✍ محمدجواد اخوان:
می گویند حسینقلی خان معروف به حاجی واشنگتن که اولین سفیر ایران دوره قاجار در آمریکا بود اتفاقی رئیس جمهور سابق آمریکا را ملاقات کرده و - به تصور اینکه وی هنوز کاره ای است- او را به ضیافت شام پرتشریفاتی ایرانی در سفارت ایران در واشنگتن دعوت می کند.
در آخر ضیافت متوجه می شود که او دیگر کاره ای نیست و رئیس جمهور سابق صراحتا به او می گوید «شما مگر روزنامه نمی خوانید؟ انتخابات شده و من دیگر رئیس جمهور نیستم! من فقط می خواستم قدری پسته از شما بگیرم تا امکان کاشت آن را در آمریکا ارزیابی کنم!»
yon.ir/RiDjP
اینجتا بود که #دیپلمات_قاجاری متوجه شد به قول معروف سر قبر خالی گریه می کرده است!
امروز که این خبر را خواندم ناگاه یاد این نقل تاریخی که نمی دانم واقعیت است یا مطایبه افتادم:
روزنامه بوستون گلوب گزارش داد در سفر اخیر وزیر خارجه کشورمان به نیویورک، «جان کری» وزیر خارجه سابق آمریکا نیز برای دیدار با او به نیویورک سفر کرد. هدف از این دیدار، بررسی راههای ممکن برای حفظ برجام بوده است.
البته بوستون گلوپ نگفته که آیا جان کری هم پسته ای در انتهای ملاقات دریافت نموده یا نه!؟
خداوند! ما را از دست #دیپلمات های #قاجاری که روزنامه نمیخوانند نجات بده!
@mjakhavan
@tahlilgarmiham
سید یاسر جبرائیلی:
این مرد به تنهایی در حال جبران همه نخواستنها و نتوانستنهاست.
سردار #نعمان_غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی توانسته طي 5 سال گذشته بيش از 145 هزار واحد كوچك توليدي در سراسر كشور راهاندازی کند كه به اشتغالزايي براي ۲۹۰ هزار نفر منجر شده است.
یک بار از او پرسیدم برای ایجاد هر شغل چقدر هزینه میکند. پاسخش جالب بود. او هزینه نمیکند! با تسهیلات قرضالحسنه ۱۰ میلیون تومانی همه این واحدهای تولیدی را راهاندازی میکند. با برگشت تسهیلات، واحدهای دیگری تسهیلات میگیرند و متولد میشوند. این یعنی هدایت و مدیریت صحیح منابع. ایجاد شغل پول نمیخواهد، هزینه نمیخواهد، جهاد میخواهد...
@jebraily
https://www.instagram.com/p/BiZFuGqgmxa/
@tahlilgarmihan
امیرحسین ثابتی:
همه چیز طبق خواست جناب روحانی پیش می رود، تلگرام فیلتر می شود، دغدغه بخش زیادی از مردم این می شود که آیا اصلا روحانی موافق فیلتر تلگرام هست یا نه؟ و همزمان قیمت دلار به 6400 تومان و قیمت سکه به بیش از 2 میلیون تومان می رسد...
روحانی راه و روش مدیریت این مردم را خوب بلد است. همیشه یک اتفاق فرعی برای رو کردن در آستین دارد تا با علم کردن آن، کارهای اصلی ترش را جلو ببرد...
@Sabeti
@tahlilgarmihan
✍ محمدجواد اخوان:
در ایام انتخابات کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که فردی ادعاهایی در خصوص منزل مسکونی آقای روحانی در محله #ولنجک تهران مطرح کرده بود، از آنجایی که آقای روحانی معتقد است که #محرمانهای_نداریم! و لازم است دامان خدمتگزاران مردم از هرگونه شائبهای مبرا باشد:
پیشنهاد میکنم آقای حسن روحانی اسناد چگونگی تملک ویلای مسکونی خود را در همین شبکههای پیامرسان منتشر کند!
@mjakhavan
@tahlilgarmihan
رضا سراج:
🔴محرمانه نداریم؟!🔴
🔷آقای روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام، ژست شفافیت گرفتند و مدعی شدند که محرمانه نداریم.
🔷اگر آقای روحانی بر سر ادعایشان هستند؛ نقش خود در ماجرای مک فارلین را شفاف بیان کنند و اجازه دهند اسناد مربوط به این پرونده، در داخل کشور ترجمه و منتشر شود. اگر محرمانه نداریم؛ دادگاه حسین فریدون علنی برگزار شود. اگر محرمانه نداریم؛ توضیح دهند چگونه صاحب خانه #نجومی چند ده میلیارد تومانی در ولنجک شدند؟
🔷آقای روحانی، #زنگ_انشاء و جمله سازی تمام شده است. باید در #زنگ_حساب به مردم جواب بدهید که کلید تدبیرتان پس از پنج سال، کدام قفل را باز کرده است.
🚩 @DrRezaSeraj
@tahlilgarmihan
✏
#یادداشت -روز
خودکشی از ترس مرگ؟!
حسین شمسیان
زمستان سال 1387 بود که گروه ویژه اقدام مالی (FATF) ایران را به بهانه «عدم کارآمدی در رژیم مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم» در لیست سیاه خود قرار داد. اتفاقی که آن روزها خیلی به چشم نیامد، اما نخستین حلقه از زنجیره اقداماتی بود که خیلی زود سناریوی «تحریمهای فلجکننده» را کامل میکرد.
ما در حالی به جرم حمایت از تروریسم سازمانیافته و پولشویی از حقوق مشروع خود محروم میشدیم که کشورمان آماج تهدیدات تروریستی بود و در مقابل، کشورهای منطقه همچون عربستان و قطر و ترکیه و... بدون کمترین نگرانی از اقدامات مجامع بینالمللی، رسما در حال سازماندهی ارتش وحشی و خونریز تروریستها در منطقه بودند!
ایران تا سال 94 همچنان در این لیست قرار داشت اما از آن زمان و با اجرایی شدن برجام، سیاست معروف «چماق و هویج» به کار افتاد و حضور ما در آن لیست تعلیق شد اما همچنان در لیست کشورهای «پرریسک» باقی ماند!
نمیتوان این نکته تلخ را ناگفته گذاشت که دولت تدبیر و امید که سالهاست شعار شفافیت سر میدهد، در سال 94 یک کار عجیب و پر خطر دیگر در راستای همه پنهانکاریها و چوب حراج زدنها به منافع ملی زد! در آن سال دولت، پیشنهاد گروه ویژه اقدام مالی (FATF) که به «برنامه اقدام» موسوم شد را پذیرفت، بدون اینکه نیازی ببیند بر اساس قانون اساسی آن را به تصویب نمایندگان برساند! این برنامه 42 ماده داشت و دولت متعهد شده بود مفاد آن را تمام و کمال اجرا کند! آنها که شدت نیاز حضرات را دیده بودند، برنامه زمانبندی هم تعیین کردند و حداکثر دو سال برای اجرای تمامی 42 ماده وقت دادند! کسی در اینجا خبردار نشد که این تعهدات چه بود و ما در آن 42 ماده چه تعهدی داده بودیم، اما هرچه بود، ایجاد تغییرات اجباری در برخی قوانین و نیز تصویب اجباری برخی قوانین، از جمله آن تعهدات بود!
میبینید که همین دو بخش مهم و محوری، سناریوی تسلیم یک کشور انقلابی در برابر زورگویان بود. سناریویی که آنها را به بزرگترین آرزوی دیرینه دشمنان ایران یعنی تاثیرگذاری روی مراکز تصمیمساز میرساند. یعنی بدون گسیل کردن مستشاران مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و...کاری کنند که با دست خودمان قوانینی علیه موجودیت و شرافت خودمان تصویب کنیم!
در اثر این تعهدات، دولت یازدهم پیدرپی لوایحی به مجلس فرستاد و با بهکارگیری انواع و اقسام روشها، کاری کرد که در مجلس تصویب شود! آخرین نمونه تاریخی و بیسابقه آن، تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو بود که با ترجمه غلط و منحرف به مجلس داده شد تا نمایندگان بیاطلاع آن را تصویب کرده و ایران به یکی دیگر از این قیود تن دهد! همان که بعدها معاون حقوق رئیسجمهور مدعی شد بهخاطر «اغلاط تایپی» تغییر کرده است!
هرچه بود، دولت همه توانش را در راستای به دست آوردن دل آمریکا به کار بست و «برنامه اقدام» را مو به مو اجرا کرد!
اما اشتهای دشمن سیریناپذیر است و تا نابودی کامل ما از پای نمینشیند! این شد که علیرغم وعدههای پیشین مبنی بر اینکه اگر مفاد «برنامه اقدام»را عملیاتی کنید، شما را برای همیشه از لیست سیاه خارج میکنیم، دست به دبه زدند و ساز تازهای کوک کردند!
تیرماه 96 گروه ویژه اقدام مالی FATF نشست داشت و ما یعنی دولتمردان خوشخیالمان منتظر اینکه پرونده ایران از لیست کشورهای پرریسک هم خارج شود، اما آنها خیلی راحت اعلام کردند که ایران هیچ کار خاصی نکرده است که انتظار
عادیسازی وضعیتش را داشته باشد!
http://kayhan.ir/fa/news/131618
@tahlilgarmihan
داستان تکراری اصلاحطلبان
📝وطن امروز/امیر استکی
این را باید به فال نیک گرفت که اصلاحطلبان همواره بیش از آنچه بتوانند عمل کنند، حرف میزنند. این به کرات تکرار شده است که آنها در مقام عمل بسیار ناکارآمدتر از آن هستند که میتوان تصور کرد. آخرین مورد این بساط پر از آفتابه و لگن ولی بدون شام و ناهار، داستان شورای شهر و شهرداری تهران است. یک بازیگر سیاسی منقضی شده و ناتوان، شهردار تهران میشود و بعد در جریان اختلافات عمیق داخلی تصمیم به درمان اساسی خود میگیرد و از مقام شهرداری استعفا میکند.
بعد برای اینکه عریضه خالی از لطف نباشد به گونهای القا میشود که فشارهای دستهای پشتپرده باعث این خداحافظی زودهنگام شده است اما تجربه نشان داده در جایی که اکثریت با اصلاحطلبان است، هیچ نیازی به فشار دستهای پشتپرده وجود ندارد؛ به خودی خود آش تقسیم قدرت در میان اصلاحطلبان آنقدر شور هست که نیازی نباشد رقبا اصولا به اقدامی مبادرت کنند. شورای اول شهر را همه به خاطر دارند و آن افتضاح طنزآلودی که دست آخر دولت اصلاحات را مجبور کرد پا به میدان بگذارد و آن غائله ناتمام را تمام کند و بیش از آنچه در حال رخ دادن بود اجازه آبروریزی ندهد.
اصلاحطلبان همه فرصتهای پیش روی خود را با درگیر شدن در دعواهای ناتمام هدر میدهند و وقتی مردم به تنگ آمده از این قیل و قالها راه دیگری را در پیش میگیرند، همواره یک سناریوی مظلومنمایی را روی صحنه میبرند و دم از فشار گروههای فشار و دستهای پشت پرده میزنند.
متن کامل یادداشت در پیوند:
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2431/1/192004/0
@tahlilgarmihan
چهکسی مسئول فیلترینگ در کشور است/ یک بام و دوهوای رئیسجمهور در موضوع «تلگرام»
🔹روحانی رییس جمهور در یک پست اینستاگرامی تاکید کرده دولت او تلگرام را فیلتر نکرده و مانند بسیاری از موضوعات دیگر خود را از این موضوع مبرا کرده است در حالی که اصل ماجرا چیز دیگری است.
🔸مشروح این گزارش را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bm1itl
@tahlilgarmihan
امروز حسن روحانی در مشهد گفته: «اگر آمریکا از برجام خارج شود خیلی خوب خواهد شد و یک شری از توافق کم میشود.» اما او 5 سال قبل در خرداد 92 در سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری گفته بود: «اروپایی ها امریکا را کدخدای دنیا می دانند و اگر ما به جای مذاکره با اروپایی ها، با کدخدا توافق کنیم بهتر است.»
هدف از نوشتن این چند خط یادآوری تناقضات روحانی نیست. مواضع و عملکرد پرتناقض او، امروز حتی حامیانش را هم شرمنده کرده و آشکار تر از همیشه است. صرفا این چند خط را نوشتم تا فراموش نکنیم یک نفر چقدر راحت می تواند 5 سال از عمر یک ملت، نظام و کشور را به راحتی در یک مسیر اشتباه بر باد دهد و بعدا بدون عذرخواهی، 180 درجه تغییر موضع دهد و حرف منتقدانش را با اعتماد به نفس تکرار کند...
@Sabeti
@tahlilgarmihan
حسین شمسیان:
نافرمانی مدنی
در هیاهوی گرانی دلار و افزایش لجام گسیخته قیمت ها، رئیس جمهور همچنان درگیر تلگرام است و در اینستاگرام برای قوه قضائیه رجز می خواند!
ایشان هرچه در برابر آمریکا باخته و در برجام نتوانسته حقوق یک ملت را حفظ کند،در برابر داخلی ها فریاد می زند و اقتدارش را به رخ می کشد!
فارغ از مباحث مضحکی که می کوشد در ظاهری حقوقی، تصمیم قانونی قوه قضائیه را زیر سوال ببرد، باید از آقای روحانی پرسید چرا در مقام رئیس جمهور کشور، دعوت به نافرمانی مدنی و شورش اجتماعی می کند!!؟
اگر دستگاه قضایی حکم تعطیلی یک مجتمع تجاری یا تولیدی یا یک روزنامه و... را بدهد و عده ای به مخالفت در برابر آن مجموعه تجمع کنند، آیا اقدام آنها جز ایستادگی در برابر قانون، نام دیگری دارد!؟
اکنون آیا رئیس جمهور همینکار را نمی کند!؟
این کار یاد آور رفتار جریان سازان کودتاهای رنگی در کشورهای آسیای میانه است که در یک فرآیند مشابه،همه ساختارهای قانونی را تخریب و جماعت آشوبگر را به نافرمانی در برابر تصمیمات ارکان حاکمیت دعوت می کردند.
البته با این تفاوت که در اینجا شخص رئیس جمهور فرمان نافرمانی مدنی صادر کرده است!
http://uupload.ir/files/lrkv_1.jpg
https://eitaa.com/h_shamsian
@tahlilgarmihan
#توییت
روحانی: بگذارید مردم نفس بکشند اینقدر آنها را اذیت نکنید.
(مثل خود ما که با افزایش روزی ۵۰۰ تومن دلار هر روز عرصه جدیدی برای تنفس و نشاط مردم فراهم میکنیم!)
*فرید ابراهیمی
یعنی واقعا روحانی این همه راه رفته تا مشهد که طرح اتصال خط ۱و۲متروی مشهد رو افتتاح کنه؟ یه چیزی مثل همین دروازه دولت خودمون؟! با این همه مشغله خب انتظار گزافیه که ایشون به امور فرعی مثل کنترل بازار ارز و سکه هم برسه!
چه روی پله برقی هم خوشحاله؛ عین بچههایی که بار اول میرن مترو:)
*کبری آسوپار*
بوستون گلوب نوشت: "ظریف دوباره در آمریکا برای بررسی راههای حفظ برجام با جان کری دیدار کرده است!"
یعنی هنوز متوجه نشده است که امضای جان کری همان موقع که وزیر بود هم ضمانت نبود! یادشان رفته است که التماسهای ایمیلی خودش و نامههای اطمینان بخش دولت وقت آمریکا هم به دردشان نخورد؟!
*سیاوش آقاجانی*
زلزله ی دلار ۷۰۰۰ تومانی کشور را فراگرفته بعد رئیس جمهور به عنوان مدیر بحران پاشده رفته مشهد یک ایستگاه مترو افتتاح کنه؟!
*هرمس*
شاید یادتون نیاد ولی حالا که بحث FATF شد یه یادی کنیم از گوشه ای از کرامات لیست پرگهر و پرفتوح امید و جناب پزشکیان که گفته بود نمیدونم FATF چیه، ولی ازش دفاع میکرد :))
*آدم إبن حوّا*
سعد حریری در زادگاه خودش شکست خورد و این درحالیست که پیشتر همسرِ حریری گفته بود مردم به یک غریبه رأی نمیدهند
نظریه «داماد لرستان» جهانی شد
*حاج فیدل🇮🇷*
اقای روحانی دیروز برای برداشتن سایه جنگ با دنیا تعامل کردید و امروز میگید حتی برای صادر کردن فرهنگ اهل بیت تعامل لازم است.حرفم درد تعامل قبلی(برجام)نیست ولی بدونید فرهنگ اهل بیت رو حماسه ای که شهید حججی و تشیع پیکرش خلق کرد صادر میکنه نه تعاملات شما و امثالهم
×مجتبی آزاد×
شایعه شده که اصغر #فخریه_کاشان جانشین وزارت راه و واسطه اصلی انعقاد قرارداد #بویینگ، پس از آنکه دو هفته قبل استعفا داده، از کشور خارج شده. روابط عمومی وزارتخانه مذکور گفته وی در #ایران است، اما کجایش را نگفته. #آمریکا به تعهداتش در تحویل هواپیما عمل نکرده است.
#تجربه_برجام
*فرشاد مهدی پور*
@tahlilgarmihan