#پیشرفت_انقلاب_اسلامی_را_با_چه_بسنجیم؟
✍داود_مدرسی_یان
💥اینروزها بحث از #جهاد_تبیین است. خیلیها جهاد تبیین را در ارائه آمار و ارقام برخی پیشرفتها میدانند و برای پوشاندن ضعفها و مشکلات میخواهند از رسانهدرمانی استفاده کنند.
🔹به نظر میرسد بی اثرترین محتوای رسانه های داخلی این روزها، اخباری است که در آن از حجم جادهسازی، پُل سازی، سدسازی، تأسیسات آبرسانی و برق رسانی و ... بعد از انقلاب خبر می دهند. اینکه بعد از انقلاب57، چقدر جاده و اتوبان ساخته شده، چقدر پل و سد ساخته شده، چقدر پیشرفت پزشکی و علمی و هسته ای و نانو و ... صورت گرفته، مهم است و قابل مستندسازی؛ اما طرح اینها کمکی به افزایش رضایت عمومی نمی کند و گرهی از ابهامات ذهنی و سؤالات افکار عمومی باز نمی کند.
🔸مخالف نشر اخبار این چنینی نیستم اما آنان را هم اولویت #جهاد_تبیین نمی دانم. ما باید شاخص های دقیق تر و مهمتری ارائه کنیم و پیشرفت و پسرفت انقلاب اسلامی را بر اساس آن شاخص ها بسنجیم. هرکجا پیش رفته باشیم با طرح این شاخص ها، معلوم می شود و هرکجا دچار عقب ماندگی باشیم نیز منجر به مطالبه خواهد شد.
🔹متأسفانه فهم عموم رسانه ها این است که با نشر پیشرفت ها در عرصه های صنعتی و صنایع مختلف میتوان احساس رضایت مردم را بالا برد. در واقع اینگونه نیست.
🔸اما شاخص های اصلی چه هستند؟ شاخصهای اصلی همان شعارهایی هستند که در بیان رهبران انقلاب اعم از حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان بهشتی و مطهری و مرحوم طالقانی و آیت الله خامنه ای پیش از انقلاب و بعدانقلاب بارها تکرار شده است و مردم نیز در شعارهای خود در تجمعات گوناگون سر می دادند، روی پلاکارد می نوشتند و به درد و دیوار می چسباندند.
🔹آزادی، عدالت، استقلال، جمهوریت، اجرای اسلام، مبارزه با فقر و ریشه کنی آن، مبارزه با تبعیض، مبارزه با فساد، ساده زیستی مسئولین و مدیران، استکبارستیزی و ... .
🔸اینها شاخص های اصلی بررسی پیشرفت انقلاب است. با بررسی وضعیت هر کدام از این شاخص ها معلوم می شود که آیا رو به جلو بوده ایم یا عقب مانده ایم و اینکه چه باید کرد. وگرنه سخن گفتن از میزان جاده سازی و پل سازی و صنایع مختلف تأثیری در افزایش رضایت مردم ندارد کما اینکه برخی کشورها بدون اینکه انقلاب کنند و راه ما را بیایند به خیلی از این پیشرفت ها و بلکه بیشتر هم رسیده اند و البته برخی کشورها هم از ما خیلی عقب ترند.
🔹به نظرم وظیفه نخبگان است که وضعیت هر کدام از شاخص های اصلی را بررسی کنند و موانع تحقق هر کدام را برشمرند تا بدانیم کجا ایستاده ایم. بطور مثال آیا در بحث آزادی و آزادی خواهی و اجازه دادن به افکار مختلف برای ارائه خود و آزاداندیشی و مناظره بین مکاتب و نظرات مختلف پیش رفته ایم؟ آیا در آزادی انتقاد از مسئولین نظام، از دستگاه های مختلف پیش رفته ایم؟ چند درصد جلو رفته ایم؟ موانع چه هستند؟
🔸در بحث جمهوریت و انتخاب مردم پیش رفته ایم یا هنوز جمهوریت را در رأی مردم به انتخاب مجلس خبرگان با حداقل کاندیداها، ریاست جمهوری، مجلس، شورای شهر می دانیم؟ امروز کیفیت انتخاب مردم رشد کرده یا خیر؟ مکانیزم رد و تأییدصلاحیت ها رشد کرده یا خیر؟
🔹در بحث عدالت؛ پیش از انقلاب عمده منابع ثروت دست یک اقلیت زیر یک درصد بود. اگرچه توزیع این منابع بعد از انقلاب و توزیع امکانات و خدمات رسانی بسیار بیشتر از قبل است و اساساً با قبل از انقلاب، قابل قیاس نیست اما آیا امروز عدالت برقرار شده؟ امروز جامعه اسلامی، طبقه طبقه است یا همگن و منسجم و همدل؟
🔸در سایر شاخص ها همینگونه باید بررسی کرد. تک تک شاخص ها را بررسی کرد و میزان پیشرفت در هر شاخص را بگوئیم و دلایل عقب ماندگی را هم بگوئیم. وگرنه صرفاً ارائه آمار تأثیری در افزایش رضایت مردم نخواهد داشت.
❇️به نظر هرکجا که دولتها از این شاخصها کوتاهی کرده و عدول کردند، دچار خسران شدهایم و هر کجا روی شاخصها و آرمانهای انقلاب تاکید و اصرار کردهاند، جلو رفتیم! قطعاً عامل عقبماندگی و مشکلات کشور، در آزادیخواهی، استقلالخواهی، عدالتخواهی، اسلامخواهی و استکبارستیزی نیست بلکه هرکجا خلاف این آرمانها عمل شده، مشکلات افزون گشتهاند.
✅ لذا ارائه آمار و ارقام پیشرفتها باید با این نگاه باشد تا مردم با آرمان های انقلاب همراه شوند وگرنه با سخنرانی و رسانهدرمانی و تبلیغات، رضایت مردم جلب نخواهد شد!
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
تولدت مبارک انقلاب اسلامی!🇮🇷
ممنونیم که به ما آنقدر دادهای که گاهی حتی فراموش میکنیم چه با خود آوردی
مثل ماهیهایی که در امنیت دریا چشم باز کرده و عمری روز و شب گذرانده اند و نعمت زلال و عظمتش را از یاد میبرند، ما هم فراموش کرده ایم سایه امن پرچمت چند میارزد؛ یادمان رفته چه عزتی را برایمان جایگزین تحقیر پهلویها و اربابانشان کردی و ما را از لاک توسریخوری و ذلّتی که به ما تحمیل شده بود خلاص کردی. به ما فهماندی اراده یک ملت به احقاق حق خود حتمیست. اینکه میشود آقای خودمان باشیم، میشود جلوی اجنبی سینه سپر کرد و در دهانش کوبید، میشود دنیا را انگشت به دهان تحمل سختترین فشارهای طول تاریخ بر یک ملت کرد...
می دانیم که انقلاب زنده است و با انفعال و رضایت به وضع موجود نمیسازد. نگاهمان به ایدهآل ها و قلههاست و هرگز از آرمانهایمان کوتاه نمیآییم؛ اما این را هم میدانیم که تا به پشت سر نگاهی نیاندازیم، نمی فهمیم چقدر بالا آمدهایم. راز انقلابی ماندن و راکد نشدن، شکر مسیرِ آمده و عزم طی مسیرِ مانده است.
✍رها_عبداللهی
https://t.me/seraat_tahlil_siyasi
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرانتزهای باز و توافق خوب
دستورالعمل تیم ایرانی در دور جدید مذاکرات رسیدن به توافق خوب است. همان دستورالعملی که از ابتدا دولت سیزدهم مشخص شده بود.
https://t.me/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
#دلایل_حضور_امریکا_در_ماجرای
#اوکراین_و_روسیه_چیست⁉️
✍️ دکتر عسگر
💥 برای درک بهتر این مطلب باید
توضیح داد که اساس قدرت در
ایالات متحده بر مبنای جنگ تعریف
شده است.
🔸 در واقع بدون جنگ، بودجهای نیز
در کار نیست. فراموش نکنیم این
موضوع که در تاریخ آمریکا
چندین بار رخ داده است.
🔹 درانتهای سال ۱۹۴۹ بودجه دفاعی
امریکا ۱۰ میلیارد دلار بود و تا پیش
از پایان جنگ ویتنام به بیش
از ۲۴۰ میلیارد دلار رسید. در این
میان ژنرالهای ارتش، افراد بانفوذ
و سرمایه داران یهودی و سازندگان
سلاح برنده بودند.
🔸 زمانی که اولین بار بانکی در
تگزاس پیشنهاد خرید هلیکوپترهای
بل را به CAI کرد، کارخانه بل
تقریباً به طور کامل ورشکسته شده
بو , تا پیش از پایان جنگ ویتنام
قریب به ۳۸۰۰ فروند از این نوع سقوط کرده
بود. و تا پایان جنگ ویتنام این رقم
به ۶ هزار و ۲۰۰ عدد رسید و این
اتفاق زمانی رخ داد که امریکا در
رکود شدید بعد از جنگ جهانی به
سر میبرد و جنگ ویتنام باعث شد
از رکود ۱۰۰درصد به رونق اقتصادی
برسد.
🔹با در نظر گرفتن شرایط امروز
بحران بسیار شدید اقتصادی در
امریکا ایالات متحده نیاز به جنگی
جدید دارد از طرف دیگر این جنگ
بین متحدان کمی دلخور از امریکا که
بر سر برجام و ماجرای برجام از
امریکا دور شدهاند میتواند نزدیکی
به همراه ایجاد کند که برای آمریکا
مطلوب است.
🔹 همچنین درگیری بین چین و
امریکا خود دلیل محکمی است که
باعث ایجاد تنش در منطقه روسیه
و متحد اصلی آن کشور در این
منطقه شد.
🔸 همه اینها دلایلی است که
میتواند انگیزه حضور پررنگ در
معرکه برای امریکا باشد. در واقع
صرف نظر از مشکل اوکراین روسیه
این مشکل هر چه باشد امریکا نیاز
به یک جنگ دارد و می بایست در
اتش نشان بدمد.
🔸 ترکیه نیز به دلیل شکست های
مختلفی که در منطقه متحمل شده
و با الگو گرفتن از جنگ قراباغ
تصمیم دارد نقش آفرینی داشته
باشد با این کار آخرین تیر ترکش
خود را برای نزدیکی هر چه بیشتر
به اتحادیه اروپا انجام میدهد.
✅ روسیه و اوکراین به نوعی قربانیان
جنگ بزرگتری هستند که مابین چین
وغرب به رهبری امریکا درجریان است.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
https://t.me/seraat_tahlil_siyasi
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
✍غرب آسیا
💥پیچیدگی اوضاع در شرق اروپا و اختلافات اساسی میان روسیه و غرب به اندازه ای هست که به یک جنگ تمام عیار منجر شود.
اختلافات روسیه و آمریکا و برخورد اراده این دوقدرت در بحث اوکراین تلاقي پیدا کرده است
برای روسیه چه میدانی بهتر از اوکراین می توان یافت که با یک تیر دو نشان بزند
هم پشت هژمونی غرب را به خاک بمالد و هم اوکراین که به حیات خلوتی برای غرب تبدیل شده است را تنبیه کند.
🔸اوکراین در بغل گوش روسیه است، به گمان مقامات کرملین یکی از نزدیک ترین کشورها به روسیه که به پایگاه غربی ها تبدیل شده و باعث افزایش نفوذ ناتو در گستره جغرافیایی و قلمرو روسیه شده اوکراین است.
هرچند با راه اندازی خط لوله گاز نود استریم2 و انتقال گاز به اروپا بدون نیاز به اوکراین اهمیت ژئوپلیتیکی اوکراین برای روسیه کاهش می یابد اما این کشور درحال تبدیل شدن به پایگاه امنیتی و نظامی غرب برعلیه روسیه است ودقیقا همین مساله است که روسیه را آزار می دهد.
قبلا هم عرض کردم تقابل روسیه با دولت غرب گرای اوکراین در واقع جلوگیری از افزایش نفوذ ناتو و آمریکا در شرق اروپا، قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی است.
الان کشورهایی نظیر اوکراین، رومانی، گرجستان و جمهوری آذربایجان در صف انتظار برای عضویت در ناتو هستند.
اگر روسیه در تنش ها با اوکراین یک قدم عقب بگذارد یقینا نسبت به کشورهای دیگر نیز این سناریو تکرار خواهد شد.
انگیزه روس ها از تنش با اوکراین بسیار روشن است.
🔸 الحاق شبه جزيرة کریمه به روسیه و حمایت روس ها از جدایی طلبان دونباس دو واکنش صریح روس ها به افزایش نفوذ ناتو و آمریکا در مرزهای غربی روسیه بود اما علی رغم توافقات صورت گرفته میان غرب و روسیه ناتو و غرب به نفوذ خود در اوکراین ادامه دادند و ارتش اوکراین را با انواع سلاح های جنگی تجهیز کردند و نفوذ خود را به نزدیک ترین نقاط به مرزهای روسیه رساندند، لشگر کشی این روزهای روسیه به مرزهای اوکراین نه صرفا با انگیزه تصرف شرق یا تمام اوکراین است بلکه برای متوقف سازی نفوذ ناتو و آمریکا در شرق اروپا است، روسیه بیش از شش سال است که مسیر منطقی برای انتقال هشدار های لازم به غرب در بازنگری در برنامه های توسعه طلبانه خود در مرز های غربی روسیه را طی کرده است و آخرین مرحله متوسل شدن به زور است.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#از_تقابل_تا_تعامل
✍ احمد قدیری
💥گرچه تحرکات گسترده نظامی طرفین منازعه، دلالت بر نزدیک و محتمل بودن آغاز جنگ میان روسیه و ناتو دارد، اما بنابر قرائن و اهدافی که در ادامه میآید، میتوان این موضوع را عملیات روانی آمریکا نیز دانست:
۱. تحمیل هزینههای آمادهباش نظامی به اقتصاد روسیه، مشابه آنچه در جنگ سرد گذشت
۲. افزایش قیمت نفت به سود آمریکا و به ضرر چین
۳. بالا رفتن سطح تنش، و افزایش نفوذ آمریکا در اروپا و صادرات بیشتر تسلیحاتی این کشور
۴. تقویت موضع داخلی و بینالمللی بایدن، درصورت حل بحران خود ساخته
۵. فراهم ساختن اهرم فشار و کارتِ بازیِ آمریکا دربرابر روسیه برای معامله برسر ایران.
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#فایل_صوتی_و_آب_سر_بالا...❗️
✍ سید علیرضا آل داود
💥چند روزی است عناصر ضد انقلاب خارجی و برخی عناصر غربگدای داخلی بر طبل می کوبند که آی دزد، آی فساد، آی سند و... و با تکنیک های جنگ روانی مانند پاره حقیقت گویی، دروغ بزرگ، برچسب زنی و اهریمن سازی و تعمیم در حال حمله به رهبری، انقلاب و سپاه هستند.
⭕️ نکته مهم در این فایل صوتی اینست که سردار ذولقدر در یک جلسه خصوصی خطاب به فرمانده وقت سپاه گزارش اولیه برخی تخلفات را میدهد و هر دو شخص تاکید شدید بر مقابله با فساد، ظلم و کوتاهی ها داشته اند.
⭕️ نکته بعدی اینست که عناصر ضد انقلاب یکبار ۲ سال قبل با بهره گیری از فضای مجازی ول و پیام رسان تلگرام اقدام به انتشار این فایل کردند که به دلایل متعدد بازخوردی از آن نگرفتند و شب ۲۲ بهمن امسال با امید کور پاشیدن بذر بی اعتمادی بر اذهان مردم و شوراندن آنها بر ضد انقلاب و سپاه مظلوم! آنرا با هزینه های سنگین مالی رپرتاژی و هماهنگ با اصلاح طلبان داخلی و کانال های اجاره ای جریان تحریف باز انتشار کردند.
⭕️ اما از همه مهمتر اینست که عامدانه قسمت اصلی ماجرا یعنی سرنوشت کسانیکه که خطا و فساد کردند را پنهان کردند که اینجا مخاطب فعال، هوشمند و مسلح به سلاح سواد فضای مجازی میتواند براحتی این پروپاگاندا را مطابق با اخبار جعلی تشخیص دهد.
⭕️ با یک جستجوی ساده در فضای مجازی میشود به احکام قضایی صادر شده برای برخی افراد متخلف که نامشان در فایل صوتی مطرح شده رسید و اینجاست که نشان می دهد چقدر سیلی های سپاه بر صورت ضد انقلاب خارجی و منافقین داخلی(مفسدین سیاسی و اقتصادی) مخصوصا از نوع بنفشش جانانه و محکم برای دفاع از حقوق مردم و انقلاب بوده است.
⭕️ موج سواری ضد انقلاب بر روی این فایل صوتی سوخته که جای جایش نشان از سلامت سپاه و قوه قضاییه دارد نشان از دستان خالی آنان برای حمله به انقلاب دارد، البته باید دوستان و جریان انقلاب نیز با هوشمندی بیشتر به موضوع حفاظت از اطلاعات اهتمام بگذارند تا لاشخورهای رسانه ای غرب و وطن فروشان بنفش نتوانند اینگونه با استفاده از فضای مجازی ول به باورها و اعتقادات مردم عزیز لطمه وارد کنند.
⭕️ در این فایل نام سرداردلها که دنیا به این شهید بزرگوار مدیون است هم اشاره شده است، جا دارد به جانفشانی های سردار سلیمانی و شهدای مدافع حرم و وطن هم اشاره کرد که سپاه و سپاهی فدایی اسلام و انقلاب و وطن است و خواهد بود و آنقدر شفافیت، مردانگی و غیرت دینی در این نهاد انقلابی زنده است که کوچکترین خطایی را سریعا تشخیص داده و پاکسازی میکند...
⭕️ و نکته آخر، در این #جنگ_شناختی با بستر فضای مجازی ول باید راهبرد مناسب اتخاذ کرد و آنرا رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای ما مشخص کرده اند و آن فریضه قطعی و فوری #جهاد_تبیین با بهره گیری از #غیرت_دینی است...
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
https://t.me/seraat_tahlil_siyasi
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دل را ز علی(ع) اگر بگیرم چه کنم
بی مهر علی(ع) اگر بمیرم چه کنم
فردا که کسی را به کسی کاری نیست
دامان علی(ع) اگر نگیرم چه کنم
🌸ولادت امیرالمومنین علی (علیه السلام) و روز پدر (مرد) بر شما مبارک باد🌹
✍داود_مدرسی_یان
💥شهادت میدهم: بواسطه تحقیق ومطالعاتی که این روزها، روی برخی از #پتروشیمی ها دارم وپیگیر چندپرونده تخلف وفساد هستم، متوجه شدم که دردولت قبل، اعضا وجوانان حزب کارگزاران وجریان اصلاحات و فعالان مجازی این جریان، به صورت گلهای در هیئت مدیرهها و مناصب مهم پتروشیمیها منصوب شدهاند!
🔹دلیل اصلی حملات پایگاه رسمی حزب کارگزاران سازندگی به آقای #عبدالملکی و دولت جدید همین است که با سروصدا و پروپاگاندای رسانهای میخواهند جلوی تغییر هیئت مدیرههای سیاسی و کارنابلد و افرادی که با لابی و رانت به مناصب مهم رسیدهاند را بگیرند! روزنامه اعتماد هم اینگونه تیتر زده!
🔸برخلاف اکثر وزرا که به نمایندگان حسابی حال دادهاند اما #وزیر_کار هم مقابل نمایندگان ایستادگی داشته هم مقابل برخی جریانات سیاسی! البته تاکید میکنم ازهمه انتصابات آقای وزیر کار دفاع نمیکنم. وی میتوانست بااستفاده از آدمهای رسانهای قوی برای ارتباط با #افکار_عمومی بهره بگیرد.
🔹برای مدیریت هزاران مجموعه اقتصادی و اجتماعی هم میتوانست از نیروهایی استفاده کند که نسبت به شاکله این همه هولدینگ و شرکت و پتروشیمی و جریانات درونشان و مدیران این حوزه، اشراف بیشتری میداشتند. نقد و گله بچههای دلسوزی که سالها در گوشه رینگ بودند در این مجموعهها را بفهمند!
✍ کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat