⁉️چرا به اروپا بدبینیم ؟
🔹بخشی از بدبینی به اروپا در مسئله هسته ای ، حاصل یک نگاه واقعگرایانه به عرصه بین الملل است . اروپایی ها نشان داده اند که دنبال روی آمریکا هستند از سویی با توجه به تراز بالای تجاری اشان با آمریکا حاضر نیستند بخاطر ایران فشار و تحریم ِ آمریکا را بپذیرند
🔸اما علت اصلی بدبینی به اروپا حاصل از یک تجربه تاریخی است . ما در دولت ِ اصلاحات سه بار با اروپایی ها مذاکره کرده ایم :
1⃣ _ اواخر مهرماه ۸۲ وزرای خارجه انگلیس ، فرانسه و آلمان در سعدآباد مذاکره کردند و ایران علاوه بر پذیرش پروتکل الحاقی ، غنی سازی خود را تعلیق نمود
2⃣ _ اما اروپایی ها به این اندازه هم راضی نشدند و در بروکسل امتیازات بالاتری را گرفتند . بر اساس توافق نامه ی بروکسل در بهمن ۸۲ ، ایران پذیرفت که ساخت قطعات و مونتاژ سانتریفیوژها را تعلیق کند.
3⃣ _ لقمه های چرب در توافقنامه ی بروکسل ، اروپایی ها را بر آن داشت تا گام را فراتر بنهند . آنها در توافق پاریس (در آبان ۸۳) خواستار تعلیق تأسیسات هسته ای ایران و مجتمع UCF اصفهان شدند که البته دولت ِ اصلاحات هم آن را پذیرفت
🐍 اما اروپایی های ِ طماع و مطیع آمریکا در سال ۸۴ درخواستشان یک چیز بود : "تعلیق همیشگی تاسیسات و فعالیت های هسته ای " . آن موقع بود که رهبری دستور از سرگیری تاسیسات و فعالیت های هسته را دادند و برخلاف نظر اروپا و آمریکا ، فعالیتها و تاسیسات هسته ای شروع به فعالیت مجدد نمود . پس بدبینی ایران به اروپا یک توهم نیست بلکه تجربه ای است که میخواهد "دو بار از یک سوراخ گزیده نشود" . 🖌 ربیعی
sapp.ir/tahlilrahbordi
❌اشاره رهبرانقلاب در سخنان دیروز به کدام ماجرا بود!!
ماجرای ترور #میکونوس که به خاطر آن رئیس جمهور کشورمان (هاشمی رفسنجانی) را به دادگاه فرخواندند.
🔹ماجرای ترور میکونوس که در رستورانی با همین نام در برلین، پایتخت آلمان رخ داد و منجر به قتل تعدادی از سران حزب ورشکسته دموکرات کردستان شد، موجب تاثیرگزاری فراوانی در روابط ایران و اروپا گردید.
🔸دادگاه متهمان این حادثه در ششم آبانماه سال ۱۳۷۲ در آلمان آغاز شد و حدود ۵ سال و ۲۴۷ جلسه طول کشید که در نهایت حکم این دادگاه در ۲۱ فروردین ۱۳۷۶ صادر شد و در آن دو نفر از متهمین به حبس ابد و دو نفر دیگر نیز به ۵ و ۱۱ سال حبس محکوم شدند.
🔹اما این پایان ماجرا نبود و دستگاه قضایی آلمان که زمینه را برای متهم ساختن جمهوری اسلامی و سران نظام به دست داشتن در این حادثه مهیا دید با همراهی ضد انقلاب خارج نشین، انگشت اتهام خود را به سمت مسئولین نظام یعنی علی اکبر هاشمی رفسنجانی بعنوان رئیس جمهور، علی فلاحیان وزیر اطلاعات و علی اکبر ولایتی وزیر امور خارجه نشانه رفت به طوری که دادستان وقت آلمان، هاشمی رفسنجانی را بعنوان یکی از عوامل این ترورها به دادگاه احضار کرد.
🔸پس از این حکم مضحک، آلمان و ایران سفرای خود در دو کشور را فرا خواندند و آلمان چهار دیپلمات ایرانی را از این کشور اخراج کرد. همچنین تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز سفرای خود را از ایران فراخواندند. ایران نیز در پاسخ به این حرکت اتحادیه اروپا سفیران خود را از کشورهای عضو این اتحادیه فرا خواند و روابط دو طرف دچار بحران شد، اما در نهایت آلمان و اتحادیه اروپا که با قاطعیت و اقدام متقابل جمهوری اسلامی ایران مواجه شده بودند مجبور به بازگرداندن سفرای خود به ایران شدند به طوری که سفرای اتحادیه اروپا با استفاده از پرواز شبانه سوئیس ایر از زوریخ به سمت تهران پرواز کردند تا قبل از سپیده دم روز بعد در تهران باشند.
🔹رهبر انقلاب دقیقا ۲۰ سال پیش، در اردیبهشت ۷۶ و همزمان با اوج گرفتن ماجرای میکونوس و اعلام حکم دادگاه فرمایشی آن در دیدار خود با معلمان و کارگران فرمودند: « مگر کسی اهمیت میدهد که اینها چه گفتهاند؟ البته دستگاه دولتی ما که بحمداللَّه مواضع بسیار خوبی در مقابل حرکتهای زشت اینها داشته است، از حالا به بعد هم بایستی با کمال قدرت عمل کند و در مرحله اوّل، سفیر آلمان را فعلاً تا مدّتی نباید راه بدهد که به ایران بیاید. بقیه هم که میخواهند بهعنوان یک حرکت به اصطلاح آشتیجویانه برگردند، مانعی ندارد. خودشان رفتهاند، خودشان هم برمیگردند. دیدند که رفتنشان هیچ اهمیتی ندارد. اینها میخواهند برگردند، مانعی ندارد؛ اما در رفتن سفرای ایران به کشورهای آنها، هیچ عجلهای نباید بشود. باید سرِ صبر و فرصت ببینند چه چیزی مصلحت است؛ هر چه که عزّت اسلامی اقتضا میکند - همان طور که همیشه گفتهایم - همان گونه عمل کنند».
🔸تنها شش ماه نیاز بود تا سفرای اروپایی دست از پا درازتر عزم بازگشت به ایران کنند، اما جمهوری اسلامی به پشتوانه اقتدار مردمی و براساس دستور رهبر معظم انقلاب، به سفیر آلمان بعنوان آخرین کشوری اجازه بازگشت به کشورمان را داد.
🔹بعدها رهبر انقلاب در سال ۹۰ در بازخوانی این ماجرا فرمودند: «یک روزی یکی از دولتهای اروپایی نسبت به جمهوری اسلامی اظهار علاقه و ارتباط و اینها میکرد؛ همان دولت سر قضیه قهوهخانه میکونوس دادگاه تشکیل داد، مسئولین درجه یک کشور را در آن دادگاه متهم کرد! دولتهای اروپایی با آنها همدست شدند، همهشان سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند؛ اینها که یادمان نرفته. خواستند سیلی بزنند، البته سیلی سختتری خوردند. از همین حسینیه آنچنان سیلیای خوردند که بعد تا مدتها دنبال علاجش بودند! هر وقت توانستند، آنها درصدد سیلی زدن برآمدند.»
🔸چنین نمونه هایی از برخورد قاطعانه با بیگانگان و مقاومت در برابر زیاده خواهی های آنان در تاریخ ۳۸ ساله انقلاب اسلامی بسیار زیاد است از مقاومت در دوران دفاع مقدس در برابر زیاده خواهی های صدام حسین تا ایستادگی در برابر دست درازی دشمنان به صنایع نظامی و موشکی جمهوری اسلامی ایران و بیانگر آن است که اگر در برابر زیاده خواهی دشمنان اقدام متقابل و قاطعانه انجام شود از مواضع خود عقب خواهند نشست./منبع سایت روشنگری
Sapp.ir/tahlilrahbordi
🔻سخنرانی سحر مهرابی دانشجوی جوانی که دیروز مقابل رهبر ایران سخنرانی کرد را بخوانید. فارغ از اینکه با محتوایش موافقید یا مخالف. اما اگر دو سال قبل از انقلاب میگفتی روزی در ایران یک دانشجوی جوان حتی میتواند جلوی پدرش بایستد و اینگونه صحبت کند کسی باور نمیکرد. همه میدانستند که حتی در اتاقهای خصوصی، صدراعظم و نخست وزیر هم جرات نقد شاه را نداشتند. همین امروز هم در سرتاسر منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا چنین پدیدهای ممکن نیست. این روزها که از زمین و آسمان با جدیدترین ابزار جنگهای هوشمند روانی حمله کردهاند که نارضایتی های کوچک و بزرگ به حق ما را به هم گره بزنند و آنها را به ابزار کاسبی و فشار ترامپ و بنسلمان و نتانیاهو و به کارت چانهزنی اروپاییان چشم آبی تبدیل کنند بیش از همیشه باید بیاد بیاوریم که چه راه درازی امدهایم. اگر تنها و تنها همین تک صحنه در این چهل سال اتفاق افتاده بود کافی بود که هنوز هم پای انقلاب اسلامی مردم ایران وفادارانه ایستاد و برایش هزینه داد
🖌علی علیزاده
Eitaa.com/tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجید شاکری، اقصادان، FATF را کوتاه و مختصر توضیح می دهد.... منبع : کانال رصد
@tahlilrahbordi
اهمیت حمله سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد ربطی به تعداد تلفات آمریکاییها ندارد. چه یک کشته و چه پانصد کشته فرقی نمیکند! آنچه در این عملیات نابود شد جایگاه ابرقدرتی شیطان بزرگ بود!
@pas_kouchehaie_enghelab
🔰این سخن وزیر خارجه کشور که گفته اند: مذاکره با آمریکا غیر محتمل نیست، به شرط آنکه آمریکا با تغییر رویه، تحریم ها را بر دارد؛
🔺 با نگاه خوش بینانه، متاثر از نگرش و برداشت وزارت خارجه نسبت به امور بین الملل است. ایشان می خواهند مانع از آن شوند که پروپاگندای رسانه ای غرب، جمهوری اسلامی را در افکار عمومی جهان مخالف مذاکره جلوه دهند.
🔶 با این فرض در نیت خیر وزیر خارجه شکی نیست اما سوال آنجاست آیا کسی که خود را به خواب زده می شود بیدار کرد. غرب و رسانه های آنها خوب می دانند که مقصر اصلی آمریکاست، ولکن نمی خواهند ابراز کنند. ایران اگر همه پیش شرط های آمریکا را بپذیرد و پای میز مذاکره هم بنشیند، اما خواسته های آنها تامین نشود، باز هم او را مخالف مذاکره جلوه می دهند.
🔸به نظر می رسد اعلام آمادگی برای مذاکره در هر شرایطی، نه تنها رویه غرب را عوض نمی کند بلکه آنها را گستاخ تر نیز می کند.
🖊علی محمدی
@tahlilrahbordi
گفت و گوی محمود عباس و اسماعیل هنیه پس از سالها نشان داد که اولین پیامد رونمایی از طرح سازش ترامپ، اتحاد بیشتر ملت های منطقه و گروهای فلسطینی علیه اسرائیل خواهد بود و نقاب را از چهره واقعی رژیم کودک کش و غاصب اسرائیل نزد حق خواهان جهان کنار خواهد زد.
چنانکه شهادت سردار سلیمانی مقاومت را زنده تر کرد و باطن تروریستی دولت امریکا را آشکار نمود.
(...عَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ...)
@tahlilrahbordi
النساء
وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا
ﻭ [ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﺤﻀﺮ ﺗﻮ ] ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﻣﺎ ﻣﻄﻴﻊ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺒﺮﺩﺍﺭﻳﻢ ، ﻭﻟﻲ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﺰﺩ ﺗﻮ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺭﻭﻧﺪ ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺷﺐ ﻧﺸﻴﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﻣﺨﻔﻴﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺮ ﺧﻠﺎﻑ ﺁﻧﭽﻪ ﺗﻮ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻲ ، [ ﻭ ﻏﻴﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭﺕ ﻣﻰ ﮔﻔﺘﻨﺪ ] ﺗﺪﺑﻴﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ . ﺧﺪﺍ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺷﺐ ﻧﺸﻴﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﻣﺨﻔﻴﺎﻧﻪ ﺗﺪﺑﻴﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ [ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺍﻋﻤﺎﻟﺸﺎﻥ ] ﻣﻰ ﻧﻮﻳﺴﺪ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﻭﻱ ﺑﺮﺗﺎﺏ ، ﻭ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻦ ; ﻭ ﻛﺎﺭﺳﺎﺯ ﺑﻮﺩﻥِ ﺧﺪﺍ [ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ] ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ .(٨١)
@tahlilrahbordi
🔰رصد اخبار و تحلیل:
🔶بهره برداری و سوء استفاده سیاسی از سانحه سقوط پهپاد هوافضای سپاه در منطقه ملاثانی خوزستان به دلیل نقص فنی، در دستور کار رسانه های معاند بوده است. تلاش برای هجمه به سپاه و پیوند زدن این واقعه با سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی به دلیل خطای انسانی در پدافند هوایی، در این خط خبری برجسته بوده است.
🔺پی نوشت: با توجه به دستاوردهای سپاه و افزایش محبوبیت این نهاد انقلابی که بیشتر ناظر به رویکرد آن نهاد نسبت امداد رسانی، محرومیت زدایی در کنار امنیت آفرینی و مسئولیت پذیری می باشد، ضد انقلاب بدنبال ایجاد شکاف میان مردم و نهادهای انقلابی بویژه سپاه از طریق القا ناکارآمدی و برجسته سازی ضعف ها و نقص هاست.
@thlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️افرادی که امروز از شورای نگهبان ایراد می گیرند سال ۱۳۷۳ اواخر دور دوم ریاست آقای هاشمی پیگیر دائمی کردن ریاست جمهوری ایشان بودند که با مخالفت رهبر انقلاب این طرح دیکتاتوری به سرانجام نرسید.
@tahlilrahbordi
❗️رئیس جمهور محترم در حرم مطهر امام راحل، صحبت از میراث امام می کند و همزمان شورای نگهبان را که میراث امام هست و دبیر ان منصوب ایشان، زیر سوال می برد!!
قضاوت با شما...
@tahlilrahbordi
🔰تعلل در وحدت، تقلیل در آراء
🔶بر فرض اینکه جریان انقلابی در تهران به اجماع و لیست واحد برسند، که احتمال آن بسیار کم است، باز هم همین تاخیر در اعلام لیست یکی از نقدهایی وارد بر جریان انقلابی است.
🔺 تعلل در رسیدن به وحدت و اجماع در راس هرم جریان انقلابی، قدرت مانور را از کف جریان انقلابی گرفته است و مانع از آن شده تا نامزدهای مورد نظر برای مردم معرفی و برنامه های آنها تشریح شود. در نتیجه سبد آرای این جریان را کاهش می دهد.
🔺شاید گفته شود که این نوع رفتار در جهت ممانعت از تخریب توسط جریان مقابل باشد. پاسخ اینکه اولا نماینده در تراز انقلاب نباید ریگی به کفش داشته باشد که از تخریب ها بترسد، در واقع انکه حساب پاک است، از محاسبه چه باک است". ثانیا مگر در زمانی که اجماع و اتحاد اتفاق نیافتاده، نماینده های مورد نظر تخریب نشده اند. مثلا در انتخابات گذشته هم جناب قالیباف را تخریب کردند و هم آقای رئیسی. در شهرستان ها هم همین شکل هست.
🔸به هر حال سازوکار فعلی تامین اتحاد در جریان انقلاب، با آنکه نقاط قوتی هم دارد، ولی باید در تحولات سیاسی آینده چابک تر باشد.
✍علی محمدی
@tahlilrahbordi
⚠️چراغ ها خاموش،موتور ها روشن...
🔰اقدام جریان اصلاحات در عدم انتشار لیست، انتخاب بین بد و بدتر بود. اگر لیست منتشر می کردند، از یک سو گفته خودشان که احراز صلاحیت نشده اند، زیر سوال می رفت، و از سوی دیگر باید جور ناکارآمدی دولت که زمانی حامی آن بودند، را بیشتر می کشیدند و سیبلی می شدند برای جناح رقیب شان.
لذا تصمیم گرفتند چراغ خاموش حرکت کنند تا از این طریق مظلوم نمایی کنند که چون نامزدهای آنها تایید نشده اند، لیست نمی دهند.
🔸اما دو موضوع مهم:
🔺 اول اینکه لزوما نداشتن لیست از سوی اصلاحطلبان منجر به هجوم آراء به لیست اصولگرایان نمی شود. چرا که گلایه ملت از دولت و حامیان آنها به معنای خوشنودی از جناح اصولگرا نیست.
🔺و دوم اینکه اگر اصولگرایان دچار تکثر در انتشار لیست شوند، شکست شان تقریبا قطعی است.
🔸به هر حال اصلاحطلبان، با توجه به شرایط شان بهترین شیوه را انتخابات کردند.آنها نشان داده اند که در حوزه جامعه شناسی از رقیب شان قوی ترند.
✍علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
آنالیز ۱۰ انتخابات گذشته
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
✍ داوود مدرسیّان
@tahlilrahbordi
🔰رصد اخبار و تحلیل:
🔶فراخوان مسیح علینژاد، فعال سیاسی ضدانقلاب، با هشتگ های «رای بی رای» و «انگشت در خون» برای تحریم انتخابات اسفند 98 در ایران موردتوجه رسانه های معاند قرار گرفته و برخی از کانال های تلگرامی معاند در حال انتشار ویدیوهای مرتبط با این پویش هستند. علینژاد در شبکه های اجتماعی از ایرانیان به ویژه از کسانی که در شهرهای کوچکتر ایران زندگی میکنند، درخواست کرده تا با ارسال یک ویدیوی کوتاه به این کارزار بپیوندند. او همچنین از کسانی که در شهرستان ها و شهرهای کوچک ایران که نسبت خویشاوندی و قومی در آنجا انتخابات را پرهیاهو می کند، خواسته تا با آن ها گفتگو کرده و از رای دادن برحذرشان بدارند.
🔺پی نوشت: جریان معاند به این جمعبندی رسیده اند که با توجه به تحولات سیاسی اجتماعی، جریان غربگرا در ایران با کاهش سرمایه اجتماعی مواجه شده و در نتیجه مجلس آینده به مراتب ترکیبی انقلابی تر خواهد داشت. لذا در این مقطع با هدف کاهش مشارکت عمومی در انتخابات بدنبال مشروعیت زدایی از مجلس آینده می باشند.
@tahlilrahbordi
⚠️اختلاف امروز، رویه ناصواب فردا...
🔰خبرها حکایت از این دارد که شورای ائتلاف و جبهه پایداری ها هر کدام لیست جداگانه خواهند داد. این مسئله قابل پیش بینی بود، اما با عرض تاسف، این موضوع در حال تبدیل شدن به یک رویه ناصواب است.
این اختلاف به دلیل برداشت دوگانه و متفاوت از شناخت کاندیدای اصلح ایجاد می شود و در این دوره برادران پایداری با شیوه و سازوکار شورای ائتلاف برای شناخت و رسیدن به کاندیدای اصلح موافق نیستند.
⛔️به هر حال این اختلافات ضمن اینکه می تواند در نتیجه انتخابات تاثیرگذار باشد، مبنای چالشهای جدی در آینده نیروهای انقلابی نیز خواهد بود.
@tahlilrahbordi
🔶برای خروج آمریکا از عراق تحقق سه مورد پیش نیاز است:
1⃣ خواست ملت(افکار عمومی)
2⃣ خواست دولت( خواص سیاسی_ مذهبی)
3⃣ ناامن کردن محیط برای آنها
📌پی نوشت: اگر مورد اول و دوم هم تامین شود، بازهم احتمال اینکه آمریکایی های مغرور و قلدر از عراق خارج نشوند، زیاد است. لذا مورد سوم مهمتر و تمام کننده است.
@tahlilrahbordi
May 11
May 11
🔶تاکنون خواص جریان انقلابی در تهران و برخی شهرستان ها نتوانسته اند به تکلیف خود در راستای رسیدن به اجماع و وحدت عمل کنند. این امر رسالت بدنه جریان انقلاب را در تشکیل مجلس انقلابی سنگین تر و سخت تر خواهد کرد. از این رو برای تحقق این مهم یک توصیه دارم:
🔺 اینکه نماینده خود را از میان جوانانی انتخاب کنید که علاوه بر خصوصیاتی که رهبری بر آن تاکید دارند، در دور اول احراز صلاحیت شده باشد. یعنی از شورای نگهبان نمره ۲۰ گرفته باشد. نه اینکه قبولی شهریور ماه باشد.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
📝در روزهای آخر عمرش، بر روی کاغذی روی میزش، نوشته بود:
《خدایا از تو می خواهم که به دست شقی ترین دشمنت به شهادت برسم》.
@tahlilrahbordi
🔶مهمتر از حمله به عین الاسد...
📝 قبلا نوشته بودم که شکار پهباد آمریکا نمایش قدرت نظامی ایران بود، اما حمله موشکی به پایگاه عین الاسد تثبیت اقتدار نظامی جمهوری اسلامی است که معادلات امنیتی در منطقه را دگرگون خواهد کرد. تصویب طرح کاهش اختیارات جنگی ترامپ در قبال ایران، از جمله ی همین تغییرات است.
اما در ایامی که گذشت حادثه ای که از حمله به عین الاسد، هم مهمتر و هم راهبردی تر بود، سقوط هواپیمای سازمان جاسوسی امریکا در افغانستان بود که در خلال آن ۲۲ افسر ارشد سیا به درک واصل شدند.
🔺 به دو دلیل:
1⃣ پیامی که به پنتاگون مخابره شد:
خوب است بدانید که بر اساس تقسیم کاری که بین فرمانده و جانشین سپاه قدس وجود داشت، سردار قاآنی بیشتر متمرکز بر افغانستان و پاکستان بود. از همین رو امریکایی ها در دوران سردار قاآنی می بایست در پهنای سرزمینی وسیعتری با چالش مواجه شوند.
2⃣ به لحاظ افسران برجسته ای که در آن بود.
🖌 در این خصوص بیشتر خواهم نوشت.
@tahlilrahbordi
🔰 ادعاهایی که اردوغان نسبت به معادلات سوریه ابراز می کند، از موضوع پناه جویان تا حفظ امنیت کشورش در مواجهه ی با کردها، همگی بهانه ای بیش نیست.
🔺 مشکل اردوغان قرار داد ۱۹۲۳ لوزان است که مرزهای کشور ترکیه را با عراق و سوریه تعیین می کند. او دهه هاست که این قرارداد را به رسمیت نمی شناسد و سرزمین های عراق تا موصل و سرزمین های شمالی سوریه تا ادلب را طمع کرده است. او در دو سال اخیر از مسامحه ایران و روسیه و ضعف سوریه استفاده کرد تا رویایش را تحقق بخشید.
ولی اکنون وقت ان رسیده که دندان طمعِ اردوغان را کشید.
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
🔶مهمتر از حمله به عین الاسد... 📝 قبلا نوشته بودم که شکار پهباد آمریکا نمایش قدرت نظامی ایران بود،
🔶می خواستم در ادامه این نوشته مطلبی را بنویسم که امروز رهبر انقلاب به بهترین نحو به آن اشاره کردند. ایشان فرمودند:
《 ...آمریکاییها می خواستند شهید عزیز ما که تأثیرات بسیار عمیقی در منطقه داشت، از بین برود تا بتوانند مسلط بشوند؛ قضیه بعکس شد؛ این راهپیمایی عظیم مردم عراق در بغداد، حرکت مردم در سوریه، مسائلی که مربوط به حلب و مانند اینها است و بعضی قضایای دیگری که در منطقه هست، درست نقطهی مقابل آن چیزی است که آمریکاییها دنبالش بودند... ۹۸/۱۱/۲۹》
🔺"بعضی قضایای دیگر " که در فرمایشات رهبری آمده ، اشاره به یمن و افغانستان است.
🔰 در مجموع آمریکایی ها با شهادت سردار به دنبال، منفعل کردن محور مقاومت بودند، اما به برکت خون سردار شهید سلیمانی و جهادِ رزمندگان بدون مرز ،معادلات امنیتی در منطقه دقیقا برعکس شد.
@tahlilrahbordi
⚡️طی دوره 87 تا 98، حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران، چه در زمان حضور در لیست سیاه FATF و چه پس از تعلیق از لیست سیاه، چه در زمان اعمال تحریمهای سال 90، چه پس از اجرای برجام و چه پس از خروج آمریکا از برجام، تقریبا بین 80 تا 100 میلیارد دلار در نوسان بوده و از این رویدادها متاثر نشده است.@syjebraily
@tahlilrahbordi
⚠️ درد آشنا...
🔰این دردها چند سالی است که برای ما آشناست... درحالی که خود مسئول هستید و باید پاسخگوی عملکردتان باشید، سخن از "نگذاشتند" و "نمی گذارند" می کنید.
گاهی با جنگ مردم را ترساندید و گاهی با برجام وعده سر خرمن دادید. شما که خود را مرد تدبیر و استاد دیپلماسی می دانستید!
اگر قرار است کاری انجام شود، چه کسی غیر از شما باید انجام دهد. باور کنیم که خطرناک تر از ویروس کرونا، ویروس ضعف مدیریت است که با سرشت شما عجین شده است.
@tahlilrahbordi
🔰کرونا و آرایش جنگی دشمن
🔶 تاکنون هیچ شواهدی در دست نیست که اثبات کند کرونا حاصل جنگ بیولوژیک دشمن باشد. اما در نقطه مقابل کاملا مشهود است که این ویروس از همان ابتدا نقش خود را در آرایش جنگی دشمن در فضای رسانه به خوبی ایفا کرده است. در واقع پیوست رسانه ای که دشمن در کنار این بحران، مدیریت می کند در جهت القای ناکارآمدی نظام برای مشروعیت زدایی از آن است.
🔺 جالب تر اینکه در جبهه داخلی، نه تنها تمرکزی بر مدیریت روانی مردم وجود ندارد بلکه هر روز شاهد تناقضات گسترده در مصاحبه های مسئولینی هستیم که حکم فرماندهی این جبهه را دارند.
🔺برخی رسانه های داخلی نیز که باید حکم تسکین دهنده ی روان مردم باشند، نه تنها قادر به ایفای کامل نقش خود نیستند بلکه خواسته یا ناخواسته پیاده نظام دشمن شده اند.
🔚 به هر حال تا زمانی که نظام نتواند در فضای مجازی حکمرانی خود را فعلیّت ببخشد، بحران هایی به مراتب کوچک تر از کرونا می تواند چالش های بزرگتر را ایجاد کند.
✍علی محمدی
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi