تصویری از ائتلاف علیه ایران در غرب آسیا
✍دکتر تقوی نیا / صدیقی
🔸️این تصویر به وضوح نشان می دهد که تلاش های اسرائیل منجر به همراهی چند کشور ضعیف علیه ایران شده است .
🔸️بحرین ، امارات ، مراکش و مصر هیچ کدام نه اراده و نه قابلیت تشکیل ائتلاف برای برخورد با ایران را ندارند .
🔸️بحرین یک میلیون نفری که عملا تحت الحمایه سعودی بوده و از مولفه های قدرت بی بهره است ، امارات که با اصابت تنها چند موشک یمنی به تاسیساتش ، دستور عقب نشینی به نیروهای خود موسوم به العمالقه از جبهه مارب را داد ، مراکش که هم با الجزایر تنش جدی بر سر صحرای غربی داشته و هنوز نتوانسته از پس چالش پولیساریو بر آید و مصر نیز در مشکلات اقتصادی دست و پا میزند.
🔸️جالب اینجاست که ۳ کشور اول به صورت پادشاهی و کاملا دیکتاتوری اداره می شوند و حاکم مصر نیز فردی است که بوسیله کودتا علیه یک دولت برخاسته از انتخابات آزاد به قدرت رسید .
🔸️در حالی که کشورهای دیگر منطقه چون ترکیه ، قطر ، کویت ، عمان ، سوریه ، لبنان ، یمن و ... یا در برابر ایران حاضر به بی طرفی اند یا در صف متحدان تهران قرار دارند و آمریکا نیز خروج از برجام را بزرگترین اشتباه ۱۰ سال اخیر خود می داند.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
✅ تشکیل ائتلاف ضد ایرانی با کوتوله های منطقه توسط صهیونیستی ها!
💥نشستی با مشارکت چهار کشور عربی مصر، امارات، بحرین و مغرب و با حضور نماینده آمریکا و به ریاست وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و دعوت از نخستوزیر عراق ❗️
📍این نشست در پی تضعیف حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا و تشدید تهدیدات علیه رژیم صهیونیستی برگزار می شود و این رژیم به دنبال ایجاد ائتلاف منطقه ای جدید در مقابل محور مقاومت می باشد.
❇️ تقویت دولت سوریه، تضعیف عربستان و قدرت فزاینده مقاومت با محوریت ایران دغدغه اصلی این رژیم است.
👇 هدف قرار گرفتن پایگاه های جاسوسی صهیون در اربیل عراق و تهدید جدید ایران مبنی بر هدف قرار دادن پایگاه های این رژیم در آذربایجان و تهدیدات انصارالله یمن در هدف قرار دادن بندر ایلات رژیم صهیونیستی و البته نفوذ مستمر پهپادهای شناسایی حزب الله به سرزمینهای اشغالی از جمله مهمترین نگرانی های امنیتی اسرائیل است.
کار این رژیم به جایی رسیده که برای حفظ امنیت خود مجبور شده دست به دامن کوتوله های سیاسی منطقه همچون بحرین و مغرب شود. حمله روسیه به اوکراین و دستهای بسته ناتو مقابل این کشور نشان داد که این رژیم نمی تواند دل به کمک آمریکا ببندد!
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#خروج_سپاه_از_فهرست_تروریستی
#وزارت_خارجه_آمریکا
📌بررسی یک پرونده
✍ دکتر امیر عسگر
💥خروج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست «سازمانهای تروریستی خارجی» در وزارت خارجه آمریکا، یکی از مهمترین اختلافات باقیمانده ایران و آمریکا در مذاکرات وین است. پرسش اینجاست که ضرورت این امر و دلیل تأکید تیم مذاکرهکننده ایرانی بر آن چیست؟
🔻از منظر انتفاع اقتصادی، سپاه حتی در صورت حذف از این فهرست، همچنان تحت تحریمهای ثانویه آمریکا باقی خواهد ماند. زیرا طبق قانون کاتسا، دولت آمریکا کلیت سپاه پاسداران را به برچسب «حمایت از تروریسم بینالمللی» تحت تحریم قرار داده است. بهانه این امر نیز الصاق همین برچسب به نیروی قدس سپاه در سالهای قبل از تصویب کاتسا بوده است.
⭕️ این برچسب امکان مشارکت اقتصادی با سپاه و شرکتهای تابعه و وابسته را برای دولتها و شرکتهای خارجی اگر نه غیرممکن ولی بسیار دشوار میسازد. زیرا هر فرد یا نهادی که با این شرکتها همکاری کند نیز تحت این برچسب قرار گرفته و سپس مرتبطان با آن فرد یا نهاد نیز تحریم میشوند. این همان «سیاهچاله تحریم» است.
✳️ پس دلیل مخالفت نومحافظهکاران و رژیم صهیونیستی چیست؟ خروج سپاه از فهرست مذکور به مثابه نشانهای از عقبنشینی آمریکا از «فشار حداکثری» تلقی میشود. همچنین مشروعیت اتهامهای به اصطلاح تروریستی به ایران را خدشهدار میسازد.
🔘 به همین دلیل به نظر میرسد آمریکا درصدد برآمده تا در ازای حذف سپاه از این فهرست، تعهدی مبنی بر «کاهش تنش در منطقه» اخذ کند. امری که باید به شدت با آن مخالفت شود. زیرا در این صورت، بقا یا حذف سپاه از فهرست کذایی به ابزاری برای کنترل حدود رفتار و سیاستهای منطقهای ایران تبدیل میشود.
✅ حذف سپاه از این فهرست نباید هیچ ما به ازایی در سمت تعهدات ایران داشته باشد. ایران باید بر این موضوع تأکید کند که این امر را وظیفه طرف مقابل میداند و قرار نیست تغییری در سیاستهای منطقهای ایران از این طریق حاصل شود.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#پاکستان_و_انتخاب_استراتژیک
✍رضا سراج
💥پاکستان، ششمین کشور پرجمعیت جهان و تنها کشور اسلامی دارای سلاحهای هستهای است. این کشور که نقش ویژهای در تعیین معادلات منطقهای و بینالمللی دارد؛ به انتخاب استراتژیک رسیده است.
👇پاکستان محل اصلی و کانونی رقابت ژئو استراتژیک آمریکا و چین در کریدور (راهرو) شرق به غرب است.
طرح "یک کمربند، یک راه" چین و رشته مروارید دریائی این کشور، 60 کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی را در برمیگیرد. این طرح، چین را در موقعیت تعیین کنندهی برتر قرار خواهد داد. از نقطه عزیمت این پروژه با عنوان "پاسیفیک-ایندیا" یاد شده است. این پروژه دروازهی نقشه راه صعود چین از نردبان قدرت جهانی و عقب راندن تدریجی آمریکا با کمترین هزینه احتمالی است.
🔻در طرف مقابل، آمریکا برای مهار چین برنامههای خاصی را در نظر گرفته است. ایالات متحده با پروژه موسوم به "ایندیا-پاسیفیک" که از حوزه عربی - اسرائیلی ساحل دریایی مدیترانه شروع میشود، حوزه انرژی خلیج فارس را پوشش داده و در ادامه، هندوستان در اقیانوس هند را در بر میگیرد و از طریق تنگه مالاکا راه خود را به شرق آسیا باز میکند تا اتحاد بلوک غرب با اتصال ژاپن، استرالیا، کرهجنوبی و برخی از کشورهای حوزه آ.سه.ان را تکمیل کند و چین را در محاصره خود قرار دهد.
📍پاکستان، بویژه در دورهی عمران خان، با انتخاب استراتژیک خود، به بازیگر تعیین کننده بین چین و آمریکا از یک سو، ایران و عربستان از سوی دیگر تبدیل شده است. انتقادهای عمران خان از آمریکا و غرب در مسائل منطقهای، عدم همکاری با غرب در مقابله با روسیه، همکاری بیشتر با ایران، عدم همراهی علیه محور مقاومت در یمن و... باعث شده سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس، طرفداران نواز شریف را برای کنار زدن عمران خان به خیابانها بکشانند تا با کودتای سیاسی مانع برنامههای عمران خان گردند.
❇️پینوشت:
برای آگاهی بیشتر فایل صوتی زیر رو گوش کنید👇
https://eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi/151
@tahlilisiyasiseraat
#ریشههای_زردرنگی_در_سیاستورزی
✍ سید یاسر جبرائیلی
💥این پرسش، شاید ذهن بسیاری از نخبگان سیاسی ما را مشغول کرده که چرا سیاست در کشور ما گرفتار بحران حاشیهزیستی شده است. چرا در شرایطی که میتوان دهها مسئله اولویتدار برشمرد که باید دغدغه کارگزاران و مطالبه کنشگران باشد، پیشپا افتادهترین و کماهمیتترین مسائل، تبدیل به دستور کار ملی میشود و واکنش و موضع و اقدام و دستور مقامات ارشد کشور را در پی دارد؟
سال ۱۹۹۹ در ژورنال ارتباطات سیاسی
(Political Communication)
مقالهای منتشر شد که به رسانهزدگی سیاست
(Mediatization of Politics)
پرداخته بود و نویسندگان، تاثیرپذیری فزاینده نهادهای سیاسی از رسانههای جمعی را بررسی کرده بودند.
نتیجهگیری آنها این بود که هرچند رسانهها در شکل دهی به فضای سیاسی تاثیر زیادی دارند، اما بازی واقعی سیاست همچنان در نهادهای سیاسی -چون احزاب- در جریان است، نه در رسانهها.
فضای امروز با سال ۱۹۹۹ تفاوت زیادی کرده است. آن زمان، شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر اساسا وجود خارجی نداشتند(توئیتر سال ۲۰۰۶ تاسیس شد).
نهایتا روزنامهها و شبکههای تلویزیونی بودند که بر فضای سیاسی یا کنشها و واکنشهای سیاسیون اثر میگذاشتند و حتی رسانهزدگی، به هیچ وجه مساوی حاشیهزیستی سیاست یا زردرنگی در سیاستورزی نبود.
اگر از رسانهزدگی سیاست بحث میشد، مسئله این بود که آیا قدرت تعیین دستور کار سیاسی، یا تعیین تکلیف امور، در ید نخبگان صاحب رسانه و صاحب تریبون است، یا در ید نخبگان حاکم بر نهادهای سیاسی.
با ظهور شبکههای اجتماعی، این امکان برای همه آحاد جامعه فراهم شد که بتوانند "اثر رسانهای" ایجاد کنند و طبیعتا سیاست را متاثر کنند.
منتهی یک تفاوت مهم میان اثر رسانهای امروز با عصر روزنامه و تلویزیون و حتی وبسایت وجود دارد و آن اینکه، میلیونها فرد صاحبتریبون امروز، بر خلاف عصر روزنامه و تلویزیون، لزوما نخبگان فکری یا اجرایی نیستند که در اموری خاص صاحب علم و اطلاعات باشند و از رسانه در اختیارشان، برای طرح مسائل اساسی یا اثرگذاری روی مسائل اساسی جامعه بهره ببرند.
چه بسا اکثریت حاضر در فجازی، به دلیل فقر دانش و اطلاعات، هنگام طرح موضوعات اساسی از سوی نخبگان، حتی قادر به واکنش هم نباشند و به همین جهت، این موضوعات هرگز در این فضا برجسته و داغ نشود!
در چنین شرایطی و چنین فضایی، طبیعتا آن دست مسائلی برجسته میشود که سطحی اندک از دانش و اطلاعات که در دسترس "همگان" -نه فقط نخبگان- است، برای اظهار نظر درباره آنها کفایت کند؛ ولو در حد یک جمله و کلمه برای تقدیس و تقبیح.
چندی پیش دیدم یک روزنامهنگار قابل احترام -هرچند مخالف فکری ما- به حق در شکایت از این فضای زرد نوشته بود میخواهد حتی مجلهاش را از روی دکه هم جمع کند و از مشتری خواسته بود نشریهاش را در کتابفروشیها بجوید.
امروز نمیتوان از همگان صاحبتریبون خواست که سکوت کنند و سیاست را گرفتار حاشیه نکنند، همچنین نمیتوان از همگان خواست که در کلاس و تراز نخبگان سیاسی از تریبون روی گوشی خود بهره ببرند؛ اما میتوان از نخبگان سیاسی خواست که با تاثر از این فضای زرد، سیاست را دچار حاشیهزیستی نکنند؛ در حاشیه سیاستورزی نکنند؛ سیاستورزی را زرد نکنند...
وابستگی سیاستمدار به آرای عمومی، و تلاش بیامان او برای مراقبت از افت و خیز درصد محبوبیت، تحقق این مطلوب را سخت کرده است. لکن همین امر نیز چاره دارد.
سیاستمدار تراز آن است که دستور کار برای کشور تعیین کند و با ترجمه ابعادی از آن به زبان همگان، سهمی برای مشارکت آحاد مردم -چه در اظهار نظر و چه در اقدام- پیشبینی کرده و ملت را با ایده خود همراه سازد؛ نه اینکه دستور کار خویش را از فضای توئیتر بگیرد و مراقبت کند که مبادا از لایک و ریت آخرین ترندها، بی نصیب بماند.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#درباره_ماجرای_ورزشگاه_مشهد
#و_نبود_عقلانیت_حکمرانی❗️
✍داود_مدرسی_یان
💥اتفاقات تلخ حاشیه بازی #ایران_لبنان اکثر مردم و فعالان مجازی با هر طیف و سلیقهای را آزرده کرده و برای کشور در عرصه بینالملل و تیم ملی فوتبال حاشیه ایجاد کرده است. مسئولین سه قوه را به واکنش وا داشته و خیلی از رسانهها به آن پرداختند و محکوم کردند.
📍مطمئناً این مسئله هم مانند سایر اتفاقات فراموش یا ماستمالی میشود و با چسباندنش به این و آن فیصله مییابد. اما کمتر کسی از مسئولان نظام و حاکمیت و رسانهها و نخبگان حوزه و دانشگاه را به زحمت میاندازد که راجع این اتفاقات، یک تصمیم قطعی و جامع بگیرند یا تحقیق و پژوهش کنند.
⭕️عده ای که آنرا به آیتالله #علمالهدی ربط دادند، عدهای به آقای #اصولی عضو اصلاحطلب هیئت رئیسه فوتبال و عدهای آنرا توطئه دانسته و خلاصه هرکسی چیزی گفته است. اما آنچه باید مورد بررسی قرار بگیرد #عقلانیت_حکمرانی است. عقلانیتی که غالباً جای خود را به محافظهکاری و خشونت میدهد.
❎ سوال؛ تصمیمات این شکلی غالباً بدستور چه کسانی یا چه ساختاری داده میشود؟
الف) شورای تامین امنیت؛ ب) دادستان؛ ج) فرمانداری
🔻آیا امام جمعه، سپاه یا نماینده یا نهاد دیگری میتوانند دستور دهند؟ به تنهایی خیر. ولی میتوانند از طریق اجماع در شورای تامین یا فشار به دادستان او را قانع کنند.
🔻مجریان این دستورات چه کسانی اند؟
غالباً الف) مامورین ناجا؛ ب) اجرائیات شهرداری.
🔹بیشترین مواجهه با مردم را این دو نهاد در بین ادارات دارند اما واقعاً چقدر این مواجهه بر مبنای احترام و حفظ کرامت مردم است؟
با کمال احترام به همه عزیزان و دوستان در ناجا و نیروهای شهرداری، باید عرض کنیم نه نیروهای ناجا(کادر وسرباز)، نه نیروهای اجرائیات شهرداری، بصورت حرفهای با مردم برخورد نمیکنند. بخش عمدهای از تنشهای بین مردم و حاکمیت، بدست ماموران این دو نهاد صورت می گیرد. ضمن تقدیر از جانفشانیهای عزیزان ناجا، اما آموزش مهارت مردمداری و حفظ کرامت مردم یک ضرورت فوری است.
🔸غالب این اتفاقات بدستور ساختارهای ناکارآمد شورای تامین و دادستانی و بدستِ ناجا یا شهرداری اتفاق میافتد. هر دو بخش(تصمیم و اجرا) به اصلاح و بازنگری فوری نیاز دارند البته اگر قبول کنیم هر اتفاق اینچنینی، بخشی از پایگاه اجتماعی نظام را لگدمال میکند.
🔻چرا میگوئیم عقلانیت حکمرانی در این ساختار تصمیمگیری تعطیل است؟
🔹فلسفه وجودی شوراهای عالی تصمیمگیر در کشور و در استانها بعنوان شورای تامین امنیت، لحاظ جنبه #عقلانیت و #قانون و #مدیریت_بحران و تصمیمگیری و هدایت دستگاهها در شرایط خاص و حساس است. بیائید عملکرد این ساختارها را بررسی کرده و ببینیم آیا این شوراها تاکنون موفق بودهاند یا خیر؟
🔸طبق قانون، مادامیکه برای حل یک مسئله، قانون وجود دارد شوراهای تامین امنیت نمیتوانند مصوبهای خلاف قانون داشته باشند. اما واقعیت این نیست و عموم تصمیماتی که منجر به حاشیهسازی برای کشور میشود تصمیمات خلاف قانون این شوراها یا سوءاستفاده غیرقانونی دستگاهها از اختیاراتشان بوده.
🔹میتوان پیرامون این حوادث حاشیه ساز تحقیق و پژوهش کرد. بررسی مصادیق #هپکو، #هفت_تپه، #ماهشهر، #غیزانیه، #روستای_ابوالفضل و ... . یا سایر اتفاقاتی که برخورد خشن از سوی ناجا یا شهرداری صورت گرفته را دقیق بررسی کرد و یک پژوهش جامع انجام داد که چرا این اتفاقات افتاده است؟
🔸عجالتاً؛
#اولاً نظارتی روی تصمیمگیری و مصوبات شوراهای تامین وجود ندارد و تبعات این تصمیمات، تاثیری در عزل و برکناری یا مجازات تصمیمگیرندگان شورای تامین ندارد! ساختار شورای تامین، شورای امنیت کشور و شورای عالی امنیت ملی، غیرپاسخگو است. تصمیمات شفاف و علنی و روشن نیست.
#ثانیاً؛ اختیارات دادستانها، فراقانونی است. دستورات آنان شفاهی و لازم الاجراست. تبعات و مجازاتی برای آنان ندارد. نظارتی روی آنان وجود ندارد و در هر شهری، نه فقط دادستانها، بلکه معاونان آنها هم خدایی میکنند. در اکثر اوقات، فرماندارها جلوی دادستانها لنگ میاندازند!
#ثالثاً لابی سایر مسئولین و نهادها و فشار به شوراهای تامین و دادستانها، روشن و شفاف نیست. چون ساختار تصمیمگیری در این اتفاقات مشخص و معلوم نیست!
#رابعاً مواجهه ناجا و اجرائیات شهرداریها در این اتفاقات با مردم، بر مبنای کرامت نیست. نیاز به آموزش حرفهای و مردمداری احساس میشود.
✔️اصلاح ساختارهای تصمیمگیری و اجرایی، نیاز فوری کشور است.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
💥سید محمود نبویان یکی دیگر از نمایندگانی است که به متن ۲۷ صفحه ای توافق احتمالی هسته ای دسترسی پیدا کرده و پس از بررسی آن نکات مهمی را منتشر کرده که نشان میدهد اگر همین متن در نهایت امضا شود بسیاری از خطوط قرمز نقض شده و نفع اقتصادی خاصی هم به کشور نمی رسد.
متن کامل این یادداشت را در خبرگزاری فارس بخوانید 👇
yun.ir/cgqzk2
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#سخنی_با_مخاطب
💥 #ابتدا باید عرض کنم با توجه به وجود حجم گسترده حواشی و شبهات متعدد در امور سیاسی به خصوص پس از فتنه ۸۸ ، و نبود یا کمبود کانال هایی در این زمینه همچنین احساس نیاز جامعه امروز به خصوص نسل جوان به این مسائل و دستور رهبری مبنی بر جهاد تبیین؛ اینجانب را مجاب کرد تا بدون وابستگی به هیچ ارگان ، نهاد و یا سازمانی، کاملاً به صورت مستقل و فقط با اندک هزینه شخصی با توکل به خدا و توسل به اهلبیت علیهم السلام و صد البته دعای خیر و حمایت معنوی شما خوبان علاوه بر وظیفه تبیین و تحلیل مسائل در فضای حقیقی ، نسبت به راه اندازی کانال اول در ابتدای سال ۹۷ 👇
@tahlilisiyasiseraat
و سپس #کانال_دوم صوت+تصویر در دی ماه ۱۴۰۰ در فضای مجازی و در حقیقت فضای حقیقی نوین اقدام نمایم 👇
@seraat_tahlil_siyasi
#ثانیا در خصوص نظرسنجی صورت گرفته در کانال تلگرام👇
https://t.me/tahlilsiyasiseraat/1620
و علت سیر نزولی رشد کانال چند نکته وجود دارد که مایلم با شما خوبان به اشتراک بگذارم .
👇اساساً جذب مخاطب به چند روش صورت میگیرد
۱- ازطریق تبلیغات کانال های مربوط به افزایش و جذب مخاطب(خرید ممبر)
۲- ازطریق تبلیغات و تبادل با دیگر کانال ها
۳- از طریق سرچ در فضای مجازی و جستوی لینک و ....
مخاطبانی که کانال را ترک میکنند به چند دسته تقسیم میشوند.
#بیشتر_مخاطبانی که از روش اول جذب میشوند غالباً پس از مدت کوتاهی کانال را ترک میکنند مخصوصاً اگر به صورت اد (اضافه شدن) اجباری باشند .
#مخاطبانی که احتمالا فرق بین خبر با تحلیل را از هم تمیز نمیدهد.
در این خصوص باید متذکر شوم فرق بسیار زیادی بین #کانال_های_خبری با #تحلیلی/تبیینی وجود دارد .
به عنوان مثال برخی مخاطبانی که کانال را ترک میکنند انتظاراتی از کانال ما دارند که در واقع وظیفه کانال های خبری است.
مثلاً منتظرند بلافاصله پس از وقوع حوادث و اخبار، تحلیل هم صادر شود!
بدیهی است تحلیلگر همانند و به مصداق یک پژوهشگر است و برای تحلیل درست مسائل با درصد خطای کم، حتماً نیاز به تجمیع و تکمیل اسناد و خبرها دارد تا #نزدیک ترین تحلیل به #واقعیت را رقم بزند به همین منظور گاهی تحلیل از لحاظ این نوع مخاطبان بروز نمیباشد!
#مخاطبانی که به علت حجم انبوه خبری از رسانه ها دچار سردرگمی شده ، و اولین تحلیل را؛ به عنوان درست ترین تحلیل دریافت کرده لذا به قول معروف مرغ ذهن آنها یک پا دارد و دیگر تحلیل ها را به هیچ وجه صحیح نمی دانند.
#مخاطبانی که کم حوصله بوده و بدنبال تحلیل کم حجم و چند کلمه ای بوده! که خود این موضوع جای تامل دارد و شاید بتوان گفت فردی که حوصله خواندن یک مطلب ۲صفحه ای را ندارد در واقع اساسا نمیتواند مخاطب کانال تحلیلی/ تبیینی باشد .
#مخاطبانی که گرایش به تحلیل تحلیلگران طیف به اصطلاح #اصلاح_طلب دارند و احتمالا تحمل تحلیل اساتید غیره را ندارند و یا حداقل اینکه با هر تحلیلی از جنبه احساسی برخورد میکنند.
✔️و درنهایت باید به عرض برسانم قاعدتاً هیچ تحلیل و تبیینی خالی از اِشکال و ایراد وجود ندارد. لیکن بهانه گیری یا طرفداری افراطی برخی از ما از احزاب و جریان ها باعث وجود چنین ضعف و مشکلی شده که مطالب برخی از اساتید این حوزه را از اساس رد یا قبول می کنیم یعنی نگاه صفر و صدی به مسائل!
البته اگر روزی این سعه صدر برای همه ما به وجود بیاید قطعاً بهتر میتوانیم به صورت همه جانبه و از ابعاد و درچه های مختلف و متفاوت از تحلیل های اساتید با گرایش ها و سلایق متفاوت استفاده ببریم.
با این حساب #ماندگارترین نوع مخاطب ؛ کسانی هستند که از طریق جستجوی لینک کانال جذب میشوند و غالباً بدنبال تحلیل و تبیین مسائل هستند به همین منظور #معتقدم_این_وظیفه مربوط به شما خوبان خواهد بود.
👌پس برای رشد و افزایش مخاطب زحمت شناسایی کانال و مطالب به عهده شما همراهان همیشگی خواهد بود ضمن اینکه وظیفه اینجانب هم درج تحلیل های درست و دقیق و بروز از مجرب ترین اساتید این حوزه می باشد.
وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
✍یداله یاسینی
هدایت شده از صراط (تحلیل_سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای یا علی یا عظیم
با صدای اباذر حلواجی
@seraat_tahlil_siyasi
@tahlilisiyasiseraat
هدایت شده از صراط (تحلیل_سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
با صدای اباذر حلواجی
@seraat_tahlil_siyasi
@tahlilisiyasiseraat
عبور از طوفان تحریم با مقاومت در برابر فشارهای داخلی و خارجی برای سقوط در دام کنوانسیونهای تکلیفی FATF
✍سید یاسر جبرائیلی
💥سال ۹۸ در کمیسیون بررسی الحاق به لوایح تکلیفی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه آمار تجارت خارجی کشور در دوره قبلی حضور در لیست سیاه این نهاد، استدلال کردم که ادعای صفر شدن یا حتی کاهش تجارت خارجی کشور در صورت قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد کذب است.
۱۱ سوال اساسی از دولت درباره FATF شده بود که در یک گزارش مبسوط ۸۳ صفحهای، این پاسخها را ارزیابی کرده و به کلیه اعضای مجمع ارائه کردیم. اگر گزارش طبقهبندی نداشت، انتشار آن، مجال مناسبی برای روشن شدن عیار ادعاهای آن ایام فراهم میکرد.
مقامات دولت وقت مدعی بودند اگر وارد لیست سیاه شویم، حتی با کشورهای دوست هم نخواهیم توانست تجارت کنیم. بحمدلله با وجود فشارهای فراوان، مجمع الحاق به دو کنوانسیون CFT و پالرمو را تائید نکرد.
زمستان ۹۸ وارد لیست سیاه شدیم، اما حجم تجارت خارجی ایران پس از آن نسبت به دوره اجرای برجام که از لیست سیاه خارجمان کرده بودند، نه تنها کاهش نیافت، بلکه افزایش نیز یافت. سال گذشته، حجم تجارت خارجی ایران با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه FATF از ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کرد و به لطف خدای متعال، رو به افزایش است.
در صورتی که به دو کنوانسیون پالرمو و CFT ملحق میشدیم، اولا هیچ تضمینی نبود که FATF وضعیت ما را عادی کند، ثانیا تحریمهای آمریکا به داخل مرزهای ما کشیده میشد، ثالثا بهانه جدید برای گشایش پروندههای حقوقی علیه کشورمان در مجامع بینالمللی ایجاد میشد؛ چرا که هر اقدامی برای دور زدن تحریم میتوانست تبدیل به پروندهای تحت عنوان پولشویی و نقض کنوانسیون پالرمو شود.
وال استریت ژورنال اخیرا نوشت که ایران با یک سیستم مالی مخفی، محاصره اقتصادی اعمال شده توسط آمریکا را دور میزند. اگر تحت فشار لیبرالهای حاکم بر دولت وقت، تسلیم ادعاهای کذب و وعدههای پوچ آنها میشدیم، این سیستم مالی مخفی لو میرفت، از کار میافتاد و امروز، به جای اینکه آمارها عبور از طوفان تحریم را مژده دهند، ترامپ از فشار حداکثری پاسخ مثبت گرفته بود. به لطف خدای متعال، لیبرالها نتوانستند خسارت محض دیگری به کشور تحمیل کنند. آن منش و آن راه، هرگز نباید...
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
🤔 آیا دستاورد #جنگ_روسیه، تورم کم سابقه و دو رقمی برای اروپا خواهد بود ⁉️
بر اساس آمار ها #تورم_هلند در ماه مارس دو رقمی شده و به 11.9% افزایش یافت است.
#جنگ_و_تقابل_روسیه_با #اروپا_و_غرب
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat