فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلایه آقایی که بهش گفته بودن اروپا بهشته و توقعش بالا رفته بود
بر پدر خارج لعنت، اگه میدونستم نمیومدم
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر جالب یوتیوبر آمریکایی بعد از سفر به ایران
ما همیشه از ایران ترسیدیم ولی بعد از سفر ۴ هفتهای من به آنجا با اطمینان کامل میگم تصور اشتباهی در مورد ایران وجود داره
هیچوقت این نوع مهماننوازی رو تجربه نکرده بودم
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کمنظیر سید هاشم الحیدری، از روحانیون سرشناس عراق در وصف رهبر ایران
در امام خامنهای ذوب شوید...
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
از شکایت #حسن_روحانی از آقای #رحیم_پور_ازغدی نگران نیستم!ایشان خبره تر از این حرفاس و این دادگاه زمینه ای خواهد شد برای افشاگری برعلیه ترک فعلها و ... ۸ ساله ی دولت قبل.نگرانی من این است که آیا شکایت صدها هزار نفری #مردم از حسن روحانی هم رسیدگی خواهد شد یا نه ؟!
👤مهدی سلحشور
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نوار غزه باوجود ۱۷ سال محاصره ۳۶۰ درجهای موشک با سر جنگی ۳۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل پرتاب کرد
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
پرونده شکایت حسن روحانی از حسن رحیمپور ازغدی به دلیل طلبه بودن آقای رحیمپور به دادگاه ویژه روحانیت ارجاع شده!
دادگاه ویژه روحانیت چطور میخواهد به این شکایت رسیدگی کند وقتی به شکایت صدها هزار نفر از حسن روحانی رسیدگی نکرده است؟!
👤 حمید رسایی
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شفای دختر بچه فلج ایرانی از دید دوربین مدار بسته، در حرم مطهر امامین عسکریین (علیهم السلام) در شب جمعه۱۴۰۲/۰۲/۲۱
(محل حرکت نقطه سفید را دنبال کنید. کودکی فلج خوابیده که ناگهان می ایستد.)
🖌 تأمل:
1⃣ این شفا (و صدها شفای مستند دیگر)، شواهدی تجربی بر حیات روح امام معصوم (ع) و توان تاثیرگذاری آن در جهان مادی است.
2⃣ حیات روح، دلیل #تجرد_روح و استمرار حیات پس از مرگ است
3⃣تجرد روح، شاهدی بر وجود جهان ماوراء طبیعی یا متافیزیک و نفی مادیگرایی محض در نگاه به انسان و جهان است.
https://eitaa.com/sajedi_ir
👆👆نتیجه آزادیهای غربی به زنان از نگاه سالی کلاین، محقق فمینیست
کتاب منبع: فمینیسم در آمریکا تا سال ۲۰۰۳
https://eitaa.com/sajedi_ir
اسپوتنیک: برد موشک کروز جدید ایران بیشتر از نمونه آمریکایی است
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی از آخرین دستاوردهای دفاعی ایران نوشت: برد موشک کروز جدید ایران با توان هدف گیری در مسافت دو هزار کیلومتر، از تاماهاوک موشک کروز آمریکایی بیشتر است.
این رسانه روس دوشنبه در گزارشی از قول سردار دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران نوشت: چندین ناو نیروی دریایی سپاه موشکهای کروز جدید قدر-۴۷۴ با برد دو هزار کیلومتر دریافت کردهاند.
اسپوتنیک افزوده است: کشتی جنگی اقیانوس پیمای شهید مهدوی و ناوهای جنگی کلاس شهید سلیمانی - نسل جدیدی از ناوهای موشکی به سبک کاتاماران است که سال گذشته توسط ایران رونمایی شدند، به موشک های کروز جدید مجهز شده اند.
در این گزارش از قول فرمانده نیروی دریایی سپاه آمده است: با چنین تجهیزات و نیروهای توانمند، سطح آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز به روز در حال افزایش است.
اسپوتنیک افزوده است: اگر ویژگیهای برد موشک به طور مستقل تأیید شود، موشک ایرانی از نظر برد نسبت به اکثر انواع تاماهاوک - موشک کروز ضد کشتی و حمله زمینی مادون صوت ایالات متحده که مدتها ستون اصلی نیروی دریایی ایالات متحده بوده است، برتر خواهد بود.
بنا بر این گزارش، برد موشک تاماهاوک بین ۴۶۰ کیلومتر (ضد کشتی) تا یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر (حمله زمینی) است و فقط انواع هسته ای و پرتاب شده از زمین قادر به پرواز مسافت های فراتر از آن تا دو هزار و پانصد کیلومتر هستند.
این رسانه روس در ادامه در مطلبی درباره موشک های کروز دفاع ساحلی ایران موسوم به ابومهدی نوشت: این موشک ۷۵۰ کیلومتر برد دارد و می تواند مسیر خود را در اواسط پرواز تغییر دهد و در صورت اختلال در جنگ الکترونیک، با استفاده از جستجوگر دوم خود به هدف اصابت کند که یک ویژگی جدید محسوب می شود.
اسپوتنیک افزوده است: ایران در سال های اخیر پیشرفت های شگرفی در زمینه های جنگ دریایی و الکترونیک داشته است.
این رسانه روس در این باره به شناسایی یک زیردریایی حامل موشک بالستیک آمریکا در زمان حرکت مخفیانه در تنگه هرمز اشاره کرده و نوشته که زیردریایی کلاس فاتح یک ایران، زیردریایی آمریکایی را مجبور به حرکت در سطح زمین کرده است.
در این گزارش همچنین از تشخیص امضای راداری هواپیماهای جنگنده اف-۳۵ و آزمایش ابزارهای جدید جنگ الکترونیک علیه دشمن به عنوان بخشی دیگری از دستاوردهای دفاعی ایران یاد شده است.
اسپوتنیک در ادامه نوشت: ایران که با دههها تحریم و محدودیت واردات تسلیحات مواجه است، یکی از پیشرفتهترین پایگاههای صنعت دفاعی بومی در جهان را ایجاد کرده است که از موشکهای بالستیک و کروز گرفته تا هواپیماهای بدون سرنشین و رادارهای دوربرد بومی در آن تولید می شود.
این رسانه روس در ادامه به گزارش اخیر اندیشکده سیاست استراتژیک استرالیا اشاره کرده و نوشته است: بنا بر گزارش این اندیشکده، جمهوری اسلامی ایران در رتبه نهم در میان ۱۰ قدرت برتر علمی و فنی جهان قرار دارد.
تاثیر مثبت بازگشت سوریه به اتحادیه عرب بر مسائل لبنان از زبان نماینده لبنانی
یکی از نمایندگان پارلمان لبنان تاکید کرد که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تاثیر مثبتی بر وضعیت داخلی اتحادیه و نیز مسایل داخلی لبنان خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، اشرف بیضون، یکی از نمایندگان پارلمان لبنان در گفتوگویی ویژه با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اظهار کرد: پس از بازگشت سوریه به جایگاهش در اتحادیه عرب، شاهد مرحلهای جدید و تصویری درخشان از اتحادیه خواهیم بود.
بیضون گفت: بازگشت سوریه به جایگاهش در اتحادیه عرب یک روند عادی است و سوریه همانند هر کشور عربی فضایی را ایجاد میکند که نمیتوان اتحادیه عرب را بدون آن و یا هر کشور عربی دیگری تصور کرد چراکه اتحادیه همه کشورهای عربی را با تمامی دغدغهها، رویاها و آرزوهایشان شامل میشود.
این نماینده پارلمان لبنان افزود: آنچه در مورد آن تردیدی وجود ندارد این است که هر گونه همگرایی عربی، انسجام، گفتوگو و دیداری تاثیر مثبتی بر وضعیت داخلی اتحادیه و تمامی کشورهای عضو آن میگذارد و قطعا لبنان در اتحادیه فضای زیادی را اشغال میکند و این بازگشت تاثیر مثبتی بر تمامی مسایل لبنان خواهد داشت.
او درباره تاثیر بازگشت سوریه به اتحادیه عرب بر مساله آوارگان سوری در لبنان گفت: این پرونده یک موضوع داخلی منطقهای و بینالمللی است و در وهله اول بدون همکاری داخلی و منطقهای از طریق اتحادیه و با کشورهای حامی مالی آوارگان نمیتوان به این پرونده نزدیک شد، ما میخواهیم این پرونده به پایان برسد؛ اما نه از زاویه نژادپرستانه و متعصبانه بلکه از زاویه منافع تمامی گروهها و حضور سوریه در اتحادیه به حل این بحران که تا حد زیادی سیاسی است اما پیامدهای بومی، منطقهای و بینالمللی دارد، کمک میکند و تمامی تلاشها باید برای حل این مساله به عنوان منفعتی برای همه افزایش پیدا کند.
بیضون در ادامه مصاحبه خود با اسپوتنیک گفت: لبنان در سازشهای به وجود آمده در منطقه مشارکت داشته اما از سال ۲۰۱۹ با یک بحران اقتصادی شدید مواجه است که بر بحران سیاسی امروز این کشور نیز به این شکل تاثیر داشته که هنوز رئیس جمهور ندارد و تا این لحظه ما خواستار گفتوگو با تمامی گروههای لبنانی هستیم اما فرصتی برای گفتوگو و دیداری لبنانی-لبنانی به دست نیاوردهایم تا این مساله را به مرحله دیگری ببریم، به نظر میرسد که این موضوع در انتظار سازشهای منطقهای و یا خارج از لبنان از طریق ابتکارعمل فرانسه و اجرای این ابتکار عمل است تا به مرحله انتخاب رئیس جمهور برسیم.
این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد: لبنان نقش مهمی در کشورهای عربی ایفا میکند و در اتحادیه عرب با قدرت حضور دارد و به دلیل آوارگان سوری که تعداد آنها حدود دو میلیون تن است، بیش از هر کشور عربی با مشکلات بحران سوریه درگیر است و لبنان توان و ظرفیت تحمل هزینه سنگین اقتصادی و فشار بزرگ معیشتی آن را ندارد.
همچنین او در پایان گفت: لبنان از آغوش کشورهای عربی خارج نشده اما دغدغهها و شرایط خود را دارد و ما باید این شرایط و دغدغهها را در نظر بگیریم، لبنان حتی یک روز به این فکر نکرده که از آغوش کشورهای عربی خارج شود و خود را از بنیانگذاران اتحادیه عرب میداند و بر این اساس لبنان تمامی کشورهای عربی را کشورهای بردار میداند و هرگز بر خلاف این فکر نمیکند، آنچه از دیگر طرفها انتظار میرود، کمک به لبنان به عنوان کشور برادر جهت خروج از بحران اقتصادی شدیدی است که درگیر آن است.