اصلاح دستورالعمل پذیرش شرکتهای دانشبنیان در فرابورس
🔹مجید عشقی، رئیس سازمان بورس گفت: اصلاح دستورالعمل پذیرش شرکتهای دانشبنیان در فرابورس انجام شده و به منظور نظرخواهی از فعالان بازار سرمایه روی سایت سازمان بورس قرار گرفته است.
🔹پس از آنکه فعلان و متخصصان بازار سرمایه نظرات خود را در خصوص دستورالعمل و اصلاحات اعلام کنند، نظرات در هیئت مدیره جمعبندی و تصویب خواهد شد.
#فولاد
عموما چون سهم بزرگی هست در بازاری که نقدینگی بالائی دارد قدرت حرکت خوبی داره
در قیمت های فعلی واقعا کم ریسک هست به ویژه این که فروش تابستان هم حول و حوش شصت هزار میلیارد بود و گفته میشه شش ماهه قوی خواهد داد
گزارش شش ماهه قوی باشه یه گام صعودی از 520 به 580 خواهیم داشت
#محسن_اسلامی
بورس | تحلیلگران برتر
گاهی اوقات بازار کلا دوست داره بفروشه ... برخی نمادها با وضعیت مناسب رو بازار همچنان تا منفی های درش
مثال
اون کراس نیمه پایین در بدترین روزهای بازار شکل گرفت (آذر 1399) و این نماد رو برد بالا و بازدهی چندصد درصدی ثبت کرد ...
گاهی بازار دوست داره بفروشه و شاید بازیگر سهم اینو میخواد که فروشنده بیاد ...
نمادش مهم نیست و بابت این عرض کردم که تا زمانی که حد ضررتون فعال نشده حوصله کنید و فرصت بدید ...
هرگز توصیه به خرید و یا فروش نیست .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
#کتوسعه
در صورت حفظ 2150 می تونه تا محدوده 2380 -- 2360 رشد کنه.
#پرویز_جلیلی
#شنیده_ها
شنیده می شود پهنه جدید از طلا توسط #فزر کشف شده و به زودی در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد
شنیده می شود #غبهنوش نیز برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد
شنیده می شود افزایش نرخ آنتی بیوتیک ها سود خوبی برای #دکوثر می سازد به طور کلی در نیمه دوم سال، داروئی ها قوی تر عمل می کنند
💢شنیده ها ملاک معتبری برای خرید و فروش نیستند !
#محسن_اسلامی
#تحلیل_بازار
پناه می برم به سفته بازان رانده شده از شر .......
در حالی که نمادهای پرتراکنش بزرگ که عمدتا تحت تاثیر تصمیمات دولت هستند، تقاضای چندانی ندارند و حجم معاملات آنها کاهش پیدا کرده است، شاهد افزایش ارزش و حجم معاملات در نمادهایی از جنس دیگر هستیم. نمادهایی که عمدتا بازیگر محور هستند و با قدرت پول یک یا چند گروه جا به جا می شوند. در حالی که ارزش معاملات به 3700 میلیارد تومان رسید، اکثر نمادها با ارزش معاملات بالا در تابلو، از نمادهای بازیگر محور بودند. در مجموع در آخر بازار تعداد نماد مثبت 54 درصد بود و تقریبا می توان گفت امروز با یک تعادل تمام شد. با این روند در کلیت نمی توان انتظار رشد داشت و اگر اتفاق یا خبر خاصی نیافتد، همین ساختار توجه به سهم های خاص و بازیگرمحور ادامه خواهد داشت.
از جو عمومی فاصله بگیریم؟!
در یک ماه گذشته نمادهای قابل توجهی از نظر تعداد بوده اند که بازده 20 درصد و بالاتر داده اند. برخی از این نمادها به واسطه تحولات بنیادی این بازده را ساخته اند و در واقع پشتوانه ی بنیادی محکم برای این رشد وجود داشته و برخی نیز صرفا به واسطه ی قدرت پول بوده است. طبیعتا نمادهایی که به واسطه ی تحولات بنیادی بازده داده اند، سطح قیمت های جدید را حفظ می کنند و خواهند کرد. اما نمادهایی که صرفا با قدرت پول رشد کرده اند از یه جایی خریداران را متضرر خواهند کرد. فارغ از اینکه اصلا این رشد پشتوانه بنیادی داشته یا نه، قصدمان از این بند بیان این واقعیت است که کسانی که از هیاهوی عمومی بازار دوری می کنند و با یک یا چند تکنیک نمادها را پیگیری می کنند، احتمالا توانسته بخشی از این بازده ها را کسب کنند. متاسفانه جو عمومی بورس در اختیار کانالهایی است که با یک سری حرف تکراری همواره در حال غر زدن هستند. مثلا امروز روز گیر دادن به الگوریتم ها بود، کدام الگوریتم مشخص نیست
تقسیم حکشتی و شستا
امروز حکشتی به مجمع رفت و به ازای هر سهم 233 تومان تقسیم سود داشت که برای دومین سال تقسیم سود قابل توجه توسط این شرکت است. در گذشته حکشتی اصلا سیاست تقسیم سود خوبی نداشت و این سودهای تقسیمی دو سال گذشته بازده خوبی به سهامداران این شرکت رساند. طبق آخرین گزارش ماهانه شستا، 24.61 درصد حکشتی متعلق به شستا است. با توجه به این درصد سهامداری در گزارش حسابرسی شده ی شستا، کمی بیش از 3300 میلیارد تومان به سود شستا اضافه خواهد شد و به این ترتیب شستا با سود 201 ریالی (21 ریال افزایش نسبت به 180 ریال اعلامی در گزارش حسابرسی نشده) به مجمع خواهد رفت. انتظار می رود شستا تمام این سود 201 ریالی را تقسیم کند و با توجه به قیمت 130 تومانی تابلو، بازده نقدی 15 درصدی نصیب سهامدارانش کند. این مجمع می تواند برای سهامداران شستا مطلوب باشد.
روند نرخ بهره
نرخ بهره در بازار بدهی تا اوایل تابستان کاهشی بود و تا 23.7 درصد کاهش پیدا کرده بود که در ادامه با توجه به شرایط بازار بدهی وارد روند رشدی شد و تا اوایل شهریور به 26.3 درصد رسید. به نظر می رسد رقابت سیستم بانکی در جذب سپرده و پیشنهاد نرخ های بالاتر از نرخ اوراق در بازار بدهی باعث شکل گیری این روند صعودی در نرخ بهره ی اوراق شد. اما بعد از آن با افزایش تقاضا برای اوراق، نرخ سود اوراق تا 24.8 درصد در اوایل مهر ماه کاهش پیدا کرد. در چند روز اخیر کمی نرخ سود افزایش پیدا کرده است و به 25.5 درصد رسیده اما نمی توان گفت مجددا روند صعودی شروع شده است. زمانی که منحنی نرخ بهره را نگاه می کنیم، به خوبی مشخص است که نرخ های کوتاه مدت از نرخ های بلندمدت کمتر است. شرایط بازار بدهی نشان می دهد، علی رغم فشار از سمت بازار پول و رقابت بانک ها در جذب سپرده، شرایط به گونه ای نیست که نرخ سود اوراق روند صعودی سنگینی در پیش داشته باشند. فعلا نرخ بهره نیز جهت گیری مثبت یا منفی خاصی ندارد و در یک محدوده کوچک در حال نوسان است.
1402/07/12
#حسن_کاظمزاده
نفت با ریزش نسبتا سنگین به محدوده ۸۶ دلار عقب نشینی کرد
#بهنام_صمدی
#تکمبا
حد ضرر کم ریسک 650
حد ضرر پرریسک 610
مقاومت 730
اهداف 800 و 910
#پرویز_جلیلی