eitaa logo
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
689 دنبال‌کننده
494 عکس
238 ویدیو
66 فایل
کانالی در راستای تبیین گفتمان مقاومت اسلامی و تحلیل راهبردی مسائل جهان اسلام حجت الاسلام علی درخشانی طلبه سطح 4 حوزه علمیه قم کارشناسی ارشد علوم سیاسی کانال راهبر مربی(ویژه فعالان فرهنگی): @rahbar_morbbi راه ارتباطی: @Derakhshani72
مشاهده در ایتا
دانلود
✅توان صادراتی غول خفته اقتصاد ایران ✳️دیروز موفق شدیم از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2023) بازدید کنیم. این نمایشگاه با حضور بیش از ۷۰۰ شرکت داخلی و خارجی در حال برگزاری است. نمایشگاه طرفیت های بالای اقتصاد ایران را منعکس می‌کرد که باعث امیدواری به آینده اقتصاد کشور می‌شود پیش‌بینی شده که بیش از یک میلیارد دلار توافقنامه و قرارداد صادراتی در این نمایشگاه منعقد شود وبگاه نمایشگاه https://www.irantsn.com/ ✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
این ظرفیت در کنار فعال شدن ظرفیت های حمل و نقل می تواند به خوبی فعال شود و اقتصاد کشور را پویا کند.
🔴بریکس پلاس شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی و به زودی اندونزی، عربستان سعودی و 13 متقاضی دیگر است. این اتحاد چند قطبی بزرگتر از G7 است. این امر به هژمونی آمریکا و دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره پایان می دهد. تاریخ انقضای امپراتوری ایالات متحده تعیین شده است. راه فراری نیست. پ.ن: ایران هم متقاضی عضویت است.
امضای ۱۱ سند همکاری میان ایران و اندونزی 🔹تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی، لغو روادید، مبادلات فرهنگی، همکاری نظارتی بر تولید فرآورده‌ای دارویی، همکاری در زمینه‌های علمی، فناوری و نوآوری و همکاری دو جانبه در زمینه نفت و گاز از جمله اسناد همکاری امضاشده میان وزاری ایران با همتایان اندونزیایی بود.
✳️ تجارت یک‌میلیارد دلاری ایران با اندونزی 🔹بررسی ارقام تعاملات اقتصادی ایران و اندونزی طی سال‌های اخیر نشان می‌دهد که میزان صادرات ایران به اندونزی علی‌رغم کاهش در سال‌های 1392 تا 1395، در سال 1396 با رشد خوبی همراه بود، برای مثال درحالی‌که مجموع صادرات ایران در سال‌های 1392 تا 1395 مجموعا به 398 میلیون دلار می‌رسید (و کمتر از میزان واردات 519 میلیارد دلاری در بازه 4 ساله ذکر شده) اما این میزان سال 1396 معکوس شده و میزان صادرات ایران تنها در سال 1396 با 649 میلیون دلار، حدود 40 درصد بیش از صادرات چهارسال قبل از خود بود. 🔹مجددا در سال 1400 به حجم تقریبی یک‌میلیارد و 82 میلیون دلار رسید و به‌نوعی رکوردار صادرات طی سالیان اخیر (حداقل بعد از سال 1390) بوده است. در سال 1401 نیز صادرات 12 ماهه ایران به اندونزی به عدد 847 میلیون دلار رسید. 🔹مقایسه حجم واردات ایران از اندونزی طی سالیان اخیر نشان می‌دهد میزان واردات ایران از این کشور طی سالیان اخیر در سطح یکسانی قرار داشته؛ چراکه طی سال‌های میانگین واردات 12 ساله ایران از اندونزی حول 135 میلیون دلار می‌چرخد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خانواده‌ای که ۲۳ نفرشان یک‌جا شهید شدند موشک ۱۲ متری آن شب مهمان خانهٔ یکی از مردم دزفول شد و ۲۳ نفر از اعضای خانواده را یک‌جا شهید کرد. اما این تنها مهمانی موشک‌ها نبود. @Farsna - Link
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخاب نام خیبر برای ویرایش چهارم موشک خرمشهر بدون شک بسیار دقیق، هدفمند و حامل پیام‌های مهمی برای دشمنان بشریت است آنهایی که فکر می‌کنند به لحاظ تکنولوژی و هوش مصنوعی دسترسی‌های خوبی دارند اما نمی‌دانند هوش جوانان ایرانی وقتی با هوش مصنوعی جمع شود خیبری تولید خواهد کرد که دیوارهای بتنی و رویاهای متوهمانه خراب‌ترین و پلشت‌ترین جانوران کره خاکی که همان صهیونیست‌های اشغالگر باشند را پریشان خواهد کرد. حالا قیافه نتانیاهو و گزارشگران جنگی رسانه‌های این رژیم سیار دیدنی خواهد بود که چگونه دوباره می‌خواهند دم از حمله به ایران بزنند و با عکس گرفتن در پایگاه‌های هوایی این رژیم که با اصابت موشک‌های ایرانی به ویرانه‌های قوم لوط تبدیل خواهد شد..‌‌ بله، ما می‌توانیم هر دشمنی را در فاصله بیش از دو هزار کیلومتری ادب کنیم. @syriankhabar
🔴 ۲ نامه مهم خاندوزی درباره طرح مالیات بر عایدی سرمایه و مقابله با سفته‌بازی 📢وزیر امور اقتصادی و دارایی با ارسال دو نامه جداگانه به دبیر شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار تسریع در تایید "طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی" در شورای نگهبان و "اعتبار زدایی از اسناد عادی و وکالتی" و تصویب "طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول" در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای توفیق حاکمیت در کنترل بازار سوداگرانه مسکن شده است.
رهبر انقلاب در دیدار سلطان عمان: 🔹از روابط با مصر استقبال می‌کنیم 🔹گسترش روابط ایران و عمان به نفع هر دو کشور است. 🔹از سرگیری مجدد روابط با عربستان نتیجه سیاست خوب دولت آقای رئیسی است.
🔴رهبر انقلاب در دیدار سلطان عمان: گسترش روابط ایران و عمان به نفع هر دو کشور است/ از سرگیری مجدد روابط با عربستان نتیجه سیاست خوب دولت آقای رئیسی است/ از روابط با مصر استقبال می‌کنیم ▪️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و هیات همراه، روابط ایران و عمان را روابطی دیرینه و ریشه‌دار و خوب خواندند و گفتند: ما معتقدیم گسترش روابط دوکشور در همه زمینه‌ها، به نفع هر دو طرف است. ▪️ایشان با اشاره به مذاکرات طرف‌های ایرانی و عمانی، خاطر نشان کردند: نکته مهم آن است که این مذاکرات تا رسیدن به نتایج محسوس، به صورت جدی پیگیری شود و در نهایت ارتباطات گسترش یابد. ▪️رهبر انقلاب اسلامی به موضوع خطر حضور رژیم صهیونیستی در منطقه نیز اشاره کردند و افزودند: سیاست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن، ایجاد اختلاف و نبود آرامش در منطقه است، بنابراین همه کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند. ▪️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: افزایش همکاری عمان و ایران حائز اهمیت است زیرا دوکشور در آبراه بسیار مهم تنگه هرمز دارای اشتراک هستند. ▪️رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اظهارات سلطان عمان مبنی بر تمایل مصر برای از سرگیری روابط با جمهوری اسلامی ایران، تاکید کردند: ما از این موضع استقبال می‌کنیم و مشکلی در این زمینه نداریم. ▪️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص اظهار خرسندی سلطان عمان از آغاز روابط مجدد ایران و عربستان گفتند: این موضوعات نتیجه سیاست خوب دولت جناب آقای رئیسی برای گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است. ▪️ایشان در پایان اظهار امیدواری کردند با گسترش ارتباطات دولت‌ها، امت اسلامی شوکت و عظمت خود را بازیابد و درکنار هم قرارگرفتن ظرفیت‌ها و امکانات کشورهای اسلامی، به نفع همه ملت‌ها، کشورها و دولت‌های اسلامی باشد. .ا.ا https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
تحلیل مسائل افغانستان ۸اردیبهشت.mp3
16.74M
تحلیل مسائل سیاسی ایران و افغانستان ✅چرا رئیس جمهور به طالبان هشدار داد؟ ✅مسئله ی اصلی چیست؟ ✅راهبرد کلان جمهوری اسلامی ایران برای منطقه و افغانستان چیست؟ ✅ با طالبان چه برخوردی باید بشود؟ ✅ابعاد امنیتی، سیاسی، اقتصادی روابط ایران و افغانستان ✅چالش های اصلی ایران با طالبان ✅اینده روابط ایران و افغانستان حجت الاسلام علی درخشانی موسسه امام خمینی(ره) دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار حاجی‌زاده: دشمنان می‌خواهند تنش مرزی با افغانستان را به جنگ تبدیل کنند؛ موضوع مدیریت می‌شود جای نگرانی نیست 🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت:یک اتفاقاتی در مرز افتاده که خیلی اهمیت چندانی ندارد در همان حوزه مرز و توسط نیروهای همانجا مدیریت می شود نباید به این مسائل دامن بزنیم. 🔹پشت سر این قضایا خیلی از دشمنان هستند که می خواهند آن را به یک موضوع بزرگ، درگیری و جنگ تبدیل بکنند که مطلقا این اتفاق نخواهد افتاد. https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
✳️پاسخ سردار حاجی‌زاده به سوالی درباره ورود سپاه به خودروسازی: بخواهند کمک می‌کنیم ولی نمی‌توانیم جایگزین خودروسازان بشویم 🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت:نمی‌توانیم به هزاران مشکل کشور ورود کرده و حل کنیم ولی می توان از الگویی که در نیرو ایجاد شده در بخش های دیگر استفاده کرد. 🔹در سال 97 پس از خروج برجام، خودروسازان با مشکل تامین قطعه خودرو مواجه شدند، اروپایی ها قطعه ندادند و بسیاری از خودروها به خاطر نقص قطعه به پارکینگ ها منتقل شدند. بچه ها در وزارت دفاع و مجموعه هوافضا کمک کردند و بسیاری از قطعات بومی شدند و مشکلات حل شد. 🔹هر کس از هر کجا بخواهد می توانیم کمک کنیم ولی نمی توانیم جایگزین خودروسازان یا دیگر مجموعه ها بشویم.
✳️آغاز دوره جدید سرمایه‌گذاری مشترک بین ایران و عمان وزیراقتصاد: 🔹توافق ما با همتایان عمانی این است که علاوه بر تکمیل روابط تجاری خود، وارد دوره سرمایه‌گذاری‌های مشترک بین دو کشور شویم که بسیار پیوند اقتصادی ماندگارتری را در بلند مدت ایجاد می‌کند. 🔹امیدواریم که دوره جدید سرمایه گذاری مشترک فصل نوینی از روابط اقتصادی دو کشور را شکل دهد.
سلام آقای درخشانی تفاهم نامه ها که حدود دو ساله داره امضا میشه،مجمع هایی مثل بریکس و شانهگای و...با وجود روند رو به رشد تورم،به نظرتون سرکاری نیست؟(طبق آمار) و باز طبق همون آمار ها تراز تجاری ما با خیلی از کشور ها مثبته ولی باز تورم... سود همچنان در جیب چهار درصدی هاست و واقعا اینجور چیز ها جای خوشحالی نداره... فولاد مبارکه نه اختلاسش پیگیری میشه نه قیمت گذاری اش... انگار که واقعا سیستم فاسده و صلاح ناپذیر نظر شما چیه؟ یه نکته ی دیگه وقتی قیمت گذاری ارز های محلی هم بر اساس دلاره،مبادله با ارز محلی چه تاثیری میذاره؟
دوستان عزیز جواب این سوال را بفرستید🌹
رسانه عمانی: یکی از موفقیت‌های سفر سلطان هیثم به تهران مربوط به موضوع هسته‌ای است روزنامه عمان دیلی: 🔹 از جمله مسائل موفقیت آمیز در سفر سلطان عمان که به طور مستقیم اعلام شد مساله بازگشت روابط ایران و مصر است. 🔹موفقیت دیگر در این سفر که در مرحله آتی اعلام خواهد شد، موضوع هسته‌ای ایران است. 🔹در مرحله آتی تغییرات زیادی رخ خواهد داد به ویژه اینکه امضای توافق هسته‌ای جدید می‌تواند نقش تمدنی ایران در تعامل با کشورهای دنیا را احیا کند.
✳️حل‌وفصل ۲ پرونده مهم اختلافی ایران و آژانس بنابر اطلاعات رسیده ، در جریان مذاکرات فنی اخیر میان سازمان انرژی اتمی کشورمان و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پرونده یکی از مکان‌های ادعایی مطروحه آژانس (موسوم به آباده) حل‌وفصل شده است. به این ترتیب، این دومین پرونده از مکان‌های ادعایی از سوی آژانس است که بسته می‌شود. همچنین ادعاهای آژانس در خصوص کشف ذرات اورانیوم با غنای ۸۳/۷ نیز با توضیحات فنی ایران حل و فصل شده است. ✍تا اینجا ظاهراً کار خوب پیش رفته و غنی سازی تا ۶۰درصد هم پذیرفته شده است.
✳️ امیرعبداللهیان به آفریقای جنوبی می‌رود وزیر خارجه: 🔹برای شرکت در اجلاس وزرای خارجه گروه بریکس عازم کیپ‌تاون در آفریقای‌جنوبی هستم. ‏ 🔹بریکس نماینگر نیمی از جمعیت دنیا است که حدود یک‌پنج از اقتصاد جهان را نمایندگی می‌کند. ‏ 🔹حضور فعال در مجامع بین‌المللی یکی از گام‌های دکترین سیاست‌خارجی متوازن دولت است.
امارات از ائتلاف دریایی آمریکا خارج شد 🔹وزارت خارجهٔ امارات اعلام کرد ابوظبی پس از ارزیابی‌های مستمر، از ائتلاف دریایی آمریکا در منطقهٔ خلیج فارس خارج شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران، عربستان، امارات و عمان نیروی دریاییِ مشترک تشکیل می‌دهند پایگاه اینترنتی خبری الجدید قطر نوشته: رایزنی‌های این کشورها با هماهنگیِ چین و با هدف تضمین امنیتِ دریانوردی در خلیج فارس آغاز شده است. https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
نشست «دوستان بریکس» در آفریقای جنوبی برگزار شد بریکس پلاس در حال یارگیری بیشتر است و ان شاء الله با تشکیل واحد پولی مشترک دلارزدایی جهانی شکل گیرد. متن سخنرانی وزیر محترم امور خارجه در این اجلاس:👇
خانمها و آقایان، "دوستان بریکس" قبل از هرچیز دوستان همکاری و مشارکت و در یک کلام "دوستان چندجانبه گرایی" هستند. جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهای پیشرو در عرصه چندجانبه گرایی است. روابط سیاسی و اقتصادی دوجانبه ما با کشورهای عضو بریکس در سطح بسیار خوبی است و تجارت فی مابین به بیش از سی میلیارد دلار رسیده است. سازوکارهای چندجانبه‌ای که ایران و برخی کشورهای عضو بریکس در آن عضویت دارند مهم می‌باشد. ما به زودی روابط خود با سه کشور عضو بریکس یعنی روسیه، چین و هند را در قالب سازمان همکاری شانگهای توسعه خواهیم داد. جمهوری اسلامی ایران، هند و جمهوری آفریقای جنوبی از اعضای فعال اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) هستند و در حوزه‌های مختلف اقتصادی همکاری دارند. همچنین جمهوری اسلامی ایران، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی از اعضای فعال و همسو در گروه کشورهای در حال توسعه موسوم به "گروه 77" می‌باشند. برای جمهوری اسلامی ایران، بریکس می‌تواند هدف مهم بعدی در سیاست چندجانبه گرایی باشد. به همین جهت ما از جمله اولین کشورهایی هستیم که رسما علاقمندی خود به حضور در چهارچوب‌های بریکس و البته عضویت در آن را اعلام نموده‌ایم. تعداد زیاد کشورهای علاقمند به عضویت در بریکس، موید این است که ما انتخاب درستی کرده‌ایم. گروه بریکس به دلیل توان خود و به جهت تلاش برای رفع برخی کاستی‌ها در نظام بین‌الملل و تقویت چندجانبه گرایی، جایگاه مهمی در عرصه مبادلات جهانی کسب کرده است. قطعا این جایگاه با پیوستن دیگر قدرت‌های منطقه‌ای و همسو، تقویت خواهد شد. یک "بریکس گسترده" می تواند الگوهای موفقی از "حکمرانی جمعی و شمولی"، "همکاریهای نوینِ جنوب-جنوب" و "ائتلاف اقتصادهای نوظهور" را ارائه دهد. جمهوری اسلامی ایران در کنار دیگر کشورهای همسو و علاقمند می‌تواند شریکی مطمئن برای بریکس در آینده باشد. ایران با تجربه بالای حضور فعال در نهادها و ابتکارات بین‌المللی؛ برخورداری از ذخایر کامل انرژی؛ شبکه‌های حمل‌ونقل و ترانزیت کوتاه و ارزان؛ نیروی انسانی آموزش‌دیده و دستاوردهای علمی چشمگیر و بالاتر از همه اراده‌ای قوی برای مشارکت در ایجاد نظمی عادلانه در جهان، می‌تواند شریک مهمی برای بریکس باشد. البته اهداف بریکس و اهداف جمهوری اسلامی ایران به قدری هم راستا می‌باشند که ما از هم اکنون، راه‌های همکاری و مشارکت با بریکس را در دست بررسی داریم. به زودی کنفرانسی را در تهران با همکاری سفارت خانه‌های کشورهای عضو بریکس میزبانی خواهیم نمود تا ظرفیت‌های همکاری ایران با بریکس را تبیین نماییم. از همه کشورهای عضو دعوت می‌کنم در این کنفرانس شرکت نمایند. خانم رئیس، حضار محترم، مجددا خرسندی خود را از حضور در این نشست اعلام می دارم و بهترینها را برای شما آرزومندم. از توجه شما متشکرم.