✅ #بخش _چهارم
🔹🔸اما به نظر می رسد یک اتفاق برنامه ی جریان فتنه را به پیش انداخت. مهسا امینی دختر کُرد ظاهرا به صورت اتفاقی در طرح امنیت اخلاقی و در سالن ارشاد پلیس امنیت اخلاقی فوت کرد (هنوز نمیتوانم با اطمینان ادعا کنم مرگ وی بخشی از طراحی بود) و #بهانه لازم برای اقدام زودتر از موعد #جریان_فتنه فراهم شد و بلافاصله اقدامات ضدانقلابی هماهنگ فوق الذکر صورت گرفت و یورش میدانی و رسانه ای به نظام آغاز شد.
اینکه علی #کریمی از چند ماه قبل از کشور خارج شده و به شدت سیاسی می شود و شروع به اتخاذ #مواضع_رادیکال علیه نظام می کند و این امر که #جریان_فاسد_سلبریتی ها به صورت هماهنگ کشف حجاب می کنند و علیه نظام موضع گرفته و جریان رسانه ای بسیار سنگینی در تمام جهان علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران شکل می گیرد، اتفاقی نیست و بخش هایی از این برنامه هماهنگ است. اما نکته در اینجاست که با وجود برنامه ریزی گسترده و طراحی های پیچیده و همراهی عبرت انگیز بخش قابل توجهی از #سلبریتیهای_نظام_سلطه علیه جمهوری اسلامی اما نقشه ها در میدان درست به پیش نمی رود زیرا این حرکت زود شروع می شود و همراهی مردم آنگونه که باید، اتفاق نمی افتد.
همچنین مسئولین نظام و به ویژه رهبری وارد زمین بازی دو قطبی سازی درون کشور نمی شوند و جریان اجتماعی جوانان و نوجوانان #شستشوی_مغزی داده شده در #اینستاگرام و تلگرام و تربیت شده با بازی های خشن همچون #مافیا و #کلش و #کال_آف و... خیلی زود انرژی شان تخلیه شده و به دلیل نداشتن #عمق_اجتماعی و انگیزه های جدی دچار رکود و توقف می شوند.
👇ادامه دارد...
کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
✅ #بخش_پایانی
این فتنه درس های مهمی هم برای مردم هم برای مسئولین دارد که اگر به صورت ویژه به آن توجه گردد در آینده دشمن را در طراحی فتنه ها ناکام خواهد گذاشت:
1_تا #فضا_مجازی در کشور به صورت انحصاری در اختیار #نظام_سلطه باشد هر آن باید منتظر فتنه انگیزی، شبه انگیزی و ایجاد برداشت های غلط و حرکات انحرافی بود.
2_ #قوه_قضائیه در ج.ا. می تواند نقش بازدارنده ای در مقابل فتنه ها ایفا کند؛ تحریک کنندگان، تهییج کنندگان و منتشرکنندگان اخبار کذب باید هزینه های سنگینی را پرداخت کنند تا دیگر کسی جرئت نکند به سادگی با دروغ و تحریک احساسات، مردم را به خیابان ها بکشاند.
3_یکی از مصیبت های آینده ملت ایران #نسلی است که در #فضای_مجازی رها شده و شخصیتش با بازی های خشن عجین شده و تقیدات دینی و تعلقات ملی پایینی دارد. این نسل بسیار خطرناک است و دستگاه های فرهنگی و آموزشی کشور باید فکری به حال آن کنند وگرنه در آینده نیز کشور را دچار مشکل خواهند کرد. اینها در اغتشاشات اخیر محور بودند. تعداد زیادی از بازداشت شدگان دختران و پسران 16، 17 ساله ای هستند که با چاقو و قمه و کوکتل مولوتوف آشوب کرده بودند!
4_ #وزارت_امورخارجه و سیستم قضایی باید دعاوی بین المللی را علیه #شبکه_های_ماهواره ای ضد انقلاب که تحریک کننده مردم به خشونت هستند پیگیری نماید.
5_ #صداوسیما و #وزارت_فرهنگ و ارشاد اسلامی یک بار برای همیشه باید رفتارهای جماعت سلبریتی فاسد کشور را تعیین تکلیف کند. اینکه افرادی همچون مهران #مدیری قرارداد های ده ها میلیاردی با سیما ببندند و بعد هم علیه نظام جفتک اندازی و لجن پراکنی کنند پذیرفته نیست. این افراد باید بین ماندن در نظام اسلامی و همراهی با نظام سلطه یکی را انتخاب کنند.
6_در هر فتنه ای در کشور رد پای #جریان_اصلاحات قابل مشاهده است؛ چه رسانه هایشان و چه شخصیت های سیاسی شان. این افراد نیز به صورت جدی باید #تنبیه شوند به گونه ای که یا بپذیرند در چهارچوب قانون فعالیت کنند یا هزینه های سنگین فتنه گری علیه نظام را پرداخت کنند.
7_ #متدینین_انقلاب نیز باید حواسشان باشد که همیشه آماده #تبیین و #روشنگری و حضور میدانی #هماهنگ، منسجم و سریع و به موقع را داشته باشند تا #چشم_فتنه را در همان روزهای اول کور کنند.
پیروزی #جبهه_مؤمنین انقلاب اسلامی و برافراشته شدن پرچم قیام صاحب انقلاب ان شاء الله بسیار نزدیک است.. یاعلی
کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
آیا دشمن در اغتشاشات اخیر شکست خورده است؟
✍محمد مفید
💥پاسخ به سوال فوق مهم است چرا که حرکت و استراتژی جریان انقلابی میبایست متناسب با آن تنظیم شود.
دشمن پیروز نشد، اما شکست هم نخورد و این وابسته به فهم اهداف دشمن و آثار این اغتشاشات است. اگر هدف دشمن را براندازی فرض کنیم، قطعا دشمن به نتیجه مطلوب نرسیده است؛ اما اگر اهداف خردتر را مبنای پاسخ به سوال فوق قرار دهیم، به راحتی نمیتوانیم از شکست دشمن صحبت کنیم. در این نوشتار سعی بر آن دارم تا به سه هدف اشاره نمایم که متاسفانه دشمن در هر سه آنها توانسته ضربه کاری به بدنه جامعه وارد نماید.
1️⃣ پر هزینهتر کردن هر نوع حرکت اعتراضی در جامعه:
جریانهای برانداز همواره به دنبال آن بودهاند تا هزینه هر نوع حرکت اعتراضی در کشور را افزایش داده و با سوق دادن آن به اغتشاش و تحرکات خشن، بدنه نظام را مجبور به واکنش امنیتی نسبت به اعتراضات مدنی نمایند. این اتفاق مانع از شکلگیری اعتراضات مسالمتآمیز در جامعه است. اثر این اتفاق در بستر زمان، از یک سو عدم تخلیه خشم و انباشته شدن آن در در متن جامعه است. اعتراضات مدنی همچون سوپاپ عمل نموده و باعث تخلیه هیجانات و جلوگیری از انباشت آن میشوند و نبود این سوپاپ به مرور جامعه را به سمت انفجار سوق میدهد. این موضوع را به سادگی میتوان در شکل واکنشهایی از سر لجبازی در جامعه مشاهده کرد. از سوی دیگر اعتراضات مسالمتآمیز مدنی فینفسه منجر به افزایش همدلی و همدرکی در خصوص موضوعات مورد چالش در جامعه میشود. رسمیت دادن به اعتراضات شعاع دایره «خودیها» را افزایش داده و افراد خارج از چتر نظام را کمتر میکند. هر میزان از شکلگیری اعتراضات مسالمتآمیز جلوگیری شود، شعاع «غیر خودیها» افزایش یافته و منجر به انباشت سوءتفاهم در جامعه خواهد شد. شکلگیری سوء تفاهم یعنی ایجاد یک گسل زلزلهخیز در متن جامعه.
2️⃣ ایجاد شکاف میان مردم و تزریق نفرت در جامعه:
همواره یکی از راهبردهای دشمن به هم زدن همدلی و وحدت جامعه بوده است. جامعهای که دچار اختلاف شود، ضعیف و ضربه پذیر خواهد شد. خصوصا اگر این اختلاف همراه با نفرت عمیق نسبت به طرفین باشد. دشمن بدون تردید میداند که اگر خشونت را از حد بگذراند، باعث جدایی توده مردم از صف آنها خواهد شد؛ اما چرا با دانستن این موضوع، در اتفاقات اخیر، بدین شکل خشن و بیمهابا عمل کرده است؟ خشونت نمایش عمق نفرت در جامعه است. هر چه این نمایش عمیقتر باشد، توهم نفرت نیز بیشتر است. دو قطبیهای کاذب شکل گرفته در جامعه، از این پس با نفرت به هم خواهند نگریست. از این پس انتقام و تخلیه نفرت، کنشهای هیجانی را هدایت خواهد کرد و رفتارهای هیجانی از سر احساسات در جامعه بیشتر خواهد شد. این خود بستر افزایش ناامنی در جامعه است. شنیدن اینکه یک دختر 17 ساله به دلیل هیجان ناشی از نفرت کاذب، از پشت دو نفر را با چاقو به قتل رسانده، در عین هولناک بودن بسیار قابل تأمل است. تزریق نفرت در جامعه یعنی تکثیر چنین اتفاقاتی در کشور.
3️⃣ قبح شکنی و عبور از هسته سخت ارزشهای جامعه:
ارزشهای جامعه ضامن بقای یک جامعه و تنظیم کننده رفتارهای اجتماعی است. ارزشها امکان تخمین و پیشبینی از رفتارهای دیگران را به ما میدهند. ارزشهای جامعه مرجع قضاوت در خصوص رفتارها و اختلافات است. اگر ارزشها دچار خدشه شوند و تفاهم جامعه در خصوص آنها از بین رود، مرجعی برای قضاوت پیرامون رفتارها نبوده و پایگاهی برای حل اختلافات وجود نخواهد داشت. ارزشها صورتگر هویت جمعی یک جامعه هستند. خدشه بر ارزشها در واقع خدشه بر هویت جمعی یک ملت است. بیهویتی بزرگترین آسیبی است که یک جامعه دچار آن خواهد شد. جامعه بیهویت به سادگی توسط دشمن مصادره شده و به نفع او شکل داده خواهد شد. وقتی مرجعی برای ارجاع به آن و حل اختلافات وجود نداشته باشد، اختلافات برای همیشه باقی خواهد ماند و چشماندازی برای حل آنها نخواهد بود. و این آیا چیزی جز مزمن کردن اختلاف در جامعه است؟
آنچه در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم، حمله به هسته سخت ارزشهای مردم بود. آتش سوزی قرآن، جسارت به مساجد و تکیههای سیدالشهدا، آتش زدن پرچم مقدس ایران، جسارت به ناموس مردم و کشیدن چادر از سر زنان، همگی دال مرکزی ارزشهای جامعه ایرانی بوده و خدشه بر آنها آثار بسیار خطرناکی در جامعه به جای خواهد گذاشت.
اغتشاشات اخیر یک هماورد دیگری میان جمهوری اسلامی با دشمنان بود. جمهوری اسلامی به یاری مردم توانست باز هم پشت دشمن را به خاک بمالد؛ اما این بدان معنا نیست که ما از این هماورد زخمی بر نداشتهایم. زخمها در عین پیروزی بر تن جامعه اثر گذاشتهاند. اگر فکری به حال ترمیم آنها نکنیم، همین زخمها عفونت کرده و حیات کل جامعه را به خطر خواهند انداخت. پیروزی کامل وقتی حاصل خواهد شد که برای ترمیم این زخمها داروی مناسب برای جامعه تجویز شود.
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
با سلام و سپاس فراوان از شما همراهان همیشگی
به اطلاع میرساند؛ ان شاءالله به زودی، از لوگوی جدید #کانال_دوم رونمایی خواهد شد.
از اینکه ما را حمایت می کنید بسیار خرسندم.
لطف بفرمایید، به منظور نشر هر چه بیشتر مطالب و تحلیل ها ، ضمن بازارسال مطالب، کانال را به دیگر دوستان خود معرفی نمایید.
#یداله_یاسینی
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#سیاست_های_نئو_عثمانی_ترکیه
✍ابوقاسم
💥می توان سال 2010 را آغاز سیاست های نئوعثمانی نظام سیاسی ترکیه دانست
مرد کهنه کار حزب عدالت و توسعه توجه ویژهای به سرزمین های حکومت عثمانی دارد، سرزمین هایی که امروز در قالب کشور های مستقل در مناطقی نظیر غرب آسیا، قفقاز، بالکان و شمال آفریقا قرار دارند.
مناطقی که از ویژگی های متنوع و متناسب با شرایط جدید خود برخوردار هستند.
ترک ها برای فهم اهمیت راهبردی و ژئوپلیتیکی هریک از این مناطق کار مطالعاتی انجام دادند و براساس این مطالعات در حال طراحی اقدامات حساب شده و هدفمند خود هستند.
ترکیه برای بازیابی نفوذ خود در این مناطق از دو عنصر اسلام و ملی گرایی یا همان پان ترکیسم استفاده می کند و با حمایت از اقلیت های نژادی سعی در ایجاد پل ارتباطی و فشار بر کشورهای مختلف دارد.
تزریق تعصبات قومی و ناسیونالیسم ترکی به سرزمین های مختلف واکنش های منفی بسیار زیادی را به همراه داشته است.
ایران، روسیه، یونان و گستره ای به نام آسیای مرکزی و برخی کشورهای حوزه بالکان از سیاست های قبیله گرایانه ترکیه متضرر شدند به شکلی که وحدت و امنیت این کشورها را با تهدید روبه رو کرده است، اما مساله این است که این موضوع از نگاه ترکیه یک فرصت تلقی شده و با آن قدرت چانه زنی خود در اختلافات سیاسی منطقه را افزایش داده است.
همچنین برای تحت فشار قرار دادن دولت ها و گرفتن امتیاز از این حربه استفاده می کند.
ارزیابی ها نشان می دهد ترکیه بدنبال احیای فرهنگ پان ترکیسم در کشورهایی است که سابقا عضو حکومت عثمانی بودند این سیاست همان قدر که می تواند برای ترکیه فرصت ساز باشد برای تک تک این کشورها یک تهدید فرهنگی، امنیتی و سیاسی محسوب می شود.
البته این سیاست می توانند طناب داری برای پایان حیات سیاسی اردوغان در ترکیه باشد.
اردوغان در کتاب رویا پردازی های نئوعثمانی خود خیلی زود به صفحه قفقاز جنوبی و ایران رسید.
اینجا درگیری و تقابل بین دو اراده و ادبیات است، ادبیات نئوعثمانیسم و گفتمان انقلاب اسلامی.
عقب رفت ترکیه، به عبارت دیگر یک قدم عقب نشینی ترکیه به معنای شکست پروژه بزرگ آن ها در اولین مرحله از اجرای آن است و این برای آن ها تجربه بسیار تلخی را خواهد ساخت
عقب نشینی ایران از مساله قفقاز نیز برای ایران بسیار تلخ و هزینه ساز خواهد بود.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
قدرتنمایی #عملیاتی ایران در #مرزهای غربی خود
✍علیرضا تقوی نیا
💥در حالی که طی روزهای اخیر ، گروهک های تجزیه طلب کردی ، در شروع و تداوم اغتشاشات در ایران نقش مهمی را ایفا کردند ، کاسه صبر تهران به سر آمد و امروز با چندین فروند موشک نقطه زن سنگین و پهپاد مقرهای حزب کومله و دموکرات را در خاک عراق هدف حمله قرار داد .
🔸️در خصوص این حمله بسیار سنگین که تلفات بالایی را در پی داشت چند نکته ذکر می گردد.
1️⃣ ایران تمامیت ارضی همسایگانش را تا جایی مورد احترام قرار می دهد که امنیت ملی خود را از آنجا مورد تهدید نبیند . در واقع منافع ملی متغیر وابسته ای به امنیت داخلی و خارجی است و هرکجا که اقدام خصمانه ای علیه منافع ملی ایران انجام شود و خطوط قرمز آن نادیده گرفته شود، به طبع نیروهای نظامی این کشور محق هستند تا با آن مقابله کنند .
2️⃣ عراق به علت ضعف حاکمیت مرکزی خود ، عملا تجزیه شده است و بغداد نفوذ و حاکمیت چندانی روی مناطق اقلیم کردستان ندارد و به همین دلیل حمله سنگین امروز سپاه ، هم کمک به دولت مرکزی عراق بود و هم هشداری به خانواده بارزانی که خاک اقلیم کردستان عراق را مامنی برای گروههای مسلح تجزیه طلب ضد ایران کرده اند .
3️⃣ در سال ۱۳۷۵ ، سرتیپ احمد کاظمی از فرماندهان ارشد نیروی زمینی سپاه با نیروهایش ۱۵۰ کیلومتر وارد خاک عراق شد و مقرهای حزب دموکرات را محاصره و آنان را مجبور به امضای قرارداد صلح و تعهد به عدم تهدید ایران نمود.
🔸️اما پیشرفت های تکنولوژیکی جمهوری اسلامی باعث شده که دیگر به عامل انسانی جهت انجام عملیات های خطیر ، کمتر نیاز باشد و به عبارت دیگر موشک ها و پهپادها به جای نیروهای زمینی به انجام ماموریت های جنگی می پردازند .
4️⃣ صدای عملیات سپاه ، بدون تردید به باکو هم رسیده و خانواده علیف و سران این جمهوری نیز ملتفت گشته اند که هرگونه اقدامی که منافع ملی و امنیت ایران را تحت تاثیر منفی قرار دهد با واکنش نظامی روبرو می گردد.
5️⃣ سپاه پاسداران ایران در عملیات امروز خود نشان داد که تحت تاثیر حوادث داخلی و آشوب های اخیر قرار نگرفته و می تواند با قدرت تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و ستاد کل نیروهای مسلح را اجرا کند.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
@tahlilisiyasiseraat
برای ما چه خوابی دیده اند 2.pdf
1.09M
🔸بــرای مــا چـه خـوابی دیــدهانـد (٢)
🔸مقابـله با دیــکتاتوری دمــوکراتها
✍محمدصادق_شهبازی
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
آيا جمهوري اسلامي، نظامي پاسخگوست؟
✍دکتر عبدالله گنجی
💥گاهی روشنفكران، برونگرايان و مقلدان كليشههاي سياسي غرب ميگويند جمهوري اسلامي پاسخگو نيست.فلان نهاد پاسخگو نيست.هركس هر كار بكند كسي نميتواند يقهاش را بگيرد. برخي با كنايه و متأثر از ماهيت ديني نظام ميگويند: «اينها معتقدند فقط بايد به خدا پاسخگو بود.» برخي معتقدند چون نظام ديني است خود را در پارادايم حق-باطل تعريف و درباره آنچه عليه باطل است، لزومي به پاسخگويي نميبيند. ادراكي كه در بخشي از مردم معتبر كردهاند نيز همين گزاره است. اما دقت در پديدهها و مصاديق اتفاقات نشان ميدهد جمهوري اسلامي فراتر از حد نرمال پاسخگوست اما برخي پاسخگويي را جمعكردن بساط نظام ميدانند و فقط اینگونه راضی میشوند لذا دشمنان، منافقان، وابستگان نظام پيشين و سكولارها نيازي به اقناع ندارند.
اما بايد براي تشنگان حقيقت اين موضوع روشن شود كه چگونه پاسخگوترين نظام سياسي جهان را در ذهن برخي وارونه ساختهاند. به حوادث ريز و درشت سالهاي پس از انقلاب بنگريد!
🔻در ماجراي قتلهاي زنجيرهاي در سال1377 كدام نظام سياسي قتل مخالفان توسط سازمان امنيتياش را رأسا بهعهده ميگيرد؟ اعلام ميكند و ميپذيرد؟ (ميگويند چون در دولت خاتمي بود، اعلام شد؟ آنها كه چنين ميگويند مگر رئيسجمهور در ايران را صاحب اختيار ميدانند؟)
🔻در نمونه ماجراي هواپيماي اوكرايني در جهان موردي هست كه فرماندهان عالی نظامی آن شخصا موضوع را بپذيرند، اعلام عذرخواهي كنند و از خدا براي خود طلب مرگ نمایند؟ و نظام سياسي كشتهشدگان اين موضوع را شهيد محسوب و هنوز 10نفر از مرتبطان با موضوع در زندان باشند؟
🔻در ماجراي متروپل وزير كشور 3روز آنجا ماند، معاون اول رئيسجمهور و معاون اقتصادي حضور يافتند، رئيسجمهور شخصا حضور يافت، تيمهاي ويژه شهرداری تهران به آنجا اعزام شدند. غرامت جانباختگان قبل از تشكيل هر دادگاهي پرداخت شد، 4شهردار متوالي آبادان زنداني شدند... اما آنچه ديديد هشتگ «تفنگت را زمين بگذار» بود و وقتي یقه آنان گرفته ميشود، خود را فيلمساز متمايز از حاكميت معرفي و علت دستگيري خود را به آن ارجاع ميدهند.
🔻در ماجراي كهريزك رهبري شخصا آنرا جنايت خواند و تا پايان كار پيشرفت. با دادستان وقت تهران آنگونه برخورد شد و از مسئوليت قضا عزل شد.
🔻در ماجراي ستار بهشتي و زهرا كاظمي تا آخر مراحل قضايي و صدور حكم پيش رفت.
🔻در ماجرای تجمع آب اصفهان شخص رئیس جمهور، وزیر نیرو و معاون اول حضور یافتند و با هماندیشی کشاورزان موضوع را در کوتاهمدت حل و در بلندمدت راههای آن را شروع کردند .
🔻در ماجرای آب شهرکرد و همدان شخص وزیر نیرو مثل یک کارگر در میدان میدوید
🔴و درخصوص مهسا اميني بهرغم اينكه همه اسناد تاكنون علت فوت را سكته ميدانند، در كجاي دنيا رئيسپليس كشور شخصا با خانواده تماس ميگيرد. رئيسجمهور شخصا به خانواده قول پيگيري ميدهد. وزير كشور شخصا مأمور ويژه رسيدگي ميشود. قوه قضایيه و پزشكي قانوني وارد موضوع ميشوند. ردههاي مختلف مسئولان استاني به سراغ خانواده ميروند، اما چرا عدهاي راضي نميشوند؟ چون او بهانه است. دستهاي پايان جمهوري اسلامي را ميخواهند و عدهاي پایان اجراي شريعت را و بس.
در همه حوادث ريز و درشت ديگر اگر حريت و اخلاق به ميدان بيايد و كينههاي شتري به حاشيه رانده شود، همينگونه است اما طبيعي است كه دنياي حقوق با دنياي سياست بسيار متفاوت است. ممكن است فردی در افكار عمومي 100بار به اعدام محكوم شود اما در عالم حقوق سندي براي يكسال زندان نيز برايش يافت نشود. در سيل و زلزله نيز همينگونه است. مسئولان ما بهتر از هرجاي جهان كنار مردماند تا جايي كه در زلزله سرپلذهاب و بم شخص رهبري حضور يافتند و در بم اين سركشي دوبار انجام شد. بنابراين آنكه احساس ميكند درمقابل خدا پاسخگوست، طبيعي است كه ميداند پاسخگويي به حقالناس مقدم بر پاسخگويي به حقالله است.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat