مدیرکل دفتر توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی:
وزارت خارجه با پیشنهاد حذف روادید ۲ ماهه بین ایران و قطر در جامجهانی موافقت کرده است که این مشوق خوبی برای حضور توریستهای خارجی از قطر در ایران است.
تدبر در آیات 36 و 37 سوره انفال با نگاه فرا رشته ای از نظر بنده حقیر بعد از مشاهده مطالب حاج آقا بابایی در کانال
@Habibollah_Babai
در آیه 36 سوره انفال خداوند به موثر بودن استفاده از اموال(منابع) برای تغییر انواع نظامات(سیستم ها) اشاره دارد. در این آیه پیامد تغییر نظامات؛ اثرگذاری بر روی مشخصه های اخلاقی انسان(حسرت و اندوه...) عنوان شده است. از طرفی در ابتدای آیه علت نامطلوب بودن سیستم ها را نقش منفی مشخصه های اخلاقی و فقهی(کافر بودن) انسان می داند. یعنی با یک چرخه حلقوی مواجه هستیم که در صورت عدم قطع ارتباط این چرخه، شاهد انباشتگی آثار و ارزش های منفی در تمامی ابعاد تمدنی خواهیم بود. همچنین خداوند در این آیه پیامد این فرایند حلقوی را اثرگذاری فراتر از جهان مادی دانسته و آن را به جهان آخرت نیز تعمیم می دهد. برای ایجاد دولت&جامعه اسلامی نیاز است که سمت مصرف منابع در حلقه در اختیار افرادشایسته و صالح قرار گیرد. در ادامه و در آیه 37 علت شکست&حسرت... در انواع سیستم ها را ایجاد تمیز در بین ارزش های خوب و بد می داند. یعنی تمام سیستم ها اگر منابع ایجاد آن ها در مسیر الهی مصرف نگردند قطعا دچار شکست خواهند شد که منجر به تمایز ذکر شده خواهد شد. بعد از بیان ایجاد روش تمایز صحبت از تراکم سازی این ارزش ها(مثبت&منفی) می گردد. برای بکارگیری منطق تراکم سازی در بعد ساختارهای حاکمیتی نیازمند انضمامی کردن آن با لحاظ کردن شرایط الهی در صورت وجود هستیم. یعنی می توان ارزش هایی را در انواع سیستم ها بوجود آورد که آثار منفی یا مثبت آن ها بعد از اتمام زندگانی افراد نیز پابرجا بوده و این مفهوم را معادل با پایداری این جهانی و آن جهانی بدانیم. و ارزش هایی که از این خصیصه برخوردار هستند امکان اندازه گیری شاخصه تراکم در آن ها را بوجود بیاوریم.
آیه 36
آنها که کافر شدند ، اموالشان را برای بازداشتن ( مردم ) از راه خدا خرج می کنند آنان این اموال را ( که برای به دست آوردنش زحمت کشیده اند ، در این راه ) مصرف می کنند ، امّا مایه حسرت و اندوهشان خواهد شد و سپس شکست خواهند خورد و ( در جهان دیگر ) کافران همگی به سوی دوزخ گردآوری خواهند شد.
آیه 37:
( اینها همه ) بخاطر آن است که خداوند ( می خواهد ) ناپاک را از پاک جدا سازد ، و ناپاکها را روی هم بگذارد ، و همه را متراکم سازد ، و یک جا در دوزخ قرار دهد و اینها هستند زیانکاران!
@raveshetamadoni
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات حمله تروریستی حرم رضوی از زبان بازمانده این حادثه
♨️دریافت داغترین کلیپ های سیاسی در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
⚡ رئیس جمهور در جمع اساتید اقتصاد اسلامی:
بنای دولت بر اجرای اقتصاد اسلامی است. دین اسلام پاسخگوی نیاز انسان در همه عرصهها از جمله اقتصاد است.
با اجتهاد تمدن ساز باید به سوالات مطرح در زمینه مسائل اقتصادی پاسخ داد.
٢١ فروردین ١۴٠١
پ.ن: راه همینه
اگر این حرف در حد همبن سخنرانی نباشه و به منصه ظهور برسه عالیه، اگر اقتصاددانان دولتی بگذارند
♨️دریافت بروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خاطره سردار «حسین کاجی» از شهید افغانستانی که شناسنامه همسایه خود را جعل کرد و به جبهه رفت
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف عضو شبکه جاسوسی موساد: اسرائیل به زودی فلج خواهد شد!
🔻 مونشه امیر سردبیر رادیو رژیم صهیونیستی و عضو موساد در واکنش به پیامدهای عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی، گفت:
🔹 این عملیاتها بحران سیاسی در اسرائیل به وجود آورده و اوضاع را وخیم تر کرده است!
♨️دریافت داغترین کلیپ های سیاسی در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
19.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آیا دستگاه قضا از محاکمه حسن روحانی میترسد
🔺دستگاه قضایی خجالت نمیکشد که افراد معمولی را محاکمه کند و حسن روحانی آزاد باشد؟!
🎙 دکتر سید مجید موسوی، جانباز و رزمنده دفاع مقدس
⚖ از حسن روحانی و #باندفریدون شکایت کنید👇
👉🏻 https://asle90.24on.ir/n/3
#⃣ #محاکمه_روحانی
کانال جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 دعای روز نهم ماه رمضان
خدایا منو از رحمت وسیعت بینصیب نکن
@Farsna
4_5949404860381137653.mp3
9.34M
🎙 #شبستان_فارس| شب نهم رمضان
@Farsna