🔹شبکه۳ روز جمعه یک فیلم سینماییِ هندی به نام "سرآشپز" را پخش کرد.
بازخوردی که مخاطب از فیلم میگرفت، طبیعتِ زیبا، پیشرفت و حسِ نوعدوستی هندیهاست.
آنوقت یکنگاهی به فیلمهای اکران شده در سینما و جشنواره فجرِ گذشته بیاندازید.
تجاوز، قتل، فساد، فقر و در یک کلام فروپاشی جامعه ایرانی را در ذهن مخاطب تئوریزه میکند!
حتما درصدِ فقر و فلاکت در جامعه هند نرخ بالاییتری نسبت به ایران دارد.(بر اساس آمارِ سالِ ۲۰۱۹ هند رتبه ۴۹ کشورهای فقیر دنیا قرار دارد و ۳۴٪ از مردم کشورش درآمدی کمتر از ۱دلار در روز دارند)
بخشی از سیاهنمایی موجود در جامعهی ایران ناشی از ذهنِ سیاه اهالی سینمای ماست؛ افرادی که در آشوبهای بعد از آبان ۹۸ بهجای همدلی با کشور، بیش ۳۹ نفر از آنان تیغ کشیدند و بیانیهی تندی را علیه حاکمیت امضا کردند و هیچ اشارهای به نقش خود در رای آوری روحانی و دولتش نکردند.
#علی_قلهکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور - اگر پولدارها قدرت را بدست بگیرند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#الگو_برداری_از_شهدا
🔻عزتی ابدی و ماندنی
🔸شهید هادی یکی از این مردان پاکیزه شناخته شده چون از #نامحرم دوری کرد و پاکدامنی پیشه کرد
🔹و #خدا هم خوب پاداشی بهش داد هر چه گمنام تر کار کرد و از گناه دوری کرد خدا هم به وقتش، آن را برای مردم آشکارتر و پر رنگتر کرد، و عزتی ابدی و ماندنی، در دنیــا و آخرت نصیبش کرد.
#شهید_ابراهیم_هادی
🌷شبتون شهدایی
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🚨 اگر دولت هم بخواهد این طور مشی که گاهی وقتها میشود، این را ادامه بدهد و #مردم را در فشار قرار بدهد، بازار را در فشار قرار بدهد، بداند که فاتحه آن دولت هم خوانده خواهد شد.
📅 امام خمینی (ره) | ۴ بهمن ۱۳۶۱
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
📷 «میرزا حسن وثوق الدّوله» نخست وزیر ایران در عهد احمدشاه قاجار 📝 «انتها»ی مسیر غربگرایی در ایران «
🌙 شبنوشت 🌙
«انتها»ی مسیر غربگرایی در ایران «دقیقا» کجاست؟
♦️ جریان غربگرا، به جهت عملی کردن نقشه ها و مطامع «ضدّملّی» خود، ناچار است که خود را هوادار و جانبدار ملّت نشان دهد. یکی از شگردهایی که غربگرایانِ فارسی زبان برای جذب افراد و توده های مردم بکار می گیرند، آن است که انتهای راه و مسیری را که بدان فراخوان می خوانند و مروّج آن هستند، معمولا به صورت بسیار «کلّی» تصویر و بیان می کنند، نه «جزئی»، مصداقی و دقیق. در این شرایط، با توجه به استعداد بالای اشخاص قشری نگر، مجذوب گشتن این افراد به راه و جریان یادشده طبیعتا غیرطبیعی نیست. پیشتر عرض کرده بودم که یک کلام هرچه کلّی تر باشد، ابهام آن نیز بیشتر است.
🔘 راه مقابله چیست؟
یکی از راه های آسان و کم دردسر (یا شاید هم بی دردسر) آن است که با مطالبه گریِ مصرّانه از غربگرایان خواسته شود که انتهای مسیری که آن را آمال خوشبختی مردم و کشور می دانند به طور «جزئی»، دقیق و موشکافانه و بدون هیچ گونه ابهام و مجمل گویی ترسیم کنند؛ «تا سیه روی شود هر که در او غش باشد»!
🔘 اگر این مطالبه را پاسخگو نباشند و زیر بار نروند چه؟
چه بهتر! در این صورت، با یک تیر دو نشان زده می شود. به واسطه ی این سکوت یا طفره رفتن، از یک سو چهره ی حقیقی خود را برملا می کنند و از سوی دیگر، شرایط و امکانی فراهم می شود که بتوان ابتکار عمل را به دست گرفت و حقیقت مطلب را آشکار کرد.
🔘 حقیقت چیست؟
دقیقا یک قرن پیش؛ یعنی در سال ۱۲۹۸ ه.ش (۱۹۱۹ م)، میان «میرزا حسن وثوق الدّوله» (نخست وزیر وقت ایران در زمان سلطنت احمدشاه قاجار) و «پرسی کاکس» (وزیر مختار بریتانیا) معاهده ای منقعد گشت که تاریخ ایران و مورّخان ایرانی، آن را بیشتر با نام «قرارداد ۱۹۱۹» می شناسند.
مختصرا آنکه طی این قرارداد ننگین و تطهیرناشدنی، ایران رسما و عملا با دست نخست وزیرش می پذیرد که من بعد مستعمره ای در بین سایر مستعمرات دیگر بریتانیا باشد؛ آنهم به تحت پوشش «تهیه ی وسایل ترقّی و سعادت ایران به حدّ اعلی»!!!
این قرارداد آنقدر فاجعه بار است که حتی احمدشاه نیز با آن مخالفت می کند.
💬 البته اگر متن قرارداد را مطالعه نکرده باشید، محتمل است تصوّر شود که در بیان اصل موضوع اغراقی رخ داده است (جهت مطالعه ی متن کامل قرارداد ۱۹۱۹ رجوع شود به روزنامه ی وطن امروز – ۱۱ بهمن ۹۳ – صفحه ی آخر).
⏪ «فروختن ایران» و «تبدیل کشور به یکی از مستعمرات غرب»! ⏩
این بود/است انتهای راه غربگرایی! نه بیشتر و نه کمتر!
⬛️ آیا براستی غربگرایان امروز، اساسا می توانند در تلاش و کوشش مجدّانه ی خود برای اعطای امتیازات متعدد و گسترده به غرب (به امید گوشه چشمی)، به چیزی فراتر از آنچه وثوق الدّوله ی خائن بدان رسید، برسند؟
#ابرشاگرد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#به_بهانه_روز_دانشجو
🔴 ۱۶ آذر متعلق به کیست؟‼️
🔺جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب
- سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود میآید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیسجمهور آمریکا بود، آمدایران. بهعنوان اعتراض به آمریکا، بهعنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضدنیکسون است، دانشجوی ضدآمریکاست، دانشجوی ضدسلطه است. (رهبر انقلاب ۲۴ آذر ۱۳۸۷)
#روز_دانشجو_مبارک
#زمانه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌نکته مهم:
هولوکاست ایران را یادتونه که ۹ میلیون ایرانی را انگلیسی ها ابتدا با قحطی و سپس با وبا و آنفولانزای انگلیسی، کشتند.
حالا نظرتون را به هولوکاست کشور یمن جلب می کنم که دارند همین بلا رو به سَرِ مردم این کشور مظلوم می آرند.
#هلوکاست_ایران
#هلوکاست_یمن
#یتیم_خانه_ایران
#استکبار_خبیث
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi