هدایت شده از کانال تحلیلی سیاسی صراط
1_1101984377.pdf
1.82M
💥متن دعای عرفه به همراه ترجمه روان و جمله به جمله .
✍التماس دعا
کانال تخصصی تحلیل و تبیین موضوعات سیاسی ایران و جهان👇
eitaa.com/seraat_tahlil_siyasi
eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
محترمانه با قالیباف
✍علی مهدیان
پیش از این هم بارها کنشهای آقای قالیباف را نقد کرده ام، سال ۸۴ وقتی سعی کرد خودش نباشد، سال ۸۸ وقتی در فتنه آنطور که انتظار میرفت ظاهر نشد، سال ۹۶ وقتی روش عدالتخواهی غلط و پر اشکال را در نقد جریان روحانی انتخاب کرد، سال ۱۴۰۱ وقتی در کوران اغتشاشات به خطا رویکرد انفعالی اتخاذ کرد و مساله حکمرانی نوین را مطرح کرد و بعد هم دیگر از آن سخنی نگفت. مساله حکمرانی مجازی هم که قصه دردآوری است که بگذاریم و بگذریم، اینها نشان میدهد آقای قالیباف کم خطا نیست. اگر بحث از کارنامه ایشان است، بالاخره این ها هم هست، خطاهای جدی هم هست. من البته حقیقتا قد و قواره ایشان را بلند تر از خیلی ها میدانم. از موفقیت ایشان در انتخابات خوشحال خواهم شد همانطور که از موفقیت جلیلی هم خوشحال میشوم و البته طبیعتا انتخاب خودم را هم دارم. اما
در گفتگوی تلویزیونی ایشان در صدا و سیما با کارشناسان اقتصادی، نکات حساس و خطرناکی دیدم که موظفم تذکر دهم:
❗️اولا نقدهای ایشان به سبک کار دولتی که برای این مردم نماد خدمت است، با ادبیات تند آنهم وقتی که کسی از مردان دولت هم نیست جلوی آن را بگیرد، خطا است. من البته متوجهم هم آقای جلیلی و هم آقای قالیباف در بسیاری امور سبک دولت قبل را تغییر میدهند، در همان زمان دولت قبل هم نقدهای جدی اطرافیان دو طرف و خود ایشان به دولت رییسی و سیاستهایش داشتند و این قابل کتمان نیست. کافی است نزدیکان هر دو طرف و مواضعشان را بررسی کنید. اما نکته این است که بیان بیمهابای نقد سیاستهای دولت قبل، نابود کردن مهمترین سرمایه امروز کشور است، به شدت خطرناک است. این خطا را تکرار نکنید که ناشکری است و آثار فوق العاده منفی دارد. حتما اگر این نکته را جدی بگیرید، نقدتان شکل دیگری پیدا میکند.
❗️ثانیا سخنان شما درباره نامزدهای بی تجربه و ناپخته ، نیش و کنایه به آقای جلیلی و دیگران تلقی میشد، شاید بگویید من چنین منظوری نداشتم ولی صحنه حساستر از این حرفها است. بله آقای جلیلی هم در بیان دیگری با کنایه پیمانکار بودن دولت را نقد کرد، حتما ایشان هم مرادش کنایه به آقای قالیباف نبوده، اما کلا شرایط به گونه ای نیست که تاب تخریب و تکه انداختن به یکدیگر ولو از سر بی توجهی را داشته باشد، این نکته اصلاح نشود، با وجود هوادارانی که خیلی هایشان عادت کرده اند به سفید و سیاه دیدن امور، کشور در نهایت ضرر میکند. اگر مشاورینی هستند که چنین توصیه هایی میکنند، پیشنهاد میکنم اخلاق آقای رئیسی را در صحنه انتخابات پر رنگ کنید و یک مدد اساسی و تاریخی به ایران بدهید، بگذارید خون سیدالشهدای خدمت جریان پیدا کند و بساط بی اخلاقی زشت رخنه کرده در انقلابیون را جمع کند، و البته جلوی ضربه خوردن جبهه انقلاب هم گرفته شود، رای را با زدن یکدیگر جمع نکنید و نکنیم، دلها دست خدا است.
آقای قالیباف عزیز مرد عمل مخلصانه و صادقانه است، همانطور که جلیلی عزیز نیز همینگونه است و هر دو بزرگوار سرمایه کشورند، امیدوارم که با رفتار خود کل جبهه انقلاب را ارتقا دهند. چه رای بیاورند چه رای نیاورند.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
بدون شرح!!!!!!
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
تحلیل مناظره اول
✍ابوقاسم
مساله ای که سایر کاندیدها به ویژه جناب آقای سعید جلیلی و یک مقداری آقای قالیباف سعی کردند نگاه ریشه ای به آن داشته باشند فهم درست و بموقع رئیس جمهور و اراده او برای حل مشکلات اقتصادی و تمرکز بر سامان بخشی به روابط خارجی برای رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم است.
اصالت در سیاست خارجی ایران، تعریف مدل ویژه برای منافع ملی بر اساس شناختی که از عرصه جهانی و تحولات ژئواستراتژیکی،ژئواکنومیکی و ژئوپلیتیکی و خلاصه کلام هندسه جدید جهانی است و باید این مساله را دنبال کرد
به عبارت دیگر خروجی این نگاه مشترک ،تمرکز بر این است که آینده آرمانی متصور برای ایران را به یک جایگاه پیش بینی پذیر و روشن تبدیل کنیم و دقیقا مسلط بر همه سناریوها باشیم و بر اساس اولویت انتخاب کنیم
مثل دوگانه روابط با هند و چین و آینده این دو کشور در حوزه اقتصاد جهانی.
یا تنظیم روابط با شرق و غرب
و مساله خاورمیانه که موازنه ها به صورت لحظه ای شکل جدیدی می گیرند
و....
و این به یک تحول فکری ،ساختاری و شکل گیری ادبیات آن بستگی دارد و طبیعتا رئیس جمهور آینده باید بر اساس این افق نگاه به کشور بیاندازد.
جبر تحولات جهانی و جغرافیایی و تمرکز آمریکا بر تهدیدهایی که متوجه به او هست به ما میگوید آینده ، لحظه های انتخاب و گزینش است
موضوعی که ضرورت شکل گیری شاخص های جدید برای انتخاب رئیس جمهور آینده را برای کشور ایجاد کرد
تصمیم گیرنده ایرانی باید بخوبی و بموقع متغیرهای جهانی و تحولات لحظه ای در عرصه جهانی را تحلیل و ارزیابی های خود را جمع بندی کند و تصمیم بگیرد تا از تحولات جا نمانیم.
اصلاحات اقتصادی و مهار تورم و رشد هشت درصد و افزایش ارزش پول ملی با نگاه مجموعی به همه مسائل شکل خواهد گرفت تا منتج به شکل گیری تولید و فرآوری و خلق زنجیره ارزش برای تقویت قدرت دولت در داخل و خارج از کشور شود
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ادعای بی سندی که تکذیب شد!
این ادعای جواد محمدزمانی
(رئیس انجمن شاعران آئینی کشور) که در شبکههای مجازی دست بدست میشد تا اینکه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیرمستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان اطلاعیه صادر کرد. افراد مطلع، یکی از مصادیق اطلاعیه مذکور را این ادعاها دانستهاند.
متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری:
🔹در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند. اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشتهای شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
👇پیش از این رهبر انقلاب در این باره فرموده بودند:
"برای ریاست جمهوری هم در بین این حضراتی که هستند، یک نفر را به نظرم رسید و انتخاب کردم. به کسی هم نگفتم تا الان؛ حتّی کسانِ نزدیک من - خانوادهی من، فرزندان من - مطّلع نیستند که من به چه کسی رأی دادم. وظیفه مردم است که تحقیق کنند." (۲۴ خرداد ۹۲)
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
📊 نظرسنجی ایسپا ۲۹ و ۳۰ خرداد (منتشر شده در کانال رسمی ایسپا در تلگرام)
جلیلی با اختلاف ۸ درصدی در صدر
جالبترین بخش این آمار، جمعیت ۲۷ درصدی مرددهاست!
که نشاندهنده این است که کنشگران مردمی و میدانی، نقش تعیینکنندهای بر نتیجه انتخابات خواهندداشت.
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
برای کسب رای آشوبگران
✍دکتر محمد صادق کوشکی
بر خلاف تصور خیلی ها،اقدام کمیاب مشاور پزشکیان (پرتاب میکروفن و...)نه عصبانیتی لحظه ای بود و نه بی ادبی و گستاخیِ یک اصلاح طلبِ میز از دست داده!
این حرکت، یک سناریوی تبلیغاتی برای جلب توجه آشوبگران و هنجارشکنان ۱۴۰۱ و ترغیب آنها به دادن رای به نفع پزشکیان بود!
اصلاح طلبان به خوبی می دانند که بدنه و پایگاه اجتماعی آنها(که در آشوبهای ۱۴۰۱ مرتکب هنجار شکنی و عبور از خطوط قرمز امنیتی و اخلاقی شده و در پی سرنگونی!!نظام بودند) با روشهای تبلیغاتی عادی پای صندوقهای رای نخواهند آمد و آرای مورد نیاز پزشکیان را جبران نخواهند کرد! آن هم در حالی که این انتخابات، آخرین فرصت جریان"ورشکسته اصلاحات"، برای باقی ماندن در قدرت و برخورداری از منافع آن است و در صورت شکست پزشکیان،فاتحه این جریان خوانده شده و حیات سیاسی آن خاتمه خواهد یافت.( آن هم توسط انتخابات و رای مردم!)
در این وضعیت اورژانسی،اتاق عملیات روانی اصلاحات و اساتید جنگ روانی آن، چاره کار را در حرکتی انتحاری دیدند!حرکتی که طراحان آن امیدوارند منجر به کسب آرای آشوبگران و خشونت طلبان ۱۴۰۱ شود و کمبود رای جریان اصلاحات در هشتم تیرماه را جبران کند!
▪️حمایت آقای "عباد" از این اقدام انتحاری،برای اهل فن، یک دنیا معنی دارد!
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
جمع بندی بررسی نظرات کاندیداها توسط گروه مطالعاتی " هاد " تا ۲۷ خرداد رو در ذیل ببینید و بازنشر نمایید👇
eitaa.com/hamraah_batahlil/619
eitaa.com/hamraah_batahlil/620
eitaa.com/hamraah_batahlil/621
eitaa.com/hamraah_batahlil/622
eitaa.com/hamraah_batahlil/623
eitaa.com/hamraah_batahlil/624
هدهد حزب الله به صهیونیست ها چه پیامی داد ؟
✍علیرضا تقوی_نیا
حزب الله امروز تصاویری از پهپاد هدهد خود را به نمایش گذاشت که آزادانه و بدون مانع وارد سرزمین های اشغالی شده ، از تاسیسات راهبردی و نفتی و اقتصادی و نظامی صهیونیست ها فیلم تهیه کرده و با موفقیت و بدون آن که شناسایی شود، به خاک لبنان باز می گردد.
در این خصوص چند نکته باید گفته شود.
1️⃣ عبور پهپاد شناسایی حزب الله از سامانه های راداری و رصد اسرائیل و حرکت آن به عمق تا خلیج حیفا یک دستاورد بزرگ برای مقاومت لبنان و شکستی سهمگین برای صهیونیست ها به شمار می رود زیرا اشغالگران فلسطین مدعی بودند بهترین سیستم های پدافندی مانند گنبد آهنین را در اختیار دارند و امن ترین آسمان جهان متعلق به آنهاست.
2️⃣ برتری تکنولوژی مقاومت در برابر گران ترین سامانه های راداری و پدافندی دنیا برای اسرائیل گران تمام می شود زیرا شهروندان اشغالگر در ۷۶ سال گذشته با اتکا و اعتماد به ارتش مثلا قدرتمند و شکست ناپذیر صهیونیست در فلسطین مانده بودند و اگر این برتری از بین رود، آینده ای برای یهودیان در این سرزمین قابل تصور نخواهد بود.
3️⃣ پهپاد یک سلاح تاثیرگذار ، ارزان قیمت و کاملا متناسب با راهبرد جنگ نامتقارن حزب الله است که می تواند در صورت لزوم ضربات جبران ناپذیری به اسرائیل وارد کند ؛ همچنین ریزپرنده ها به یک متغیر جدید و موثر در نبردهای نوین تبدیل شده اند .
4️⃣ ایران به عنوان پشتوانه و عقبه استراتژیک محور مقاومت مرتبا در حال به روز رسانی تجهیزات حلقه های این محور است و جبهه های یمن ، عراق ، لبنان و ... همواره با تسلیحات جدید حمایت می شوند .
5️⃣ در جنگ آینده، نقش پهپادهای پیشرفته غیرقابل انکار است و بدون شک حزب الله از طریق پهپادهای پرشمار خود به شکار ادوات و تجهیزات اسرائیل بر روی زمین مبادرت خواهد کرد.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
نتیجه جدیدترین نظرسنجی ایسپا که از معتبرترین مراکز نظرسنجی در کشور است و نتیجه انتخاباتهای قبلی را همبا درصد خطای کمی درست پیش بینی کرده بود.
طبق این نظرسنجی، همچنان دکتر جلیلی پیشتاز است. اما نباید کار را دست کم گرفت!!!
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
کانال تحلیلی سیاسی صراط
نتیجه جدیدترین نظرسنجی ایسپا که از معتبرترین مراکز نظرسنجی در کشور است و نتیجه انتخاباتهای قبلی را ه
.
چند کلمه درباره نظرسنجی
✍محمد ایمانی
💥نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
.
درباره وعده مَسکنیِ یکی از نامزدهای محترم
✍دکتر منّان رییسی
▪️یکی از جذابترین وعدههای مناظره ها، وعده مسکن رایگان ۷۵ متری برای زوجهای جوان در سه سال اول زندگی بود. اما این وعده را چقدر میتوان شدنی دانست؟
▪️با فرض آنکه زمین این خانهها کاملا رایگان باشد و متوسط هزینه ساخت هر متر مربع را ۱۲ میلیون تومان فرض نماییم؛ و باتوجه به آنکه سالیانه حدود ۶۰۰ هزار ازدواج در کشور ثبت میشود، آنگاه بودجه لازم برای تحقّق این وعده چنین خواهد شد (حاصلضرب متراژ خانهها ضربدر هزینه ساخت هر متر ضربدر تعداد ازدواجها):
۶۰۰ هزار × ۱۲ میلیون × ۷۵
▪️این عدد، بالغ بر ۵۴۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد اما جالب آنکه کل بودجه مصوب وزارت راه و شهرسازی در سال جاری، ۶۸ هزار میلیارد تومان است. یعنی هزینه اجرایی شدن این وعده صرفا طی سال اول، حدود ۸ برابر کل بودجه مصوب وزارت راه و شهرسازی است!
▪️این چند سطر را نوشتم تا انشاالله نامزدهای محترم از طرح وعدههای غیرکارشناسی اجتناب نمایند و صرفا مطالبی را بفرمایند که مصداق وعده صادق باشد.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
چرخش ترامپی بایدن!
✍صابر_گل_عنبری
آبرام پیلی، معاون فرستاده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، در شبکه ایکس، ضمن حمایت از تصمیم کانادا علیه سپاه پاسداران گفته است: «ما از تلاشها در سراسر جهان برای تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمایت میکنیم.» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز موضع مشابهی اتخاذ کرده است.
این موضع دولت بایدن در حالی است که دستکم تا یک سال قبل با این اقدام متحدان خود مخالفت میکرد؛ تا جایی که روزنامه تلگراف چاپ لندن در اسفند 1401 از توصیه دولت بایدن به انگلیس برای خودداری از قرار دادن نام سپاه در لیست سیاه خود خبر داد.
کما این که گویا دولت بایدن در مقطعی در جریان مذاکرات احیای برجام پذیرفته بود تحت شرایطی نام سپاه را از این لیست حذف کند. این رفتار دولت بایدن و توصیهاش به متحدان آمریکا، معطوف به عدم تمایل آن به برهم خوردن شرایط توافق احتمالی و پرهیز از خلق موانع جدید فراروی دستیابی به آن بود.
اما حمایت آمریکا از اقدام کانادا و قلمداد کردن سپاه به عنوان «تهدیدی جهانی» و همچنین دعوت از بقیه کشورها برای اتخاذ تصمیمی مشابه واجد دلالتهای معناداری در جهت چرخش ترامپگونه در سیاست دولت بایدن در قبال ایران است.
این موضع جدید دولت بایدن بازگشت به همان رویکرد ترامپ است که در فروردین 1398 نام سپاه را در لیست سیاه آمریکا قرار داد. همین بازگشت و در واقع ترامپی شدن سیاست بایدن در قبال ایران خود میتواند به این معنا باشد که کاخ سفید دیگر خود را در قید و بند احتمال توافق با ایران نمیداند و به دنبال آن هم نیست و به همین خاطر دیگر چون قبل نه تنها خود را در بند توصیه به کشورهای دیگر برای خودداری از اتخاذ چنین تصمیمی علیه سپاه نمیبیند، بلکه از آن هم حمایت میکند و خواستار جهانی شدن آن میشود.
در حقیقت این رویکرد جدید آمریکا بخشی از الزامات راهبرد این کشور در مواجهه با پیامدهای حمله هفتم اکتبر، جنگ غزه و عبور از شرایط توافق احتمالی حداقل در مقطع کنونی است!
کما این که این رویکرد جدید تا حدودی دورنمای سیاست بایدن در دور دوم ریاست جمهوریاش را در قبال ایران در صورت پیروزی در انتخابات نوامبر آتی نشان میدهد.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
یک مزیت رقابتی مهم برای دکتر جلیلی
✍علی جعفری
1⃣ از آنجا که در انتخابات ادوار گذشته ریاستجمهوری، مناظرات تلویزیونی با شور و هیجان زایدالوصفی برگزار میشد (نظیر مناظره احمدینژاد و میرحسین موسوی در انتخابات ۸۸)، مناظرات نقش تعیینکننده در هدایت اذهان و انتخاب نهایی مردم داشت. اما در این دور از رقابتها فضا به کلی تغییر یافته و بیشتر به سطح مباحث کارشناسی سوق پیدا کرده است. از همین روی نظرسنجیها نشان میدهد بهعنوان نمونه قریب به سهچهارم مردم اصلاً مناظره اول را ندیدهاند! آن بخش از افرادی هم که بیننده مناظرات بودهاند اغلب کسانی هستند که از قبل تصمیم خود را گرفتهاند که به چه کسی رأی دهند!
2⃣ حالا یکی از مهمترین مواردی که میتواند این خلأ را پر کند، تلاشهای میدانی ستادهای انتخاباتی نامزدهاست که در این بین سعید جلیلی با اختلاف پیشتاز است. اکنون شبکهای از نخبگان، اساتید دانشگاه و روحانیون به استعداد هزاران نفر شکل گرفته است که در میان آن از وزرای دولت شهید رئیسی به چشم میخورد تا نفرات اول تا سوم انتخابات اخیر مجلس در تهران و طلاب جهادی و جوانان انقلابی. این شبکه که در قالب «قرارگاه نهضت سخنرانی» ساماندهی شده است، اکنون بالغ بر ده روز است که سخنرانیهای شهر به شهر و روستا به روستای خود را با قوت پیش میبرد و با برگزاری صدها جلسه مردمی، نقشی تعیینکننده در ترویج گفتمان انقلاب و تبیین مواضع سعید جلیلی ایفا کرده است.
3⃣ درحالی که در اغلب ستادهای انتخاباتی نامزدها، مشاورین و افرادی حضور دارند که خیلی حال و حوصله سفر به اقصینقاط کشور و سروکله زدن با مردم را ندارند، اما در ستاد انتخاباتی سعید جلیلی قضیه کاملاً معکوس است و بیش از آنکه خواص را در ستادهای لاکچری مرکزی مستقر در بالاشهر تهران ببینید، آنها را باید از کف خیابان و در بین مردم شهرها و روستاهای مختلف رصد کرد. این سفرها دو مزیت دارد. اولاً آنکه تجربه نشان میدهد اعضای ستادهای انتخاباتی نامزدها در استانها و شهرستانها بسیار مشتاق هستند که افرادی از تهران و ستاد مرکزی به آنان سر بزند و همین موضوع باعث تقویت روحیه و انگیزه دوچندان آنان میشود. ثانیاً این سفرها زمینه برگزاری سخنرانی در اجتماعات مردمی را فراهم میکند و جالب آنکه در حالی که سایر نامزدهای محترم انتخاباتی تقریباً هیچ بروز و نمودی در این موضوع ندارند، اما گزارشهای میدانی از نهضت اعزام سخنران ستاد انتخاباتی سعید جلیلی حاکی است جلسات مردمی برگزارشده در هر کوی و برزن بسیار پرشورتر و پرجمعیتتر از معدود جلسات دیگر کاندیداهای ریاستجمهوری است و افراد حاضر در این جلسات، بسیار بانشاط و هریک از آنان بهمثابه یک ستاد تبلیغاتی بسیار پرانگیزه ایفای نقش میکنند.
4⃣ فراموش نکنیم ایران فقط تهران نیست! میلیونها نفر از واجدین شرایط رأی، مردم ساکن در هزاران روستای سراسر کشور هستند. این مردم شریف در مناطق محروم و دورافتاده، هیچ تریبون و سروصدایی ندارند، اما رأی آنان در روز انتخابات تعیینکننده است و درحالی که سایر نامزدهای محترم انتخابات از این ظرفیت خیرهکننده غافل هستند، این سعید جلیلی است که اولاً خود طی سالهای اخیر شخصاً به صدها روستا سفر کرده است، ثانیاً برای تکتک مؤلفههای آبادانی و توسعه روستاها برنامه دارد و ثالثاً شبکه نهضت سخنران وی که سایر نامزدهای محترم از آن محرومند، خیلی خاموش و زیرپوستی در روستاهای کشور مشغول تبیین این برنامهها و جلب نظر این قشر شریف هستند.
5⃣ در آخر آنکه باز هم یادآور میشوم در هر کجای کشور که هستید، از مرکز یک استان بزرگ گرفته تا یک شهرستان کوچک و حتی روستایی دورافتاده، از دانشگاه گرفته تا مسجد و شرکت، کافی است از طریق آدرس Davatt.ir در یکی پیامرسانهای ایتا، بله، روبیکا، تلگرام، اینستاگرام یا سایت دعوت درخواست خود را ثبت نمایید یا به شماره تماس 09912700724 تماس بگیرید یا پیامک بدهید، تا یکی از سخنرانان ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی در جمع شما حاضر شده و پاسخگوی ابهامات برای یافتن گزینه اصلح در انتخابات باشد.
🇮🇷 قرارگاه نهضت سخنرانی دکتر سعید جلیلی
✅️ @alijafari_57
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از صراط (تحلیل_سیاسی)
.
کانال رسمی نامزدهای جبهه انقلاب به ترتیب حروف الفبا:
🔹 جناب آقای دکتر سعید جلیلی:
https://eitaa.com/saeedjalily
🔸 جناب آقای دکتر علیرضا زاکانی:
https://eitaa.com/drzakani1
🔹 جناب آقای دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
https://eitaa.com/s_a_ghazizadeh
🔸 جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف:
https://eitaa.com/Ghalibaf
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
.
🚨پیشتازی دکتر جلیلی در نظر سنجی های معتبر وچند توصیه!
✍یداله یاسینی
۱- فارغ از نتیجه نظرسنجی های حتی معتبر، معطلِ نتیجه تصمیم پدرخوانده های به اصطلاح اصولگرا و نیز ائتلاف و یا کناره گیری آن یکی به نفع دیگری نمانیم!
۲- با تمام توان برای دو اولویتِ :
الف) مشارکت حداکثری
ب) جلب رأی برای کاندید اصلح، تلاش کنیم!
۳- همه ما برای رضای خدا و اعتلای انقلاب و جلوگیری از بازگشتِ دولت خسارت_بارِ روحانی، تلاش و کوشش کنیم!
۴-دعا کنیم خداوند سبحان دلها و قلوب را به سمت گزینه مطلوب و مورد رضای خودش راهنمایی کند!
ان شاءاله
✔️ إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم
(امّا) خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند!
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
گونه ای غریب از عدم مشارکت/ چه باید کرد؟
✍محسن مهدیان
💥بیاید این روزهای آخر کمی هم لابه لای تبلیغات نامزدها به رشد مشارکت فکر کنیم. به دورو برتان نگاه نکنید. محدود به تایم لاین و گروه های اجتماعی تان نشوید. نرخ مشارکت به نقل از برخی نظرسنجی ها همچنان حوالی 50 درصد است.
آنها که هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارند دو دسته اند. با دسته اول آشنائید و اما دسته دوم احتمالا غریبه اند. تا انتها همراه باشید تا برسیم.
🔻نسل اول مرددها چه کسانی اند؟
آنها که از رای دادن پشیمانند. یا می گویند "رای دادیم چی شد" یا می گویند "رای نمی دهیم تا اصلاح شوید."
🔻پاسخ به "رای دادیم چی شد" خیلی سخت نیست. کافیست مختصری از کارنامه شهید جمهور را فهرست کنیم. کاهش تورم یا رشداقتصادی یا نرخ بیکاری و غیره. برای اثرگذاری بیشتر بهترست همین آمار را در مقایسه با دهه 90 ارائه کنید. حرف اینست که رای دادید و چنین شد. از این بخش عبور کنیم.
🔻پاسخ به شبهه دوم اینست که منطقا رای ندادن نمی تواند منجر به اصلاح شود. فرض کنیم فردای انتخابات نظام تصمیم بگیرد بخاطر قهر یک جماعتی خودش را اصلاح کند. حالا اولین سوال ساده اینست که چه باید کند؟ فردای قهر وقتی نماینده معترضین در حاکمیت وجود ندارد، چه چیز را وچه کسی باید اصلاح کند ؟
🔻خلاصه اینکه رای ندادن خودش رای است؛ آنهم سه رای. رای به اینکه دیگری جای من رای دهد. رای به اینکه نامزدناصالح بر ما مسلط شود و در نهایت رای و رضایت به شرایطی که پیش می آید.
تا اینجا برای دسته اول است.
🔻اما ما چند سالی است که با گونه جدید و غریبی از عدم مشارکت مواجهیم. چرا جدید؟ چون مشارکت منفی ندارند. بلکه نفیا و اثباتا به مشارکت فکر نمی کنند. گوئی انتخابات و صندوق رای را نمی بینند.
🔻اینها چه ویژگی دارند؟
مهمترین ویژگی شان اینست که در دنیای متفاوتی زندگی می کنند. دنیایی بدور از رسانه های مرجع و آمار رسمی و واقعیت های جامعه. دنیایی که عمدتا حول سرگرمی و تفنن شکل می گیرد. دنیایی مخدری و به غایت در فربگی خیال. رها از واقعیت. دنیایی که پایداری مختصات آن پای در واقعیت های پیرامونی ما ندارد. دنیایی غرق در رسانه های اجتماعی و بلکه دقیقتر آن تودرتو در شبکه های توده ای و سایبری.
🔻با این گروه چه باید کرد؟
راه حل اولیه مواجهه آگاهانه است. تصمیم بگیریم شانه های این جامعه را گرفته و تکان دهیم و بیدار کنیم. تا ببینند. ببینند و تصمیم بگیرند. یا میایند و یا می روند.
🔻اما راه حل موثرتر در مواجهه فیزیکی است. مواجهه فیزیکی یعنی قرارگرفتن ناخواسته در زیست سیاسی و انتخاباتی . چیزی فراتر از برنامه های تلویزیونی و میزگردها و مناظره ها و غیره. کمپین های اجتماعی از ایندست است.
🔻در این مسیر لازم نیست برای رای دادن و انتخابات استدلال کنیم. کافی است انتخابات را نشان دهیم. بدون پیچیدگی های ذهنی. کافیست هرکس نامزد مورد علاقه خودش را به طور گسترده تبلیغ کند؛ تبلیغ فردی و البته گروهی و شبکه ای.
تبلیغ برای نسل جدید مخاطب؛ مخاطبی که اصل انتخابات را نمی بیند. باید وارد شبکه این افراد شد و مانور کمپینی داد.مهم اینست که صندوق رای را ببیند. وقتی در آماج تبلیغات شبکه ای قرار گرفت، پایش به زمین می رسد و تصمیم خواهد گرفت. رای هم ندهد از دسته دوم به دسته اول مرددین منتقل می شود و تازه مقدمه گفت وگو فراهم می شود.
🔻درباره این گروه بیشتر باید فکر کرد و نوشت. مراقبت نکنیم بزودی و در دوره های بعدی عدم مشارکت را این گونه جدید پر می کنند نه آرای مردد و یا آرای منفی به نظام.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
با آقـــای خـــاص همراه شوید!
مشاهدهی حدود ۱۰۰۰ محتوای طبقهبندیشده در مورد دکتر سعید جلیلی:
🔗 @Aslah_hamyan
💥 با نگاهی به «فهرست» از نظم بیسابقهی این کانال شگفتزده شوید.
جنگ اسرائیل و حزب الله!
✍صابر گل_عنبری
متعاقب افزایش درگیریها و تهدیدات اسرائیل برخی کارشناسان وقوع جنگ علیه لبنان را حتمی و قریب الوقوع میدانند.
البته آنچه فعلا هم در جبهه شمالی میان اسرائیل و حزب الله در جریان است دستکمی از یک جنگ ندارد؛ اما جنگی با دامنه آتش محدود است که در هفتههای اخیر گسترش یافته است. اما آنچه مورد نظر است، جنگی گسترده مانند جنگ غزه است، و پرسش این است که آیا رخ میدهد یا خیر؟
پاسخ به این پرسش دشوار است؛ به ویژه زمانی که شرایط جنگی حاکم باشد و تنها نبود تصمیم پیشینی تعیین کننده نباشد؛ چه بسیار جنگهایی که در طول تاریخ "ناخواسته" رخ داده است. با این حال، پیشبینی نگارنده این است که علی رغم بالا گرفتن تهدیدها، احتمال وقوع جنگ گسترده علیه لبنان «تا این لحظه» زیاد نیست. اما آنچه بیشتر از جنگی تمام عیار محتمل است، وقوع «یک درگیری جدی» با عبور از دامنه آتش کنونی است.
از همان اکتبر گذشته، تلاشهای دیپلماتیک مستمری چه منطقهای چه بینالمللی (از جانب فرانسه، آمریکا و آلمان و..) برای پایان درگیریها در جبهه شمالی در جریان است، اما هیچ کدام مثمر ثمر واقع نشده و دلیل آن هم این است که حزب الله توقف درگیریها را به توقف جنگ غزه منوط کرده است.
جدا از حملات مستمر حزب الله، تخلیه برخی شهرکها و کوچ دهها هزار اسرائیلی به مناطق دیگر فشار مضاعفی را بر دولت اسرائیل وارد کرده است. اخیرا همین شهرکنشینها به معترضان خیابانی علیه نتانیاهو پیوسته و دیشب با مشارکت خود بزرگترین تظاهرات را از هفتم اکتبر تاکنون رقم زدند.
هر چند عواملی میتواند مشوق اسرائیل و نتانیاهو برای شروع جنگ تمام عیاری علیه لبنان باشد، اما به نظر میرسد که عوامل بازدارنده چنین جنگی بیشتر است.
۱- جبهه داخلی اسرائیل در وضعیت تشتت و بحرانی است و همچون اوایل شروع جنگ غزه متحد نیست. از این رو، تبعات جنگ دیگر هر چند برای طرف لبنانی بسیار ویرانگر خواهد بود، اما برای جبهه داخلی اسرائیل نیز پرپیامد است. اشتباهی که معمولا در تحلیل وضعیت دو طرف رخ میدهد، مقایسه و یکی پنداشتن میزان تابآوری جامعه اسرائیلی با جامعه فلسطینی و لبنانی است؛ در حالی که معیارهای تابآوری دو طرف متفاوت است. اساسا تابآوری جامعه نسبتا مرفه اسرائیل با زیستی غربی در چنین جنگهایی با جامعهای مثل غزه و لبنان که اقتصاد متعارفی ندارند، خیلی متفاوت است و البته عوامل تعیین کننده دیگری نیز مطرح است. اینجاست که قدرت تحمل جامعه اسرائیلی در مقایسه با آنها بسیار پایین است. به عنوان مثال، یک صدم این ویرانگری در غزه اگر در داخل اسرائیل اتفاق میافتاد، ممکن بود شیرازه جامعه مبتنی بر مهاجرپذیری آن را دچار فروپاشی کند؛ اما در مقابل با وجود گذشت نزدیک به 9 ماه از جنگ و ویرانی نوار غزه، ساکنان آن چنین تابآوری شگفتانگیزی را از خود نشان میدهند و همین مساله باعث شده که اسرائیل در برگردان این حجم ویرانگری بیسابقه به پیروزی سیاسی موفق نباشد. ناگفته هم نماند که جبهه داخلی غزه به دلایلی منسجمتر از جبهه داخلی لبنان است.
به هر حال، در صورت وقوع جنگ با حزب الله، جبهه داخلی اسرائیل به ویژه در سایه بحران داخلی و فقدان عمق راهبردی جغرافیایی در وضعیتی نیست که به راحتی با تبعات آن کنار بیاید. کمیت و کیفیت توان موشکی حزب الله نیز با حماس قابل مقایسه نیست و حتی میتوان گفت که مواجهه اسرائیل با موشکهای حزب الله چه بسا دشوارتر از مقابله با حملات موشکی از ایران باشد و علت آن هم حضور حزب الله در مجاورت اسرائیل و به تبع آن، فاصله بسیار کم از شلیک موشک تا اهداف است که امکان استفاده از موشکهای کوتاه برد با قدرت تخریب بالا را میدهد و همین اخیرا باعث عبور تعداد قابل توجهی از موشکهای پیشرفته حزب الله از پدافند هوایی اسرائیل شد؛ در حالی که موشکهای ایران به علت فاصله زیاد باید از چند لایه پدافند هوایی در منطقه عبور کند.
در واقع اگر عامل پیشگفته مطرح بود، اسرائیلی مدتها پیش بدون ورود زمینی حملات هوایی سهمگین و ویرانگری را به لبنان انجام میداد.
۲- عامل بازدارنده دیگر پیامدهای منطقهای ویرانگر چنین جنگی است که احتمالا دامنه آن تا خلیج فارس نیز کشیده شود. به همین خاطر، دولت آمریکا به ویژه در این شرایط انتخاباتی بیشتر از طرفهای دیگر نگران وقوع چنین جنگی است و به نظر میرسد که تلاش خود را برای جلوگیری از آن انجام میدهد. کما این که برخی متحدان عرب آمریکا در منطقه نیز اگر با جنگ برای نابودی حماس نوعی همدلی داشتند، اما احتمالا از بیم تبعات منطقهای مخالف جدی جنگ با لبنان باشند.
اما در کل نمیتوان با قاطعیت از احتمال وقوع جنگ یا عدم آن سخن گفت. فعلا که نتانیاهو به دلایل شخصی و سیاسی و چه بسا به امید بازگشت ترامپ به دنبال ادامه جنگ غزه است که آینده درگیریها با حزب الله به آن گره خورده است.
@tahlilisiyasiseraat
هدایت شده از گاه نویس// یداله یاسینی
.
#نقطه_زن
جای متهم در دادگاه است نه در تلویزیون!
این جمله امشب دکتر #جلیلی تأثیر بسزایی در جذب آرای مرددین خواهد داشت!
#یادگاری
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
راهکار پیروزی در ۸ تیر
✍دکتر محمد صادق کوشکی
موضع جامعه درباره انتخابات چند دسته است :
۱) آنها که حتما رای می دهند و می دانند به کدام نامزد رای بدهند.
۲) آنها که اصلا رای نخواهند داد و تفاوتی میان پزشکیان و سایر نامزدها قائل نیستند.
۳) آنها که اگر قانع شوند رای می دهند . این دسته سیاسی نیستند ،در موضع لجاجت هم قرار ندارند و بیشتر دنبال بهبود فضای اقتصادی اند.
🚨امید اصلی حامیان پزشکیان، جذب آرای دسته سوم است و نتیجه انتخابات را هم همین دسته معین می کنند و حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد واجدین شرایط را تشکیل می دهند و به همین دلیل نیروهای انقلابی باید سراغ این دسته از شهروندان بروند ( برای جلب رای این عده مباحث سیاسی و اعتقادی تاثیری ندارد و باید بر راه حلهای نامزدهای جریان انقلاب برای حل مشکلات معیشتی تاکید کرد.) برنده انتخابات نامزدی است که رای این گروه را بدست آورد .
📍بسیاری از نظرسنجی ها ساختگی و ابزار تبلیغاتی اند و برای مایوس کردن نیروهای انقلابی و دلگرمی هواداران پزشکیان ساخته می شوند. بچه های انقلاب باید بدون توجه به جنگ روانی نظر سنجی ها ،سراغ مردم عادی و معمولی روستایی و شهری بروند و آنها را به رای دادن به نامزد مطلوب خود دعوت کنند.
❇️ هر نیروی انقلابی دو رای دارد : یکی رای خودش و دیگری رای یکی از افراد دسته سوم!
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi