به #مصالح جامعه اسلامی و رشد دادن و تربیت کردن جامعه است. همچنانکه حضرت امام مدتها آیتالله #منتظری، بنیصدر و امثال بازرگان را تحمل کردند تا آگاهیهای مردم رشد پیداکرده و زمینه اقدام فراهم شود.
امروز نیز رهبر انقلاب بسیاری از اقدامات را منوط به رشد #آگاهی های عمومی کردهاند. همچنان که مسئله #برجام را تجربهای برای رشد بینش سیاسی مردم دانستند .
✅از منظر #قانون_اساسی نیز نمیتوان ناکارآمدی دولت در عرصه اجرایی و یا تخلفات و مفاسد اقتصادی را به رهبری نسبت داد. طبق قانون، رهبری وظیفه #سیاستگذاریهای راهبردی و کلان کشور را بر عهدهدارند، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد. ولیفقیه نقش #اجرایی ندارد بلکه وظیفه اصلی ایشان #راهبری در مسیر اهداف انقلاب است. چراکه این مردم هستند که مجریان را از طریق قانون انتخاب کرده و مشخص میکنند چه کسی و با چه سبک و عقیدهای برای آنها تصمیمگیری کند.
بااینحال رهبرانقلاب، همواره اهمیت برخورد به هنگام با تخلفات و ضرورت رفع کاستیهای اجرایی کشور را به مسئولین ذیربط تذکر داده و بهطور مکرر رفع آنها را مطالبه کردهاند. ایشان در این خصوص از تذکرات تند در جلسات خصوصی با مسئولین تا تذکرات کلی در جلسات عمومی را در کارنامه مدیریتی خود دارند.
بازخوانی سیره حکومتی ایشان در طول سه دهه اخیر مؤید این مطلب است. هنوز چند ماه از آغاز رهبری ایشان نگذشته بود که نشان دادند که مبارزه با فساد از دغدغههای اصلی ایشان است. این تذکرات بهطورجدی ادامه داشت تا نهایتاً منجر به تشکیل “ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی”، و صدور “فرمان هشت مادهای” شد. مبارزه با #فساد، آنقدر برای رهبری معظم انقلاب اهمیت داشت که دربند هفتم این نامه، حتی منتسبین به خود را نیز از آن مستثنا نمیدانند. این فرمان هشت مادهای سالهاست که با اهمال دولتها و مسئولین اجرایی کشور همچنان بر روی زمینمانده است.
✅ فارغ از مسئله #قانون ؛ ازلحاظ عینی نیز امکان اینکه یک فرد بتواند در تمام حوزههای سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، فرهنگ و... بهطور جزئی ورود پیدا کند غیرممکن است. همچنین این نحوه دخالت با اصل تفکیک قوا مصرّح در اصل 57 قانون اساسی نیز منافات دارد زیرا سبب اختلاط حقوق و تکالیف بخشهای مختلف نظام و نارضایتی مردم میشود.
✅ ازآنجاکه در کشور ما مسئولین نظام بطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای #مردم انتخاب میشوند بنابراین ما هستیم که باید در انتخابهایمان بیشتر دقت کنیم. رهبری نیز همواره تلاش کردهاند تا در راستای احترام به نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
اهمیت نقش مردم در حکومت را میتوان با یک ماجرای تاریخی تبیین کرد؛ در جریان جنگ احد عدم تمکین مسلمانان از فرمان رسول خدا نشان داد حتی اگر رهبر جامعه #پیامبر اسلام باشد؛ درصورتیکه مردم از فرمان ایشان تمکین نکنند نتیجه مطلوب نخواهد بود.
🔰به نظر میرسد، در حال حاضر دشمنان نظام، در تلاشند بر اساس یک سناریوی هدفمند و با جوسازی رسانهای زمینه را برای یک جنگ ادراکی و شناختی تمامعیار فراهم کرده سپس با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس ولایتفقیه، کشور را به آشوب بکشانند.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت بخوانید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63116
#محمد_عبدالهی
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غربیها با انیمیشن "بچه رئیس" به مبارزهی زندگی با سگ رفتند تا از این سبک زندگی جلوگیری کنند
اما بعضی از ایرانیها زندگی با سگ رو افتخار میدونن . شبکه منوتو هم بهشون میگه به جای بچه سگ بیارید . وضعیت سلبریتیهامون هم که معلومه 😐
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
📹 ببینید| ذکر مصائب حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها توسط رهبرانقلاب 📥 سایر کیفیتها👇 http://farsi.k
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دولت پشت درهای بسته / شش ماه بدون سخنگو، یک سال بدون نشست خبری
♦️در ابتدا می شد از نیامدن فرد دیگری به جای نوبخت، معنای «یا نوبخت یا هیچ کس» را برداشت کرد اما می شد این را هم تصور کرد که رئیس جمهور در حال فکر کردن به گزینه های جایگزین است.
♦️خداحافظی نوبخت از تریبون سخنگویی دولت با استیضاح وزرای سابق کار و اقتصاد در فاصله ای یک ماهه اتفاق افتاد و به همین خاطر میشد تصور کرد روحانی همزمان با انتخاب وزرای جدید خود، برای سخنگویی دولت نیز تصمیم می گیرد. اما این اتفاق نیز رخ نداد.
♦️شخص رئیس جمهور هم از رسانه ها فاصله گرفته است و این یعنی دولت تصمیم گرفته خود را از رسانه و افکار عمومی دور نگه دارد.
♦️امسال خبری از سوالات زنده مجریان تلویزیون از حسن روحانی نبود و حتی همین گفتگوهایی که در شبکه های مجازی حاشیه و انتقاداتی به دنبال داشت نیز محدود شد و روحانی در سال 97 و بعد از خروج آمریکا از برجام فقط یک بار و آن هم به سوالات مجری صدا و سیما پاسخ داد.
♦️روحانی حتی یک نشست خبری با خبرنگاران هم برگزار نکرد و آخرین نشست خبری او در بهمن ماه سال 96 برگزار شد.
♦️اما روحانی در مهر ماه رحمانی فضلی وزیر کشور خود را به عنوان رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور منصوب کرد.
♦️پرسش های سیاسی رسانه ها نیز در روزهای چهارشنبه و حیاط هیات دولت توسط محمود واعظی، رئیس دفتر روحانی پاسخ داده میشود. این موضوع باعث شد واعظی در عمل در جایگاه سخنگو قرار گیرد؛ سخنگویی که سوالات متنوعی را از سیاست های اقتصادی گرفته تا ادعای شکنجه ی اسماعیل بخشی پاسخ می دهد.
♦️این در حالی است که در چهار سال اول ریاست جمهوری روحانی هم که دولت سخنگو داشت، عملکرد دولت در حوزه اطلاع رسانی حتی مورد انتقاد حامیان روحانی بود
📷این تصویر را خوب ببینید
به واسطهی فتنه ۸۸ سختترین تحریمهای اقتصادی علیه ایران وضع و اجرا شد
👈 پس از فتنه ۸۸ و در ۱۹ خرداد ۸۹ در سالگرد فتنه و در حمایت از جریان سبز، تحریم سازمان ملل کلید خورد که در پی آن، آمریکا و اروپا، تحریم بانک مرکزی و خرید نفت ایران را وضع کردند که در تاریخ تحریمهای جهان اقدامی بیسابقه بود؛ این دو تحریم، سختترین نوع تحریمی است که پس از انقلاب اسلامی تاکنون علیه ایران وضع و اجرا شدهاند
👈 گفتنی است در تمامی قوانین تحریمی ذکر شده پس از سال ۸۸ که بیسابقهترین رژیم تحریمی دنیا بود، اشاره به اتفاقات پس از انتخابات سال ۸۸ ایران به عنوان یکی از عوامل تصویب قوانین بود
21.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافی بلوغ نور
2- دستاوردهای انقلاب: حقوق زنان
#دستاورد_انقلاب
#چهل_سال_افتخار
🔴 نازنین زاغری چقدر به خدمات پزشکی در زندان دسترسی داشته است؟
♦️سفیر ایران در انگلیس گزارش آماری درباره دسترسی نازنین زاغري به خدمات پزشکی در زندان ارائه کرد
♦️بعیدی نژاد در توييتر نوشت که زاغری در طول مدت حبسش تاکنون ، 49 بار خدمات تخصصی پزشکی دریافت کرده که شامل 22 مراجعه به فیزیوتراپ، 15 مراجعه به روانپزشک، 8 مراجعه به دندانپزشک و 4 مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است.
♦️ در این مدت زاغری 201 بار دخترش گابریلا را ملاقات کرده و بهطورکلی هفتهای 6 بار با خانوادهاش دیدار میکند.
♦️سفیر ايران در توییت دیگری در همین رابطه، از فضاسازی تبلیغاتی برخی فعالان حقوق بشری درباره ' تاخیر دسترسی زاغری به امکانات درمانی' انتقاد کرد و نوشت: نادیده گرفتن هزاران بیمار ایرانی که به دلیل کمبود داروهای تخصصی در اثر تحریم های آمریکا رنج می برند، بی عدالتی و دو رویی محض است.
♦️نازنین زاغری به دلیل ارتکاب جرائم امنیتی در ایران محاکمه و به ۵ سال زندان محکومشده و هم اکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است. او در خردادماه ۱۳۹۵ هنگام خروج از ایران. به اتهام جاسوسی در فرودگاه امام خمینی (ره) بازداشت شد.